52658
-
fs9pilot #36289 Egy fontos, és talán mindent eldöntő kérdés, honnan vásároltad meg? -
aurél64 #36288 Sziasztok!
segítség kellene megvásároltam az ets2 goldot és feltelepítés után nem fogadja el a kódot azt írja elgépeltem de már 12-edjére sem sikerül és tuti jó a kód valaki tudja hogy mi lehet a gond?
előre is köszi! -
#36287 Nagyon karaj ;) -
CsiziTrucker #36286 -
kisfüsi #36285 Estét! LiTTLee -
LiTTLee #36284 Fehéroroszország
-
Suba1993 #36283 Sziasztok!
Szeretnék egy olyan Volvóhoz (a játékban szereplő mind2 Volvohoz) való modot, ahol le lehet venni a hátsó sárvédőt. Valaki tud ilyenről?
(ilyesmire gondolok: http://images.truck.pl/photos/49840253/large/DF582790544280CDD688AA098502C67F.jpg) -
Bazsio #36282 -
#36281 Nincs mit szívesen -
CsiziTrucker #36280 -
#36279 -
#36278 Ezaz ebben van extra ai vehicles néven...KÖSZÖNÖM -
#36277 Sziasztok!
Tudnátok tanácsot adni mitől lehet, hogy bármelyik Mercedes logo-mod-ot rakom be a játékba, nem oldja meg a problémát? Köze lehet hozzá, hogy a Kilroys_Multi_Traffic_Mod -ot használom?
Köszi a segítséget előre is! :) -
#36276 Köszi megnézem -
#36275 Ebbe elvileg benne van az a hat sprinter ami neked kell.(dhl,ups,fedex,dpd,gls és a tnt)
http://sfshare.se/me8ah1t005d3 -
#36274 Köszönöm szépen
Igen nekem megvolt ez egy mod 4 db sprinter volt csak benne más nem ,hasonloan a magyar sprinter packhoz csak azt nem tudom festeni mert ha megnézed a képet róla a háta minden sprinternek más szinü,én probálkoztam már mindennel de nem lehet átfeasteni ezért nem jo,de az eredeti logos packot hibátlanul lehet festeni,csak én barom letöröltem a modot.......és azóta nem találom.. -
Stewen1967 #36273 persze, lejebb lehet tekerni a fényt, de várom még a paraméterekre Vajotól hogy a RED-ben az mennyi.
a gyári érték azonnal használható ha valaki azt akarja a DEF-Vehicle alkönyvtár törlésével.. mert annyi csak a fény buhera. -
Rollerboy94 #36272 Nekem modolva van hogy ne legeny ilyen durva de beraktam ezt a modot és reflektorként üzemelnek a lámpák -.- esetleg tudnál valamit kezdeni vele ?? -
#36271 -
smog15 #36270 Sziasztok! Az mért van, hogy nem kapok Magdeburgba fuvart? Még nem jártam abban a városban és mindig végignézem az aktuális fuvarokat abból a városból ahol vagyok de nincs Magdeburgba irányuló, Liverpoolba is csak nagy nehezen kaptam 1 szer fuvart de legalább fel van fedezve. Tudom van megoldás menjek oda fuvar nélkül de az nem poén részemről :D Kb. 120.000 km alatt nem sikerült oda fuvart találnom... Előző profilomban is volt 2 ilyen város, nem tudom másoknál is van ilyen? :) -
Stewen1967 #36269 Kedves Játékosok, A Brutal Environment HD enginem 3-as verziójához keresek Önként jelentkezőket tesztelésre.
Kompatibilis ETS2 1.8.2.5 + Összes TSM map.
A végleges 3-as verzió az 1.9-es patch megjelenése és az új textúrák beleinvertálása után készülne el.
Aki kéri dobjon meg egy privivel... és küldöm a linket.
Szép estét. -
Gábor55 #36268
kisfüsi,Bazsio,tomi0113,devid13,BhityHD,punky -
#36267 -
zorba3333 #36266 A trailer pakkban van benne a képen látható 4db festés, illetve maga az AI verda, csak ki kell szedned, és átírni a leíróban az elérési útvonalat arra az elérési útvonalra, ahova bemásolod.
Itt egy különálló verzió: (Ez csak az AI jármű. Sajnos saját skin pakk nincs hozzá)
MB Sprinter Long AI
Ebbe a módban is benne vannak, az általad kért festések, de ez is egy pakk:
(Itt a kisebbik csomagot linkelem, hogy ne kelljen fölöslegesen az ettől jóval nagyobb Multi T. pakkot leszedned)
Multi Trafic mod (Light)
Amennyiben kellenek a long verzióra is elkészített festésvariációk, akkor itt az előző pakk teljes változata is:
Multi Trafic mod (Full)
A normál tengelytávú Sprinterekre az alábbi festések vannak benne: UPS, TNT , DHL , SDA , BRT
Ezek mellett benne van a csomagban a long verziója is a járműnek.
Sajnos többet nem találtam.
Neked megvolt ez a kiegészítő önálló módként, vagy csak láttad valahol?
Még a nagyobb modder oldalakon sincs róla infó, mint önálló módosítás.
Az általad írt skinpack önálló módként szintén nem elérhető...
-
#36265 én ezt találtam neked
http://ets2.lt/en/mod-bus-sprinter/ -
BhityHD #36264 Besztercebánya után:
-
devid13 #36263 Sziasztok valami ujdonsag :)
Scania:
Most tervezem visz terek a mercibe ti mit szoltok? -
#36262 Ez trailer pack :( -
#36261 Köszönöm szépen barátom...örök hálám. -
tomi0113 #36260 [center]
-
Bazsio #36259 Megyek Kiel fele
Tökörészünk a kolléga után
Begurulok Magdeburgba pihenni
Vége a pihenésnek és vissza az útvonalra
Gábor55Igazi amerikai stílust lehet átélni!! -
zorba3333 #36258 Parancsolj :)
MB Sprinter skin pack (DHL, DPD, UPS, GLS) -
Stewen1967 #36257 Köszi,,, de csak lesz, mert kint csak a 2.1 van amiről screen shottoltam az a 3-om teszt verzió. De alakúl, pláne ha több szem többet lát hamarabb kijavulnak azok a hibák.
végül is,,, nektek készűl nem magamnak :)
-
Stewen1967 #36256 Köszi.
Gondolom a headlights paramétereire gondolsz,,, én csak ezt a kettöt módosítottam..
headlights_intensity_min: 6.0
headlights_intensity_max: 19.5
a gyári elég húrka volt aszem 0,7 meg 2.5
nálad mennyi? -
#36255 Sziasztok
Tud valaki linket az AI Sprinter pack-hoz,de nekem nem ez a magyar csoda kellene ami a restán van hanem a dhl,dpd és társai.Egyszerüen nem találom...Köszönöm előre is.. -
BhityHD #36254 Jó kis mod lett. -
kisfüsi #36253 Kész :) -
vajo #36252 a 6. képen a kamion fényszórójának a távolságát és erejét kéne csökkenteni picit, mert kb ez olyan alapból mint a reflektor. Am fasza a szürkület. -
Gábor55 #36251 Köszi srácok! -
CsiziTrucker #36250 na én meg mellé nmyomtam az elöbb!