Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Régen játszottam már a játékkal és frank mapja felkeltette az érdeklõdésem.
Olyan kérdésem van, hogy hogy áll vele esetleg lehet-e valahol követni a map fejlõdését (honlap) mennyit adott ki a már a térképbõl?
Üdv.Totoo
Jó pihenést mindenkinek! 😊|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Downhill!!
nézd meg ezt. nekem is ilyen van...de ez LOGITECH a javából. Aki ismeri a Richard Burns Rally-t az tudja mennyit kell abban hirtelen,durva,kemény mozdulatokat csinálni a kormánnyal hogy az úton maradj. Azt tolom mióta megvan a kormány, majdnem napi rendszerességgel. Semmi baja a kormányomnak mindezek ellenére.
ui.: bocs ha nem irtam pontosan szépen helyesen magyarul, de már kicsit fáradt vagyok 😊

„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu
„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu

Ennek a kormánynak mi a neve? És szerintetek megfelelõ lenne? Köszi.

Az is egy megoldás, amit írtál, hogy megcsinálod a többi félpótkocsi típusra is a festésedet, de megcsinálhatod azt is, hogy duplikálod a saját festésû félpótokat.
Az elõzõ leírásomban írtam az "a" "b" végû mappákról...
Nos, ezen logika mentén egyszerûen megtudod csinálni, hogy a saját festésedet használó félpót is duplikálva legyen, csak a félpót típusához tartozó leíróba kell beírni a festésed elérési útvonalát, és a végére a dds nevét, ami tartalmazza a festést.
Természetesen ezt meg kell csinálni a normál, az "a" és a "b" végû mappák esetén is.
Sõt ezt a logikai sort kiegészítheted c, d, stb végû almappákkal is, csak ebben az esetben a TSM mapon belüli elérési útvonalat is ki kell egészíteni, valamint a hozzárendeléseket is módosítani kell.
Így leírva bonyolultnak tûnik, de ha belenézel a fájlokba látni fogod, hogy nem egy bonyolult dolog.
Festések:
Nem kell külön szerkesztõ mód a festésekhez, elég egy olyan trailer pack amiben eleve kétoldalasak a festések.
Ajánlom Nordish, és Bora páros munkáit.
Kiváló minõségû trailer pakkokat készítenek, és nem keverik õket, tehát nincs akadás a módokon belül.
Külön pakkjuk van a Schmitz, és külön a Krone félpótokhoz.
Sajnos nincs naprakész kiadása a pakkjuknak, de rendesen mûködik 1.7.1 alatt.
Annyi, hogy Warning sorokat ír a log fájlban a régi textúraformátum miatt, de kifogástalanul mûködik.
Ha maximalista vagy, és esetleg nagyon zavarnak a Warning sorok, akkor valamilyen képszerkesztõben rá kell menteni a textúrákra, és újra bekonvertálni ETS 2-be, majd visszatenni a mod mappába, de szerintem nem éri meg a macerát, hiszen nincs mûködésbeli probléma.
Sajnos linket nem tudok adni, mert gõzöm sincs, hogy anno én melyik oldalról töltöttem le, így rá kell keresni.
Az enyém már nyomokban sem hasonlít az eredetire így azzal nem sokra mennél, meg sok privát cucc is van már benne.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
///M I Love BMW. :)
Akkor ezt megoldottam, viszont még így sincs minden városban. Gondolom, itt most az a gond, hogy sorsolja a dolgokat, és néha rak ilyen fuvart néha nem.
Ha most azt szeretném, hogy ebbõl több legyen, akkor kellene megcsinálnom a festés Krone pótra, meg hütõs pótra is.
De ehhez meg mod kellene, mert ugye a gyári dds-ek csak egy oldalasak. Ha arra ráteszem a 2 oldalas festés már nem jó..
Vagy nem jól gondolom?
Downhill!!
A havas M3-as:
Budapest határában:

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
Downhill!!
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
Nekem is ezzel volt gondom, meg hogy a szekvenciális váltásnál, ahogy rátettem a kezem váltott, vagy 2 váltott vissza egyszerre, és szétdurrant a gép mocija :-) De a tisztítás megoldotta.
Downhill!!
Amikor megvettem akkor a Logitech-nél Ez volt a király.
Persze tudom én is hogy G25 és a G27 a király de sztem erõsen túlárazottak.
Az biztos, hogy az ETS2 kormánnyal az igazi<#hamm>#hamm><#hamm>#hamm><#hamm>#hamm>.
Downhill!!
1x kell befektetni, és évekig megy.
Nekem 2éves a G25...kímélem de van amikor RBR-ben vagy rFactorban küzdeni kell a technikával 😊
Ezért mindenképpen meg kell nézni! Ha olyat akarnak eladni, ami sufni tuningolt már, azt érdemes megvenni, mert egy módszerrel nagyon faszán meg lehet szüntetni ezt a problémát, ha valakinek van ilyen gondja tudok segíteni, aszt hiszem megvan még valahol a leírás.
Én ha javasolnám mindenképpen a g sorozatot javasolnám, tudjuk, hogy drága, de nagyon brutál fasza. Nekem g25 van, a padláson meg egy régi momo :-))
Downhill!!
Megnézegetem, mert jó lenne. Igaz , hogy én ezt a JPM-et nem használom. A festés pedig egy schmitz trailer packban lévõ festéseket írja felül. Ebben van kb 6-7 cég ott mindenhol ez a festés van, de ugye így is kevés. A forgalomból kitiltottam ezt a pótot..
Nahh az a lényeg, hogy mindenképpen berakom egy egy céghez még, hogy legyen minden városban. :-)
Hát nagyon köszönöm, jó hogy vagy nekünk! :-))
Downhill!!

hogy legyen valami képi rálátásom. Mert ami extrák kijönnek a régi patch-ekkel
nem igazán mûködnek.
Egy gyógyszerszállítmánnyal sietek Rotterdamba 😊
Ezen az oldalon nézd meg: http://euro-truck-simulator-2.wikia.com/wiki/Truck_Dealers
i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus
Engem igazából nem zavar, ha nem látszanak a bélyegképek, mert egy picit átvariáltam a festéseket, így a cégnevekbõl tudom, hogy hol, milyen festésekre számíthatok 😊
Kíváncsi leszek a frissített kiadásra. A jelenlegi verzió is nagyon bejön, így szívesen kipróbálom majd a bõvített változatot is.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.