52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Bal0924
    Ezt nem tudtam, köszi.
  • Szabi #37426
    s mint Steam-es verzió :D
  • Bal0924
    Mert azt hittem hogy az "s" a béta jele.
  • Szabi #37424
    miért tűnt volna el ? :D
  • Bal0924
    Akik a Steam-en keresztül játszotok,.
    Most hogy kijött a hivatalos patch, eltűnt nektek az "s" az 1.9.22 utánról?
  • ronso
    Köszönöm szépen.
  • peti178
    Boldogot először is
    Ami pedig a patchet illeti letöltöttem leszedtem jó pár módot inaktiválnom kellett, de ez legyen a legkevesebb, köztük legyen mondva a TSM map is, de hát ez legyen a legkisebb gond.
    Utána minden módot egyesével kapcsolgattam vissza egyesével ahol kilépett értelemszerűen az a módot kiszedtem.
    Attól függetlenül jó kis patch lett az SCS-től.
  • N3suten
    Nagyon jók a képek ... Kössz a megosztásukat !
  • fs9pilot
    Köszönöm! :) :)

ETS 2 1.9.22 patch hivatalosan kiadva!
    Letölthető: ETS 2 Update
  • Misuka963
    Boldog Születésnapot,és szép szerelvény !!! ;)
  • NagyiBMX
    Az a három zászló középen de jó! Megkérdezhetem honnan van? :D
  • Hungarykum
    A legújabb az egy kicsit sötét, de ezt érdemes kipróbálni:
    Sweet FX
    Nekem se a RED, se a Brutal xxx csoda nem tetszik, ezzel a ruszki Sweetfx-szel viszont teszek egy próbát. Ha ez is egy agyonszaturált izé, akkor maradt a saját FXAA beállítás.
  • fs9pilot
    Hoztam pár képet!
    Jó éjt!

• 94Patrik94
  • vajo
  • Misuka963
  • vajo

• pokmike997

• bmwcrash
    Ne mutasd már be nekem a Brutal-t légyszíves...A kijövetel napja óta játszom az ETS2-vel és elég sok mod megfordult már a gépemen többek közt a Brutal is...Szerintem tudom miről van szó.
  • Hungarykum
    Ehhez mit szólsz?

Sweet FX
  • zbalazs2
    A brutalnak két fajtája van..A sárga csíkos meg a fehér..Szóval..De inkább nem is írok semmit.
  • bmwcrash
    Attól még, hogy te nem mondod nem lesz úgy, sőt...
    Másrészt meg tényleg kemény munka lehet és dicséret, de szerintem borzalmasan néz ki(már bocsánat, egyéni vélemény). Olyan szinten steril meg élénk, hogy csak na. Meg értem, hogy a sárga csík meg a kék éghez de mutass már egy olyan helyet a valóságban ahol ilyenek alapján építik az utat vagy ahol úgy alakult ki a táj hogy menjenek egymáshoz a színek...na ennyit az élethűségről.(ez persze semmit nem vesz el a készítő érdemeiből csak nekem nagyon nem tetszik).
    Harmadrészt meg szakavatott szemed lehet ha a RED-ben csak a más ég tűnt fel....
  • zbalazs2
    De könyörgöm...A Brutal a valóságot öleli fel és valóságos dolgokkal dolgozik..Ilyen a valóság is..Csak néz ki az ablakon!
  • Hungarykum
    A SweetFX nem RED2 és nem módosít 1db fájlt sem. Néhány fájlból áll csak és 2MB sincs.
    A Brutal a színek terén szép, de szerintem kicsit túlzás, de szerencsére nem vagyunk egyformák.
  • zbalazs2
    A Brutal az élethű..Nem olyan mint az alap..A valóságba is élethű pl.:a fű..Ennyit erről.
  • Bazsio
    Szaisztok!
    Új fuvar megy Milánóba

Ennyi ha lengyelek nem ismerik a közlekedést mert én magasabb rendű utón jöttem és ő pedig bejött és ez lett!

Este a Cseheknél

• maujuri #37400
    Én a színekkel nem vagyok kibékülve, mindkettőben' RED, Brutal' nagyon erősek. A fű túl zöld... stb. Viszont ha kikapcsoljátok a modokat, és megnézitek hogy az 1.9.22 patchel a gyártók mit csináltak, nem lehet okunk a panaszra, a táj, fák sokat változtak.
  • zbalazs2
    SweetFX??Miről beszélsz??Ez az igazi Brutal..Semmi szerkesztés..Ez nem olyan mint az alap vagy a Red2 :D
  • Hungarykum
    Vagy egy kis SweetFX és a színekbe kerül egy kis élet.
  • zbalazs2
    Igen minkét srác ügyes.Ezzel a bejegyzéssel arra akartam célozni hogy még van mit csiszolni az ets2-ön..De azért Stewen kicsit nagyobb dicséretet kap azért szerintem..Meg ugye a Brutal sokkal jobb...Na de mindegy.
  • maujuri #37396
    Csakhogy tisztába tegyük a dolgokat. Először volt RED, Majd RED 2. A Brutal első verziója a RED2 alapjaira épült, tehát azt írta át Stewen. Majd félredobta, és a következő Brutált teljesen ő maga csinálta már. Egyébként a RED 3 lassan kijön, és az is támogatni fogja az új patchet. Hja. És mindkét srác megérdemli a dícséretet. Ügyesek.
  • zbalazs2
    Sziasztok.Csak szeretnék egy kis tükröt állítani mindenki szeme elé.Van egy kis különbség a Brutal és az alap játék között..És akkor ilyenkor merül fel bennem a kérdés,hogy mit csinálnak azok akik ezzel foglalkoznak?Van egy ember aki a Brutalt pár hónap alatt úgy megcsinálta hogy a játék 1000-szer jobb,életszerűbb lett..És akkor most jön a Red.Ha valaki TSM-ot használ akkor már eleve ott a Red el is vérzett.Ugyanis nincs rá felkészítve.
    Maximum az ég kékebb aztán kész is..A TSM ugyan annyi ha nem több ÚJ textúrát tartalmaz, mint maga az alapjáték. Nem véletlenül lettek beemelve és átdolgozva a Brutálba. Enélkül a Brutál is max 2-300 mega lett volna csak.És akkor hogy ne szaporítsam tovább a szót JÖN EGY PÁR KÉP IS.
    Brutal nélkül:

Brutal-al:

Egy pár kép a Brutal-ról:

Meg egy videó is.

• Hungarykum
    Ja. Nem lenne rossz az őskövületeket vezetni.
  • Misuka963
    Hát igen,de azért egy kis retro életérzés is lehetne,kis ajándékképp ;)
  • JohnBart
    A 0.9.1H-s változat, innen regisztráció után tölthető a legfrissebb verzió! (Figyelem, csak az 1.8.2.5-ös verziójú ETS2-vel kompatibilis jelenleg!)
  • Hungarykum
    Az már bekerült csak Stralis a neve
  • Misuka963
    Meg egy Eurostar :)
  • Hungarykum
    Már csak a MAN hiányzik a sorból.
  • norbee46
    Upsz!