52658
-
94Patrik94 #36329 World of Trucks-on tutsz rendszamot csinalni magadnak -
Gerappa007 #36328 Hogy tudok magamnak magyar rendszámot varázsolni? :D
Illetve,ha van olyan,aki tud festést csinálni kamionra az segítene nekem?Előre is köszi! -
#36327 Mint az új! :D :)
-
max10076 #36326 Ja ha lehetne akkor több fajta kamionhoz is kérném ha nem nagy gond.
Ha kell elküldöm az e-mail címem is.Köszi előre is. -
max10076 #36325 Sziasztok!Tud nekem valéaki egy ilyen skint csinálni mert sajnos nem értek hozzá és nem is találtam: -
#36324 Még annyi, hogy a mod-al hozzáadott 2 merci kamiont, amiken rendes logo található, de az alap gépeken sajna még mindig marad a régi :( De mind1, nem gond! :) Köszi még egyszer! -
#36323 Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :) Rendes tőled! Kellemes Hétvégét!
-
#36322 helló alakul a cégem :) és arra tudtok valami megoldást hogy a festés ne mosódjon el ahogy 2-dik képen látható :) ?
-
#36321 Sziasztok.
Szép gépek/képek
Rég raktam képet:
Kollega bácsival :DD:
-
Szép gépek/képek! :) -
#36319 Sziasztok!
Szép gépek/képek!
Végre a lerakón. -
zolee24 #36318 Szervusztok Elöször is grt nagyon szép kamionok .Az lenne a kérésem hogy legyetek szivesek leírni hogy mien modokkat használtok ? én is töltögtem le pár modot a verziószámnak megfelelöen de sajnos nagyon sok akad :( ezért ha lenne kedve valakinek ossza már meg mik azk a modok amiket használtok válaszotokat elöre is köszönöm
ÜDV zolee -
The Best #36317 Olyan nagy gondom van hogy nem tudom melyik kamionnal legyek mert mindegyik tetszik nem tudok választani köztük :) -
CsiziTrucker #36316 -
aurél64 #36315 Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket igen valószínű hogy a O meg az 5 volt a ludas .
Sikerült a dolog de most egy másik problémával állok szemben tsmap 4.5.9 et raktam a játékba de ez az előző verziókban is így van sőt kiprobáltam mellőzni a tsm mapot és így is fenn ál a hiba mégpedig Bratislava és néhány ruhr vidéki város előtt ki fagy a játék ezt mi okozhatja?
Előre is köszi a segítséget! -
Gábor55 #36314
Gyönyörű képek/gépek! -
adamtrucker #36313 Bocsi, ezt elrontottam :( Szóval, üdv! :D
-
adamtrucker #36312 Üdv! :D
https://lh4.googleusercontent.com/ST9FeGoQBinCpd-TR11INA3LYiBGHp8rQquRnENaWg=w1044-h587-no -
CsiziTrucker #36311 http://ets2.lt/en/mercedes-benz-mega-mod-v2-0/
Én ezt a merci módot ajánlanám, ez biztos nem akad össze semmivel! Merci logo, plusz a 3as, 4es modell sok extrát kap!!! -
#36310 A Mercedes-emblémát. Ugye eredetileg nincs benne a játékba. Számos móddal próbáltam. De nagyon gyanakszom arra az új traffic mod-ra amit az imént írtam, mert kivettem, akkor jo volt, pedig megnövelte a forgalmat, meg előnyére változtatta a játékot, de akkor lehet h valamit valamiért kell, így le kell mondjak, csak nem tűnt logikusnak miért üti egymást a 2 dolog :( -
Bazsio #36309 Kár, hogy máma nem gurultam de attól Punky
CsisziTucker
-
fs9pilot #36308 Mi a probléma amit nem old meg? -
94Patrik94 #36307
CsiziTrucker, Kisfusi, Madoki, Gabor -
#36306 Valaki nem tudna segíteni a #36277 -as kérdésemmel kapcsolatban? -
fs9pilot #36305 Egyenlőre pontos megjelenési dátumot még maga az SCS sem közölt sehol. Legalábbis nekünk. Ha ki van adva béta tesztelésre, márpedig ki van, akkor a teszterek esetleg tudnak némi infóval szolgálni a várható megjelenésről. -
peti178 #36304 Sziasztok!
Várhatóan mikor fog megjelenni az 1.9 patch frissítés a játékhoz? :)
Köszönöm előre a választ aki megírja. -
CsiziTrucker #36303 Mandoki72 Azok a kiskerekek nagyon feldobják a vasat!
Bazsio Jó az a pót -
CsiziTrucker #36302
-
Gábor, Bazsio, Mandoki72 - Szép gépek/képek! :) -
Mandoki72 #36300 Szép estét.
kisfüsi, CsiziTrucker, Gábor55, fs9pilot
Kedves frank007 mester, áldásos munkádból, mikor kapunk újabb bővítést ?
-
#36299 Én anno a Test Drive Unlimiteddel jártam úgy, hogy az eredeti, topcd.cz által forgalmazott CD-ben levő kulcs egy 20 számjegyű kód volt, amit el kellett küldeni a support címére, és erre küldtek egy 16 számjegyű aktiváló kódot... -
Bazsio #36298 Mentem eggyett
Kielt hagyom el este
Pirosnál
Szeretek a naplementébe menni
Luxembourg-ból kifele
Már csak kb100km és ott vagyunk Dijonnál
Gábor55 -
#36297 szasztok
egy kis segítség kellene nekem.
egy helyre az utolsó mapba van a color file.a háromtengelyesen kijön a hűtődíszrács fényezése a kéttengelyesen pedig nem.ha valaki tud rá megoldást megköszönném.
-
szgabe #36296 Az is lehet, hogy tényleg elgépelted. Y-Z, 0-O, S-5, ezek nagyon könnyen elcserélhetők. Vedd fel a szemüveget, úgyis kell a vezetéshez:). Én is jópárszor elgépeltem, mire jó lett -
fs9pilot #36295 Nem is arra értem. Mivel írtad hogy megvásároltad. :D Hagyd a lemezt, tedd be a sufniba vagy a polcra. Rakd fel a steam-et, és írd be oda a kapott termék kulcsodat. Ekkor ha elfogadja a Steam, automatikusan letölti a Gold Bundle -t, és már játszhatsz is. Ez esetben a frissítéseket is magától fogja telepíteni a kliens, még ezzel sem kell foglalkoznod. :) Ha nem szeretnéd a Steam-et, és továbbra sem fogadja el a kulcsot a telepítés után írj a CD galaxis supportnak, vagy az SCS supportnak. -
aurél64 #36294 Ja neem virágboltban vettem! -
Gábor55 #36293
Szép gépek! -
#36292 Nem ide tartozik csak érdekesség,ennyire voltam csak az éjjel megpakolva....rakományrögzitő nem kellett.
-
aurél64 #36291 Cd galaxis -
fs9pilot #36290 Hoztam három képet.
Le a lejtőn:
Fel a hajóra:
A hajón leparkolva: