Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Jó kis gép!<#eljen>
Kollégával targoncát visztek?
maujuri

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

<#hawaii>

Én is hozok pár képet az új Volvoról:

Mindenki szerelvénye nagyon jól néz ki.
Hógolyó nagyon király a pótkocsid. Privát vagy le lehet valahonnan tölteni?
egy jó ideig nem leszek, mert behalt a tápom. szóval aki privátot szeretne írni, annak sokára fogok válaszolni! talán melóhelyrol tudok válaszolni. azért irtam ezt le, mert ha valakinek nem írok, akkor ezért. :)

///M I Love BMW. :)

Misuka963
Nagyon ott van <#eljen><#szeret>

Köszönöm a válaszod!

Igen, jól emlékeztél, ebben a csomagban van.
Kíváncsi voltam, hogy mennyire tagolt a harckocsihoz tartozó.dds fájl, mert támadt egy ötletem, mikor megláttam az általad linkelt képen a tankot, de hamar rájöttem, hogy sokkal több meló lenne vele, mint amit látványban visszaadna.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Ha jól emlékszem ebben van.
Igazán nincs mit. :)

#33233 (Ricsi234)
Sokan örülnének közülünk, ha ilyen tudnának csinálni.......

#33234 (mzsolti21)
Na igen...
Ilyen valóban nincs benne! :D

A képen a "Magyar Honvédség pack" vagy a "Military pack" egyik fuvarja látható?

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Összeakadás, tuti.
Kipróbáltam a JPM pack-ot, amit linkeltél. Egy Scania van betéve még mellette, de ha megnyomom az "m"-et, néha kilép, tehát még így se stabil.
Jó a trailer pack, csak kár hogy nincs benne ilyen <#vigyor2>

Ricsi234
Igénytelen gyors munka de legalább az enyém..:)

Üdv Zorba mester!
Köszönöm a több mint kimerítõ segítséget!!
Szép napot!
matesz19
Nagyon szépen köszönöm. :) Kifogom próbálni. :)

ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB

MexxHUN
<#taps><#eljen><#szeret>

I Love DAF!

hotwheels
Szép napot! :)

Aki szeretne téli környezetben vezetni, annak jó hír, hogy néhány perce került kiadásra a nemrégiben megjelent Winter mod V2.0 frissített, immáron V3.0-ás kiadása.

Gyakorlatilag minden textúra cserélve lett, beleértve a fákat, bokrokat, útelem textúrákat stb.
Hozzányúlt a fejlesztõ a fizikához is, a realisztikusságát mindenki döntse el saját maga.
Mivel nagyobbak a textúraméretek, ebbõl adódóan nagyobb az elõzõ verzióhoz képest a memóriaigénye is, így ezzel kalkulálni kell a használatbavétel elõtt!

1.7 alatt rendesen fut.
Én dobozos játékkal, az alaptérképen próbáltam módok nélkül, alapbeállításokkal, 1200-as értékû memória hozzárendeléssel.
DLC kompatibilitásról nem tudok mit mondani, mert nem használom ezt a kiegészítõt.

Fontos!
Amennyiben használsz fizikát, idõjárást, árnyékokat, illetve környezeti hangokat befolyásoló kiegészítõket, akkor azokra figyelni kell, mert könnyen összeakadhatnak a Winter móddal.

Akit érdekel, itt érheti el:
Winter mod V3.0

#33227 (matesz19)
A fent linkelt kiegészítõ a korábban általad kérdezett V2.0 kiadás friss kiadása.
Nagyjából 15 perce került fel az oldalra, vagyis még ropog, annyira friss :)

matesz19
Jaaaaa értem... :( Kár. Bár én ezekhez nem értek, azért is kérdeztem hogy mi a véleményetek róla. :) Köszi a segítséget, akkor nem szedem le. :D

ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB

Nem szabad összekeverni a két módot.
Ugyanis két, egymástól független, más fejlesztõtõl származó kiegészítõkrõl van szó.

Az általad említett V2.0-ás verzió nem a DLC kompatibilis kiadás 2.0-ás kiadása.

Nézd meg a készítõ nevét / neveit, valamint a kiadási dátumot.
A V2.0 egy tavaly megjelent mód újrakonvertált, és némi fazonigazításon átesett verziója, nem új kiegészítõ.

matesz19
Jaaa azt nem tudtam, bocsi. :D Ha még nem próbáltad akkor hagyjad, ma leszedem én is és du. úgy is játszani fogok az ETS2-vel és akkor kipróbálom. ;) :D

Azt nem tudom mert a 2.0-ás verzió October 25, 2013
A másik meg November 3, 2013

De majd ha lesz idõm holnap akkor megnézem a 2.0-át és megírom milyen (ha mûködik tsm-map-al)
matesz19
Jaaaaa, mert ez már a 2.0-as verzió, itt már talán javították, nem?? :)))

matesz19
Jujjj az durva... :O Akkor inkább nem töltöm le és várok még a Tél móddal. :D Köszi az infókat. :)

Winter Mod v1.7.0 + DLC + TSM 4.X Én erre gondoltam bocsi! :)
Hali!
Valóban ígéretes, de talán túlságosan is. Egy update jöhetne még hozzá ugyanis autópályán 22km/h-val gyorsabban nem tudtam menni (pottal) annyira kipörög a kerék. A keresztezõdésekben pedig csak a textúra havas a csuszás megszûnik! Ami gyakorlatban úgy néz ki,hogy félkeresztbe mész majd a keresztezõdésbe 1 mp alatt beáll egyenesbe majd ha vége csúszik tovább.
matesz19
Sziasztok, valaki már próbálta az új Winter mód -ot?? Csak hogy érdemes-e letölteni, mert a képekbõl ígéretesnek tûnik. :D

Amennyiben van a gyárin túl plusz memória hozzárendelve a játékhoz, akkor ebben az esetben nincs nagyobb gond, csak egy sima összeakadásról van szó....

Nem néztem, csak mikor kivettem a pipát a trailer pack-tól, megszûnt a fagyás.
hotwheels
<#worship>

<#eljen>

i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus

Misuka963
;)

hotwheels
köszi! :)

Misuka963
Nem gyenge <#eljen><#eljen><#eljen>

hotwheels

Alap póttal <#nyes>

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erõd legyõzni a nehézségeket." Bruce Lee

Amennyiben használsz bármilyen Phisysc módot, akkor azt töröld, és megszûnik a hiba, ha nem használsz ilyen kiegészítõt, vagy egyéb fizikára vonatkozó módosításokat, akkor nézz bele a log fájlba, és nézd meg, hogy az <ERROR> kezdetû soroknál milyen hibákra hivatkozik.

Végsõ esetben tedd fel újra az alapjátékot, majd az alapjátékot, (ami talán a 0.5 verziószámot viselte, vagy valami hasonlót) frissítsd a legfrissebb összesített patch-el, amit itt érhetsz el:
1.7 patch

(Valamelyik 490Mb-os csomagot használd. Ebbe benne van az összes eddigi frissítés.)

#33206 (mzsolti21)
Ha pár napig jól mûködött, majd random módon elkezdett fagyni / összeomlani a játék, akkor ott nem feltétlenül az általad említett trailerpakkal lesz a gond.
Azt nézted már, hogy nem-e akad össze valamelyik módoddal?

Nekem hónapok óta ezt csinálja. De ha rálépsz picit a gázra akkor beáll alapjáratra, nem?
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy 1.2.5 rõl ha fel patchelem akkor olyan probléma lép fel hogy ha elindítom a játékot betölti mindent és padló gázon elindul magától a kamion. Nincsen beragadva a billentyû se a gázpedál.... Eredeti a játék. Ha valakinek van valami ötlete akkor azt meg köszönném !
Üdv.: Ricsi!
Összeomlott a játék, eleinte még jó is volt pár napig, aztán használhatatlan lett. Remélem a laptopom elbírja a JPM pakkot, kipróbálom.
Köszönöm.
Hali. Engem is érdekelne az a megoldás. Elõre is köszi. :)
TSM maphoz ajánlom a fejlesztõk által készített JPM csomagot.
Ez biztos, hogy kompatibilis vele, hiszen ehhez fejlesztették a térkép készítõi.

A legfrisebb verziót itt éred el:
JPM 4.1.7B
Amennyiben nem tudsz innen letölteni, mert nem vagy tag, akkor itt is elérhetõ:
JPM 4.1.7B alternatív link

A linkelt csomag a legfrisebb TSM 4.1.2a verzióhoz lett optimalizálva.
Bár téged nem érint, de DLC kompatibilis.

Amennyiben TSM 4.1.1-es Steam-es verziót használsz akkor erre van szükséged:
JPM 4.1.5 Steam
(Szintén DLC kompatibilis, ha valaki esetleg ezzel a kiegészítõvel együtt szeretné használni.)

A trailerpakk mûködésével kapcsolatban....

Milyen hibára hivatkozik a log.txt fájlban?
Mi a hibajelenség? Összeomlik a játék, vagy csak nem jelennek meg a festések?

Ezt használtam én is, Steam-es verzió TSM map DLC nélkül.
Nem mûködik, ha esetleg valaki kipróbálná <#falbav><#idiota>
De ha valaki tudna TSM-hez mûködõ trailer packot, azt megköszönném!
Amit linkeltél egy jó választás lehet, bár én nem próbáltam ki, így a mûködését illetõen nem tudok nyilatkozni.

Kíváncsiságból belenéztem azért a fájlokba......
Az említett kiegészítõ összességében 12 különbözõ extra fuvarral, három tartály, egy üvegszállító, és egy Kögel MAXX félpót festéssel egészíti ki a játékot, amikhez hozzárendeli az elõbb említett fuvarokat. Továbbá külön használja az eredeti játékból a Schmitz, és Krone félpótokat is.

Szerintem ettõl sokkal színesebb, továbbtartó játékélmény elérése a cél, ezért szeretnék ajánlani egy másik pakkot is, amivel kombinálva valóban "ütõs" játékod lehet. (Persze az igények mindenkinél mások):

Íme a pakk:
Trailer pack V 1.8.2

Igaz, hogy "csak" festéseket tartalmaz, de egy kis "varázslattal" összekombinálható az általad említett csomaggal.
Lássuk mi van az általam ajánlott csomagban....
Összesen 212db valós cég festése!
Ebbõl:
Krone félpótokra összesen: 119db
Schmitz Universal félpótra: 23db
Üzemanyag-szállító félpótra: 11db
Vegyi anyag szállító félpótra: 4db
Élelmiszerszállító félpótra: 7db
40 lábas konténerre: 12db,
20 lábas konténerre: 15db
20 lábas ikerkonténeres félpótra: 9db
Üvegszállítóra: 6db
Silózott, és ömlesztett áruszállításra alkalmas félpóra: 6db

FONTOS!
A készítõ még arra is figyelt, hogy régebbi játékfrissítésekkel is mûködjön a csomag, így a linken szereplõ legfrissebb 1.8.7 verzió is elérhetõ akár 1.3.1 alá is, így figyelj rá, hogy melyik linkrõl töltöd le a csomagot!

Ez a csomag utoljára 1.6.1 alá lett optimalizálva, de mint az köztudott az 1.7 nem hozott számottevõ grafikai, vagy játékmotor mûködését érintõ változást, így az utolsó ilyen jellegû módosításokat végzõ patch az 1.6.1 volt, vagyis ez a jelenlegi legfrissebb optimalizációja a csomagnak.
1.7 alatt kitûnõen mûködik.
A DLC-vel való kompatibilitásáról nem tudok nyilatkozni, mert nem használom ezt a kiegészítõt.

Akkor most jöjjön egy kis "csiribí - csiribá", hogy mûködjenek együtt a szóban forgó pakkok.
(Leírva sokkal bonyolultabbnak tûnik majd, mint a gyakorlatban, ráadásul így leírva elrettentõen hosszú lesz / lehet egyéne válogatja!)

Néhány jó tanács, illetve javaslat mielõtt belekezdenék:

- Mindkét pakk együttes használata jelentõsen megnövelheti a játék erõforrásigényét, így a plusz memória hozzárendelése javasolt a már jól ismert módon.

- Az sii fájlok tömörített állományok. Szerkeszteni csak akkor lehet, ha valamelyik szövegszerkesztõvel pl: notepad, vagy egyéb erre a célra készített programmal nyitjuk meg õket.

A legegyszerûbb Total Commander alatt az F4 segítségével megnyitni, majd szerkesztés utáni mentést követõen bezárva visszatömöríttetni a programmal a szerkesztett fájlt.
Amennyiben csak bele szeretnél nézni, hogy mit tartalmaz az adott fájl akkor az F3 segítségével teheted meg.

ELÕFORDULT már, hogy a notepad használata után hibásan került visszacsomagolásra a fájl, ezért célszerû inkább célprogramot használni erre a feladatra, és a szerkesztés megkezdése elõtt biztonsági másolatot készíteni az eredeti fájlról!

Na, akkor lássuk a folyamatot részletesen is....

- Elsõként az általam ajánlott pakkot tedd be a mod mappába. Bemásolás után, mielõtt indítanád a játékot töröld a log.txt, és a game.crash fájlokat.
Nyugodtan törölheted, mert a játék újraírja õket. Azért célszerû törölni, mert így csak azok az adatok lesznek benne, amelyek a friss játékmenetre vonatkoznak.

Game.crash.txt fájlod csak akkor lesz, ha volt fagyásból eredõ összeomlásod, ha ilyen nem volt, akkor a játék üresen nem írja meg ezt a fájlt, tehát ne is keresd.

- Indítsd el a játékot, majd célirányosan válassz egy olyan fuvart, amihez a "friss" festéseket használó valamelyik félpótkocsi van hozzárendelve. Vezess egy picit, majd lépj ki.
A lényeg, hogy legyen autosave!

- Nézd meg az újonnan íródott log.txt fájlodat. Mivel friss, így csak erre a játékmenetre vonatkozó adatok lesznek benne, így nem lesz zavaró körülmény.
<ERROR> elõtaggal ellátott sorokat keress.
(Elméletileg, ha nem használsz egyéb hasonló módot, akkor nem szabadna látnod ilyet, mert a pakk hibátlanul mûködik, legalábbis nekem nincs gondom vele.)

- Amennyiben minden ok, ismét töröld a log.txt fájlt, másold be a második pakkot, majd válassz egy olyan fuvart, ami tartalmazza az újdonságot, vezess egy kicsit, majd ismét lépj ki.
(Elõfordulhat, hogy játék közben váratlanul kilép, ettõl nem kell megijedni. Ez azért van, mert még nincs összefésülve a két csomag, és valami valamivel a kelleténél jobban összeakad.)

- Újból nézd meg a log.txt fájlt. No, ekkor már biztos, hogy lesz benne <ERROR> kezdetû sor, hiszen mindkét csomag használ azonos típusú / nevû félpótkocsikat.
Sõt, ha váratlanul kilépett a játékból, akkor lesz game.crash.txt fájlod is.
Az <ERROR> sorokban látható fájlokkal lesz gondja, ezeket kell majd "összefésülni."

Elsõ körben el kell döntened, hogy pótkocsinként lebontva melyikben vannak azok a festések, amelyekkel szívesebben játszanál. Amennyiben mindkét pakk valamennyi festésére igényt tartasz, arra is van megoldás.

Példa: (Egy Krone félpóton mutatom be a folyamatot)
Tehát, mindkét csomag tartalmaz festést Krone / Krone_Cooliner félpótra. Ahhoz, hogy mindkét pakkal játszható legyen a játék két dolgot tehetsz, illetve ezt célszerû tenned.

1, Annál a módnál, amelyiknél kevésbé tetszenek a vehicle / trailer_eu / Krone / Krone_Cooliner mappában található festések egyszerûen nevezd át valamire az alkönyvtárat, mondjuk erre: Krone_Cooliner_original.
(de lehet bármire, a lényeg, hogy a játék ne tudja olvasni.)

Így a másik mód által felkínált festéseket fogja használni.
A fõkönyvtárat (Krone) nem szabad átnevezni csak az almappát (Krone_Cooliner) különben csúnya fagyás lesz a vége!

2, Az általad linkelt módba, ami a fuvarokat is tartalmazza egyszerûen bemásolod az általam ajánlott csomagból az elõzõ példánál maradva a Krone_Cooliner mappájában lévõ, számodra használható festések .dds fájljait, majd a company mappára hivatkozó .sii fájlokban egyszerûen átírod a .dds hivatkozást.

Nézzünk itt is egy példát cégnevek festésének átírására abból a módból, amit linlkeltél:
Ezen az elérési útvonalon Mod Pack v2.0.scs / vehicle / trailer_eu / company találod a cégeket, azok neveit, illetve azokat a .dds fájlokat, amik az adott céghez tartozó festéseket tartalmazza.

Mutatok egy példát szintén az általad linkelt módból a félpótkocsik festésének konkrét átírására is:
Ezen az elérési útvonalon Mod Pack v2.0.scs / vehicle / trailer_eu / krone / cool_liner / találod
a félpótkocsi által használt festésekhez tartozó .dds fájlokat.
Az elõbbi mappában megtalálod a cégekhez tartozó .mat kiterjesztésû fájlokat.
Itt egy a sok közül: cool_liner_5_cool_liner_Transinet.mat
Amennyiben Total Commanderben belenézel a fájlba F3 segítségével, akkor ezt kell látod:
material : "eut2.dif.spec.mult.dif.spec" {
texture<0> : "cool_liner.tobj"
texture_name<0> : "texture_base"
texture<1> : "kronecool3.tobj"
texture_name<1> : "texture_mult"
diffuse : { 1 , 1 , 1 }
specular : { 0.129412 , 0.129412 , 0.129412 }
shininess : 25
add_ambient : 0

Ebbõl neked jelenleg csak ez a sor a fontos:
texture<1> : "kronecool3.tobj"
Itt láthatod, hogy jelenleg a kronecool3.dds fájlban lévõ festést használja.
(Mindíg a .tobj fájlban találod a hivatkozást a festésre, a .mat fájlban pedig a céghez való hozzárendelést találod egyéb adatokkal együtt, de erre most nem térek ki.

Amennyiben megakarod változtatni a festést, akkor csak a 3-as számot kell átírnod a listán szereplõ 0-14 között arra, amelyik festést szívesebben látnád a példában szereplõ Transinet fuvarjainál használt félpótokon.

Igen ám, de mi van akkor ha újabb festéseket szeretnél hozzáadni, vagyis bõvülne a lista, de jelenleg csak 14 hely van.
Semmi gond sincs, bemásolod az új fstéshez tartozó.dds fájlokat, másolatot készítesz valamelyik croneccolx fájlról, aminek a soron következõ számot pl.: 15 adod. Ugyanezt megteszed a hozzátartozó .tobj kierjesztésû fájlokkal is.
Majd miután kész vagy, megnyitod a fájlokat és az eredeti számokat átírod az általad megadott 15-re.

Innentõl máris használható a fájlt, és ha valamelyik céghez tartozó.mat fájlban az elõzõ példában bemutatott módon átírod a hivatkozást, akkor máris az új festést fogja használni.

Arra figyelj, hogy ne legyen két azonos számú .tobj, illetve .dds fájl.
Azt viszont megcsinálhatod, ha nagyon tetszik egy-egy skin, hogy több cég fuvarjaihoz, pontosabban félpótkocsijaihoz rendeled hozzá a festést, így többször látod majd szembe is az utakon, és többször tudod vontatni is.

Fuvarok szerkesztése, félpótkocsi hozzárendelése:

Íme egy példa abból a módból amit Te linkeltél:
Ezen az elérési útvonalon Mod Pack v2.0.scs / def / cargo / találod a fuvarokat tartalmazó .sii fájlokat.

Amennyiben belenézel valamelyikbe F3 segítségével Total Commanderben, akkor látni fogod a fuvar nevét, illetve a hozzárendelt félpótkocsit.
(Ez csak a hivatkozás, nem a grafikai fájl!)
Nézzük meg pl.: az Excavator.ssi fájlt:

cargo_data: cargo.excavator
{
name: "Case Tractors"
vehicles[]: trailer.overweight.excavator

mass[]: 40000.0

fragility: 0.5
heavy: true

price_coef: 1.472

}

Mit látunk?

- A cargo data a fuvar neve, ami megjelenik a játékban.

- A name: sorban a hozzárendelt rakomány nevét látod (Ugyanezen a néven kell keresni a grafikai állományt is, ha mondjuk ugyanezen a fuvaron belül Case munkagép helyett, mondjuk buszt akarsz szállítani, csak nem szabad elfelejtkezni arról, hogy ebben az esetben mindkét helyen át kell írni a fájlokat.)

- A vehicles[]: sorban látod a félpótkocsi típusára való hivatkozást. Ezt is tetszés szerint megváltoztathatod, csak figyelni kell rá, hogy milyen fuvarhoz, milyen félpótot rendelsz hozzá, mert egy tartálykocsin érdekesen mutatna egy földmunkagép :)

- A mass: sorban a tömegadatokat látod

- A Fragility sorban állíthatod be, hogy mennyire legyen törékeny az áru

- A heavy sorban súlyszimulációt engedélyezed ha True állásban van, ha átírod False-ra akkor súlytalanként érzékeli a játék.
(Vélemyényem szerint ez fölösleges opció, hiszen pont a súly a lényeg)

- Az utolsó sorban pedig az árra vonatkozó adatot látod. Nem illik belenyúlni, mert több dologra is kihatással van, így könnyen boríthatja az eddig megszokott struktúrát.

Remélem tudtam valamennyit segíteni, és ezután könnyebben megy majd a szerkesztés is.

Szia Zorba!
Engem is érdekelne egy jó trailer pack!
Alapjátékhoz + Going East DLC-vel 1.7 patch-hez.
Semmi extra nincs rajta.
Ismert cégekkel, különleges fuvarokkal.
Például az alábbi jó lehet: http://ets2.lt/en/trailers-mod-pack-v-2-0/??
Ehhez mehet még más trailer önállóan vagy az már gondokat okozhat??
Ekõre is köszi!
Szia!

Sehogy! Azok direkt vannak lezárva, arra nincs megépítve a "pálya". Esetleg eltüntetni lehet a jelzéseket, de nem tudom hogy a GPS mennyire fog tõle megzavarodni.

sziasztok! A lezárt utakat hogyan lehet feloldani,mert rohadt idegesítõ!
Ahhoz, hogy érdemben tudjunk segíteni, egy kicsivel pontosabban / bõvebben írd le légyszíves, hogy mit is szeretnél pontosan.
Elég bõ a választék az általad kért pakkok terén, így van mibõl válogatni, de sajnos a bõség zavara sokszor csúnyán visszaüt fõleg az inkompatibilitás terén.

A fölösleges linkelgetések, illetve használatba vétel utáni problémák, fagyások, szaggatások, stb elkerülése érdekében légyszíves az alábbi kérdések figyelembevételével fogalmazd meg újra, hogy mi a konkrét elképzelésed.

- Melyik verziószámú játékfrissítéssel szeretnéd használni a trailer pakkot?
- Alaptérképen, vagy valamelyik módosított változatával játszol a játékkal?
- Szükséges-e, hogy az általad keresett csomag DLC kompatibilis legyen?
- Használsz jelenleg más trailer pakkot is, amivel szeretnéd a leendõ csomagot is összepárosítani?

Mit értesz azalatt, hogy "nagyon jó trailer pack"?

- Ismert cégek festéseit használja?
- Különleges fuvarokat szeretnél?
- Egészítse ki az elérhetõ fuvarok számát, illetve legyenek hozzá új fuvarok?
- Polgári, vagy katonai kivitelre gondolsz?
- Hagyományos (ponyvás / rolós), konténeres, tartályos, tartányos, hûtõs, ADR, speciális vagy túlméretes szállítmányokra legyen kihegyezve a csomag tartalma?
(Lényeges, mert rengeteg féle csomag létezik, és igen sok közülük sajnos okoz kellemetlen meglepetéseket a felhasználóknak.)

Holnap hozok már képeket! Ki kell élnem a felhalmozódott exhibicionizmusomat. <#vigyor><#vigyor>

macleody