Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ETS 2 elõtt az ETS-nyomtam onnan szoktam átszerkesztgetni vagy másolni
a skineket
http://www.ets2-mods.me/category/euro-truck-simulator-2-mods/combo-skin-packs
http://download-ets2.com/skins-ets-2/volvo-skins/
próbáld meg ezekrõl a helyekrõl leszedni.
a skineket
http://www.ets2-mods.me/category/euro-truck-simulator-2-mods/combo-skin-packs
http://download-ets2.com/skins-ets-2/volvo-skins/
próbáld meg ezekrõl a helyekrõl leszedni.
frank007 mester, vajon két ünnep közt már nyomhatjuk
a továbbfejlesztett térképen ? <#worship>#worship>
a továbbfejlesztett térképen ? <#worship>#worship>
Elég jó skinek,sajátok?
Wabererses combot is láttam lejjebb nem tudom hogy honnan lehet leszedni,te tudod?
Wabererses combot is láttam lejjebb nem tudom hogy honnan lehet leszedni,te tudod?
Nem vagyok nagy modder szaki, de a verziókat említve nem kompatibilis az 1.7.1-es ets2 verzióval.
Gondolom te is 1.7.1-es frissítést használod.
Én 1.5.2-hez kiadott modokat próbáltam és elég sok hazavágta a játékom,pedig az nem tekinthetõ olyan réginek,szerintem.
Gondolom te is 1.7.1-es frissítést használod.
Én 1.5.2-hez kiadott modokat próbáltam és elég sok hazavágta a játékom,pedig az nem tekinthetõ olyan réginek,szerintem.
Köszi. Csak az a baj hogy a coolliner hátsó lámpája 1.2.5 alatt normálisan világított
1.4.8 nál pedig a betonon látszik a fénye, a félpóton nem, pedig nem nyúltam hozzá a fájlhoz. <#nemtudom>#nemtudom>
1.4.8 nál pedig a betonon látszik a fénye, a félpóton nem, pedig nem nyúltam hozzá a fájlhoz. <#nemtudom>#nemtudom>
Gyönyörû a szerelvény!
Szép napot Mindenkinek!
Az új patchal kapcsolatban még annyit szeretnék megemlíteni jó hogy módosítva lettek az üzemanyag fogyasztások.Gondolom ti ezt már jóval korábban tudtátok csak nekem új mert nem rég kezdtem újra nyomni a pedált.
Régebbi ets2 verzióval játszott az ember és az öko vezetés minden rubrikáját kitöltötte, akkor kb elérte a 31 liter/100km-es fogyasztást és az fix is maradt függetlenül a közlekedési viszonyoktól,útviszonyoktól,rakomány súlyától stb.
Egy Volvo 750Le autóm van és Pozsonyból indultam tegnap este 16tonna szennyezõ anyag volt az árú a km óra állásom 8916km volt a felrakón, Calais-nál szintén rögzítettem, akkor 10383km.1467km-et mentem addig(amúgy Aberdeenbe ment a cucc).Üzemanyag mennyiség a tankban a felrakón 896 liter volt,Calais-ba meg 477 liter maradt(elfogyasztott üzemanyag 419 liter).Az átlagfogyasztásom így 28,5 liter/100km ami egész jónak mondható.Kölnben értem el az autó lcd kijelzõ szerint a minimumot a 28,2 literes átlagfogyasztást, de persze az mindig változik pontosabban a pillanatnyi üzemanyag fogyasztás függvényében.Angliában egy kicsit változott a helyzet mert ott 31,19 liter lett az átlagom.Mint a kontinensen mint a szigeten pályán mentem.Amit észrevettem hogy a német pályán amellett, hogy jól lehet haladni gazdaságos is más ország pályáihoz viszonyítva.
Kíváncsi lennék azért azon autók fogyasztásaira amit pedálrendszerrel vezetnek,mert én billel vagyok és nálam vagy teljes terhelés vagy üresjárat van csak és arra hogy én mit tudok majd kihozni 25 tonna súllyal.
Persze ez csak egy apróság mármint a fogyasztás mert gondolom itt már mindenkinek milliói vannak,kit érdekel az az 1-2 liter 😊
Azért ezt is jó ha figyelembe vesszük egy plusz élmény talán.
Ráadásul versenyezhet az ember magával, hogy minél kevesebbet hozzon ki a fogyasztásból.
Most jönne jól az i-see(Volvo) vagy az active prediction(Scania),
másképpen gps alapú tempomat amivel 5-11%-os üzemanyag megtakarítás érhetõ el.Jó lenne, ha betennék a játékba. 😊
Az új patchal kapcsolatban még annyit szeretnék megemlíteni jó hogy módosítva lettek az üzemanyag fogyasztások.Gondolom ti ezt már jóval korábban tudtátok csak nekem új mert nem rég kezdtem újra nyomni a pedált.
Régebbi ets2 verzióval játszott az ember és az öko vezetés minden rubrikáját kitöltötte, akkor kb elérte a 31 liter/100km-es fogyasztást és az fix is maradt függetlenül a közlekedési viszonyoktól,útviszonyoktól,rakomány súlyától stb.
Egy Volvo 750Le autóm van és Pozsonyból indultam tegnap este 16tonna szennyezõ anyag volt az árú a km óra állásom 8916km volt a felrakón, Calais-nál szintén rögzítettem, akkor 10383km.1467km-et mentem addig(amúgy Aberdeenbe ment a cucc).Üzemanyag mennyiség a tankban a felrakón 896 liter volt,Calais-ba meg 477 liter maradt(elfogyasztott üzemanyag 419 liter).Az átlagfogyasztásom így 28,5 liter/100km ami egész jónak mondható.Kölnben értem el az autó lcd kijelzõ szerint a minimumot a 28,2 literes átlagfogyasztást, de persze az mindig változik pontosabban a pillanatnyi üzemanyag fogyasztás függvényében.Angliában egy kicsit változott a helyzet mert ott 31,19 liter lett az átlagom.Mint a kontinensen mint a szigeten pályán mentem.Amit észrevettem hogy a német pályán amellett, hogy jól lehet haladni gazdaságos is más ország pályáihoz viszonyítva.
Kíváncsi lennék azért azon autók fogyasztásaira amit pedálrendszerrel vezetnek,mert én billel vagyok és nálam vagy teljes terhelés vagy üresjárat van csak és arra hogy én mit tudok majd kihozni 25 tonna súllyal.
Persze ez csak egy apróság mármint a fogyasztás mert gondolom itt már mindenkinek milliói vannak,kit érdekel az az 1-2 liter 😊
Azért ezt is jó ha figyelembe vesszük egy plusz élmény talán.
Ráadásul versenyezhet az ember magával, hogy minél kevesebbet hozzon ki a fogyasztásból.
Most jönne jól az i-see(Volvo) vagy az active prediction(Scania),
másképpen gps alapú tempomat amivel 5-11%-os üzemanyag megtakarítás érhetõ el.Jó lenne, ha betennék a játékba. 😊
bonyolult dolog ez az engedélyeztetési jog, de nemfeltétlenül kell érte fizetni, van hogy az fizet akinek a terméke bekerül, van hogy örülnek egymásnak és csak kezet fognak (persze szerzõdés kötés után) 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Hát kin? Nekem kéne megvennem nekik a mercedes jogokat?<#beka2>#beka2>
1.3.1-es verzióra miért nem tudom telepíteni a többi patchet? :SS
Az alap fent van itt.
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
Azzal is foglalkozhatnának már, hogy a majestic helyett legyen már egy normális mercedes licenszük... :S
Hali
Ez a festés privát vagy letölthetõ? 😊
Akárhol keresek ilyen festést nem találok :/
Ez a festés privát vagy letölthetõ? 😊
Akárhol keresek ilyen festést nem találok :/
Lehet valahogy brutál ködöt csinálni? 😄 Szeretem a szadót. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
A fog_density és a fog_density<0>0> állításával nem lesz olyan nagy a köd. 😞 Hamar eltûnik. Van rá más mód, vagy milyen értékkel kell csökkenteni?
A fog_density és a fog_density<0>0> állításával nem lesz olyan nagy a köd. 😞 Hamar eltûnik. Van rá más mód, vagy milyen értékkel kell csökkenteni?
///M I Love BMW. :)
"Nulla tenaci invia est via"
Hello.
Privát a mod?
Ha nem akkor küldj már egy linket!!
köszi
Privát a mod?
Ha nem akkor küldj már egy linket!!
köszi
Muszály megállni pisilni! :S 😄

Muszály volt már megállni pisilni !! :S
http://kephost.adatbazis.eu/images/09052746599062784911.png
http://kephost.adatbazis.eu/images/09052746599062784911.png
A legmagasabb ranghoz (Autópályák királya) el kell érni a 100-as szintet.
A max szint 150, de utána is megy tovább szerintem.
Én most vagyok 97-es szinten és most van 559446 TP-m. Szóval elég sok kell.
A max szint 150, de utána is megy tovább szerintem.
Én most vagyok 97-es szinten és most van 559446 TP-m. Szóval elég sok kell.
Nem kell egyenként az összes frissítést feltenned ahhoz, hogy "naprakész" legyen a játékod.
Elég a hivatalos oldalról letöltened, majd telepítened azt a verziót, amiben az összes eddigi frissítés megtalálható.
(Jelenleg az utolsó patch verziószáma: 1.7.1.)
Itt éred el:
Patch from any older version to 1.7.1 (~500 M😎
Elég a hivatalos oldalról letöltened, majd telepítened azt a verziót, amiben az összes eddigi frissítés megtalálható.
(Jelenleg az utolsó patch verziószáma: 1.7.1.)
Itt éred el:
Patch from any older version to 1.7.1 (~500 M😎
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Sziasztok nem tudja valaki h ez melyik map?
sziasztok nem lehet tudni nincs kedvuk ki adni multit?
Megálltam venni egy üveg Colát ! 😊)) Hosszú az út ! :S 😊
helló!nekem az alap verziom van,az lenne a kérdésem hogy minden verziot le kell töltenem az alamp és a legujab közöt hogy müködjön a legujab verzioval?elöre is köszönöm a válaszokat!
Sziasztok! Köszönöm a segítséget,az új típusú Volvo a londoni kereskedésben elérhetõ.
Skacok!
Annak van jelentõsége, hogy a garázsokban milyen felszereltségû kamionok vannak? Befolyásolja ez a garázsok bevételét?
Annak van jelentõsége, hogy a garázsokban milyen felszereltségû kamionok vannak? Befolyásolja ez a garázsok bevételét?

Köszi szépen Szabi! 😊
Egy kérdés:
Mi a legmagasabb rang a játékban és mennyi tp kell az eléréséhez?
Egy kérdés:
Mi a legmagasabb rang a játékban és mennyi tp kell az eléréséhez?
Ennek örülök!
Vajon digitalizálva is lesz majd a hangja?
Vajon digitalizálva is lesz majd a hangja?
Így tett, még az éjjel folyamán. 😊 Megbirkózik a kezdeti nehézségekkel, ha játszani akar.
Én is kerestem a Luxemburgiban, de nem volt. Biztos elkapkodták. 😄
Sztem az új Volvonak minden nagy kereskedésben meg kell jelennie. Én például tuti nem Londonban vettem <#vigyor5>#vigyor5>.
Én is így voltam vele, bár az enyém Steam-es vásárlás, Új Volvót egyedül a Londoni nagy üzletben találsz. Csak ne feledd el vásárláskor átrakatni a kormányt a helyére 😄
Szia. Én most kezdtem újra a teljes profilt, és bátran állíthatom, hogy viszonylag hamar, az elsõ 3 v 4 alkalmazotti fuvar után már lehet bank kölcsönt felvenni. Onnantól már vehet kamiont.
Szervusztok!
Szomszédom játszana ezzel a játékkal, de nem talál hozzá olyan mentést, amivel a telepített játéka is magyar maradna. Nulláról nem akarja kezdeni, nem fanatikus kamionos, csak eltöltené a felesleges idejét. Valaki feltöltene egy profilt neki? Annyi kellene igazából, hogy egybõl lehessen független. Tehát 1 saját kamion, és azt tudja tuningolni is onnantól.
Köszönöm!
Szomszédom játszana ezzel a játékkal, de nem talál hozzá olyan mentést, amivel a telepített játéka is magyar maradna. Nulláról nem akarja kezdeni, nem fanatikus kamionos, csak eltöltené a felesleges idejét. Valaki feltöltene egy profilt neki? Annyi kellene igazából, hogy egybõl lehessen független. Tehát 1 saját kamion, és azt tudja tuningolni is onnantól.
Köszönöm!
Sziasztok!
Csatlakoztam a Waberer's-hez:

Csatlakoztam a Waberer's-hez:

i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus
Van pár 1.7.1-es verzió is, tedd fel, habár a hibádat nem javítja. Nagykereskedésben is nézted már? Én Online szoktam vásárolni, ott mindig van.
Sziasztok!Segítségeteket kérném : a legújabb Volvo kamion a gyorsfuvar opcióban megjelenik,de amióta saját vállalkozásban dolgozom,a Volvo kereskedésekben csak a régi típus kapható,az új nem.A játékom eredeti dobozos 1.7.0 patch+Dlc+ezekkel kompatibilis Tsm mod.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Csak gondoltam ellövöm ezt a poént, tudom, hogy elírta. 😄