Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Winter Mod v1.7.0 + DLC + TSM 4.X (re-edit)
http://ets2.lt/en/winter-mod-v1-7-0-dlc-tsm-4-x-re-edit/
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
A Winter Mod v2.0 viszont ahogy olvastam a külföldi fórumokat, nagyon csúszkálós. 30-40 km/h-nál többen nehezen tudsz menni.
De nekem egyik sem mûködött a már elkezdett játékban (level 42 vagyok).
Ezért is kértem itt segítséget, hátha valaki tudja.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Valaki tudna ajánlani valami nagyon jó "winter mod"-ot?
Esetleg véleményt a restacar-on található kettõrõl? Melyiket érdemesebb inkább használni?
Olyan kellene, ha egyáltalán létezik, amelyikben kicsit csúszkál is az autó. Tavaly leszedtem egy elég jót, de abban annyira csúszott, hogy egy közepes emelkedõn már nem tudtam felmenni. Na ilyen azért épp nem kell, de ha lehet csúszni azért csússzon.
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Srácok, a téli modhoz muszáj új játékot indítani? Mert letöltöttem három féle modot, de egyik sem mûködött a megkezdett profilommal.
1.7-es a játék, kieggel együtt. Köszi!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus
i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Srácok, a Let it Snow nevezetû mod biztonságos? Nem okoz teljesítmény csökkenést? Nem gagyulja össze a játékot? Én már a kezdetek óta játszom a játékkal (naponta 30-40 percet) és még mindig élvezem, csak gondoltam, ha már kint is ilyen ítéletidõ van, akkor beteszem a játékba is, majd meghozza a karácsonyi hangulatot.
Köszönöm!
Véleményem szerint a Volvo hangja a legjobb eddig a játékban fõleg a turbó hangja,de remélem a Daf rögzített hangja jobb lesz illetve ami hallható pl oldalnézetben a youtube-os videóban az király lenne, ha bekerülne! 😊
Az a kopogós hang az nálam mindent visz! 😊

Downhill!!

Punky<#eljen>#eljen>
Vajo<#eljen>#eljen>
Akos25<#eljen>#eljen>

Vajo - <#eljen>#eljen>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Ezeket megtaláltam, de azért kérdeztem a srácokat, mert publikus oldalakon csak Krone Pótra készült festés van ami nem igazán élethû, ugyanis a Waberer's Schmitz trélereket használ. Annak van az a dupla fém aláfutásgátlója..
Na most pl a 33606 os ugyan hibás a nap miatt, de a trailer Schmitz:-)
Tehát nekem ilyen kellene. Van ez a Hungary mod design vagy mifene oldal, ott fent vannak gyönyörû pótok, de ets-hez nem a 2 höz.
Szóval tök jó lenne, ha esetleg megadná valaki a linket. De akár az is, hogy egy ponyvás és egy hûtös Schmitz pótnak a linkjét, ami nem jelszavas, mert max megcsinálom rá én a skint. :-) Van benne tapasztalatom szóval hamar meglennék vele, csak pótom nincs :-(
Downhill!!
Mind a 2 oldalon a fenekénél van a nap, és elõre áll a felirat. Ezt javíthatnád! Különben tényleg szép!
Downhill!!
Azt hittem elõször hogy megaszerelvény az elsõ képrõl
Tényleg,talán ha egyet láttam modok közül ami megaszerelvény.
Nem skandináv szerelvényekre gondolok,hanem alacsony alvázmagassággal,kapcsolási magassággal és persze kisebb méretû gumikkal rendelkezik és a félpót belmagassága 3 méter.Bár ilyen autókkal óvatosan kell közlekedni a hepehupás részeken.
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/kamionbetyar/uploads/ets_00053-1.jpg
Letöltöttem ezt a kamiont és oda másoltam be ahova kell, de a játékban valamiért mégsem jeleníti meg :/
Valaki valami ötletet esetleg? 😊
Elõre is köszönöm

Lerobbant a bérkamion alig bírt ki 100 km-t és az alagút bejáratánál leállt a motor! Ez mitõl lehet? Mert a törési százalék 0-van! <#fejvakaras>#fejvakaras>
Épp akkor történt amikor megkaptam a Waberer's-es pótot! <#lookaround>#lookaround>
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Waberer's
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Waberer's
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10