52658
-
Hungarykum #37385 ETS2 oldaláról tölthető a hivatalos 1.9.22-es javítás. (670 Mb) -
kisfüsi #37384 Rég hoztam már képet. Szép gépek/ képek -
#37383 naja, idióta modderek fölöslegen dolgoztak.. -
#37382 csak kár, hogy amit ők "hivatalosan" készítenek, a modderek már hónapokkal előtte megcsinálták...
-
#37381 a decemberi -
#37380 Üdv
Most Frank mappjából melyik a legújabb? -
Ez nagyszerű hír! -
#37378 úgy tűnik alakul a járműlista.. már csak győzzük kivárni őket.. :D
-
JohnBart #37377 Frank007 magyar mapja még mindig fejlesztés alatt áll, de van belőle játszható verzió (35 várossal). Nekem nagyon bejön (és akkor még enyhén fogalmaztam), ha érdekel, csekkold le az előzetesét. ;) -
smog15 #37376 Letöltöttem a RED 2-t kíváncsi voltam rá nincs semmi mód a játékban most ez az egy kivétel :)
Eredeti
RED 2
-
Hungarykum #37375 A végtelenségig nincsenek. Összesen 153 rabszolgát lehet felvenni. -
szgabe #37374 Vajó!
Azt hiszem lukra futottam, mert már azt hittem, hogy elkészült a R3D. Már nagyon várós
-
Szép gépek / képek! :) -
brutusz1 #37372 Ezér van a 4.6.1 javítás, sima 4.6.0 engem is dobált kifele. -
#37371 Szevasztok!
Egy gyors pihi, azután indulás tovább Olaszba! Szép gépeitek vannak, mint mindig!
További szép estét minden kedves Kollégának! -
Alzamora #37370 Az összes Városban megvan már a munkaközvetítő,sőt 48 városban van garázsom!!! Rendszeresen fígyelem hogy mikor van új sofőr de semmi!! -
Hungarykum #37369 Ez jó kérdés. -
Hungarykum #37368 Először fel kell fedezni a munkaközvetítőket. Utána lesznek sofőrök is. -
zbalazs2 #37367 És akkor lenne egy kérdésem.Mikor fotózzak?Vagy milyen irányba hogy jó legyen? -
Alzamora #37366 Sziasztok!!
Egy jó kérdésem van hozzátok.Miért van az hogy nem tudok felvenni sofőröket?Szinte minden nap játszok vele és mindig üres!! Ez alapból benne a játékban??? -
Hungarykum #37365 A 3. -
#37364 Egyikse.
De a szerkesztett nagyon tré. -
zbalazs2 #37363 Melyik a jobb?
Eredeti :DD
Szerkesztett :DD
-
fagy53 #37362 A géped jó hozzá, de ne lepődj meg a kevés FPS-eken, a játék miatt van és nem a konfig gyengesége az ok.
Az élsimítás helyett célszerűbb a renderelési százalékot emelni, 300 már elég jó.
A TSM map kibővíti az alapjáték határait pl Észak Afrika, Balkán stb., frank007 magyar mapja meg a honi fillinget adja meg a játékban. -
vajo #37361 Ezt! :) -
mikiking #37360 Szevasztok,most készülök feltenni a játékot... Mit érdemes hozzá leszedni ? sosem játszottam hasonlóval... Európa szerete szeretnék vezetgetni :D Jó grafika érdekelne,gép van hozzá szerintem... Meg Milyen dolgok vagy modok ,amiket illik feltenni ? Köszi előre is,előző üzenetre nem kaptam választ,ezért irom ujra -
#37359 Van már újabb magyar tárkép a játékhoz? Anno nem tudom melyik patchal megjeletn 3 vagy 4 város, de akkor nem volt az igazi. Plusz valakik csinálgattak de kb nagyon szarul néztek ki :DMost hol járnak ezek? Mennyire részletes ami van? -
#37358 Build 1.9.22
AI: Tweaked lane merging
AI: Tweaked handling of intersections
AI: Fixed rear and front length for vehicles
AI: Fixed priority on some runabout prefabs
AI: Fixed use of negative target speed -
Bazsio #37357 Jó reggelt!
Felixstoweból indulás Lengyelékhez
Németországban
Pihenés Varsóba
Norbi Tetszik!
Pokmike -
#37356 [IMG][/IMG] -
miholka #37355 Éppen most játszok a TSM 4.6 verzióval ami Olaszország déli része is kibővült. Eddig probléma mentesen működik. -
Pelsodriver #37354 Már akinek. Engem úgy vágott ki Róma irányából az autópályán a nápolyi lehajtó előtt az asztalra, hogy annak a rendje. Eddig még soha nem fordult elő. Megkurtítottam a letöltéseimet, alacsonyabbra állítottam mindent, hiába. KB: 3 éves a konfig (akkor erős volt) és jogtiszta a szoftver, mégis kifagy újra és újra. -
#37353 TSM map modban van néhány ország. -
miholka #37352 Csinálni kell olyan térkép módot ami hiányzó országok többivel együtt. Hiányzó országok a következők: Bosznia- Hercegovina, Szerbia, Montenegro, Macedonia, Bulgária, Ukrajna, Észtország, Lettország, Livánia, Törökország, Írország, Izland, Norvégia, Svédország, Finnország (északi része is), Moldova, Románia( nem külön módba) -
#37351 Köszi! És akkor még egy. Profil újra kezdés nélkül, frissíthető a 4x es tsm 61 re? Vagy nem igazán? -
Kudawudashuda #37350 Az, 1.8.2.5-el megy a legújabb 4.6.1-es TSM map -
#37349 Isten vagy! Controls sii eltüntetése megoldotta! Nagyon köszi..
Nem kell újra kezdeni :-)
Melyik egyébként a legújabb Patch amivel müködnek a Tsm- mapok?
Az 1.9.20 ast zedtem le de azzal bedöntöttem kb az egész gamét.. Aztán olvastam, hogy nem megy az 1.8 esekkel a tsm..
Ez az 1.8.2.5 s a vége ugye? -
Hungarykum #37348 Mit tesz a profizmus. Csak így tovább -
#37347 nincs mit, így már viszont nem tudom a megoldást. -
zbalazs2 #37346 Jól van.Oda fogok figyelni ;)