6011
  • Szabi #805
    nálam nincs modolva
  • DrBrown5
    Van igen. Össze kéne hozni a játékokat. Nekem most egy mos sincs fent, ha nektek modolva van, nem tudunk játszani amíg meg nem csinálom én is.
  • Szabi #803
    na, alakul ez, még egy negyedik játékos kéne és lehet is csapatni :D

mikrofonotok és TS-etek van ?
  • DrBrown5
    Ha Te vagy a mokuci74 a Steam-en is, akkor megjelöltelek barátként Alex Grand néven. :)

Utoljára szerkesztette: DrBrown5, 2015.07.21. 10:32:59
  • DrBrown5
    Beszállnék én is, bár nekem nincs jelenleg egy mod sem az alapjátékon. (Steam-es eredeti)
  • mokuci74
    Oke :) Szabi13 remelem ez vagy te :) . A barcalalci a kozos ismeros szal szerintem jo helyen jarok :P
    Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2015.07.19. 17:27:09
  • Szabi #799
    Szia, igen és igen. :D
  • mokuci74
    Sziasztok,

A jatek multi reszet szeretnem kiprobalni, es jo lenne magyarokkal tolni, akkor az ugy mukodik, hogy fel kell vennem steam baratnak az illetot ?
    Es van itt aki hajlandosagot mutatna egy kis kozos huza-vanara :D ? A jatek termeszetesen eredeti.
    Udv,
  • Glpetyus
    köszönöm,újratelepítés oldotta meg :/
  • Solt
    Ez nem így van.
  • Szabi #795
    sajnos nem csak a fórumokon :D
  • cytec
    Miért van az, hogy a Magyarok minden fórumon tahó bunkók egymással ???
  • Musicking
    Először az alap térképekkel próbáld, ha úgy se megy akkor valami el lett 'moddolva', nyomatni kell a steamben egy fájlellenőrzést, aztán próba.
  • Glpetyus
    Üdv
    Felraktam egy M1070-es teherautót (uaz-t váltotta),meg 2-3 új pályát.

De mostmeg nem tudok rönköt felrakni a teherautókra (sem az M1070-re,sem bármelyik másikra sem)
    Találkozott már valaki ilyennel?
  • DrBrown5
    Vagy kérdezd meg a windows súgóját... :D
  • Hunter of Deer
    teed át a térképet egy másik gombra :)
  • Quukac
    Szép napot !
    Segítséget szeretnék kérni. A játék elindul ,majd amikor az F1 gombot nyomom kilép és a Windows súgója "jön" be.
    Mi a teendőm ? Win8 van a gépen.
    Péter
  • Edmond14
    Ja tényleg, bocsi. Nem vettem észre...
  • Musicking
    Ja Ural-t is látni, de nem az cibálja ki.
  • Edmond14
    http://spintires-mods.com/
    http://www.worldofmods.com/spin-tires/maps/
    http://spintires.nl/category/maps/
  • Hunter of Deer
    tudtok olyan oldalt ahonnan lehet leszedni jo mapokat? ami a bannerban van link ott eleg regiek vannak.
  • Edmond14
    Ez egy Ural nem egy Kraz
  • bajusza
    az igazi Spintires, nagyon jó video.
  • CamelX
    Kraz VS IFA.... nem is kérdés

• bajusza
    Még egy kép erről a pályáról, nekem nagyon bejön. Eléggé lehet vele szenvedni, de ez a lényege a játéknak. (Rail Road Builder)

• bajusza
    Látom, kihalt a fórum. Feldobok egy képet az új járgányomról, ezzel jobb menni.

• kekeN7
    $7.34 az Indiegala Store-ban
  • Szabi #778
    remélem jön majd ilyen is.. :)
  • Musicking
    Posted 26 May 2015 - 11:57 AM

First Update (Estimated development time: 7 days) - Release date: To be set/confirmed
    - Mud physics and too much in places, Inconsistent and too deep in places
    - Xbox customize controls
    - Default camera will be mirrored for equal viewing around vehicle
    - Map cloaking off for easy mode as an option

Second Update (Estimated development time: 17 days) - Release date: To be set/confirmed
    - SP saves fixed from loses upon updates.
    - MP saves

Free DLC (Estimated Development time: 29 days) - Release date: To be set/confirmed
    - 1 - 2 new game modes
    - 1 - 2 trucks
    - 1 map

Any further information will be posted in due course, but this was the outcome of our meeting to ensure a basic schedule for the following months.

**UPDATE - Here are some screenshots over the Spintires editor and Truck viewer**

Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.06.04. 20:00:51
  • bajusza
    Úgy nézem, ez a Russian Road nevű pálya sem semmi, jól megkreált darab. Amíg megtalálunk valamit rajta, körbe kell járni néhányszor. Egyébként a legegyszerűbb, ha megtöltünk 2-3 tartálykocsit tele üzemanyaggal és elszórjuk őket a pályán (Zil, Kraz, Kamaz), így talán nem fogyunk ki a naftából, vagy meglátogatjuk az üzemanyagkutakat. Mindig így teszek más pályákon is.
    Utoljára szerkesztette: bajusza, 2015.06.03. 17:26:22
  • kekeN7
    Írtam PÜ-t.
  • cytec
    Nekem így egyszerűbb és átláthatóbb.
  • Musicking
    Ha megvan eredetibe akkor minek neked a tört verzió? Külön mappába lehet rakni a legacy vagy a márciusi steames verziókat , csak a steam fusson és használhatók, frissíteni úgyis csak az alapértelmezett steamest fogja. A többféle verziót az mklink /J paranccsal közös mod-mappára lehet irányítani és kész, esetleg a különbözős verzió vátláskor 2 kattintásal nyomni kell egy cache cleart.
    Itt vannak a márciusi verziók, meg az ezekkel kompatibilis térképek.

Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.05.24. 15:12:38
  • Szabi #772
    ejj :D
  • bajusza
    Ide is sikerült bepottyanom.

• cytec
    Nincs egy jó csapat akikkel élvezet lenne a játék még ha bénázunk is. A legidegesítőbb amikor valakihez beszállsz a játékba és nekikészülsz aztán ahogy elkezdődik a játék meg is szünteti. Ennek mi az értelme?? Sok ilyen van sajnos. Ezért mostanában már egyedül nyomom a tört verzióval és inkább a modokat próbálgatom meg itt-ott változtatok rajtuk.
    Utoljára szerkesztette: cytec, 2015.05.24. 09:28:04
  • jocking
    Én meg 2.200-ért vettem a múltkor, amikor volt valami leárazás az egyik tacskóban. :D
  • chris0000
    itt meg 8,49€
    Spintires
  • Szabi #767
    itt most 6 font a játék :D
  • Nohab
    Mondjuk az ismerősömmel is előfordult, hogy egyszerűen lassú volt a járműve. Ugyanúgy összkerékhajtással és zárt difivel nyomtuk a gázt, de folyton meg kellett állnom mögötte mert lassan haladt ugyan azon a nyomvonalon.