Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CB: Kis Lámpás Jimy
Punky, Tsaba <#taps>#taps>
CB: Kis Lámpás Jimy
Kollégával targoncát visztek?
[/url][/img]
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Mindenki szerelvénye nagyon jól néz ki.
Hógolyó nagyon király a pótkocsid. Privát vagy le lehet valahonnan tölteni?

///M I Love BMW. :)
Igen, jól emlékeztél, ebben a csomagban van.
Kíváncsi voltam, hogy mennyire tagolt a harckocsihoz tartozó.dds fájl, mert támadt egy ötletem, mikor megláttam az általad linkelt képen a tankot, de hamar rájöttem, hogy sokkal több meló lenne vele, mint amit látványban visszaadna.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
#33233 (Ricsi234)
Sokan örülnének közülünk, ha ilyen tudnának csinálni.......
#33234 (mzsolti21)
Na igen...
Ilyen valóban nincs benne! 😄
A képen a "Magyar Honvédség pack" vagy a "Military pack" egyik fuvarja látható?
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Kipróbáltam a JPM pack-ot, amit linkeltél. Egy Scania van betéve még mellette, de ha megnyomom az "m"-et, néha kilép, tehát még így se stabil.
Jó a trailer pack, csak kár hogy nincs benne ilyen <#vigyor2>#vigyor2>
Köszönöm a több mint kimerítõ segítséget!!
Szép napot!
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
Gyakorlatilag minden textúra cserélve lett, beleértve a fákat, bokrokat, útelem textúrákat stb.
Hozzányúlt a fejlesztõ a fizikához is, a realisztikusságát mindenki döntse el saját maga.
Mivel nagyobbak a textúraméretek, ebbõl adódóan nagyobb az elõzõ verzióhoz képest a memóriaigénye is, így ezzel kalkulálni kell a használatbavétel elõtt!
1.7 alatt rendesen fut.
Én dobozos játékkal, az alaptérképen próbáltam módok nélkül, alapbeállításokkal, 1200-as értékû memória hozzárendeléssel.
DLC kompatibilitásról nem tudok mit mondani, mert nem használom ezt a kiegészítõt.
Fontos!
Amennyiben használsz fizikát, idõjárást, árnyékokat, illetve környezeti hangokat befolyásoló kiegészítõket, akkor azokra figyelni kell, mert könnyen összeakadhatnak a Winter móddal.
Akit érdekel, itt érheti el:
Winter mod V3.0
#33227 (matesz19)
A fent linkelt kiegészítõ a korábban általad kérdezett V2.0 kiadás friss kiadása.
Nagyjából 15 perce került fel az oldalra, vagyis még ropog, annyira friss 😊
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
Ugyanis két, egymástól független, más fejlesztõtõl származó kiegészítõkrõl van szó.
Az általad említett V2.0-ás verzió nem a DLC kompatibilis kiadás 2.0-ás kiadása.
Nézd meg a készítõ nevét / neveit, valamint a kiadási dátumot.
A V2.0 egy tavaly megjelent mód újrakonvertált, és némi fazonigazításon átesett verziója, nem új kiegészítõ.
A másik meg November 3, 2013
De majd ha lesz idõm holnap akkor megnézem a 2.0-át és megírom milyen (ha mûködik tsm-map-al)
Valóban ígéretes, de talán túlságosan is. Egy update jöhetne még hozzá ugyanis autópályán 22km/h-val gyorsabban nem tudtam menni (pottal) annyira kipörög a kerék. A keresztezõdésekben pedig csak a textúra havas a csuszás megszûnik! Ami gyakorlatban úgy néz ki,hogy félkeresztbe mész majd a keresztezõdésbe 1 mp alatt beáll egyenesbe majd ha vége csúszik tovább.
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus
Alap póttal <#nyes>#nyes>
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Végsõ esetben tedd fel újra az alapjátékot, majd az alapjátékot, (ami talán a 0.5 verziószámot viselte, vagy valami hasonlót) frissítsd a legfrissebb összesített patch-el, amit itt érhetsz el:
1.7 patch
(Valamelyik 490Mb-os csomagot használd. Ebbe benne van az összes eddigi frissítés.)
#33206 (mzsolti21)
Ha pár napig jól mûködött, majd random módon elkezdett fagyni / összeomlani a játék, akkor ott nem feltétlenül az általad említett trailerpakkal lesz a gond.
Azt nézted már, hogy nem-e akad össze valamelyik módoddal?
Nekem olyan problémám van, hogy 1.2.5 rõl ha fel patchelem akkor olyan probléma lép fel hogy ha elindítom a játékot betölti mindent és padló gázon elindul magától a kamion. Nincsen beragadva a billentyû se a gázpedál.... Eredeti a játék. Ha valakinek van valami ötlete akkor azt meg köszönném !
Üdv.: Ricsi!
Köszönöm.
Ez biztos, hogy kompatibilis vele, hiszen ehhez fejlesztették a térkép készítõi.
A legfrisebb verziót itt éred el:
JPM 4.1.7B
Amennyiben nem tudsz innen letölteni, mert nem vagy tag, akkor itt is elérhetõ:
JPM 4.1.7B alternatív link
A linkelt csomag a legfrisebb TSM 4.1.2a verzióhoz lett optimalizálva.
Bár téged nem érint, de DLC kompatibilis.
Amennyiben TSM 4.1.1-es Steam-es verziót használsz akkor erre van szükséged:
JPM 4.1.5 Steam
(Szintén DLC kompatibilis, ha valaki esetleg ezzel a kiegészítõvel együtt szeretné használni.)
A trailerpakk mûködésével kapcsolatban....
Milyen hibára hivatkozik a log.txt fájlban?
Mi a hibajelenség? Összeomlik a játék, vagy csak nem jelennek meg a festések?