52658
-
#37290 Szép munka. Gratulálok.
Nekem speciel az eredeti jobban tetszik, de akinek ez bejön töltse.
Még egyszer Gratula! -
SkiiZoOfReEn #37289 frankón levegőnek néztek.. -
szgabe #37288 Hi Stewen!
Nagyon baba amit a hangokkal csináltál, de nekem kicsit hangosak a külső zajok. Melyik fájlban tudnám egy kicsit lejjebb venni, hogy halljam a saját motorzajt is a forgalomtól? -
Dévid112 #37287 Aki vállal zmodelerezést, az kérem írjon. Nagyon hálás lennék érte! -
El Gigante #37286 -
SkiiZoOfReEn #37285 senki nem tud segíteni? -
#37284 Esetleg kontrollernél nem tudod, hogy lehet a rezgést előhozni? Annyit már találtam, hogy direct input-ot támogatja, akkor működik is, viszont Xinput-tal működnek csak a ravaszok, de ilyenkor már nincs semmi rezgés. -
Stewen1967 #37283
Megszületett.
Kompatibilis ETS2 1.9.X + 1.8.5.2 + ALL TSM Map (4.X) igen a 4.6-is.
Akinek kell viheti is:
White:
https://mega.co.nz/#!vY5BhbyJ!lC-atjdMkEnIFy2H5BMm0ome5444C92FQpKY2eXOTj8
Yellow:
https://mega.co.nz/#!LEgxSCbZ!sxoURvdEda-IygQ2tFA_qonZ_Ior8ntb8RtvcRfEemQ
Új videó is van:
Fontos Javaslat:
A Brutal environment optimális beállítása a játék grafikai beállításánál a szinkorrekciót kapcsoljátok ki!
Legjobbakat és kellemes játékot
Stewen -
El Gigante #37282 Nekem DFGT-m van és hiába állítom be ezeket, nem működnek, kivétel a letérek az útról vagy ütközök. -
#37281 még vmi lemaradt: Logitech Gaming Software -> Allow Game To Adjust Settings bekapcs. -
#37280 ja, mindez 1.8.2.5-ös verzióval. -
#37279 van benne, csak a kormány szoftverében is állítani kell. nekem DFP-m van, itt a Damper és Spring Effects 30%-on, Enabled Centering Spring bekapcsolva, de 0%-ra állítva(menet közben a játék intézi a középre tartást), meg még esetleg az Overall Effects Strength-et feljebb lehet tolni 110%-ra, bár elég 100%-on is.
aztán játékba be, állíts minden FFB-t maxra, próbáld ki, aztán kezd lejjebb venni azokat, amelyek túl erősek. ha minden OK, akkor a kormány sebességfüggően ellen fog tartani, a záróvonalra lépve berezonál, ütközéskor ránt egyet, stb... a motor effektet teljesen le szoktam venni, mert zavar hogy a motor fordulatot érzem végig a kormányon. -
94Patrik94 #37278 Nem messze a czeh-lengyel hatartol (czeh oldalon) -
pokmike997 #37277
-
Dévid112 #37276 Jó estét!
Valaki el tudná küldeni az a FDT trans-os Euro 6-os DAF-ot?
Nagyon hálás lennék érte! -
LiTTLee #37275 Jó képek srácok
Hozok én is egyet,bécsi púp
-
El Gigante #37274 Valaki magyarázza már meg miért nincs force feedback a játékban annak ellenére hogy van beállítási lehetőség? -
SkiiZoOfReEn #37273 srácok. az miért van hogy megvan már az eredeti játék, de a letöltött skinek, meg a játékban eredetileg benne lévő skinek is pixel hibásak?? -
#37272 nem hivatalosan se tudni :D
viszont Steam-re beregisztrálni és letölteni újra játékot nem egy nagy kaland -
szotyi12 #37271 Üdv :) Nem lehet tudni hogy hivatalosan mikor jelenik meg az új frissítés? :) -
SkiiZoOfReEn #37270 Sziasztok :) nagy örömmel bejelentem, hogy megvettem a Euro Truck Simulator 2 Gold Versiont, csupán 2999 ft, + 1050 ft-os postával :P -
Alaposan #37269 Berlin fele! :)
-
El Gigante #37268 ez a vasúti átjáró hol van? -
94Patrik94 #37267 -
cxaxoxc #37266 Üdv minden kedves kollégának
Gondoltam hozok néhány képet én is
Bele kellett húzni, a következő pihenőig már csak perceim voltak
Angliából hazafelé szállító kompra várva:
-
vajo #37265 #37263:
#37264:
köszi :) -
#37264 Az szép,lesz meló akkor dögivel :)
vajo tomi : Fasza szerelvény -
#37263 Hollandból mentem Angliába, Liverpoolba! :)
De már megyek is visszafelé, Olaszba! :P
Vajo - -
vajo #37262
-
#37261 Hollandiából tartasz Anglia felé vagy fordítva ?:)
Csodás szerelvény pajtás ;)
-
#37260 -
Bazsio #37259 Sziasztok!
Hozom a képeket!
Hollandoknál hajnalodik
Közel Felixstowehoz
Pokmike
-
pokmike997 #37258
-
#37257 Lesz ebből egyáltalán végleges változat? :D
Amúgy viccet félretéve, sokkalta jobban preferálom ezt a fajta munkát, mint hogy kidobjanak egy összecsapott javítást. -
#37256 Build 1.9.20
AI: Decreased safe speed for actors moving in wrong way
AI: Reduced hard braking during lane change or overtaking
AI: Disabled overtaking if there is not enough space ahead of the overtaken actor
AI: Fixed handling of horn
AI: Spacing handling tweaks
AI: Fixed collision time computation for zero distance
AI: Tweaked lane merging
AI: Only use 'zip merging' for common end intersection
AI: Fixed use of negative speed as target speed
Fixed possible hang on some modded maps. -
Stewen1967 #37255 Hali.
Sok érdekes utólagos fény és egyéb mod-okkal felűlírt kiherélt Brutal Environment Screen shottot láttam minden felé.
Talán pár embert érdekelhet milyen is az igazi külömbség, a gyári Grafika És az 1.9.X es végleges patch-el egyidőben kikerűlő következő Igazi "Brutal Environment HD + Sound engine 6.1 Reloaded" verziója között.
Nem egy nagy szám, de a lényeg szerintem benne van, a hangok kipofozása meg majd meglepetés lesz azok számára akik majd akkor a magukévá fogják tenni.
legjobbakat és üdv:
Stewen
-
miholka #37254 Sziasztok!
Én letöltöttem egy új európai térkép módot. El lehet jutni Dánia, Szlovénia, Horvátország, Spanyolország, Portugália, Albánia, Görögország, Ciprus, Marokkó, Algéria, Tunézia, Líbia, Egyiptom. Egész jól működik. Vannak plusz városok országokban. -
Bazsio #37253 Megyegetek!
Xaxomimi Patrik Gábor Botto Csak így tovább!
Pihenek Hannover előtt
-
#37252 Sziasztok! Mostantól ezen a felhasználón vagyok elérhető! -
xaxoimi #37251 Sziasztok!
Kozák-Trans!
Szép gépek!