52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • fs9pilot
    Egy fontos, és talán mindent eldöntő kérdés, honnan vásároltad meg?
  • aurél64
    Sziasztok!

segítség kellene megvásároltam az ets2 goldot és feltelepítés után nem fogadja el a kódot azt írja elgépeltem de már 12-edjére sem sikerül és tuti jó a kód valaki tudja hogy mi lehet a gond?
    előre is köszi!
  • Misuka963
    Nagyon karaj ;)
  • CsiziTrucker
  • kisfüsi
    Estét! LiTTLee
  • LiTTLee
    Fehéroroszország
  • Suba1993
    Sziasztok!
    Szeretnék egy olyan Volvóhoz (a játékban szereplő mind2 Volvohoz) való modot, ahol le lehet venni a hátsó sárvédőt. Valaki tud ilyenről?

(ilyesmire gondolok: http://images.truck.pl/photos/49840253/large/DF582790544280CDD688AA098502C67F.jpg)
  • Bazsio
  • Ördögpalanta62
    Nincs mit szívesen
  • CsiziTrucker
  • Skypack
  • ronso
    Ezaz ebben van extra ai vehicles néven...KÖSZÖNÖM
  • dutchvictor
    Sziasztok!

Tudnátok tanácsot adni mitől lehet, hogy bármelyik Mercedes logo-mod-ot rakom be a játékba, nem oldja meg a problémát? Köze lehet hozzá, hogy a Kilroys_Multi_Traffic_Mod -ot használom?

Köszi a segítséget előre is! :)
  • ronso
    Köszi megnézem
  • Ördögpalanta62
    Ebbe elvileg benne van az a hat sprinter ami neked kell.(dhl,ups,fedex,dpd,gls és a tnt)
    http://sfshare.se/me8ah1t005d3
  • ronso
    Köszönöm szépen
    Igen nekem megvolt ez egy mod 4 db sprinter volt csak benne más nem ,hasonloan a magyar sprinter packhoz csak azt nem tudom festeni mert ha megnézed a képet róla a háta minden sprinternek más szinü,én probálkoztam már mindennel de nem lehet átfeasteni ezért nem jo,de az eredeti logos packot hibátlanul lehet festeni,csak én barom letöröltem a modot.......és azóta nem találom..
  • Stewen1967
    persze, lejebb lehet tekerni a fényt, de várom még a paraméterekre Vajotól hogy a RED-ben az mennyi.
    a gyári érték azonnal használható ha valaki azt akarja a DEF-Vehicle alkönyvtár törlésével.. mert annyi csak a fény buhera.
  • Rollerboy94
    Nekem modolva van hogy ne legeny ilyen durva de beraktam ezt a modot és reflektorként üzemelnek a lámpák -.- esetleg tudnál valamit kezdeni vele ??
  • Misuka963
  • smog15
    Sziasztok! Az mért van, hogy nem kapok Magdeburgba fuvart? Még nem jártam abban a városban és mindig végignézem az aktuális fuvarokat abból a városból ahol vagyok de nincs Magdeburgba irányuló, Liverpoolba is csak nagy nehezen kaptam 1 szer fuvart de legalább fel van fedezve. Tudom van megoldás menjek oda fuvar nélkül de az nem poén részemről :D Kb. 120.000 km alatt nem sikerült oda fuvart találnom... Előző profilomban is volt 2 ilyen város, nem tudom másoknál is van ilyen? :)
  • Stewen1967
    Kedves Játékosok, A Brutal Environment HD enginem 3-as verziójához keresek Önként jelentkezőket tesztelésre.
    Kompatibilis ETS2 1.8.2.5 + Összes TSM map.
    A végleges 3-as verzió az 1.9-es patch megjelenése és az új textúrák beleinvertálása után készülne el.

Aki kéri dobjon meg egy privivel... és küldöm a linket.

Szép estét.
  • Gábor55

kisfüsi,Bazsio,tomi0113,devid13,BhityHD,punky
  • hotwheels
  • zorba3333
    A trailer pakkban van benne a képen látható 4db festés, illetve maga az AI verda, csak ki kell szedned, és átírni a leíróban az elérési útvonalat arra az elérési útvonalra, ahova bemásolod.

Itt egy különálló verzió: (Ez csak az AI jármű. Sajnos saját skin pakk nincs hozzá)
    MB Sprinter Long AI

Ebbe a módban is benne vannak, az általad kért festések, de ez is egy pakk:
    (Itt a kisebbik csomagot linkelem, hogy ne kelljen fölöslegesen az ettől jóval nagyobb Multi T. pakkot leszedned)
    Multi Trafic mod (Light)

Amennyiben kellenek a long verzióra is elkészített festésvariációk, akkor itt az előző pakk teljes változata is:
    Multi Trafic mod (Full)
    A normál tengelytávú Sprinterekre az alábbi festések vannak benne: UPS, TNT , DHL , SDA , BRT
    Ezek mellett benne van a csomagban a long verziója is a járműnek.

Sajnos többet nem találtam.

Neked megvolt ez a kiegészítő önálló módként, vagy csak láttad valahol?
    Még a nagyobb modder oldalakon sincs róla infó, mint önálló módosítás.
    Az általad írt skinpack önálló módként szintén nem elérhető...

• Ördögpalanta62
    én ezt találtam neked
    http://ets2.lt/en/mod-bus-sprinter/
  • BhityHD
    Besztercebánya után:
  • devid13
    Sziasztok valami ujdonsag :)
    Scania:

Most tervezem visz terek a mercibe ti mit szoltok?
  • ronso
    Ez trailer pack :(
  • ronso
    Köszönöm szépen barátom...örök hálám.
  • tomi0113
    [center]
  • Bazsio
    Megyek Kiel fele

Tökörészünk a kolléga után

Begurulok Magdeburgba pihenni

Vége a pihenésnek és vissza az útvonalra

Gábor55Igazi amerikai stílust lehet átélni!!
  • zorba3333
    Parancsolj :)
    MB Sprinter skin pack (DHL, DPD, UPS, GLS)
  • Stewen1967
    Köszi,,, de csak lesz, mert kint csak a 2.1 van amiről screen shottoltam az a 3-om teszt verzió. De alakúl, pláne ha több szem többet lát hamarabb kijavulnak azok a hibák.
    végül is,,, nektek készűl nem magamnak :)
  • Stewen1967
    Köszi.

Gondolom a headlights paramétereire gondolsz,,, én csak ezt a kettöt módosítottam..
    headlights_intensity_min: 6.0
    headlights_intensity_max: 19.5

a gyári elég húrka volt aszem 0,7 meg 2.5

nálad mennyi?
  • ronso
    Sziasztok
    Tud valaki linket az AI Sprinter pack-hoz,de nekem nem ez a magyar csoda kellene ami a restán van hanem a dhl,dpd és társai.Egyszerüen nem találom...Köszönöm előre is..
  • BhityHD
    Jó kis mod lett.
  • kisfüsi
    Kész :)
  • vajo
    a 6. képen a kamion fényszórójának a távolságát és erejét kéne csökkenteni picit, mert kb ez olyan alapból mint a reflektor. Am fasza a szürkület.
  • Gábor55
    Köszi srácok!
  • CsiziTrucker
    na én meg mellé nmyomtam az elöbb!