Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VÉGRE nem fogyaszt mikor csak gurul a kamion! 😄
És VÉGRE látom a fogyasztási átlagot! 😊

hotwheels

Fasza lett! 😊

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy olvastam hogy a TSM 4.x el megy az 1.6 patch. Valóban elindult bár még nem próbáltam mert a térképnél lenullázódott felfedezett utak. Van valami módszer, hogy visszahozzam?? Vagy másnál is nullázódott??

Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB

Végleges verzió. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Az iveco még csak teszt gép 😊
hotwheels
<#eljen><#eljen><#eljen>

///M I Love BMW. :)

Ez az adaptive automatic transmission mi akar lenni?

Köszi. Még kezdetleges.<#eljen>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

hotwheels
Köszönöm! <#worship> És gyönyörû az új géped! <#eljen><#wow1>

Letisztult szépség. <#eljen>

Sziasztok!

Nektek is csinálják azt a kocsik hogy minden méternél más-más rendszáma van?😄
A pirosnál vettem észre.

http://restacar.hu/xen/index.php?resources/l%C3%A9gnyom%C3%A1sm%C3%A9r%C5%91-scania-hoz.9/
Többen kérdeztétek már, hogy mûködik-e a TSM map a most kiadott 1.6 frissítéssel.
Nos, most vagyok túl egy közel kétórás teszten, és gondoltam megosztom a tapasztalatokat.

1.6.0 + TSM 4.X + JPM_TSM_4_X

Ez a konfiguráció alapesetben (más módosítások nélkül) látszólag akadás mentesen fut.
A log fájl több esetben is felhívja a figyelmet az öreg textúraformátumokra, valamint kompatibilitási gond van a DAF, illetve a Scania egyes típusainak 2. számú fülkevariánsának megjelenítésével is, az öregnek ítélt formátum miatt.
Hibát két esetben jelzett, de emiatt sem fagy, vagy lép ki a játék, vagyis elmondható, hogy igen, az újonan megjelent 1.6.0 alatt fut a TSM 4.x

1.6.0 + TSM 4.1.0 + JPM

Nos, itt már más a helyzet, pedig ez a frissebb TSM kiadás.
Maga a térkép tökéletesen mûködik, de ha a csomaghoz járó JPM kiegészítõ be van kapcsolva, akkor az összes MAN vontatónak élénk piros lesz a textúrája, valamint a félpótokat csak random módon jeleníti meg, ekkor viszont 1-2 másodpercre beszaggat a játék.
Én azt az átmeneti megoldást választottam, hogy kikapcsoltam a JPM csomagot, és helyette a Traffic módot használom.
Így megszûnt a gond, és zavartalanul játszható a térkép.

A log fájl itt is folyamatosan írja az öreg formátumokra való figyelmeztetést, de hibaüzenetet egyetlen traffic signal esetében írt csak.
Vagyis tökéletesen mûködik ez is az új frissítéssel.

DLC...
Ebben a kérdésben nem tudok nyilatkozni, mert Én nem használom ezt a kiegészítõt.

Tesztkörülmények:
- Eredeti, magyar nyelvû dobozos játék
- Mind a két térkép, és a hozzájuk tartozó kiegészítõk külön mod mappában
- Külön profil mindkét maphoz
- Memória hozzárendelés alkalmazása mellett
- 1900x1200-as felbontás

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Az konkretan melyik mod?😊
Az 1.6.0-ás patch nem komálja a Scania levegõ termelési módját,ha bent van a mód,nincs board computer
Ja, és általában ilyen eljárással lehet a progikat javítani, fejleszteni, patch-elni, stb., ha nincs külön instrukció, mint mondjuk a mod-oknál. Remélem, ezek alaján a jövõben már más esetekben is menni fog és ezzel tanultál valami újat.
Bocs, egy két helyen elbillentyûztem, de ennyi szövegnél ekkora hibaszázalék még elmegy 😊
Jót mosolyogtam és helyeslõen bólogattam a reagálásodra tett hozzászólásokon.

Kicsit olybá tûnik, mintha azt várnád, hogy a sültgalamb berepüljön a szádba vagy hogy az ételt megrágva kéred. Ha így van, tényleg van még hová fejlõdni. Persze nem zárom ki, hogy tapasztalatlanság szülte hozzá nem értés van a háttérben és tényleg halvány bugyilila fogalmad sincs, mi a teendõ. És hogy lásd, nem vagyok szõrös szívû:

1. Ezen a linken (http://adf.ly/WHMzV) találsz egy letöltölthetõ fájlt, ami a 3DMGAME-Euro.Truck.Simulator.2.Crack.Only-3DM.rar nevet viseli.

2. A törömítményt kicsomagolod, amelybõl két fájlt kapsz: 3DMGAME.ini és steam_api.dll

3. Ezt a két fájlt bemásolod a játék általad kiválasztott feltelepítési könyvtárába, azon belül is abba a könyvtárba, amelyikben a steam_api.dll már eleve benne van. Alkönyvtárba keresd, nálam a "bin" könyvtáson belül.

4. Ha van olyan mentésed, ahol még nincs elszinezõdött géperejû járómûved, betöltöd és játszol. Esélyes, hogy úgy a fényezésed marad és sikeres volt az operáció.

És bocs, de én sem vagyok tökéletes és valamit én is had örömködjek a segítségem fejében, így nem tudom kihagyni az orrod alá dörgölést, hogy a -val -vel v betûje legtöbbször hasonul. A kérdésed esetében a szótõ+rag "ezvel", de ezt nem használjuk, tehát a z-re hasonulás után => "ezzel" lesz és nem "evvel".
De ezt ne vedd sértésnek...
hotwheels

Nem kell egy oldalt sem visszalapoznod, hogy megtudd milyen fejlemények vannak ezzel kapcsolatban a patch tegnapi megjelenése óta...
1.6 patch-el mûködik a DLC+TSM 4.1?
Udv mindenkinek . Az nekem is igy van es nem tudom melyik mod zavarhat be..
Es egy masik problemam is lenne, amikor megakarom nezni a gyors fuvarokat vagy az alvallalkozoi fuvarokat( ahonnan lehet kivalasztani a fuvarokat) akkor kidob a jatek. Erre valakinek van valami otlete?
Koszonom szepen a segitseget elore is.
Hali mindenkinek! Még mindig a frank007 térképen. <#eljen> Nem tudja valaki a MAN-omnak mért nincs rendszáma
a többi márkának meg igen?

Szabi
írjál be még tíz kérdõjelet!!!!!!

"Nulla tenaci invia est via"

gordon 24
Olvasd el azt a 2 hozzászólást.

Downhill!!

Talán olvasd el a megadott sorszámú hozzászólásokat, és nézd meg a videót, aminek elérhetõségét a 32241. hozzászólásában tett közkincsé Bohusek!

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

most evvel mit kezdjek ??????
krisztian1329 írta
Íme Bohusek fórumtársunk hozzászólása, amelyben részletesen kitér a hiba okára, és annak megoldására.

(Legközelebb azért legalább annyit tegyél meg, hogy minimum az oldal aljáig legörgetsz!
Mint ahogy látod is, nincs 20 hozzászólás a válasz, és a kérdésed között. Köszi)

1.6 patch-el mûködik a DLC+TSM 4.1?
valaki segítsen!!! az a problémám hogy játék közben az eredeti színû kamionom 100 km után átvált lilára ez mitõl lehet???????????
És végre belekerült a fogyasztás mérés-kijelzés <3
A program hivatalos kiadásairól és javításairól, a telepítés sorrendjérõl a játék honlapján és a fejlesztõk blogján tudsz tájékozódni. Az említett "tenger alatti rész" egy külsõ fejlesztõ által készített nem hivatalos kiegészítés (mod), a megfelelõ verzió kiválasztásában és telepítésében a külsõ fejlesztõ honlapja lesz segítségedre. Sok sikert!
ronso
off topic fater ott mindenben segitenek........

Sakkoo.......Baszkiiii

vedd meg

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Valaki segítsen mert nem igazodok el! A játékot letölteném de úgy, hogy legyen benne Magyarország és Európa meg a tenger alatti rész is ilyen pl Törökország vagy Egyiptom meg amik még körülötte vannak! Szóval van valami Going East verzió fennt a torrenten de abba nincs az elõbb említett rész! Mit csináljak melyik verziót töltsem le? Ja és, hogy a játék ne fagyjon ki amikor a világtérképet meg akarom nézni! Köszönöm! E-mail: [email protected] csak azért mert itt a fórumon nem biztos, hogy megtalálom ha valaki válaszolna! Köszi!
Misuka963
<#wow2> <#eljen>

Örülök, hogy tudtam segíteni, és sikerült optimalizálnod a játékot az igényeidnek megfelelõen.
A magam részérõl annyit, hogy bárkinek szívesen segítek, mint ahogy sokan mások is ebben a közösségben, persze minden a szabadidõ függvénye.

Köszi szépen! 😊 Végre sikerült a katonai mód is. Teljes az élvezet. Most volt egy 55 tonnás fuvarom. Az Ural meghalt. Pálya felhajtón 1!km/h. 😄 15 perc alatt szenvedtem fel. Így stratégiát váltottam, alap Scania jegyében. Nem nagyon muzsikált az sem. Aztán a 730 pacisat vettem kezelésbe. Na, ott már felhajtáskor elértem a 25 km/h-t is. 😄 Szóval örülök, hogy van "tényleges" tömege a rakománynak. Azt hiszem, ha meglesz az Ural optimalizálásom, jól fogok ezzel is szórakozni. Modellezést meg vagy elkezdem, vagy nem. Igazából csak Te írtál nekem, így gondolom a többiek elhatárolódnak tõlem. Majd a barátomtól kérek segítséget (Google). Nameg biztos van pár videó is ebben a témában.
+ A zajcsíkoknak is új hangja van.
hotwheels
<#worship>

TaRka0107
Nekem azt írja, hogy a mentéseim DLC hiányát észlelik és nem tudnak betöltõdni. DLC viszont fent van. Most ilyenkor mivan?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Szívesen segítek, ha tudok.
Modellezéshez nem értek, így ebben más segítségét kell majd kérned.

Misuka963
Vagány <#eljen>

BlueMaster
Már az a hír van kint a TSM-el kapcsolatban, hogy a tesztek szerint az új patch nem okoz a használatában problémát, de csak saját felelõsségre használható, a Just Play Mod-ra pedig fõleg igaz ez!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

hotwheels

SLICK
Köszönöm a türelmed és a segítséged! Az hogy nem voltam elég kitartó megeshet, vagy csak simán túlgördítettem rajta és nem láttam... Mindegy kösz mégegyszer!

Segítséggel annyit, hogy amiben tudok segítek én is másoknak, ebben a topikban is volt már rá példa , de sok másikban is, úgy hogy nem szoktam szemétkedni másokkal szemben. 😊

DOWNLOAD PINK COLOR BUG: http://adf.ly/WHMzV