Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hoztam két képet...az elsõ hol máshol készülhetett volna, mint a naplementében, a Velencei-tó partján...<#wink>#wink>
[/url][/img]
a második pedig a Transintertop telephelye Környén...<#nevetes1>#nevetes1>
[/url][/img]
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
Pár kép tõlem is:
Vajo,Punky,tomi0113,kamionos dzso,gordon 24 - <#eljen>#eljen>
I Love DAF!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
"a másik után kicsit üresnek találom"
Pontosan melyik verzió után találod üresnek?
Az 1.3.1 már erõsen elavult verziója a játéknak. Azóta több grafikai motort is érintõ változás történt a játékban, így javaslom legalább az 1.4.2, vagy 1.4.8 használatát.
"Az 1.7.0 asszem ez a megnevezése meghasználat közben folyton leál."
Az, hogy 1.7.0 alatt leáll a program az sok mindentõl lehet.
Amennyiben eredeti a játékod, akkor leginkább a különbözõ módok összeakadásából eredõen történik ilyesmi a játék során.
Javaslom nézd meg, hogy milyen hibát / hibákat ír a logfájl, és azokat korrigáld.
"A EAST GOING meg hibás mert menet közben elvész a potkocsi és a rakomány"
Az általad írt Going East DLC nem hibás! Azért tûnik el a pótkocsid, mert nem eredeti játékkal játszol. Ez egy kis "kedvesség" a fejlesztõk részérõl azok számára, akik nem vásárolták meg a játékot.
A nem eredeti játék használatából kifolyólag a következõ "hibák" megjelenésére is számíthatsz:
- Random módon rózsaszínre váltó vontató
- Félpótkocsi talajba süllyedése
- Vontató menet közben leáll, mintha motorgondja volna
- Mentések elvesztése
- Sorozatos összeomlás, még akkor is, ha nincs módok miatti összeakadás
- Hangproblémák
- Online rádióadások sûrûn megszakadnak, vagy el sem indulnak
"gyanakszom a 32 bites winre"
Semmi köze sincs a jelenlegi problémáidhoz
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Ha van már aktiválva valamilyen egyéb physics mod, akkor annál vedd ki a pipát, mert a winter mod saját fizikát használ.
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Köszönöm!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Újítás / Javítás:
- gearbox tweaking for some of the trucks
- new exclusive Volvo FH 16 interior
- several tweaks and fixes of new Volvo tuning parts
- Volvo FH cabin decal now customizable, works with backlight
Ez a szakasz merre található a térképen?
Üdv.

Winter Mod v1.7.0 + DLC + TSM 4.X (re-edit)
http://ets2.lt/en/winter-mod-v1-7-0-dlc-tsm-4-x-re-edit/
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
A Winter Mod v2.0 viszont ahogy olvastam a külföldi fórumokat, nagyon csúszkálós. 30-40 km/h-nál többen nehezen tudsz menni.
De nekem egyik sem mûködött a már elkezdett játékban (level 42 vagyok).
Ezért is kértem itt segítséget, hátha valaki tudja.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Valaki tudna ajánlani valami nagyon jó "winter mod"-ot?
Esetleg véleményt a restacar-on található kettõrõl? Melyiket érdemesebb inkább használni?
Olyan kellene, ha egyáltalán létezik, amelyikben kicsit csúszkál is az autó. Tavaly leszedtem egy elég jót, de abban annyira csúszott, hogy egy közepes emelkedõn már nem tudtam felmenni. Na ilyen azért épp nem kell, de ha lehet csúszni azért csússzon.
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Srácok, a téli modhoz muszáj új játékot indítani? Mert letöltöttem három féle modot, de egyik sem mûködött a megkezdett profilommal.
1.7-es a játék, kieggel együtt. Köszi!

i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus
i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Srácok, a Let it Snow nevezetû mod biztonságos? Nem okoz teljesítmény csökkenést? Nem gagyulja össze a játékot? Én már a kezdetek óta játszom a játékkal (naponta 30-40 percet) és még mindig élvezem, csak gondoltam, ha már kint is ilyen ítéletidõ van, akkor beteszem a játékba is, majd meghozza a karácsonyi hangulatot.
Köszönöm!
Véleményem szerint a Volvo hangja a legjobb eddig a játékban fõleg a turbó hangja,de remélem a Daf rögzített hangja jobb lesz illetve ami hallható pl oldalnézetben a youtube-os videóban az király lenne, ha bekerülne! 😊
Az a kopogós hang az nálam mindent visz! 😊

Downhill!!