52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • karradan
    GOING EAST és a Sima közt mi a külömbség?
  • karradan
    Mennyi idő mire ideér?! Ha megvenném!
  • norbee46
    Tessék

Get trial-ra dupla klikk!
  • Suba1993
    Azt sajnos nem tudok :D
  • karradan
    Ingyeneset :3
  • Suba1993
    Tessék:
    http://www.eurotrucksimulator2.com/index.php
  • karradan
    Sziasztok, valaki tudna adni nekem 1 linket a játékrol? :3
  • Stewen1967
    Brutal 3.1 Kitéve az ets2.lt-re.
    Bárki viheti most megelőlegeztem a bizalmat magamnak az 1 hetes folytonos Free camera teszteléssel :)
    Kellemes játékot.
  • Misuka963
    El van nézve ;)
  • Norby646
    Persze, nem vagyunk egyformák. :) Nem okoz gondot, hogy kivegyem ha tudom mit kell törölni, ezért is írtam, hogy nem kell feltétlen még 1 verziót csinálnod, ha nem gond, hogy kiszedem magamnak és persze elárulod mit módosítsak.

Amúgy meg tudom érteni, dehát ilyen ez a popszakma. :) Viszont így tényleg mindenki magának alakítgathatja, és keveseben nyaggatnak ilyen faszságokkal mint én. :) Én a Test Drive Unlimited-hez kovertálgatok lassan 2 éve autókat, sok macera van azzal, hogy az ember minél több variációt tegyen elérhetővé, pl carbon paneles beltér/fekte bőr-el, vagy fa paneles beltér, bézs színű bőrrel...stb. Egy jó ideje már én is úgy csinálom, hogy berakom a textúrákat minden szükséges variációhoz aztán kombinálgassa mindenki úgy ahogy akarja. Nyilván ez teljesen más kategória.

Na mind1, köszönöm a segítséget, további sok sikert az elkövetkező verziókhoz, amennyiben lesz.
  • Stewen1967
    nem misukának ment rosszra nyomtam elnézést.... Norby-nak szólt.
  • Stewen1967
    Izlések és pofonok....

Nos ha nem kell a korlátban a piros, sárga és fehér fényvisszaverő akkor a model-railing-crash_barrier - eket töröld le.
    Kivenni nem fogom, mert a piros, sárga és fehér világító kis kocka nem véletlenül került oda, folyamatosan kontrasztol a zöld tájjal és növényzettel, jó a szemnek, ahogyan a kék ég is a sárga csíkokkal. Nem akarok senkivel sem vitatkozni a szinharmonia táblázatról, akit érdekel keressen rá és nézze meg hogy mi az.
    Grafikus alaptan.

Én a saját verziómat teszem fel és mivel le sem védtem mindenki úgy alakítgatja ahogyan akarja, már láttam a youtubeon olyan Brutál engines videókat is ahol a jól beállított fényeket felülírták a saját jó homályos orbitális fényudvaru szarabnál szarabb verzióikkal,,, :)

ergó : mindenki azt csinál amit akar, csak ezzel pl hamis képet ad az enginemről mert az nem "olyan"

dehát ez van, ezt kell szeretni, végül is mi a gyári progit hackeljük a MOD-jainkal akkor mit is várhatunk ? :)

• Norby646
    Jó lenne már kipróbálni, sajnos gariztatom a 2 hónapos lapomat, így nincs mivel kipróbálni, de ránézésre jónak tűnik! Egyébként valahogy meg lehetne oldani, hogy legyen egy olyan változat amiben nem világítanak a korlátokban lévő fényvisszaverők? Vagy vmi rövid instrukció, hogy hogyan lehetne kikapcsolni?
  • Misuka963
    Jaja ZModeller 3 kell hozzá :) Youtube-on van pár videó hozzá ;)
  • Stewen1967
    Már van tesztelhető Brutál 3.1

Akit érdekel link priviben...

Javasolt nézet vezetés közben 6-os gomb mert a fülkében a külső zajokat nem hallani.

Amiket tartalmaz :
    Sok új hang effekt régiek javarészt, cserélve feljavítva, + behelyezve a 20.000 LE enginem Level 10 től kinyitva, ( én ezzel teszteltem hogy lehessen haladni ) most már hozzáférhető :)
    Napkelte 5.00 Napnyugta 21.00
  • zbalazs2
    Sziasztok.Lehet valahogy saját belsőt készíteni?És ha igen,hogyan??
  • becike22
    Köszi a segitséget!
  • tomi161996
    Töltsd le az scs extractor-t ! :)
  • becike22
    Hello! Egy kis segitségre volna szükségem C/program files/ets2/base.scs fájlt nem tudom megnyitni se winrar se 7zipppel sem tud valaki ebben segiteni?
  • BBSTi
    De hiányzik az ETS2-ből a forgózsámoly.... Kicsit izgalmasabb lenne a játék. Szép gép
  • 94Patrik94
    Hetvege itt lesz
  • 94Patrik94
    Hat latod
  • Stewen1967
    Az alap beállításoknál még minimum és maximum érték sincs repülőkre beállítva a hallhatóságra ezzel szopok éppen, természetesen nem lessz ilyen hangos... de alakul.
  • Szabi #36466
    ennyire nem hangos egy leszálló gép, de az ötlet dicséretes, csak így tovább! :D
  • Stewen1967

Készülő Brutal Environment 3.1 Hangjavítások (Róma REpülőtér)

SOsem jövök rá miért nekem kell ezzel vacakolni, és miért nem lehetett a játék alapból ilyen...

ebben a távolságban némaság van a Gaméban és csak jönnek mennek a repccsik és a hang is hurka ha közelebb megy valaki....
  • max10076
    Kisiklott a vonat?
  • 94Patrik94

AttilaRO, Punky, Gabor55
  • BhityHD
    Szép gépek!
  • AttilaRO
    sziasztok szep gepek !en is egy par kepel

• hotwheels
    7vége on! :)

Gábor, Mandoki72 -
  • norbee46
    Szívesen.
  • Gábor55

Mandoki72 , punky
  • AudiQuattro
    Köszi!
  • macleody
  • Gerappa007
    Valamiért nem rakta ki a képet...
  • Gerappa007
  • Gerappa007
    Sziasztok!
    Ha van valaki,aki tud skinezni és lenne egykis ideje,azt megkérhetném,hogy összedobjon nekem egy Hungarocamionos festést egy Mercedes Actros MP4-re?
    Erre a Merci modellre szeretnék egy ilyen hungarocamionos festést:

Előre is köszönöm!
  • norbee46
    Blender
  • itya
    sziasztok kellene egy kis segitség honnan tudok letölteni gabonás szerelvényt.egyet találtam de az csak MAN nekem VOLVO kellene.előre is köszi
  • AudiQuattro
    Valaki tudna linkelni egy zmodeler3 vagy blender magyar forumot?

Egyedül zmod2 höz értek avalmit,de azzal nemtudom megnyitni sem a pmg sem a pmd filekat.

Esetleg 3ds max al is lehet?az menyire nehéz?