Saber Interactive játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyan lehet a gyári dobozos verzióba ezeket az autókat betenni?
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Hát én szimulátorokat 6-8 éve már kormány nélkül hajtom. Elõtte is csak egy amatõr 90°-os kormányom volt, ami semmit nem ért. 😄 Nem hozta át azt az érzést... Drágább kormányra meg nem fektettem bele . 😄 Inkább meg szakadok a melóban és leteszem a nehézpótra és legalább nem kell monitorok elõtt ülnöm. 😊 Régen öltem volna egy normális kormányért, hogy átadja teljes mértékben a vezetés élményét, de rájöttem hogy pc-n ez (még?) nem valósítható meg. Talán a jövõben lesz olyan fejlett a technika.
D9
Mondjuk ha tövig nyomod a kakaót akkor persze hogy kifogy nafta.
Ha az Uralt veszem megpakolt hosszú futóval aszfalton 2-3 liter, sárban 5-7 literbõl is meg lehet úszni.
Ha lett volna több idõm küldtem volna én is képet a bajnokságra, mert ott az uaz-al cirka fél tankból bejártam a takart területeket.
Tolj pm-be egy steam accountot majd átpasszolom pár kihívást kedvelõ usernek, monjuk az utóbbi héten én se röffenettem be a spintirest.
Azt még hozzátenném hogy sokkal jobb játék lenne, ha több magyar multizna. Neten, youtubeon próbálgattam nevekre bukkanni. Akik vannak , azok 3-4 napja nem voltak fent (inaktívak). Külföldiekkel....hát mit is mondjak. 20játékosból, jó ha egy aki normálisan akar játszani, nem csak a maga útján megy. Elakad és kilép. Na ezt magyaroknál nem tapasztaltam , de iszonyat inaktívak, pedig el lehetne vele szórakozni. 😄
Kamera: Gombokkal is jó(jobb) navigálni, mint a semmi. Freetrack? Az nem tudom mi, de egy jobb egérgombos megoldást a fülkében is el lehetne viselni és csak az egeret kéne mozgatni. 😄 (lehet ez a freetrack? 😄 ) Amúgy a belsõ nézetet nem volna nagy meló kidolgozni egy modllezõnek, aki érti is mit csinál. Pár járgány van, nem egy gta áradat. 😊 Késõbbiekben meg a modderek akik maguk csinálják a járgányokat õk is könnyen megbirkóznának vele. Talán még a gépigényen sem ütne akkorát. Azt vettem észre, hogy az átlátszódó növényzet ami néha laggot generál. Ha a belsõnézetet megcsinálják bõven kilehetne azt szedni, eddig sem tartottam valami realisztikusnak, csak a kamera miatt elõnyös.
Update/patch(?): Valaki esetleg nem tudja mikor fog kijönni, ha terveznek ilyet egyáltalán? Neten utána néztem de mivel 101 verziót beraktak már az évek során a játékról ezért nem tudom nyomon követni a 2014es verziót.
Közbe mutaja hogy a rönkök elsõ és hátsó része megfelelõ pozicióban van-e, ha valamelyik piros akkor nem pakolja fullra, azt is jelzi mennyi nincs a helyén.
A futónak egyirányba kell állni a járgánnyal és számít a vizszintes sík is.
Volt hogy odébb kellett állnom a szállítóval, majd megigazítani az addig elmozdult rönköket és csak úgy engedte.
Tehát inkább a játék moddolását és a pálya- és feladatsor szerkeztését tegyék lehetõvé, mert anélkül nem sok kihívás marad a már végigjátszott játékban.
Az állandóan változó idõjárás és ennek megfelelõen változó terepviszonyok azért az tudna dobni rajta.
Ha a játék motorja lehetõvé teszi mehenének 4-5x nagyobb térképek hogy legyen értelme az üzemanyag szálltásnak, esetleg adott felépítésû járgányokkal korlátozott üzemanyaggal teljesíthetõ feladatok.
Továbbá még vissza lehetne kanyarodni a feloldhatók lennének különféle jármûkiegészítõk, tuningok.
Tehát lenne potenciál a játékban, csak az ezekhez szükséges opciók elérhetõek legyenek a moddolás során.
Bár hiába hiánypótló játék a piacon, így nem lenne kitéve annak hogy megjelenés után pár hónappal rohamosan leessen az ára (pl. arma3 10e->2e)
steam, origin: ACE_hun
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
A kép a képben dolog szerintem belaggoltatná a játékot. Amúgy ha a kamerát valaki tapasztaltabban kezeli, akkor nagy baj nem lehet (csak még is jobb volna belsõ nézetbõl).
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
"Nulla tenaci invia est via"
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
-Ti észleltetek defektet, esetleg rozoga hidak leomlását?
-Ahogy elnézem a megszerzett pontoknak semmi értelme, vagy tévedek?
Az elsõ kérdéshez kapcsolódóan: Ezt a defektes/hídomlásos dolgot egyik magyar fórumon találtam a játékleírásban. Azt nem értem, hogy szinte a garázsosdi is fölösleges, hisz mit kezd vele az ember? 1óra 25perc alatt kivégeztem úgy, hogy 3xra futottam neki az egyes garázs és a rönklerakat között, azt is azért mert beszorultam a hosszú rönkössel, aztán mentem a kicsivel s azzal meg szintén bebugoltam egy fába. 😊 Megtaláltam 7 kocsiból 6ot /persze csak azért mert kellett a benzin/ aztán önfejûségemnek hála, eltévedtem egy kicsit, de aztán megnéztem a térképet (netrõl) és akkor észleltem fel merre vagyok. Könnyen el lehet tévedni, de szerintem se a sok garázsnak, sem a sok kocsinak nincs értelme. 2kocsival a legnehezebb pályát végig lehet vinni (a multi az más, oda azért jól jön 😄 )Volna még mit csiszolni ezen a játékon. Esetleg valaki nem tudja, mik lesznek az update-ben? Mert jó volna több mindent szállítani, pl leszedtem egy trailer módot amiben volt munkagép. Azt is jó volna használni. 😄 Például föld zúdult az egyetlen útra ami a célhoz visz és ki kéne kaparni 😄 Ha már daruzás is van benne, ez miért ne? XD Bár ahogy elnézem a pálya grafikai felépítését, kizártnak tartom hogy maga a föld pakolható legyen, akármennyire is fröcsköl kaparásnál. 😊 /bugos talajnál látni, mintha papíron menne egy matchbox 😄/
Olyan kérdésem lenne hogy , hogyan tudom megszerezni a hosszú rönkszállítót? Köszönöm!
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
www.smart-bus.hu
Esetleg nem kell még egy olyan tag, aki komolyan veszi a dolgot? Ez alatt azt értem hogy nem ökörködöm el, mint singleplayerben. 😄 Ott más, mivel egyedül vagyok felelõs a dolgokért és akár 10órát is eltöltenék egy pályán, illetve jól kiismerem addig is. Csapatjáték másról szól. 😊
!Forza Ferrari!
Marha jó ez a hosszúrönkös. 😄 Araszolva tudok csak haladni, mert már szétbarmoltam azt a szakaszt. 😊 Jajj én ostoba most hogy fogok ebbõl kijutni. 😄
Multizni tényleg jó volna, külföldiekkel próbáltam, de idegbeteg türelmetleneket találtam csak. Difi és az összkerék be volt kapcsolva, az már capslockal írta hogy kapcsoljam be. Nos én már ötödszörre írtam le neki hogy difi=on all wheel=on. Hozzáteszem lassabb, gyengébb jármûvel voltam.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD