Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Van Damme, 53, was hooked to safety lines that aren’t visible in the film, and each foot is on a small platform that was built on the trucks’ side mirrors.

Van Damme’s feet aren’t secured to the mirrors, video director Andreas Nilsson said, “but we had him rigged so that if he would fall off he wouldn’t die obviously. We didn’t want to be responsible for killing the Muscles from Brussels.”

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

gumikacsa
Nemmondod.....

Renault magnum http://kamionszim.hu

gordon 24
Huhh! Ehhez kéne téli gumi meg hólánc:-) 30 nál nem tudok többet menni.

Van esetleg ilyen?

Downhill!!

Öregem, Te egymagad többet érsz, mint itt az egymást lájkoló képfeltöltõk összesen! Nem én kérdeztem, de én köszönöm meg ezt a folyamatos támogatást, segítséget amit itt a topikban teszel.<#worship>
Önzetlenséged, segítõkészséged frank007-hez hasonlítható, persze más módon fejtitek ki, de mindenképpen az ETS2 játékosainak hasznára .
Mindkettõtöknek továbbra az eddigieknek megfelelõ kitartást, lelkesedést kívánok....
Jelenleg már nincs rá módosítás, mert az 1.4.12-es frissítéssel a fejlesztõk optimalizálták a játék ezen részét.
Ennek ellenére könnyen megtudod oldani a problémát.

Megnyitod a C:/sz.gépnév/Dokumentumok/Euro Truck Simulator 2/config fájlt egy szövegszerkesztõvel, és megkeresed ezt a sort:
uset r_mode "2880x1800x32x200" és átírod a felbontást a neked megfelelõre.
(Értelem szerûen nálad alapból nem ezek az értékek lesznek benne, mert ezek az én felbontási adataim.)
Miután végeztél ne felejtsd elmenteni.

Ügyelj rá, hogy szintén az elõbb említett cfg fájlban lévõ
uset r_fullscreen "1" sor végén 1-es érték legyen megadva, és ne "0".

#33387 (Mr Danonino)
Íme a jelenlegi frissítéshez készült két Winter mod elérhetõsége:
Winter mod 1.7.0 + TSM4x + DLC
Winter mod V3.0 (1.7.0)

Két külön mód, ki kell próbálni õket, és amelyik tetszik azt kell használni.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Sziasztok! NIncsen meg valakinek a 4:3as mod? Vagyis hogy nem az a fekete csik alul felül.. Mert ugy pocsék játszani 😞

Illetve még annyi,hogy az 1.7.0-ás patch alatt fut a mostani magyar map?Mert ugye az 1.4.8-as patch alatt megy!
Szia! Csak érdeklõdnék,hogy mikor lesz a következõ csomag? A magyar map-hoz.
Mr Danonino
Szia meg tudnád adni a linkjét a winter modnak lehet privátban is

\"Sokkal könnyebb úgy vezetni 300 km/h sebességgel, hogy tudod, nem vagy egyedül.\" \"Nem biztos, hogy luxusautóval lehet eljutni a boldogsághoz.\"

Dehogy láttuk...
Köszi, hogy linkelted! (Amúgy vagy az ötödik lehetsz azt hiszem. Csak pár hozzászólást kellett volna visszaolvasnod <#violent>)
gumikacsa
Amúgy láttátok már? 😛

gumikacsa
Ha a volvós videóra gondolsz, nyilván nem. De nem is ez a lényege.

A videó egyszerû, mégis látványos, arról szól, amirõl kell, nagyon el van találva.

Nálam a "the best" reklám jelenleg

Tikal
nem.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

matesz19
Csak azért kérdeztem hogy teljes verziós lesz-e, mert gondolom a te kezed munkája a Magyar béta pálya, de ha tévedek esetleg, akkor bocsánat. 😊

ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB

gigamen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mindenhol terjed ez a videó, véleményem szerint nem sok köze van a valósághoz.
Fokker
igazából mindegy, még ha animáció az egész is; a végeredmény minden idõk egyik legjobb reklámja. az ötlet az ami fantasztikus, hogy ez így eszébe jutott valakinek.

Sziasztok. Tud valaki normális cementsiló létezésérõl ets2-höz?

Ilyenre gondolok:

Nem baj az a lényeg, hogy a mapban benne van és ott egyszer....
Nagyon köszönöm, hogy folytatod és jelentkeztél, most láthatod, hogy mekkora a mi kis országunk!
Amit sajnálok az, hogy kimaradt pl az M6, de tudom, hogy a forrásaid korábbiak, mint ahogy az elkészült.
Nagy öröm a térképeden autózni!<#worship>
macleody
Akkor se hiszem el. Szerintem elõrefelé haladva vették fel, és aztán fordítva játszották le a videót 😊
fuszhi
Mindegy látom nem néztem szét , de hát nem gondoltam volna. Mindegy az a lényeg jót akartam. Szerintem ütõs reklám. <#vigyor2>

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

fuszhi
.... és, most ezt

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

fuszhi

Lovasberényt kétszer írtam! Bocsi! 😊
Székesfehérvár, Oroszlány, Mór, Bodajk, Lovasberény, Gárdony, Velence, Csákvár, Lovasberény, Százhalombatta, Ercsi, Adony és Pusztaszabolcs lesz benne pluszban a következõ verzióban! Emellett az egész pályára (a régi részekre is ) beraktam egy csomó részletet! <#smile>
matesz19
És a kövi verzió már teljes verzió lesz vagy a Béta javítása? 😊 Csak érdeklõdöm. 😊

ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB

gõzerõvel dolgozik a bõvítésen...<#awink><#wave><#wave>

CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8

Hali! Nemsokára jön a következõ verzió! <#smile>
matesz19
Sziasztok, Valaki tudna segíteni egy kicsit az OFF Topikban?? Elõre is köszönöm. 😊

Hali mindenkinek! frank007 mester <#worship> folytatja vajon a magyar térképet? Addig is pár kép magyarból.

Tikal
sajnos teljesen így van….

Ehhez a játékhoz azért nem árt kamionbuzinak lenni. 😊
Fokker
egyáltalán nem rossz, csak lehetne szimulátorabb is. nagyon jó a hangulata, a játék rendszere is ötletesen fel van építve(saját cég, alkalmazottak, hitel, stb...)

alapvetõen jó játék, csak nekem mint szimulátorosnak hiányoznak a felsorolt funkciók. mindeképpen érdmes megvenni, ha egy kicsit is érdekel a téma. engem korábban nem érdekelt, de megfertõzött rendesen 😊

Elég masszívan elvetted a kedvem a játéktól 😊

Fokker
*figyelembe kéne venni

Fokker
rengeteg egyéb dolgot sem szimulál. az ETS1, German, Scania, ETS2 gyakorlatilag tök ua., csak folyamatosan javult a grafika. egy csomó dolgot kihagytak, amitõl igazán szimulátor lehetne. csak néhány példa:

- a rakománynak csak a súlya van "szimulálva", az teljesen mindegy, hogy folyadékot vagy szilárd cuccot viszel
- a rakományra ható erõk "szimulálása" kimerül abban, ha túl gyorsan mész, felborulsz...
- külön fizika mod kell az élethû fizikához - vicc
- az AI u.olyan hülye, mint az ETS1-ben, vagy a Germanban
- gyalogosokra nem kell figyelni a zebrákon, mert nem kelnek át
- hiába raksz fel plusz kürtöket, a hang u.az marad(bekapcsolt tetõkiegészítõk mellett is)
- az autópályákon olyan éles kanyarok vannak, mint egy versenypályán
- a fuvar végi értékelés nagyon le van egyszerûsítve
- a nagyobb kabin nem jár sem fogyasztáscsökkenéssel, sem hatékonyabb pihenéssel, csak optikai tuning

hirtelen ennyi jutott eszembe. az értékelésnél figyelni kéne venni a pótra ható erõket, a rángatást, túl hirtelen fékezéseket(->törékeny rakomány), értékelni kéne a fogyasztást, a közl. szabályok betartását, a pót sávon belül tartását, és még jópár dolgot. így ez egy jó kamionos játék, amit ha szarrá moddolsz, akkor kezd szimulátorra hasonlítani. de a fotó módot rendkívül fontos volt kifejelszteni...

és akkor hol vannak még az évszakok, a köd, az érezhetõ oldalszél és egyéb, szimulátor szempontból tök mellékes paraméterek.

Sziasztok! Tök jó,hogy tudtok válaszolni az embernek ha kérdez! Azt hittem a kezdõket segiteni kell,de lehet hogy tévedtem! Nem akarok senkit megbántani,tehát elõre is elnézést,de nem hiszem hogy olyan nehéz lenne válaszolni kérdésekre! De jó ez az oldal!
Jó én is gondoltam rá!
Nincs benne alapból? Az elég gáz. Minek szimulálják a napokat ha mindig nyár van? Azért ez szomorú 😞 Biztos jön majd DLC-ben persze pénzért.

Hali valaki nem tud egy jó tél modot?
Elõre is köszönöm!
Üdvözletem!
Megkapta az elsõ gépét a David Logistics! Köszönettel : tomi161996
Parkolóban 45-ös

Másik oldalról(egy kicsit sötét)

metaxx, MexxHUN, <#eljen><#eljen>
Igen. Gondoltam rá mert fillérekért van. Egy gond van hogy lenyomtam 4500 km-t és már most kezdem unni, pedig már fél európát lenyomtam.

Még mindig jobb mintha kapnál egy levelet, erre is volt példa!
Vedd meg, megéri!
Erre tippeltem

Szabi
szándékos szívatás a tört játékban..

"Nulla tenaci invia est via"

Az normális hogy a kék Volvo kamionom néha gondol egyet és átfesti magát rózsaszínre? Ezt már 2x játszotta el. Elég ronda. Nem grafikai bug mert minden szép csak a kamion lesz metál rózsaszín.

Nem tudom volt-e már 😄

MexxHUN
Szép napot😊
45-ös:

Punky,AttilaRO,LiTLLee,SZABI,kamionos dzso - <#eljen>

I Love DAF!

Köszi.