banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Stewen1967
    Izlések és pofonok....

Nos ha nem kell a korlátban a piros, sárga és fehér fényvisszaverő akkor a model-railing-crash_barrier - eket töröld le.
    Kivenni nem fogom, mert a piros, sárga és fehér világító kis kocka nem véletlenül került oda, folyamatosan kontrasztol a zöld tájjal és növényzettel, jó a szemnek, ahogyan a kék ég is a sárga csíkokkal. Nem akarok senkivel sem vitatkozni a szinharmonia táblázatról, akit érdekel keressen rá és nézze meg hogy mi az.
    Grafikus alaptan.

Én a saját verziómat teszem fel és mivel le sem védtem mindenki úgy alakítgatja ahogyan akarja, már láttam a youtubeon olyan Brutál engines videókat is ahol a jól beállított fényeket felülírták a saját jó homályos orbitális fényudvaru szarabnál szarabb verzióikkal,,, :)

ergó : mindenki azt csinál amit akar, csak ezzel pl hamis képet ad az enginemről mert az nem "olyan"

dehát ez van, ezt kell szeretni, végül is mi a gyári progit hackeljük a MOD-jainkal akkor mit is várhatunk ? :)