52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • aurél64
    Ment a privát
  • Stewen1967
    Sok mindent nem értesz, szerintem azt sem hogy mit keresnek az m3-ason azok a szélmalmok, de akkor beavatlak eme mély rejtelmekbe.
    Mert jól néznek ki, a sárga vonalakkal és piros kockás fehér csíkokkal együtt.
    És ugyebár ez egy játék, akár mennyire is szeretné magát szimulátornak kikiáltani...
    lehet mindenben hibát kivetni valót keresni, max ezekről az emberekről az szokott az eszembe jutni,, hát igen,,, az arcuk tökéletes összhangban van a szarral a fejükben.

:)))
  • gumikacsa
    Mert jól megy az ég, meg a fű színéhez, amikor mész rajta a 20.000 LE kamionoddal... Lentebb leírta a készítő maga.
  • Gerappa007
    Sziasztok!Elkezdtem megcsinálni a saját skinemez,de elakadtam...Ha valaki ért hozzá tudna nekem segíteni?
    Nekem magas ez a dolog,már ott elakadtam,hogy hogyan csináljak belőle dds. fájl-t.Itt tartok:
    http://kepkezelo.com/images/nk141lu8x1am3notf9ie.png
  • Szabi #36525
    a R3D szerintem nagyon jó úton halad, ebbe már tényleg minden újítása tetszik :)

a brutálba és egyéb módokba is főként azt nem értem, hogy miért csinálnak olyan úttextúrákat Európába ami nincs Európában.. :D
    (sárga csíkok, útszélén a piros csíkok stb)
  • gumikacsa
    Hali!

Van kapcsolatod ezzel a fuvarozó céggel? Volt itt anno egy srác, azt hiszem a faterja ott dolgozott.
  • CsiziTrucker
  • tomi0113
    [center] Nothegger.
    Még nem 100%.:)
  • maujuri #36521
    esetleg ha leírod mik lennének az ominózus csatornák, lehet tudok neked segíteni
  • maujuri #36520
    Tudsz csinálni. ha van online adása az adott csatornának
  • aurél64
    Helló4

Olasz rádió stream-et ha tudna valaki ajánlani .

Előre is köszi!
  • maujuri #36518
    Én személy szerint mindkettőtök munkáját használom, nagyrészt Vajó-ét, de a tiedből is rengeteg dolgot emeltem át a RED-be, mert az övébe az nem volt ami kellett volna, vagy a tied jobb lett. Persze ezt a mixet soha nem adom tovább, mivel én csak módosítottam kissé, meg aztán ti dolgoztatok vele, nem is lenne tisztességes. Csak saját használatra csináltam. Tehát köszönöm mindkettőtök fáradságos munkáját. Jók vagytok, így tovább.
    UI: Belegondolok ha együtt, ősszefogva mit tudnátok tenni a játékért..... Ehhh.
  • Stewen1967
    Köszi a méltató szavakat és az elismert munkaórákat amit meg sem számolok.
    Egy dologban javítanálak ki,,, az 1.3 vagy 1.4-től semmiféle "RED" nincs benne és nem arra épűl a 0-ról kezdtem újra. Az vesse rám az első követ, aki a Brutálban 1 sort RED-es scriptet textúrát vagy bár mit! fel lel.
    Köszi.
    Nem azt mondom én hogy a Brutál a tökéletes, csak azt hogy szart nem adok ki. lehet devloper konzolozni se errorok se warningok a Brutál enginből és ez nem kevés munka. De főleg nem szar.
  • maujuri #36516
    Szerintem Vajó munkája még elmegy kicsit túlszínezett az is. de még nem esett át a ló túloldalára. A Brutál nekem sem jön be nem csak a színek, de jópár dolog benne. Stewen, ez ne vedd sértésnek, elismerem a munkásságodat, nagyon sok munkaóra áll a Brutál mögött, még annak ellenére is hogy Vajó féle redre épül egy része. Mindkettőtöknek sok sikert és még hasonló javításokat"modokat" várunk sokan tőletek. Aztán hogy kinek melyik tetszik azt döntse el maga. Az biztos hogy a gyárin tényleg van mit javítani.
  • Stewen1967
    Csak most február végén, az ablakon kinézve itt a szentendrein a 4 sávos úton a sáv közepén lévő Zöld fű is közelebb áll a Brutálhoz, mint a pasztel színű gyári hulladékhoz. Ha nem hiszed el gyere ide és nézd meg, és ennyit csak pl. a fűről, a többi "gyári" hulladékot meg sem emmlítem.
    Láttam az elb...tt gyári kódot mert annak a hackelése nélkül neki sem lehetne állni modokat gyártani ugyebár. úgy hogy veled ellentétben aki csak a látványból indul ki, én beleláttam a kódjaikba és hegyekben javítottam ki csak az utolsó 3.1 hang részen is.
    Akkor fikázz és hulladékozz valamit ha tudod miből áll mi van mögötte, ergo: pl te dolgoztál vele.
    Álíts ide fel saját munkát, ellenpéldát, igérem atomjaira szedem kielemzem, és elmondom milyen ember is vagy te.
  • Redapple
    Valóban brutál! Brutálisan túlszínezett giccses hulladék, csakúgy, min a Vajóé.
    Biztos sokat dolgoztál vele, hogy így elszúrd az eredeti gáma viszonylag reális plasztikus színeit, de sztem kár volt.
    Persze biztosan tetszeni fog jónéhány embernek és akkor azért nem dolgoztál hiába, de hasznosabb golgokra is használhatnád a tudásod.
  • devid13
    Udv mindenkinek !
    Egy fuvar az oregharcosal :)

Szep gepek skacok
  • Krisz1117
    Miért van az, hogyha fékezek akkor elkezd laggolni? Csak fékezéskor csinálja, rögtön amikor "rálépek" és kb addig, amíg fel nem engedem....

Valami mod miatt lehet?
  • Bazsio
    Megvan a saját vasam!

Punky
    Patrik
  • Stewen1967
    Csináltam egy kis videót a brutal 3.1 bemutatásához...

• Norby646
    Beállítások/játékmenet és ott tudod állítani az eső hosszát és gyakoriságát.
  • Bazsio
    Be, a játékmenet nevű opcióba van.Találsz egy kurzort és huzogasd amerre akarod.
  • fcbarcelona1
    Sziasztok!
    Azt belehet állítani a játékba, hogy ne essen annyit az eső?
  • hotwheels
  • maujuri #36505
    [IMG][/IMG]
  • Bazsio
  • 94Patrik94
    Nap vege
  • Stewen1967
    Még egy észrevétel.

Tartottam tőle hogy KB pont annyi embernek NEM JÖN BE a gyári feljavított kamion motor hang, (hangosabb fülke motor zaj, bekapcsolt turbó hang ami sok esetben pl scania, daf, iveco gyárilag a fülkében nem is hallatszott) mint ahány ember viszont direkt ezt is kérte.

2 lehetőség van saját hang használatára vagy a gyári vacak visszaállítására.

1: Van egy kiskapu hagyva az "X" után pl Y, Z ami pont ezért és így lett kitalálva. Tehát valakinek van egy megszokott és szerinte verhetetlen VOLVO.SCS hangmintája amit szeret, semmi más dolga nincs mint átneveznie Y-VOLVO.SCS-re vagy Z-VOLVO.SCS-re és voila. már működik is mert le kerül a modok között a Brutál Environment Enginem alá és felűlírja a Brutál Volvo hangmintáit.

2: Kitörli pl. Total Commanderrel megnyitva (Rá enterel) a Brutal Environment Kamionos javított hangmintáit amik a SOUND-TRUCK- alatt találhatóak a kamionok nevei szerint vagy akár az egész TRUCK alkönyvtárat is és akkor az összes kamion hang a gyári hangon röfög újra.

:)
  • Norby646
  • hotwheels
  • szgabe
    úgy, hogy nem adod le a csomagot:)
  • 94Patrik94
  • Misuka963
    Hunlandost belőle
  • 94Patrik94
    Kosznonom Szepen
  • tomi161996
    Egy ködös reggelre ébredtem :)
  • Bazsio
    Sziasztok!Gép csere volt
    így hát újra kellett kezdjem de nem baj ez már a harmadik!
    Nem saját gép

Csiszi Vagány
    Patrik Példás modell
  • CsiziTrucker
  • Ricsike9214
    egy kis segítséget kérnék, hogy tom megoldani h mindig ugyanazt a pótkocsit húzzam?? köszi...
  • karradan
    CSALNI AZÉRT NEM FOGOK!
  • Szabi #36490
    ide írj és segíteni fognak ;)

[email protected]