Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

///M I Love BMW. :)
150% volt.. levettem 125-re és rendesen reagál. (alapból azt állította be...)
hotwheels-<#wink>#wink><#eljen>#eljen>
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
állítgasd be magadnak, de érdemes a render minõség (vagy mi 125%-ra tenni, árnyékokat lejjebb venni, reflectionst is
nincs elõttem a menü
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
van tipped mennyire? 😊
Mind magasra van állítva. (alapból valamelyik még ultrára is volt állítva..)

Vajo, Gigamen, kisfüsi - <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Megnéztem nCore-on kíváncsiságból hogy fent van -e a legújabb patchel rendelkezõ ETS2, és persze hogy fent van! Ráadásul DLC-vel együtt! 😄 ... Az abszurdum az egészben az, hogy van aki még sír is hogy miért rossz a crack, vagy a program! 😄 Nem tudom, de annyira undorítónak tartom hogy nem képesek kiadni 2300Ft-ot ezért a játékért. Ráadásul az Mo-Keys -en kerül ennyibe, sõt, még van hozzá egy -5%-os kupon is, szóval összesen, kemény 2185Ft-ba kerülne... DLC-vel max 3 ezer. De akkor is... Na mindegy, csak gondoltam megosztom... 😊
ON.
///M I Love BMW. :)
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

És most hogy a 1.6.1et feltettem még inkább csinálja!
Elõtte semmi gond nem volt!
És ha jól láttam a városokban csinálja!!!
Rohadtul felhúzott ez a játék!
MI A GOND A JÁTÉKKAL VAGY A BILLENTYÛZETTEL (billentyûzet kevesebb mint 5napos, gondja van a vezeték nélkülivel????)
Egyfolytában neki megyek valaminek, csak azért nem nem lehet rendesen irányítani a kamiont! nem áll meg, nem kormányoz és nem vált!!!!
Valamikor meg simán megy minden.
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
https://scs-wotr-gallery.s3.amazonaws.com/view/E4F/0000000000008F4E.jpg
<#vigyor5>#vigyor5>
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

#32561 (Bohusek)
"Valós" helyszín, vagy egyedileg megrendezett jelenet?
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Vadonatúj a billentyûzetem, vezeték nélküli-s. És nem indig reagál amit csinálok. Nem fordul el, vagy ha igen akkor nekimegy a falnak mert nem hajlandó visszamenni. nem akar fékezni és elindulni.
Most cseréltem le egy másik billentyûzetet mert azt hittem hogy azzal van a gond, de úgy tûnik tévedtem.
Más játékoknál nem vettem észre hogy nem reagálna, csak ebben.
Van valakinek hasonló problémája?
Csináltam egy 200db zenébõl álló összeállítást (mp3, 192kbps, VBR, normalizálva az összes) amit eddig 13-an töltöttek le és még senkitõl nem kaptam olyan visszajelzést, hogy probléma lenne velük. Természetesen én is ezeket hallgatom játék közben, mivel a kedvenc zenéimet szedtem össze. Véletlenszerû sorszámokat kaptak, hogy ne abc-sorrendben játssza le.
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Az 1.5 frissítés óta megint csak ogg-t játszik, mert mp3-at nem akar.
A Dokumentum/Euro..2/music mappába csak rendes fájlokat lehet betenni vagy elfogadja a parancsikonokat is?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8