6011
-
cytec #725 Sosem hittem volna, hogy ennyi időt fordítok majd egy járgányra. A Zil-165 típusra különösen. A hűtőrács valamelyest eredetivé szabására, hogy hasonlítson az igazi 165 típusra. A 3DS Max a kezdők számára, mint én nem egy egyszerű program. Azért feldobta az első helyzetjelzők működése a működő ködfényszórók a kis antenna a fülkén és már a hátsó jobboldali lámpák sem töröttek és működőképesek is. A Zil-133 fekete szélvédője is megizzasztott. Beletelt egy kis időbe mire rájöttem hogyan is cseréljem le a dolgokat, hogy átlátszó és kissé poros legyen. Azért azt hiszem egész jól sikerültek a dolgok.
-
Meszi212 #724 És honnan tudom letölteni? -
cytec #723 CombineTools :) -
Meszi212 #722 Tudtok vmi jó pálya szerkesztő programot ajánlani? -
Meszi212 #721 STEAM account eladó!!!
SPINTIRE és ARMA 3 eredeti(15órás játékidővel) játékokkal!
Érd.: [email protected] -
bajusza #720 szerintem is szuper. -
#719 Nem is értem ez miért nincs benne??? Jól néz ki! -
cytec #718 Na, ezt is nagyjából sikerült megmenteni. Még van mit csinálni rajta. Valaki elkezdte, de félbehagyta. Kár lett volna veszni hagyni. Zil-165 6x6
Utoljára szerkesztette: cytec, 2015.04.05. 16:26:02 -
cytec #717 Szerintem felesleges ez a progi, de lehet másnak nem ez a véleménye. -
bajusza #716 Valaki probalt mar berakni modot a JSGME progival? -
Musicking #715 Steamben a játék tulajdonságai-beta fül alatt visszaálltok legacy verzióra, abban nincs ez a fícsör (3D Vison HUD) meg szinte bugmentes ami a jelenlegi publicról nem mondható el.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.04.03. 22:09:02 -
Edmond14 #714 Nem tudom, nekem sem a szívem csücske... -
jocking #713 Tehát nem bug, hanem fícsör... De ez amúgy miért jó? Engem speciel rohadtul irritál. -
Edmond14 #712 Ilyen a legújabb frissítés. Ez gyári, nem lehet kikapcsolni.
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2015.04.03. 20:43:50 -
jocking #711 Hali!
Tegnap megvettem a játékot és furcsa dologra lettem figyelmes. A képernyő széle jól láthatóan befelé görbül, mintha egy gömb lebegne a teherautó mögött és annak a belsejéből figyelném a kocsi hátulját. Játék közben is ilyen, de a legjobban talán a menüben lehet észrevenni:
Mitől van ez és hogy lehetne kikapcsolni? Eléggé idegesítő és bármilyen opción változtattam (mindent próbáltam, a felbontás változtatást is), nem változott semmi. -
cytec #710 Köszönöm az infót, így már megoldódott a dolog. Egyetlen "egy" kis különbségen múlott a dolog.
Az eredeti sor: Texture="occlusion/chassis__d_a_uncmp.tga"
A rossz sor: Texture="occlusion/chassis__da_uncmp.tga"
-
Musicking #709 Ez a legacy-hez való, de az újabb verzióknál lehet ezt is változik.
<OcclusionMap
Texture="occlusion/chassis_small__d_a_uncmp.tga"
-
cytec #708 Esetleg valaki tudja melyik sorban van elrejtve a járművek talajra vetített árnyékának kódja?? Ezt valahogy nem sikerül megtalálnom. A régebbi járgányok közül néhányat próbálok az új verzióhoz igazítani. Soknak a texturával van baja azt megoldottam, no meg kis fejtörés után a sorok átírását helyesen bizonyos dolgokhoz. Viszont az árnyék egyenlőre kifogott rajtam. :( Az új járgányoknál nincs ha kikapcsolom vagy nagyon minimális, de ettől még a régebbieknél ugyanúgy ott van, tuti ott lesz valahol elrejtve a sorok között. Valahogy össze kellene hangolnom ezt a dolgot, finomítani rajta. Néztem 3Ds Max-ban is, de ott sincs elrejtve, de lehet átsiklottam valamin. :(
-
norb82 #707 " Akkor van gáz ha régiózáras terméket veszel"
Jól nézzétek meg hogy a Tescos nem-e az.... A Mafia 2-nél ugyanezt szívtam meg... -
#706 Megvan. Bocsi az értetlenkedésemért! :) -
#705 Ma megvettem Steam-en aktiváltam. 5000 Ft volt a Teccsóban. :)
De a módokat hová kell berakni? Nem tudom, de csomó van hozzá, térkép is letöltve. :) -
#704 Az. A másikm A4 1.9 TDI.
-
DrBrown5 #703 Köszi a tippet, kipróbálom. Egyébként nekem is crash-elt a játék a fantom járgánynál, amikor egyszerre ültünk át egy másik játékossal. Olyannyira, hogy csak a jó öreg ctr+alt+del oldotta meg a hibát. :( -
cytec #702 Gondolkodtatok már miért nincs a gyári Kamaznak a játékban turbó hangja, holott jól láthatóak a feltöltők? Egy kis változtatással ez is megoldható. :) -
Musicking #701 A járgányok xml fájlaiból (media.zip-ben találhatók, classes\trucks) kiszeded a <Camera/> bejegyzést, a módosított fájlokat mappahelyesen bedobod a media mappába (nem a zipbe). Ezt mivel az eredeti fájlok megváltoznak így ezt trükköt a játék már moddolásnak veszi. Ha nem akarsz ezzel pöcsölni akkro állj vissza legacy verzióra (ilyenkor ajánlott a cache törlés), arra még úgy is vagy egy rakás jobbnál jobb custom map.
Ennél van sokkal nagyobb probléma is az új verzióban, ami használhattalanná teszi a multit, ha pl a másik játékos fantom járgányához érsz akkor random elszállhatsz esetleg fulldam.
cytec: ebből csak előnyöd származhat, mert pl. sok járgány látszólag rendben van viszont a vacak beállításokkal nagyon nem illenek az alap járgányok mellé (fogyasztás, terepjáróképesség), így legalább azt te is balance-olhatod..
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.03.30. 09:08:31 -
DrBrown5 #700 Gyerekek nem igaz, hogy azt a köcsög fantomkamerát a fülke felet nem lehet eltüntetni valahogy? Így elcseszni egy update-et nem lehet ennél jobban! Azóta nem tudok játszani egy jóízűt amióta kiadták ezt a korábbi frissítést. Miért nem osztották ki egy billentyűre ezt a hülye fülke kamerát?! Nem hiszem el, hogy ez csak engem idegesít?? -
#699 -
cytec #698 Sziasztok! Valaki egyszer azt írta itt nekem: "szegény, nem tud modolni"
Jelentem képeztem magam, mindenre egyedűl jöttem rá. Nem kértem senkitől segítséget mert csak fikázást kap az ember cserébe.
Kezdem megszeretni a belepiszkálást, így egyre jobban beleásom magamat a dologba.
Változtattam néhány dolgot a MAZ-515 járgányon.
Eltüntettem a ronda matricát a vezetői oldalon az orr részről, kicseréltem a régi ronda kerekeket jó kis terepkinézetűre (a pótkerék is cserélődött), hozzárendeltem a géphez a pótkocsikat, 100l-el növeltem az üzemanyagtankot, kabinszélvédők átláthatóak az új verzióban is, további modosítások szerkesztés alatt.
Egyrészről eléggé szöszölős a dolog másrészről sok progi használatát sikerűl(t) így elsajátítanom, jó kis móka.
http://www.kephost.com/images/2015/03/29/2015-03-27_00003.jpg
Utoljára szerkesztette: cytec, 2015.03.29. 20:28:23 -
bajusza #697 Maz-zal a beach-en, rendesen megdolgoztattam a gépet:
kép1
Úton a cél felé az 535-össel:
kép2
Utoljára szerkesztette: bajusza, 2015.03.28. 19:32:55 -
chris0000 #696 itt az új V3-as patch,de a kép torzulást nem sikerült kijavítani. -
#695 tölthető, 427 mega.. :) -
#694 19/03/15
-trailer attach socket not overlapping winch attach socket
-mud made firmer
-camera moved closer
-MP body sync issue fixed
-stereo 3d mode GUI made 2d
-game version update issues fixed
-chromatic abberation limited to camera shakes & roof camera
18/03/15
-3d GUI improvements
-xbox controller zoomout, cruise control
-changing gears hax without fuel hax fix
-trailer detach threshold fixed
-attach trailers without tractors fix
-mud made firmer
-graphics improvements
-auto zoomout trehshold increased
-xbox controller rumble
-navigation nodes movement fix
-wheels detalisation/looks improvements for all trucks
-trucks setup changed (trucks made more powerfull) -
Musicking #693 A Spintires-hez jelenleg van kb 50 custom map ami 3-4 fős multi esetén is legalább cirka 200 óra játékidő, tehát a játék ára mellett ezt sem árt figyelembe venni.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.03.21. 21:55:52 -
Musicking #692 A Spintires esetében azért nem árt tisztába tenni a dolgokat. Akkor van gáz ha régiózáras terméket veszel (orosz , brazil, stb), ha global verziót veszel az menni fog. A régiózáras termékeket amúgy sem tudod hazai ip-ről aktiválni legyen az cd-key vagy gift , így már trükközni kell egy vpn klienssel az aktiválás miatt, a steam meg logolja a bejelentkezésed helyét és idejét. Ettől függetlenül a g2a-n is jelen vannak csalók, de azok általában a gift-el szoktak trükközni (global helyett regiózáras) , a téli akció alatt én is belenyúltam egybe , de ott a support 2 hét után visszautalta stexet a számlámra és megtarthattam gift-et amit később el tudok adni apróért az oroszoknak.
Meszi212: nem minden esetben a g2a a legolcsóbb alternatíva ha meg nagy a para akkor még mindig megveheted a galaxisban.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2015.03.21. 21:41:06 -
chris0000 #691 hi.
spintirest nem,de mást vásároltam,nem volt vele gond.
az a baj,h ha steamen akarod aktiválni és vmi gond van a játékkal bannolni fogja a steam.
már nagyon beszigorítottak,ezért nem ajánlott már onnan venni bármit is.
mintha úgy emlékeznék 1 cikkben,h talán az egész fiókot is bannolhatják.
1 ismerősöm is így járt uplayes far cry4-el. -
Meszi212 #690 G2A-ról vásárolt valaki már Spintirest? -
DrBrown5 #689 Audi A6 1996? Nekem is volt kettő. Istencsászár autó! :) -
#688 Lehet, de az újakkal már nem megy. Nem indulnak el. Ez van. Az eredetivel futnak hibamentesen! -
#687 Úgy hogy megveszed. -
Meszi212 #686 Tört verzióba is lehet mapot tenni?
Hogy a legegyszerűbb?