A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Persze, nem vagyunk egyformák. :) Nem okoz gondot, hogy kivegyem ha tudom mit kell törölni, ezért is írtam, hogy nem kell feltétlen még 1 verziót csinálnod, ha nem gond, hogy kiszedem magamnak és persze elárulod mit módosítsak.
Amúgy meg tudom érteni, dehát ilyen ez a popszakma. :) Viszont így tényleg mindenki magának alakítgathatja, és keveseben nyaggatnak ilyen faszságokkal mint én. :) Én a Test Drive Unlimited-hez kovertálgatok lassan 2 éve autókat, sok macera van azzal, hogy az ember minél több variációt tegyen elérhetővé, pl carbon paneles beltér/fekte bőr-el, vagy fa paneles beltér, bézs színű bőrrel...stb. Egy jó ideje már én is úgy csinálom, hogy berakom a textúrákat minden szükséges variációhoz aztán kombinálgassa mindenki úgy ahogy akarja. Nyilván ez teljesen más kategória.
Na mind1, köszönöm a segítséget, további sok sikert az elkövetkező verziókhoz, amennyiben lesz.