Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mexx, Misuka - <#worship>#worship><#worship>#worship>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
[/url][/img]
[/url][/img]
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus

Vajo, Tomi, Mexx - <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Kereskedések listája
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
"Utálom ezeket a noname letöltõ oldalakat, 24 szemét program download ikonja ott van csak a lényeg nincs"
Javaslom használj reklámblokkoló kiegészítõt, és megszûnnek ezek a gondjaid is.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Sebaj, nem adjuk fel, íme itt van hozzá a direktlink:
Saved Games Direct-link
Remélem így már jó lesz.
A letöltõ linken nem jön be semmi értelmes...<#nezze>#nezze>
Utálom ezeket a noname letöltõ oldalakat, 24 szemét program download ikonja ott van csak a lényeg nincs.
Az egyenleg összege után olvasható &8364 nem tudom miként került oda, ugyanis csak egy sima Euró jelnek kellene ott lennie.
A kékkel jelölt 8364-re mutató link idézése téves, semmi köze nincs a hozzászóláshoz, nem tudom miért illesztette be a fórummotor!
Save Game
- 16.szint
- Levezetett távolság: 20.339km
- Értékelés: 4,2
- Egyenleg: 77,163,689 €
- Garázsok száma: 12
- Vontatók száma: 60
- Sofõrök száma: 60
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Szóval amit csináltam:
- registry takarítás után letöröltem a játékot, a Steam mappából és a felhasználói mappából is mindet.
- Letakarítottam a kormány telepítõjét, igaz sose indítottam el, de a vezérlõpultban van egy Virtual Joystick driver, tuti hogy az kavart be.
-Felraktam a játékot, egybõl a legfrissebb verziót
-Kezdtem egy új próba profilt, hogy legyen Euro Truck Simulator mappám
-Visszamásoltam a mappákat (mod, screenshot, profiles, profiles(1.7.1s).bak)
- A save mappát kifelejtettem, így oda a szintem meg a térképbejárásom <#falbav>#falbav>
Most állítgatom a grafikát, beállítom a kormányt, aztán irány egy próbaút <#nevetes1>#nevetes1>

Talán sikerül megosztanom veletek 😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nincs kedvem 3000-ret adni érte valahogy a boltban.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Ezért a mellékletben jelenleg csak tömörítetlen állomány küldhetõ.
(A mai napon Én is jártam így, sajnos kétszer is.)
punky: Nagyon baba Scania haver 😉 <#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator,
More information about this error may be available in the server error log.
Apache/2.2.22 (Debian) Server at sg.hu Port 80
Úgy látszik nálam már semmi se mûködik <#confused>#confused><#vigyor5>#vigyor5>
Talán segítségedre lesznek:
33398
33401
A leírásokban szereplõ megoldások a Winter mod V3.0 esetén irányadóak!
#33426 (mzsolti21)
Teljes mértékben megértem a dühödet, nekem is volt már hasonló, így át tudom érezni a helyzeted.
Segítségképp annyit tudok felajánlani, ha gondolod, akkor küld el privátban a game.log.txt, game.log, config.cfg, valamint a game.chrash.txt fájlokat, megnézem õket, és megpróbálok rájönni mi lehet a gond.
Azt nem ígérem tutira, hogy még ma meglesz a megoldás, de igyekszem a válasszal.
Ezek kisméretû, konfigurációs, illetve hibás mûködést regisztráló szöveges fájlok.
Ugyanott találod õket a mappák alatt, ahol a mod mappád is van.
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
Én is az Õ általuk készített segédanyagok átolvasásával, majd részletes tanulmányozásával kezdtem, amit rengeteg próbálgatás, kísérletezgetés követett.
Ezeknek a valóban komoly, és átfogó segítséget adó segédanyagoknak, és leírásoknak, amik a Restacaron olvashatóak, értelem szerû, hogy saját topikot nyit a közzétevõ, vagy az oldal üzemeltetõje.
Ezzel szemben az általam leírt, vagy tanácsolt megoldások, zömében eseti / épp aktuális móddal, új térképpel, stb kapcsolatos problémákra próbál megoldást nyújtani, ami pusztán addig érték, amíg nem jön egy újabb verzió az adott módból, térképbõl stb.
Ezért nem hiszem, hogy lenne értelme külön topikot nyitni ezeknek a zömében Kérész életû információknak.
#33414 (jutiput)
Köszönöm a pozitív értékelést!
" - Fõnök eltört a bal oldali visszapillantó tükröm!
-Cseréld ki!
-De rajta van az egész kamion! "
Rühellem a kapukat összesen 12-kapun kell átmennem:
Egy kis egy hegymászás:
Punky, Tsaba01<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység