Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A gépem. 😊

CB: Kis Lámpás Jimy

Vki nagysúlyú rakomány módot pl:75tonna
total commanderen keresztül
motort és hogy hány sebességes legyen azt is lehet állítani?
Helló.
A tankot, hogy csináltad meg, mert engem a 7z nem akar beengedni a def-be (ha abban a def-ben kell átírni amit a progra telepített helyen találtam)?
Válaszodat elõre is köszönöm.
na a tank és az alváz módot megoldottam
gordon 24
Kicsit off a téma, de a csávókat egy hangyafasznyit tud:-) Persze leveri a lécet meg ilyenek, de hát tempó van :-)

Katt

Downhill!!

A "def\vehicle\truck\kamion típus\chassis\" mappában megtalálod az alváztípusokat.
Megnyitod valamelyiket és van egy olyan rész benne, hogy "tank_size" és utána van írva, hogy hány literes a tank. Ezt a számot olyanra írod, amilyenre akarod.

És hol lehet átírni?
Én nem használom a TSM térképet, de sztem ami hozzá van game_data.sii fájl az jó kell, hogy legyen hozzá.
Lehet van egy másik módod, amiben van game_data.sii fájl és az bekavar.

Igen. Mivel csak egy adat, így olyan nagyra lehet csinálni amilyenre akarod.
Egy barátomnak csináltam 20000 L-es tankot az alapkamionokhoz 😄

És mennyire kell nem tudod-e véletlenül?
Gondolom alapból meglehet nézni, de valószínû, hogy egy game_data.sii fájl bekavar.
Ebben a fájlban lehet állítani, hogy milyen messzire lehessen a térképet eltolni vagy zoomolni.

Mármint a tankja?
Tsm mapom nem tudom megnézni világtérképen Afrikában hol járok.Van egy olyan mód amivel meg tudom nézni annak mi a neve?
Kis adat módosítással bármennyi lehet 😄

gordon 24
Köszike! :-)

Downhill!!

Mindegy csak 2000l-es tankja legyen minimum.
Nem változik az indítási hely. Jól írtad le.

gordon 24
Hát ezt nem tudtam:-)

Akkor már csak egy kérdés van.. Ha a következõ elérési utam van.

Cél:

"D:\Euro Truck Simulator 2\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\eurotrucks2.exe"

indítás helye:

"D:\Euro Truck Simulator 2\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86"

Hogy kell kinéznie?

Így ni: ?

"D:\Euro Truck Simulator 2\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\eurotrucks2.exe" -mm_pool_size 1200

Inditás helye változik?

Downhill!!

Itt keresd! <#vigyor3>

Off topikban keresgélj vagy valahol máshol, de ne itt.

NO WAREZ!

Az 5:4 képarány módot feleslegesen használod, mert már alapból nincs fekete sáv vezetéskor csak a menüben, de az szerintem nem vészes.

nem tudom hogy hol keressem
???
Üdv fórumozók.Pár kép magyarból.<#finom>

Szabi
/ban

"Nulla tenaci invia est via"

hy Valaki segítsen kellene nekem valahogy az 1.6.1. versionak a crackje
gordon 24
Srácok! Ha használom az 5:4 es modot, ilyenkor ugye más az indítás, hogy tudom növelni a használható memória nagyságát?

Beraktam ezt a multi trafick modot, aztán elég sûrûn kilépked miatta. Nem mondanék le róla, több mint valószínû, hogy ez a baja.

Legalábbis szerintem.. Ezek a modok vannak, lehet egyéb akadás? (hátha tudja valaki, mondjuk így kb esélytelen, de hátha :-))

ime a modok:

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzztrafficsound_tsm35.scs
zzzzzzzzztgs.scs
zzzzz_Kilroy´s_Multi_Traffic_Mod_ETS 2.0_JPM.scs
TSM-Map_4_X_prefab&more.scs
TSM-Map_4_X_model.scs
TSM-Map_4_X_map.scs
TSM-Map_4_X_def&mat.scs
ds3wheel.scs
5-4-aspect-rat-1.3.x-v.1.0.scs
50k_wheels_pack.scs

Downhill!!

Misuka963
<#eljen>

Luspy
8x8-as vagy nagyobb alváz?

Kéne nekem egy scania r730-hoz 8x8 vagy nagyobb alváz legalább 2000l tankkal.Aki tud dobjon már nekem egy linket.
R420
<#smile>

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

TaRka0107
Patch-ben van benne. Azt hiszem az 1.5-tõl.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Bár nem nekem szólt a kérdés, de gondolom a válasz a lényeg....
Nos, a "Forint módot" magadnak be tudod állítani a következõképp:

A TSM mapon keresztül mutatom meg a folyamatot....
Megnyitod a C:\.......\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod\TSM-Map_4_X_def&mat.scs\def\\economy_data.sii fájlt.

Ebben a fájlban megkeresed az Euróra vonatkozó részt, és átírod Forintra.
Ugyanebben a fájlban tudod módosítani a sofõrök fizetését, a garázsok, fejlesztések, stb. árát is, ha netán a késõbbiekben szükséged lenne rá.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Ez a forint mod saját készítésû?

zsan666:
Név szerint nem írtam, de ezt a progit /LookingHelper/ használtam én is az XP-n, de a win 7-en azóta sem megy, így lemondtam róla. Egyébként a Szabi-val folytatott eszmecserém pontosan e körül a probléma körül forgott, amit ez a progi megoldott és nem értem miért jó a jelenlegi oldalranézés, pillantás? Miért jó három gombot kezelni amikor kettõvel gyorsabb és egyszerûbb benézni a keresztezõdésbe?
Nagyon köszönöm neked és zsan666-nek is a reagálását a hsz-omra.<#worship>
Az általad linkelt kis progit a kanyarbanézésrõl még nem próbáltam ki, de ezen hsz kíváncsivá tett...
jutiput
Igen, igazad van, tévedtem!Üdv.<#falbav>

Nálam sajnos nem is nagyon akar mûködni, mert valamivel összeakad, de fogalmam nincs, hogy mivel, hiszen különálló program.

Elvileg az ETS 2 futtatása elõtt el kell indítani az ImmCam alkalmazást, és a játék alatt végig mennie is kell. Eddig renden is van a dolog, de játékon belül nincs kalibrálási lehetõség, pontosabban egy olyan alternatíva mentén oldható csak meg, hogy ablak módban futtatod az ETS 2-t, majd elvégzed a szükséges korrekciókat.
Igen ám, de az ETS 2 csak akkor hajlandó tudomást venni a változásokról, ha újraindítod.
Bár a fejlõdési irány nagyon jó, de a program jelenlegi formájában több bosszúságot okoz, mint játékélményt.

Egyébként zsan666 fórumozótársunk által a #32455 sorszámú hozzászólásában linkelt kis segédprogram remekül mûködik.
Mûködése a következõ:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A letöltött állományt bárhová ki lehet csomagolni, nem kell sem a telepítési, sem a mod mappában lennie.
A program indítása után a felugró ablak alján lévõ "Select Game Controller" gombra kell kattintani, majd a felugró menübõl ki kell választani azt az eszközt, amivel játszani szeretnél.
Ezután már nincs más dolgunk, a New Key..... kezdetû sorok mellett lévõ szövegmezõbe kattintani, és megnyomni a kiválasztott eszközön azt a gombot, amivel szeretnénk a játékon belül jobbra, illetve balra nézni.
Ezután, már csak egy OK, és máris mehet az ETS 2 indítása.

FONTOS!
A billentyûk beállítása után a segédprogramot nem szabad bezárni! Végig futnia kell, amíg játszol.
A beállításokat nem menti el a program, így minden esetben, mikor az ETS 2-õt indítod, újra be kell azt állítani.
Remekül mûködik 1.6.1 alatt, így már valóban csak addig nézek jobbra, vagy balra, amíg a gombot nyomom.
A program csak aktív játékvezérlõket érzékel, tehát az épp offline módban lévõ (nem csatlakoztatott állapotú) kormányra, kontrollerre, stb nem fogsz tudni billentyût beállítani.

#32440 (mzsolti21)

Gratulálok, és elismerésem a kitartásodért.... 😊
Amennyiben a memória hozzárendelése nem oldja meg a problémát akkor az alábbi dolgot még ki lehet próbálni:
Sok esetben a festéseket lelkes, ámbár nagyon amatõrök készítik, akik a kívánt szín, vagy textúra, template-re való felrakása után elfelejtik a háttérmelót elvégezni.

Sok esetben nem használnak külön layer-eket sem az egyes textúraelemek, fagy feliratok felvitelénél, mint ahogy az egyesítés is el szokott maradni.

Fotótextúrák esetében elõfordul, hogy eltérõ méretû a használt kép, mert egyszerûen elfelejtik az átméretezést azonos méretre, és formátumra.
Ennek általában a hiányos programismeret az oka. Nem tud az általa használt szerkesztõprogramon belül sem tükrözni, sem leképezni stb, vagy nem is tudja, hogy így kellene megoldani, hogy pl.:mindkét oldalon a helyes irányba álljon a felirat, logo, stb.
Ehelyett, keres ugyanarról a pl.: félpótról egy másik oldali képet, aminek a mérete máris más, mint az elõzõé stb, stb.

Inkább a nagy felbontásra koncentrál a szép megjelenés miatt, ami aztán a helytelen szerkesztésbõl adódó eleve nagy méret, plusz az irreálisan magas felbontású textúra alkalmazása akadást, fagyást, random kilépéseket okoz, fõleg akkor, ha arra a pl: félpótra készített festésre valami másik, betöltési prioritás szerint utoljára beolvasandó, vagyis elsõdleges használati státuszt kapó mód is hivatkozik, vagy használja azt.

#32444 (Apocalipto)
Teljes mértékben támogatom az elképzelésedet.....
Szerintem is jó lenne, ha ebbe az irányba is elmenne a játék fejlesztése, de véleményem szerint elõször a látványosabb, az eddiginél realisztikusabb játékmenet felé kéne elmozdulni.

Olyanokra gondolok, mint a felrakókon, lerakókon az ügyintézés (CMR, stb), vonatnál, kompnál jegyvásárlás, majd behajózás elõtt, a dokkban a jegyen szereplõ terminál, és azon belül az indulási sor megkeresése, tachográfkezelés, Zoll, és KPM kontroll az utakon, vámudvarokban stb, stb.

Ezeket pofon egyszerû módon meglehetne oldani.
Pl.: megérkezek a felrakóra, kiválasztom a fuvart, de ezután nem adná vissza azonnal a fülkenézetet, hanem egy felugró ablakban történne az okmánykezelés, ahol a fuvarodnak megfelelõ okmányokat kellene kiválasztanod, stb

Ugyanígy a komp esetén....
Megérkezel a kikötõbe, majd az eddigi felugró ablak helyett egy olyan panel jelenne meg, ahol elsõként a társaságot lehet kiválasztani akivel utazni szeretnél. A valóságban is ez történik, csak a fõnököd választ társaságot, és nem Te, de szerencsére a játékban a saját magad ura vagy.
Ezt követõen kellene megadni az uticélt.
Lehetne tovább is fokozni a dolgot pl.: azzal, hogy az adott kikötõben nem minden társaság indít járatot az általad elérni kívánt úti cél irányába, vagy aznap már nincs több hajó, szintén, mint a valóságban, emiatt lehet, hogy elcsúszol a határidõvel.
Az indulási sor megkeresése már grafikai kiegészítést is igényelne, ezért ez nehezebben megvalósítható, de nem esélytelen.

Az általad említett biztonsági rendszerek hasznosak ugyan, de kevésbé látványosak. Sajnos a fejlesztõk által megcélzott célcsoport a látványra, és a minél jobb variálhatóságra vágyik, és nem egy felvillanó kontroll lámpára a mûszerfalon, ami épp jelzi, hogy mûködésbe lépett egy biztonsági funkció.
Természetesen ezeket egy adott választható opción belül képzelem el, ami a beállítások menüben ugyanúgy ki, és bekapcsolható, mint mondjuk az adaptív automata váltó. Így azokat sem fogja zavarni, akik az eddigi egyszerû játékmenetet kedvelik, és ezzel szeretnének a továbbiakban is játszani, de kedvez azoknak is, akik komolyabban szeretnének elmélyülni a fuvarozás világában.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Misuka963
Hûtõ fuvart kaptál a tartályhelyett? 😄
Amúgy nagyon bejön ez a Daf <#taps><#eljen>

TaRka0107
mp3at is lejátsza. ets 1 játszotta le csak az ogg-t.

jutiput
Szia!
Az mp3 fájlt át kell konvertálni ogg. fájlba, mert csak azt játsza le a lejátszó!Üdv.<#integet2>

TaRka0107

Jönni kellett már, majdnem kifogyott. (de drága itt a gázolaj 😄)

TaRka0107
Azzal nem próbáltam, de hát mp3-al is jónak kellene lennie!

hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Jó estét!
Jó estét!
http://kephost.adatbazis.eu/images/25026596483910675757.png
És ogg kiterjesztéssel mit csinál?