Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Misuka963
Azt szerintem sose fognak csinálni,pedig nagyon jó lenne 😊

Sziasztok nem tudja valaki h ez melyik map?

sziasztok nem lehet tudni nincs kedvuk ki adni multit?
Megálltam venni egy üveg Colát ! 😊)) Hosszú az út ! :S 😊

helló!nekem az alap verziom van,az lenne a kérdésem hogy minden verziot le kell töltenem az alamp és a legujab közöt hogy müködjön a legujab verzioval?elöre is köszönöm a válaszokat!
Sziasztok! Köszönöm a segítséget,az új típusú Volvo a londoni kereskedésben elérhetõ.
Skacok!

Annak van jelentõsége, hogy a garázsokban milyen felszereltségû kamionok vannak? Befolyásolja ez a garázsok bevételét?

Köszi szépen Szabi! 😊

Egy kérdés:

Mi a legmagasabb rang a játékban és mennyi tp kell az eléréséhez?

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Ennek örülök!
Vajon digitalizálva is lesz majd a hangja?

Így tett, még az éjjel folyamán. 😊 Megbirkózik a kezdeti nehézségekkel, ha játszani akar.

Szabi
az SCS csapat ismerkedik az új DAF-al 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Én is kerestem a Luxemburgiban, de nem volt. Biztos elkapkodták. 😄

Sztem az új Volvonak minden nagy kereskedésben meg kell jelennie. Én például tuti nem Londonban vettem <#vigyor5>.
Én is így voltam vele, bár az enyém Steam-es vásárlás, Új Volvót egyedül a Londoni nagy üzletben találsz. Csak ne feledd el vásárláskor átrakatni a kormányt a helyére 😄

Szia. Én most kezdtem újra a teljes profilt, és bátran állíthatom, hogy viszonylag hamar, az elsõ 3 v 4 alkalmazotti fuvar után már lehet bank kölcsönt felvenni. Onnantól már vehet kamiont.

Szervusztok!
Szomszédom játszana ezzel a játékkal, de nem talál hozzá olyan mentést, amivel a telepített játéka is magyar maradna. Nulláról nem akarja kezdeni, nem fanatikus kamionos, csak eltöltené a felesleges idejét. Valaki feltöltene egy profilt neki? Annyi kellene igazából, hogy egybõl lehessen független. Tehát 1 saját kamion, és azt tudja tuningolni is onnantól.
Köszönöm!

Sziasztok!
Csatlakoztam a Waberer's-hez:

i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus

Van pár 1.7.1-es verzió is, tedd fel, habár a hibádat nem javítja. Nagykereskedésben is nézted már? Én Online szoktam vásárolni, ott mindig van.
Sziasztok!Segítségeteket kérném : a legújabb Volvo kamion a gyorsfuvar opcióban megjelenik,de amióta saját vállalkozásban dolgozom,a Volvo kereskedésekben csak a régi típus kapható,az új nem.A játékom eredeti dobozos 1.7.0 patch+Dlc+ezekkel kompatibilis Tsm mod.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Luspy

Csak gondoltam ellövöm ezt a poént, tudom, hogy elírta. 😄
lorci

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

lorci
pár kép tõlem is....rég jártam már erre..😄

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

<#eljen>

i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus

hotwheels
Irány Salzburg! 😊

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

B****meg! 😄D Pont ittam, majdnem telibe küldtem a monitort... <#vigyor> ... Elírta. elõfordul mással is. 😊)

///M I Love BMW. :)

Rámára? Minek akarsz te margarinra tolatni? (rámpának hívják amúgy) Ajánlom a TSM mapot, ha jól tudom ott lehet!
hotwheels
LiTTLee, Mexx - <#eljen><#eljen> 😊

Sziasztok valaki nem tudna ajánlani valami jó mapot ahol rámára kell tolatni?
Köszi az infót!

MexxHUN
Szép estét😊
Pár kép tõlem is:

Szép gépek - <#eljen>

I Love DAF!

Saját képek feltöltése, hírek a játékról, segítség kérés (ha úgy adódik) és ez által segítség adás. Röviden ennyi, legalább is ennyi értelmét látom most
Szép estét Mindenkinek!

Valaki kitudná fejteni mi ez a world of truck?

Mert a profilon belül regisztrálni kell de nem tudom mi a lényege?

Hát igen a játékban nem sok jármûvel találkozhatunk! De a valóságban a délután már katasztrófa!
Nyilván csak a játékban, egyébként köszi.
Budapesti járat soha nem laza!<#nevetes1>
Egyébként szép!<#eljen>
Sajnos erre nem lehet egyértelmûen válaszolni....

"Mûködik DLC-és játékkal egyéb modokkal??"

Konkrétan milyen módokra gondolsz? Rengeteg verziójú, és kivitelû kiegészítõ van már.

Ami biztos:
Az általad említett Winter mod saját phisycs-et, és hangbeállításokat használ, tehát, ha használsz olyan módot, ami hasonló paramétereket módosít, akkor azzal alapból valószínû, hogy akadni fog, hacsak átírogatod az eltérõ hang, és fizikai értékeket azonosra.

Továbbá, ha használsz olyan idõjárás kiegészítõt, (pl.: Improved Weather) ami magát a gyári értékeket módosítja, és nem csak a textúrát cseréli, akkor ott is akadhatnak gondok.

Amennyiben semmit sem szeretnél kockáztatni, javaslom a következõt:

A jelenlegi mod mappádat nevezd át valamire pl.: mod_1 (mindegy mire, a lényeg, hogy a játék ne lássa)
majd készíts egy új mod mappát, és ebbe másold be a tél módot.
Ugyanezt csináld meg a profiles mappáddal is, csak itt értelem szerûen az új profiles mappa üres marad.

Indítsd el a játékot készíts egy új profilt, engedélyezd a tél módot és próbál ki, hogy "steril" körülmények között mûködik-e.

SEMMIT sem kockáztatsz, hiszen az eredeti mod, és profiles mappáid is biztonságban vannak az átnevezésnek köszönhetõen, tehát, ha nem mûködik a tél mod, akkor sem vesztettél a ráfordított idõn kívül semmit.
Ha mûködik, akkor ebbe az ideiglenes mod mappába szépen kezd el bemásolgatni az általad használt módokat, és mindjárt kiderül ha valamelyikkel gond van.
Miután végeztél, az eredeti mappákat visszanevezed, az ideiglenes (próbaként szolgáló) mappákat törlöd, és már indulhat is a fuvarozás.

Ha nem akarsz ennyit bíbelõdni, akkor az újonnan készített két mappába másold be az eredeti (ideiglenesen átnevezett) mappák tartalmát, és így attól a pontól tudod kipróbálni teljesen biztonságosan, ahonnan legutóbb abbahagytad.
Ennek az a hátulütõje, ha valamelyik móddal gond van akkor a log fájl alapján kezdheted a barkóbát.

Többször lehetett olvasni már a biztonsági másolat használatát. Nos, én ezt nem javaslom...
(Azért nem javaslom az eredeti mod, és profiles mappákról készített biztonsági mentéssel való felülírást, ha gond van, mert minden mentett állásnak van egy azonosítója. Amennyiben ezt a biztonsági mentést egy hibás mód miatt rámásolod az eredeti mappára bízva abban, hogy megoldja a problémát, csak tovább rontasz a helyzeten.
Ez a megoldás csak arra való, ha elvszik a mentésed, akkor a biztonsági másolat felhasználásával onnan tudod folytatni, ahol abbahagytad.)

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Sziasztok!

Ezt: http://ets2.lt/en/winter-mod-v1-7-0-dlc-tsm-4-x-re-edit/ - próbálta már vki?

Mûködik DLC-és játékkal egyéb modokkal??
És ez a téli útviszony idõszakos vagy ameddig nem kapcsolod ki addig ez marad?
Köszi!
Üdv!

Hátha most válaszol vki<#hamm><#hamm><#hamm><#hamm>...
Ismét volnék! 😊

///M I Love BMW. :)

Egy laza nap, Budapesten. <#smile>

Misuka963
Nincs mit bátyja.Nagyon szép ez a Volvo <#eljen><#eljen>
Bocsi a dupla hsz-ért 😉

Misuka963
Csak a spoilereket kell levenni a TGX-rõl és meg is van az összhatás <#papakacsint>

Punky,Mexx,Tomi0113,akos25,gigamen,milos620-Szép járgányok srácok <#eljen>

Misuka köszi szépen a dícséretet haver <#vigyor5>

Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.

Sziasztok!

Elég rég jártam erre és nem rég volt lehetõségem frissítenem az ets2-öt 1.7.0 illetve 1.7.1-es verzióra.

Hát nem is tudom szavakba foglalni amit az scs srácok véghez vittek az új Volvoval!

Gyönyörû lett a kidolgozása mint kívül mint belül.Ez az új fotótechnika mit betettek a játékba nagyon jó ötlet.

Egy-két képet készítettem én is

Van itt egy új funkció a World of truck,valaki tudna nekem leírást adni mire való?

Elõre is köszönöm!

akos25
[/url][/img]

akos25
[/url][/img]

hotwheels
Szép gép/kép.

És köszi, majd nézek valamit! 😊

Nem kell nekem a mentés.
És szeretek magamtól fejlõdni. 😊
Ha kell akkor 0ról.