Saber Interactive játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig jó lenne, ha nem engednének nekik... olyan jó, hogy van végre egy játék, amiben elõre kell gondolkozni, és nem lehet fél másodpercenként menteni!

www.smart-bus.hu

kekeN7
Amilyen sírás van miatta a Steam fórumon, biztos...

Köszönöm a választ!
és valaki hallott esetleg arról, hogy ezt a bakit javítják a fejlesztõk egy patch formájában?
Szabi
nem lehet menteni, és nem lehet visszalépni.. de ha pl. alt+tab-ozol akkor is kidob a szerverrõl és nem enged vissza :/

"Nulla tenaci invia est via"

Haverokkal tolnánk multiban, lehet menteni a játékot?! Ha single-ben kilépek akkor azt elmenti. Másik, hogy ha én vagyok a szerver és a többiek megszakadnak, akkor vissza tudnak csatlakozni a szerverhez?
Valami Logitech kütyüm van, de azt nem akarja... :D

Nem próbáltam, de nem is fogom... nem bírom az ilyen mókolásokat... vagy mûködik valami, vagy nem! :)) Azért KÖSZÖNÖM! ;)

www.smart-bus.hu

másikat nem is fel?? :D Egyébként próbáltad a x360ce-t?
Urak!

Csak xbox kontrollerrel megy, másikat nem is fel? :S

www.smart-bus.hu

Kicsizoli
Illetve a MAZ (E-7310) mûszaki mentõ daruját hogy lehet irányítani? köszi

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Kicsizoli
Sziasztok hogy lehet rendesen irányítani a daru nekem nem megy össze vissza emel???

Egyébként én 3 borítottam fel a Ural közepes hosszú rönkkel a folyóátkelés elõtt (coast pálya)az egyetlen jó gép a Kraz a Kamaz gyenge pótkocsi vontásra egyébként jó a terepes. A Zil az vicc :) bár király a hangja :) az Uaz is mese habbal...

a Coast pálya pipa :) jöhet a következõ...

Készülget a gép lassan, de biztosan..

vmarc
Tegnap én is kivégeztem a plains pályát, bár sok idõm nem volt a héten játszani. Végig rövid rönköket szállítottam, egyszer felborultam és nem tudtam visszarakni a rakományt, mert a rönkök elsüllyedtek. :D
így 5 kört kellett megtennem.

http://raba-steiger-ls.blog.hu/

Multiban lehet menteni?
vannak még öcsik, azokat megcsinálom.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Kemény vagy csoki! :D

www.smart-bus.hu

Pl. taláj ki magadnak feladatokat. Az is egy lehetõség.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Összes pálya kész, kéne valami dlc...

Nem is írtam, hogy annak van köze hozzá. :)

www.smart-bus.hu

Pedig a "szimulátor" módnak az elmerüléshez szerintem nincs sok köze. Inkább a manuális váltás az ami különbség, és hogy nem lehet bárhol éledni.

steam, origin: ACE_hun

Ez az egeres kameraforgatás nekem sem jön be. Amúgy igazi idõgyilkos játék... :)

:D

A kamera nézetekkel nem vagyok kibékülve, ettõl eltekintve nagyon tetszik! :) Szimulátor módban ráadásul kellõen nehéz... át akartam vágni valami mezõn, amíg toltam neki nem is volt gond, de ahogy megálltam, pótkocsival együtt elsüllyedt! :D

www.smart-bus.hu

Én azt olvastam, hogy a teljes verzióval nem mûködnek a régi demó modok. Szerintem várni kell míg lesznek újabb vagy frissítet modok.

Ésszel kell rángatni... :)

Okés köszi mindkettõtöknek .
Szabi
eredeti játékkal nem lehet moddolni, szóval passz.. de a rövid leírások alapján felülírnak egy már létezõt, tehát gondolom ugyanott találod mint az alapokat :D

A modokat nekem sikerült még életre kelteni
Tehát a kép alatt található linken keresztül letültütt modot ( pl : traktor ) És a megfelelõ helyre ( Mediaa) bemásolt file - okat ) ...
Szóval a játékban ezt hol találom , mert a traktor sehol :P
Szabi
Üdv, a fenti kép alatt az a mod felírat nem elég feltûnõ ? :D

Sziasztok .
A modokat hol találom meg ?PL : traktor ( amit beraktam )
Köszi .
A multi nem az én világom... Soha nincs rá idõm... :)

Viszont most nagyon felidegesített! :D Elakadtam a sárban, erõsen oldalra dõlve... ki akartam rángatni egy másik vassal, erre felborult, és buktam a rakományt! :D

www.smart-bus.hu

kekeN7
Elõször én is azt hittem... de szerencsére nem. :)

Na, mostantól engem is érdekel a multis móka, persze itt is szervezõdhetünk, de ezek is jól jöhetnek: [url="http://steamcommunity.com/groups/spintireshun"]magyar steam csoport[/URL, PH! topic

Angol brigád fejleszti, nem orosz? <#conf> Hmmm... ez nekem új! :)

www.smart-bus.hu

kekeN7
Mármint angol. :)

Multifix-et honnan lehet szedni?

No megvettem én is... :) Tipikus orosz program, de csúnyán rá lehet kattanni... :))

www.smart-bus.hu

kekeN7
Nem próbáltam, de gondolom az mûködik, mint az FTL-nél: ha menteni akarsz, kilépsz, C:Documents and Settings\__neved__Application DataSpinTiresUserSaves mappát másolod (vagy csak az adott pálya mentését), utána ha valamit elrontottál, akkor meg vissza. Persze így macera, de ez ilyen...

Martinez01
Automata mentése van a játéknak, sajnos nem lehet más mentést csinálni :(

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

16gaborm
Módot hova és hogyan tudok betenni?
Tört verzióba érdemes tenni?
Mentésrõl lehet tudni vmit?

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Robertoo21
köszönöm a segítséget!

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

vmarc
F1-térkép és ott egérrel rákattintasz az aktív garázsra.
A játék kérdez egyet:
Visszamenekíted a jármûvedet a garázsba?
Amúgy máshova nem lehet teleportálni a térképen!

http://raba-steiger-ls.blog.hu/

Robertoo21
Sziasztok! hogyan tudom teleportálni az autót a garázshoz, vagy hogyan tudok hatókörön kívüli autót váltatni? Köszönöm, elõre is a segítséget!

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

olimano2222
Tegyél be egy módot,illetve vedd meg a játékot.Azért fagy le mert kapnál egy achievement-et, Amit a tört játék nem tud steam-re küldeni, és A mod le tiltja ezeket

Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda

Mert mindig lefagy mikor az utolsó terület tisztításnál vagyok . Az utolsó terület elõtt 10m re van az utolsó mentés . Ahogy oda gurulok a "hurrikánhoz" , egybõl le i fagy ...
Szabi
ott van a fejléc alatt direkt a link az egyik mód-okat összegyûjtõ oldalhoz, leírás is van a módoknál :D

(bár én még egyiket se próbáltam, elõször felakarom oldani az összes acsit, utána majd lehet moddolgatni :)

Modokat lehet bele tenni? És ha igen hogyan?!
Buvárkodik?:D<#idiota>
kekeN7
Ma én is ilyet próbáltam játszani, csak épp a Zil-lel, az a végén nem jött ki. <#idiota> Hétfõtõl viszont én is jövök multizni

Szabi

<#idiota>

joceruza
Ebben mi is annyira jó?

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Legkedvencebb vidim :)

http://www.youtube.com/v/4tdGsCZc4pg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Szabi
ááháá, köszi <#eljen>