52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • 94Patrik94
    Nem :)
  • martin bátyó
    Hali!
    Egy kérdésem lenne mégpedig ,hogy valaki besegítene-e egy skin elkészítésében.
    Skype címem : tippanucz.martin
    Segítségeteket előre is köszönöm!

94Patrik94,Hotwheels ,AudiQuattro
  • NicoKoko759
    Szervusztok!
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy mitől függ a sofőrprofilom értéke? Tehát, mikor leszek 1-5-7-10 pontos sofőr? Nyolcas szinttől 5 pontos sofőr vagyok, azóta nem léptem előre. Jelenleg 24.5 a szintem. A DLC előtti profilommal úgy emlékszem, hogy hamar 10 pontos lettem. Eddig 1 késedelmes szállítmányom volt, és 2db 1%-os sérült a kibaszott ai miatt. 87 teljesített fuvarom van.
  • Gerappa007
    Sziasztok!
    Ha van valaki,aki tud skinezni és lenne egykis ideje,azt megkérhetném,hogy összedobjon nekem egy Hungarocamionos festést egy Mercedes Actros MP4-re?
    Erre a Merci modellre szeretnék egy ilyen hungarocamionos festést:

Előre is köszönöm!
  • Rollerboy94
    elnézést az hülye fogalmazásért kimaradt egy "a"

de téged nem idegesít az hogy kisüti a szemed a fényszóró ??
  • Rollerboy94
    szép, de téged nem idegesít az hogy kisüti a szemed fényszóró ??
  • 94Patrik94
    Ezt sikerult osszedobnom

Punky, AudiQuattro
  • Dévid112
    Szép gépek srácok! (y)
  • Bazsio
    Csak azért kérdeztem, hogy hátha újra Highdanger belémköt.Tudtam és, hogy Topline csak szándékosan kérdeztem!!
    Punky Jól áll a Waberers
  • hotwheels

AudiQuattro -
  • zorba3333
    Köszönöm a segítséget. :)

A leírásod alapján sikerült kiegészítenem a scriptet a kormányzással párhuzamosan mozgó fülkenézet mellett, a külön gombokról vezérelhető jobbra - balra történő kinézés beállítását illetően, így már nem kell külön tekergetni a kormányt, ha épp az ellenkező oldalra akarok kinézni a vontatóból.

(Meghagytam az általad beállított bal egérgombos variációt is, csak egy másik kameranézetet állítottam be rá.)

Elvileg "bármennyi" funkciót hozzá lehet rendelni az irányításhoz, ha a controls.ssi fájlban lévő 132.-sorban a scriptet módosítva, pontosabban kiegészítve hozzárendelem azokat?
    Próbaképp az egérgörgőt, és a jobb egérgombot rendeltem hozzá egy-egy funkcióhoz, és működik, ezért feltételezem, hogy az eddigiektől sokkal több funkció is hozzárendelhető a script bővítésével.
  • Misuka963
    Fuuu de jól néz ki ;)
  • AudiQuattro

• Misuka963
    Ügyesek ezek ;)
  • hotwheels
  • AudiQuattro
    Új volvónak is felvették a hangját :)

• maujuri #36393
    [IMG][/IMG]
  • 94Patrik94
    Egyet ertek veled
  • Gerappa007
    Hidd el utána néztem és egy párszor próbáltam is.
  • V43 1105
    Én se.. na jó hazudtam mert tudok, valamennyire. Vedd a fáradtságot és nézz utána, mit hogy..
  • kisfüsi
    Nem, nem streamline :)
  • gordon 24
    Joccak!

Nah most is egy olyan kérdéssel zavarlak titeket, hogy van ugye ez a Volvo tunning mod amiben minden kütyüt, meg fekete hűtő maszk meg bla bla tehető a Volvó új verziójára.

Na most a gond a következő, a World Trucks megcsinálta ezeket a tandem modokat amik egyszerűen hibátlanok, és nagyon szépen kidolgozott ügyek.

A két mod üti egymást. Nem nagy gondot okoz szerintem könnyen orvosolható egy olyan embernek aki vágja ezeket a dolgokat.

Ugye a tandemhez egy másik fajta cabin van, ez viszont nincs benne a tunning modban. Így amikor ezt a kabint választod a hűtő maszk egy darabját a kamion alá teszi a program. Több mint valószínű, hogy egy egyzerű hova tegyem sii file átírással orvosolható lenne, ha valaki tudja, mit kell átírni. Szóval ? :-)
  • Gerappa007
    Mert nemtudok skinezni??
  • Szabi #36386
  • szgabe
    Szép gépek.

Én is saját vállalkozásba kezdtem.
  • Bazsio
    Nézz meg egy Stramline-t és a Scania mellett a két szürke cromozótt csik és általában a gyárinál Streamline editiont jelenti.Tudod mit?Ha kötekedni akarsz akkor menj ki a ház előtt lévő fához és azt ba********tassadd.
  • CsiziTrucker
    Na igen amit elfelejtettem és nem egészen pontosan irtam!!!!
    132sort mindenkinek magának kell átirni de nagyon egyszerű!!! Miután a modosítás készitője az immcammal felülirja ezt a fájt csak mouse button right szerepel a 132es sorban! Amit belinkeltél ott egy gombot hozzá adott, szóval elméletileg ott sem lehet beállitani a gombokat, a NÉZETEKRE ÉS a KAMERA FORGATÁS EGÉRREL gombra sem! belehet de játék közben nem érzékeli
    Iiletve nálam g27 vagy g25 a váltó konzolon lévő lefele gombot viszont betudnám állitani, más kormánynál én nem tudom hogy nevezik a gombokat azt mindenki meg tudja nézni
    NA A LÉNYEG!
    Azokat a gombokat amiket a nézetre akarunk használni jegyezzük meg!!! Na igen de honnan tudnák, hogy éppen mi a pontos neve és hogy irjuk be 132 es sorba pontosan mert a játék csak akkor érzékeli!
    Erre a megoldás ami nekem elég sokáig tartott..... Álittsug be ideiglenes az összes szükségest gombot valami másra a camerákra például azt egyszerüen megtaláljuk
    Kilépünk megnyitjuk a controls.sii és 91-től-97ig lévő azaz 1es kamerától a 7ig és létni fogjuk a szükséges gombjaik nevét és azt átmásoljuk a 132es sorba! és ami ott szerepel azokat engedélyezni is fogja játék közben + a bal egér gombot is tedjük bele az mondjuk az enyémbe szerepel!!
    Vissza a játék és akkor beállitjuk őket! kamera forgatás egérrel nálam az bal egér gomb
    de csak nyomva tarva müködnek, de én ennek örültem a legjobban, mert legalább vissza áll magától!
    Még amit érdemes beállitani az előre nézés, mert bizonyos helyzetkben teljesen alátekerjük a kormányt de mégis elöre akarunk nézni. Jó példa én sokat megyek csörössel a normál pottal is sokat kell centizni bemegyek a kis körforgoba teljesen alászedem, na ilyenkor előre nézés igy a csörét látom jól kitudom vinni és fixen van a kamera, ugye ott az egér is csak ovatosan kell mert ugye mozdul a képis!
    Én mondjuk az egeret szinte csak tolatásnál, szük helyeken, balra jobbra nézésre használom
    Városi kanyarok körforgonál viszon a bal sarokba nézés, jobb sarokba nézés előre nézés
    mert általában amugyis válton van a kezem. De persze mindenki megszokta valahogy ahogy jó neki!
    Én 95 szálékba h-váltót használok 18sebeségest amerikai kamionba sokba az van.
    És ez a modósitás nélkül katasztrófa volt!
    Az igen irtam egy regényt

• sewy21
    az még semmi, ott a kopoltyú az elején is...
  • highdanger
    Ottvan a fülke oldalán hogy TOPLINE... meg vagy nyomva te gyerek
  • Bazsio
    Az igen......szép.......
    Streamline nem?
  • kisfüsi
    Lerakodás Bécs mellett, az Ikeában :)
  • zorba3333
    Gurultam egy rövid próbakört a városban az előző hozzászólásodban bemásolt beállításokkal, és azt kell mondjam, hogy valóban optimalizáltabb az általad használt verzió, mint a linken elérhető, általam is próbált változat.
    Utóbbiban a következő értékek szerepelnek ugyanazokra a sorokra vonatkoztatva, mint amiket Te használsz, így nem vagyok meglepve, hogy nem tetszett neked :)

config_lines[132]: "mix trackiron ` 1 - (joy.pov1_down?0 + mouse.button_right?0) `"
    config_lines[133]: "mix trackiryaw ` normalize(pow(abs(joy.x),pow(1.0 - abs(joy.x),0.90)),0.0000000001,3.2) * sign(-joy.x)`"
    config_lines[134]: "mix trackirpitch ` -0.04 `"
    config_lines[135]: "mix trackirx ` normalize(pow(abs(joy.x),pow(1.0 - abs(joy.x),0.90)),0.0000000001,3.2) * sign(-joy.x)`"
    config_lines[136]: "mix trackiry ` 0.0 `"
    config_lines[137]: "mix trackirz ` 0.0 `"

Viszont van egy kérdésem az általad linkelt beállításokkal kapcsolatban.
    Az általad használt verzió miért nem fogadja el, ha másodlagos beállításként a kormánymozgás mellett gombot is hozzárendelek a jobbra - balra nézéshez?

• zorba3333
    Abszolút jól értelmezed a dolgot.
    Kíváncsivá tettél, ezért mindjárt ki is próbálom az általad bemásolt módosítást, hogy mennyiben másabb így az irányítás, mint az általam próbált verzió. :)
  • CsiziTrucker
    Na zorba3333 élnézést többet itt modok kapcsán inkább csöndben maradok, mert az, hogy 90es években amikor need for speed 1 meg 2 volt csodálatos grafikával meg a doom1 azokba profi voltam, na meg az utobbi pár hónam ets 2 tanulmányozása + photo shop vágás:))) convertálás jpg-re azt nem rég:)))))
    Én 8éve kamionozok és itt egy hozzá nem értő kiakart oktatni a hülyeséggel az engem is felbaszott!
    Most fordittot a helyzet! Úgy, hogy képeket linkelek ezentúúúúúúúúúúl!
    De röviden amit akartam

config_lines[132]: "mix trackiron ` 1 - (joy.pov1_down?0 + mouse.button_left?0| joy.pov1_left?0| joy.pov1_up?0| joy.pov1_right?0) `"
    config_lines[133]: "mix trackiryaw ` normalize(pow(abs(joy.x),pow(6.00 - abs(joy.x),0.50)),0.000070037753395,2.777902289339370) * sign(-joy.x)`"
    config_lines[134]: "mix trackirpitch ` -0.02 `"
    config_lines[135]: "mix trackirx ` normalize(pow(abs(joy.x),pow(6.00 - abs(joy.x),0.50)),0.000070037753395,2.777902289339370) * sign(-joy.x)`"
    config_lines[136]: "mix trackiry ` 0.0 `"
    config_lines[137]: "mix trackirz ` 0.0 `"

controls.sii és másol
    konkrétan ezeket a sorokat kaptam és már müködött is a fejforditás! Na de egy-két gomb nem! ezért ami nem működött nagy nehezen rájöttem, hogy csak beirom a 132es sorba és jó lesz! és mivel csak ezeket a sorokat irtam át nem kellet újra beállitani a bilenytűzetet!
    136os és 137es gáz+fék előre-hátra mozgás ugye nálam nullán mert az engem zavart!
    és amit linkeltél az ugyan ez a fájl volt,csak 133 és 135ös adatok másak ugyebár a jobbra balra nézés!
    Azért irtam, hogy régi dolog mert a forumon tavaly volt róla szó!
    És én úgy értelmeztem, hogy ezt az immcamm segitségével csináltak, ugye akkor látja az illető a camera állast a játkéban meddig mikor stb..:) Majd elmentette és mutatta a controls.sii mappában a változást(joyx balra-jobbra) és én arra következtettem, hogy az immcamm csupán addig arra kel, hogy ezeket át irja!imm camm bezár és ez marad igy! és ezért én nem is szorakoztam immcamm!
    Nem jól értelmezem a dolgot????
    ezt viszont nehéz volt leirni, remélem értelmes:)))) ennyire már rég erőltettem meg az agyam:)
  • max10076
    Sziasztok!Tud nekem valaki egy ilyen skint csinálni mert sajnos nem értek hozzá és nem is találtam:

http://i-truckmag.co.uk/home/wp-content/uploads/2012/09/0808Lenham1.jpg
    Mindegy hogy DAF vagy VOLVO vagy SCANIA kamionon lenne a skin.
    Köszi előre is.
    E-mail címet írok aki kér.
  • highdanger
    Ha nem bonyolult, meg pár perc az egész, akkor miért nem csinálod meg magadnak?
  • Ördögpalanta62
    én most ezzel tolom Zürich - Amsterdam
  • Gerappa007
    Valaki,aki tudna nekem csinálni egy festést,legyen szíves írjon.Fontos lenne.Szerintem pár perc alatt össze lehetne dobni a skint,mert nem bonyolult.
  • BigdaweM12
    valaki tud egy olyan modot vagy beállítást amitől előbb sötétedik és később világosodik? mert télen elég hihetetlen hogy 10kor még világos van 4kor meg már kel a nap
  • zorba3333