52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • 94Patrik94
    World of Trucks-on tutsz rendszamot csinalni magadnak
  • Gerappa007
    Hogy tudok magamnak magyar rendszámot varázsolni? :D
    Illetve,ha van olyan,aki tud festést csinálni kamionra az segítene nekem?Előre is köszi!
  • hotwheels
    Mint az új! :D :)

• max10076
    Ja ha lehetne akkor több fajta kamionhoz is kérném ha nem nagy gond.
    Ha kell elküldöm az e-mail címem is.Köszi előre is.
  • max10076
    Sziasztok!Tud nekem valéaki egy ilyen skint csinálni mert sajnos nem értek hozzá és nem is találtam:
  • dutchvictor
    Még annyi, hogy a mod-al hozzáadott 2 merci kamiont, amiken rendes logo található, de az alap gépeken sajna még mindig marad a régi :( De mind1, nem gond! :) Köszi még egyszer!
  • dutchvictor
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :) Rendes tőled! Kellemes Hétvégét!
  • tomi161996
    helló alakul a cégem :) és arra tudtok valami megoldást hogy a festés ne mosódjon el ahogy 2-dik képen látható :) ?

• HosszúGábor
    Sziasztok.

Szép gépek/képek

Rég raktam képet:

Kollega bácsival :DD:
  • hotwheels

Szép gépek/képek! :)
  • norbee46
    Sziasztok!

Szép gépek/képek!

Végre a lerakón.
  • zolee24
    Szervusztok Elöször is grt nagyon szép kamionok .Az lenne a kérésem hogy legyetek szivesek leírni hogy mien modokkat használtok ? én is töltögtem le pár modot a verziószámnak megfelelöen de sajnos nagyon sok akad :( ezért ha lenne kedve valakinek ossza már meg mik azk a modok amiket használtok válaszotokat elöre is köszönöm
    ÜDV zolee
  • The Best
    Olyan nagy gondom van hogy nem tudom melyik kamionnal legyek mert mindegyik tetszik nem tudok választani köztük :)
  • CsiziTrucker
  • aurél64
    Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket igen valószínű hogy a O meg az 5 volt a ludas .
    Sikerült a dolog de most egy másik problémával állok szemben tsmap 4.5.9 et raktam a játékba de ez az előző verziókban is így van sőt kiprobáltam mellőzni a tsm mapot és így is fenn ál a hiba mégpedig Bratislava és néhány ruhr vidéki város előtt ki fagy a játék ezt mi okozhatja?
    Előre is köszi a segítséget!
  • Gábor55

Gyönyörű képek/gépek!
  • adamtrucker
    Bocsi, ezt elrontottam :( Szóval, üdv! :D
  • adamtrucker
    Üdv! :D
    https://lh4.googleusercontent.com/ST9FeGoQBinCpd-TR11INA3LYiBGHp8rQquRnENaWg=w1044-h587-no
  • CsiziTrucker
    http://ets2.lt/en/mercedes-benz-mega-mod-v2-0/
    Én ezt a merci módot ajánlanám, ez biztos nem akad össze semmivel! Merci logo, plusz a 3as, 4es modell sok extrát kap!!!
  • dutchvictor
    A Mercedes-emblémát. Ugye eredetileg nincs benne a játékba. Számos móddal próbáltam. De nagyon gyanakszom arra az új traffic mod-ra amit az imént írtam, mert kivettem, akkor jo volt, pedig megnövelte a forgalmat, meg előnyére változtatta a játékot, de akkor lehet h valamit valamiért kell, így le kell mondjak, csak nem tűnt logikusnak miért üti egymást a 2 dolog :(
  • Bazsio
    Kár, hogy máma nem gurultam de attól Punky
    CsisziTucker
  • fs9pilot
    Mi a probléma amit nem old meg?
  • 94Patrik94

CsiziTrucker, Kisfusi, Madoki, Gabor
  • dutchvictor
    Valaki nem tudna segíteni a #36277 -as kérdésemmel kapcsolatban?
  • fs9pilot
    Egyenlőre pontos megjelenési dátumot még maga az SCS sem közölt sehol. Legalábbis nekünk. Ha ki van adva béta tesztelésre, márpedig ki van, akkor a teszterek esetleg tudnak némi infóval szolgálni a várható megjelenésről.
  • peti178
    Sziasztok!

Várhatóan mikor fog megjelenni az 1.9 patch frissítés a játékhoz? :)

Köszönöm előre a választ aki megírja.
  • CsiziTrucker
    Mandoki72 Azok a kiskerekek nagyon feldobják a vasat!
    Bazsio Jó az a pót
  • CsiziTrucker

• hotwheels

Gábor, Bazsio, Mandoki72 - Szép gépek/képek! :)
  • Mandoki72
    Szép estét.

kisfüsi, CsiziTrucker, Gábor55, fs9pilot

Kedves frank007 mester, áldásos munkádból, mikor kapunk újabb bővítést ?

• sure
    Én anno a Test Drive Unlimiteddel jártam úgy, hogy az eredeti, topcd.cz által forgalmazott CD-ben levő kulcs egy 20 számjegyű kód volt, amit el kellett küldeni a support címére, és erre küldtek egy 16 számjegyű aktiváló kódot...
  • Bazsio
    Mentem eggyett
    Kielt hagyom el este

Pirosnál

Szeretek a naplementébe menni

Luxembourg-ból kifele

Már csak kb100km és ott vagyunk Dijonnál

Gábor55
  • Ördögpalanta62
    szasztok

egy kis segítség kellene nekem.

egy helyre az utolsó mapba van a color file.a háromtengelyesen kijön a hűtődíszrács fényezése a kéttengelyesen pedig nem.ha valaki tud rá megoldást megköszönném.

• szgabe
    Az is lehet, hogy tényleg elgépelted. Y-Z, 0-O, S-5, ezek nagyon könnyen elcserélhetők. Vedd fel a szemüveget, úgyis kell a vezetéshez:). Én is jópárszor elgépeltem, mire jó lett
  • fs9pilot
    Nem is arra értem. Mivel írtad hogy megvásároltad. :D Hagyd a lemezt, tedd be a sufniba vagy a polcra. Rakd fel a steam-et, és írd be oda a kapott termék kulcsodat. Ekkor ha elfogadja a Steam, automatikusan letölti a Gold Bundle -t, és már játszhatsz is. Ez esetben a frissítéseket is magától fogja telepíteni a kliens, még ezzel sem kell foglalkoznod. :) Ha nem szeretnéd a Steam-et, és továbbra sem fogadja el a kulcsot a telepítés után írj a CD galaxis supportnak, vagy az SCS supportnak.
  • aurél64
    Ja neem virágboltban vettem!
  • Gábor55

Szép gépek!
  • ronso
    Nem ide tartozik csak érdekesség,ennyire voltam csak az éjjel megpakolva....rakományrögzitő nem kellett.
  • aurél64
    Cd galaxis
  • fs9pilot
    Hoztam három képet.

Le a lejtőn:

Fel a hajóra:

A hajón leparkolva: