52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Hungarykum
    Twitteren lassan 1 hónapja kint van (kivéve a videót)
    Gondolom majd lesz az új Volvo-ról is videó, mert egy ideje az is kint van Twitteren.
  • norbee46
    Sziasztok!
    Új hír a Blog-on!
  • Bazsio
    Jól van Misuka de a játéknak neve hiába Simulator de azért még annyira nem kell nagyon szakérteni.Nekem a Scania-m a fehér vittem mindent és nem lett semmi baja.Lehet a valóságban így van BIZTOS de a játék még nem annyira valódi, itt csak az irányíthatóság és üzemanyag szempontjából lehet másabb a helyzet.
    Én mentem a duplakerekessel vittem kontinert és nem különbözött nagyon csak annyi, hogy könnyebb irányítani.
  • BhityHD
    Még annyi, hogy nem kell újra kezdeni, csak a fuvart fejezd be mielőtt berakod!
  • BhityHD
    Igen, asszem ez a legfrissebb. Alvázról meg annyit, hogy a játékban nem nagyon realisztikus, tehát a sima 2 tengelyes (1 elöl 1 hátul) cucc is jó gyakorlatilag bármihez.
  • hotwheels
    köszi! :)
  • Szabi #36563
    az edit gombbal
  • The Best
    Hali olyan kérdésem lenne hogy a zmodelerel hogy lehet kamionokat szerkeszteni? Elöre is köszi
  • Misuka963
    Szép képek ! ;)
  • hotwheels
  • sure
    Tudom ajánlani az AwibMap-et, ez hozzáad pár dolgot a hiánylistádból (a leírásban benne is van), illetve a telephelyeken akadályok vannak, amik nehezítik a rakománnyal leparkolását.
    Vigyázat! Más térkép moddal (mint pl. a TruckSim) nem lehet együtt használni!
  • olimano2222
    Lehet már volt kérdés,nem akarok hülyeséget kérdezni de meglehet csinálni valahogy,hogy csak Waberer's-es pótkocsikat kapjak ? Próbáltam a Krone trailer -el de valahogy nem jött össze,előre is köszi a segítséget!
  • foxbat88fx
    engem most a játékbeli dolgok érdekelnének :)
  • Misuka963
    Hülyeséget beszélsz :/
    Attól függ a dupla tengely is hogy 6X4 vagy 6X2-es.A 6X4-est általában nagyobb súlyú,méretű fuvaroknál ajánlatos használni vagy hűtőfuvaroknál (Lásd a dánokat vagy a hollandokat példaként)
    A 6X2-es-nek pedig a középső általában egy emelhető bogitengely ún.: "segédtengely",főleg konténerezéshez már a legtőbb országban kötelezővé is tették ;)
  • Bazsio
    Hát az ilyen dolgokat mi is hiányoljuk!Még van mit tenni a játékba ami fontos de hát..........
    Mai képek!
    Este Szlovákoknál

Még a mókust is lesütöm a fáról makkal eggyütt

Megyek vissza a lengyelekhez majd!
  • foxbat88fx
    ez jó?
    http://ets2downloads.com/maps/trucksim-map
    illetve jó törthöz is és a régi mentés nem tűnik el?
    mert már 11es vagyok, nem akarom elölről nyomni :D
  • BhityHD
    Ajánlom a TruckSim map nevű modot. Hatalmas területeket ad hozzá a játékhoz.
  • foxbat88fx
    értem, akkor majd felteszem :)
    nem baj ha többször kell megállnom tankolni, legalább változatosabb lesz a játék...
    főleg ha megvárom míg átmegy pirosba az üzemanyag jelző :D:D:D

am jó kis game... de nagyon sok lehetőség hiányzik belőle...
    hiányolom pl... a rendőrautókat, tűzoltókat, mentőket az utakról akiket el kell engedni...
    hiányolom pl. a baleseteket, ahol torlódás van és várni kell, meg rendőr irányítja a forgalmat....
    hiányolom pl. az útépítéseket.... útjavításokat esetleg úthibákat....
    hiányolom pl. hogy a leállósávban sosincs egy darab meghibásodott autó vagy kamion sem...
    na kb. ennyi :)
  • Bazsio
    Azért jobb mert, jobb lesz az irányíthatóság de kisebb lesz a üzemanyagtartály.Bocs dupláért!
  • Bazsio
    Sziasztok!
    Jók a járművek!
    Határon

Másik fuvar

Pihenek egyedül
  • kisfüsi
    Szép napot! Csizi-LiTTLee
  • foxbat88fx
    köszi akkor jó úton haladok :)
    Alváz fejlesztés????
    mitől lesz jobb h nem egy tengely van hátul hanem kettő?
  • Gerappa007
  • LiTTLee
    Ez régebbi kép,de amúgy Svédbe :)
  • BhityHD
    A motort abszolút érdemes fejleszteni.

Nagy távolság és ADR ami sok pénzt hoz.

• foxbat88fx
    Üdv! most vettem észre, hogy ennek a game-nek is van SG fóruma! :)
    Sok sok world of tanks-os szopás után találtam ezt a nyugtató gamet...
    a kérdésem főleg veteránabb gamerekhez szólna, de aki ért hozzá az is írhat persze :)
    1.Mit érdemes a saját kamionon fejleszteni?
    2.Milyen skillekre érdemes rámenni? Nagy távolsági, és azzal lehet nagyokat kaszálni?

köszi :)
  • CsiziTrucker
    Kössz!
  • Mandoki72
    Hali.Ez egy király szerelvény.
    Gratulálok.
  • Misuka963
    Merre vagy ? :)
  • CsiziTrucker
  • Stewen1967
    Sztem el vagy varázsolva.
    Te nem tudsz engem meggyőzni arról hogy amit csináltam az "szar".
    De mondhatsz bármit. Akinek a véleménye érdekelt azokat már meghalgattam.
    Tudod olyan ez mint ha az utcaseprő akarná a séfnek elmondani hogy hogyan kell főzni...
    Saját munkát nem villantottál, innentől kezdve akár mit is mondasz az értéke = 0-val.
    sőt már azzal se...
    :)
  • Redapple
    "Álíts ide fel saját munkát, ellenpéldát, igérem atomjaira szedem kielemzem, és elmondom milyen ember is vagy te."

Ember, te tényleg úgy gondolod, hogy tojást kell tudjak tojni ahhoz, hogy eldönthessem egy rántottáról, hogy az szar? Ne legyél már nevetséges...

Egyébként meg csinálj amit akarsz. Lásd olyan színesnek a világot, mint egy matyóhímzés vagy egy tulipános-láda, engem nem tudsz meggyőzni arról, hogy ezek színek természetesek.
  • LiTTLee

Szép estét mindenkinek.

Tomi,Csizi,Punky-Szép gépek srácok
  • becike22
    Hello! Egy kis segitségre volna szükségem C/program files/ets2/base.scs fájlt nem tudom megnyitni se winrar se 7zipppel sem tud valaki ebben segiteni? De ezzel sem megy /scs extractor/!!!
  • tomi0113
    [center]
    #36532: Köszi szépen! :)
  • Cujo HuN
    Sziasztok!

• 94Patrik94
    45 perces
  • Misuka963
    Nagyon jól néz ki a szerelvény,tetszik,jó lesz
  • BhityHD
    Van ún. white lane verzió, amiben fehérek a csíkok. Nekem nagyok bejönnek a hangok 1-1 ig, bár a 20.000 paci tényleg hülyeség.
  • CsiziTrucker
    Hali!

Régi kollégával néha összefutok, ő szokott mesélni. Gyenge a lové, a kamionok is elég lepusztultak!
    Én 2007től-2009ig dolgoztam ott, akkor még jó volt!