52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Hungarykum
    ETS2 oldaláról tölthető a hivatalos 1.9.22-es javítás. (670 Mb)
  • kisfüsi
    Rég hoztam már képet. Szép gépek/ képek
  • Szabi #37383
    naja, idióta modderek fölöslegen dolgoztak..
  • SimaSuna #37382
    csak kár, hogy amit ők "hivatalosan" készítenek, a modderek már hónapokkal előtte megcsinálták...
  • Szabi #37381
    a decemberi
  • ronso
    Üdv
    Most Frank mappjából melyik a legújabb?
  • norbee46

Ez nagyszerű hír!
  • Szabi #37378
    úgy tűnik alakul a járműlista.. már csak győzzük kivárni őket.. :D
  • JohnBart
    Frank007 magyar mapja még mindig fejlesztés alatt áll, de van belőle játszható verzió (35 várossal). Nekem nagyon bejön (és akkor még enyhén fogalmaztam), ha érdekel, csekkold le az előzetesét. ;)
  • smog15
    Letöltöttem a RED 2-t kíváncsi voltam rá nincs semmi mód a játékban most ez az egy kivétel :)

Eredeti

RED 2

• Hungarykum
    A végtelenségig nincsenek. Összesen 153 rabszolgát lehet felvenni.
  • szgabe
    Vajó!

Azt hiszem lukra futottam, mert már azt hittem, hogy elkészült a R3D. Már nagyon várós
  • hotwheels

Szép gépek / képek! :)
  • brutusz1
    Ezér van a 4.6.1 javítás, sima 4.6.0 engem is dobált kifele.
  • kis kindertojás
    Szevasztok!
    Egy gyors pihi, azután indulás tovább Olaszba! Szép gépeitek vannak, mint mindig!

További szép estét minden kedves Kollégának!
  • Alzamora
    Az összes Városban megvan már a munkaközvetítő,sőt 48 városban van garázsom!!! Rendszeresen fígyelem hogy mikor van új sofőr de semmi!!
  • Hungarykum
    Ez jó kérdés.
  • Hungarykum
    Először fel kell fedezni a munkaközvetítőket. Utána lesznek sofőrök is.
  • zbalazs2
    És akkor lenne egy kérdésem.Mikor fotózzak?Vagy milyen irányba hogy jó legyen?
  • Alzamora
    Sziasztok!!

Egy jó kérdésem van hozzátok.Miért van az hogy nem tudok felvenni sofőröket?Szinte minden nap játszok vele és mindig üres!! Ez alapból benne a játékban???
  • Hungarykum
    A 3.
  • AudiQuattro
    Egyikse.
    De a szerkesztett nagyon tré.
  • zbalazs2
    Melyik a jobb?
    Eredeti :DD

Szerkesztett :DD
  • fagy53
    A géped jó hozzá, de ne lepődj meg a kevés FPS-eken, a játék miatt van és nem a konfig gyengesége az ok.
    Az élsimítás helyett célszerűbb a renderelési százalékot emelni, 300 már elég jó.
    A TSM map kibővíti az alapjáték határait pl Észak Afrika, Balkán stb., frank007 magyar mapja meg a honi fillinget adja meg a játékban.
  • vajo
    Ezt! :)
  • mikiking
    Szevasztok,most készülök feltenni a játékot... Mit érdemes hozzá leszedni ? sosem játszottam hasonlóval... Európa szerete szeretnék vezetgetni :D Jó grafika érdekelne,gép van hozzá szerintem... Meg Milyen dolgok vagy modok ,amiket illik feltenni ? Köszi előre is,előző üzenetre nem kaptam választ,ezért irom ujra
  • akyyy
    Van már újabb magyar tárkép a játékhoz? Anno nem tudom melyik patchal megjeletn 3 vagy 4 város, de akkor nem volt az igazi. Plusz valakik csinálgattak de kb nagyon szarul néztek ki :DMost hol járnak ezek? Mennyire részletes ami van?
  • Szabi #37358
    Build 1.9.22
    AI: Tweaked lane merging
    AI: Tweaked handling of intersections
    AI: Fixed rear and front length for vehicles
    AI: Fixed priority on some runabout prefabs
    AI: Fixed use of negative target speed
  • Bazsio
    Jó reggelt!
    Felixstoweból indulás Lengyelékhez

Németországban

Pihenés Varsóba

Norbi Tetszik!
    Pokmike
  • maujuri #37356
    [IMG][/IMG]
  • miholka
    Éppen most játszok a TSM 4.6 verzióval ami Olaszország déli része is kibővült. Eddig probléma mentesen működik.
  • Pelsodriver
    Már akinek. Engem úgy vágott ki Róma irányából az autópályán a nápolyi lehajtó előtt az asztalra, hogy annak a rendje. Eddig még soha nem fordult elő. Megkurtítottam a letöltéseimet, alacsonyabbra állítottam mindent, hiába. KB: 3 éves a konfig (akkor erős volt) és jogtiszta a szoftver, mégis kifagy újra és újra.
  • wollnerd #37353
    TSM map modban van néhány ország.
  • miholka
    Csinálni kell olyan térkép módot ami hiányzó országok többivel együtt. Hiányzó országok a következők: Bosznia- Hercegovina, Szerbia, Montenegro, Macedonia, Bulgária, Ukrajna, Észtország, Lettország, Livánia, Törökország, Írország, Izland, Norvégia, Svédország, Finnország (északi része is), Moldova, Románia( nem külön módba)
  • gordon 24
    Köszi! És akkor még egy. Profil újra kezdés nélkül, frissíthető a 4x es tsm 61 re? Vagy nem igazán?
  • Kudawudashuda
    Az, 1.8.2.5-el megy a legújabb 4.6.1-es TSM map
  • gordon 24
    Isten vagy! Controls sii eltüntetése megoldotta! Nagyon köszi..

Nem kell újra kezdeni :-)

Melyik egyébként a legújabb Patch amivel müködnek a Tsm- mapok?

Az 1.9.20 ast zedtem le de azzal bedöntöttem kb az egész gamét.. Aztán olvastam, hogy nem megy az 1.8 esekkel a tsm..

Ez az 1.8.2.5 s a vége ugye?
  • Hungarykum
    Mit tesz a profizmus. Csak így tovább
  • Fokker
    nincs mit, így már viszont nem tudom a megoldást.
  • zbalazs2
    Jól van.Oda fogok figyelni ;)