Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!Kérdezném hogy ha fent van az 1.7.0 és vissza szeretném rakni egy régebbi pach-ot az meglehet-e csinálni és ha igen akkor hogy?
Sziasztok http://donlucifergames.com/mods/ets2-multi-mod/ ez igaz tenleg van multi player?
Sziasztok!

Régen játszottam már a játékkal és frank mapja felkeltette az érdeklõdésem.
Olyan kérdésem van, hogy hogy áll vele esetleg lehet-e valahol követni a map fejlõdését (honlap) mennyit adott ki a már a térképbõl?

Üdv.Totoo
Nem is olyan rossz! 😊 Jó pihenést mindenkinek! 😊
kibontod a definition.scs-t (def.scs) és megkeresed a def/camera mappában azt a fájlt ami neked kell, és átírod benne a pozíciókat. 😊

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

gordon 24
Köszöntem! :-) Nagyon király vagy! Nem is tudom van-e még ember aki így keni ezt a játékot..

Downhill!!

http://aprod.hu/hirdetes/logitech-formula-force-ex-erdeti-dobozaban-ID1y0Bt.html#0b00bc8ff3

nézd meg ezt. nekem is ilyen van...de ez LOGITECH a javából. Aki ismeri a Richard Burns Rally-t az tudja mennyit kell abban hirtelen,durva,kemény mozdulatokat csinálni a kormánnyal hogy az úton maradj. Azt tolom mióta megvan a kormány, majdnem napi rendszerességgel. Semmi baja a kormányomnak mindezek ellenére.

ui.: bocs ha nem irtam pontosan szépen helyesen magyarul, de már kicsit fáradt vagyok 😊

Felejtsd el sztem. Ha más miatt az ára miatt sem éri meg. Kb 5 éve láttam a tescoban 10E Ft-ért. Ahhoz képest drága nagyon. Ha jól emlékszem nincs force feedback és semmi extra. Csak szekvenciális a váltója és a kézinek is csak egy fix pontja van az alapállás, tehát a "nem fékez" állapot. ha be akarod húzni tartanod kell.... Sztem vmi használt logitechben gondolkodj. Nekem Logitech Formula Force EX van. Eddig minden játékhoz tökéletesen tudtam használni. Keress használtan.

kcsbubi

„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu

kcsbubi
Nyomom neki a mi a csövön kifér, de sajnos 90-nél leszabályoz. Még a végén megelõz.<#rinya>

&#8222;Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.&#8221; http://finomoldal.atw.hu

Misuka963
Még mindig nagyon szép ez a Scania.Le a kalappal 😄 <#eljen><#szeret>

http://aprod.hu/hirdetes/jatek-kormany-sebvalto-pedal-szett-ID1uAYp.html#231d77d295

Ennek a kormánynak mi a neve? És szerintetek megfelelõ lenne? Köszi.
Fokker
nem tudom mennyire tartósak a Genius kormányok(véleményeket olvasva nem igazán), a DFP-m már több mint 4 éves és minden úgy mûködik rajta, mint új korában. lehet persze évente új 8ezres kormányt venni, csak kérdés hogy megéri-e. a másik, hogy még F1-hez is kevés a Genius 180 fokos elfordulása, kamionhoz meg végképp. de ez csak akkor derül ki, ha kipróbálsz egy 900 fokos kormányt. én továbbra is használt DFP/DFGT vonalon indulnék el. lehet jobban járnál, ha félretennéd a 8000.-ot, és késõbb vennél normális kormányt.

láttam páran szóba hoztátok a kormánnyal vezetést. szerintetek az mûködhet, hogy a gázadás/fékezés marad billentyûzeten, a kormányzás egéren, a váltás pedig kézi váltóval (pl logitech váltó de a kormány részét nem használnám). valaki esetleg próbálta már?
A játék logikai motorja véletlenszerûen rendeli a fuvarokat a cégekhez, és nem ciklikusan. Ennek köszönhetõen nincs azonos ismétlõdés a fuvarok terén, ezért van az, hogy elõfordul, hogy 2-3 fuvar alatt még csak szembe sem jön a saját festésû félpótod, nem hogy vontathatnád azt.

Az is egy megoldás, amit írtál, hogy megcsinálod a többi félpótkocsi típusra is a festésedet, de megcsinálhatod azt is, hogy duplikálod a saját festésû félpótokat.

Az elõzõ leírásomban írtam az "a" "b" végû mappákról...
Nos, ezen logika mentén egyszerûen megtudod csinálni, hogy a saját festésedet használó félpót is duplikálva legyen, csak a félpót típusához tartozó leíróba kell beírni a festésed elérési útvonalát, és a végére a dds nevét, ami tartalmazza a festést.

Természetesen ezt meg kell csinálni a normál, az "a" és a "b" végû mappák esetén is.
Sõt ezt a logikai sort kiegészítheted c, d, stb végû almappákkal is, csak ebben az esetben a TSM mapon belüli elérési útvonalat is ki kell egészíteni, valamint a hozzárendeléseket is módosítani kell.
Így leírva bonyolultnak tûnik, de ha belenézel a fájlokba látni fogod, hogy nem egy bonyolult dolog.

Festések:
Nem kell külön szerkesztõ mód a festésekhez, elég egy olyan trailer pack amiben eleve kétoldalasak a festések.
Ajánlom Nordish, és Bora páros munkáit.
Kiváló minõségû trailer pakkokat készítenek, és nem keverik õket, tehát nincs akadás a módokon belül.

Külön pakkjuk van a Schmitz, és külön a Krone félpótokhoz.
Sajnos nincs naprakész kiadása a pakkjuknak, de rendesen mûködik 1.7.1 alatt.
Annyi, hogy Warning sorokat ír a log fájlban a régi textúraformátum miatt, de kifogástalanul mûködik.

Ha maximalista vagy, és esetleg nagyon zavarnak a Warning sorok, akkor valamilyen képszerkesztõben rá kell menteni a textúrákra, és újra bekonvertálni ETS 2-be, majd visszatenni a mod mappába, de szerintem nem éri meg a macerát, hiszen nincs mûködésbeli probléma.
Sajnos linket nem tudok adni, mert gõzöm sincs, hogy anno én melyik oldalról töltöttem le, így rá kell keresni.
Az enyém már nyomokban sem hasonlít az eredetire így azzal nem sokra mennél, meg sok privát cucc is van már benne.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Nekem is Speed Wheel 5 van, és semmi bajom vele. Pedig elég komolyan van gyilkolva, mert autóversenyt is tolok vele, aztán ha "korrigálni" kell, akkor elég keményen meg van rángatva, és semmi baja. 😄 😄 Szóval ajánlom. Nyugodtan veheted. Jó kis kormány. Jó, nem egy G27, de a célnak megfelel.

///M I Love BMW. :)

gordon 24
Ezzel szerintem megvagyok, mert most az én festésemet használja minden olyan helyen, ahol Schmitz pot van:-)

Akkor ezt megoldottam, viszont még így sincs minden városban. Gondolom, itt most az a gond, hogy sorsolja a dolgokat, és néha rak ilyen fuvart néha nem.

Ha most azt szeretném, hogy ebbõl több legyen, akkor kellene megcsinálnom a festés Krone pótra, meg hütõs pótra is.

De ehhez meg mod kellene, mert ugye a gyári dds-ek csak egy oldalasak. Ha arra ráteszem a 2 oldalas festés már nem jó..

Vagy nem jól gondolom?

Downhill!!

Neked is. <#smile>

A havas M3-as:

Budapest határában:

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

Kellemes hétvégét! 😊
Hát akkor mát egy használt Logitech. Szerintem...

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

köszi a választ

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

gordon 24
Figyi ha nincs sok píz, akkor bármi jó ami kormány. Ha a számítógéped felismeri, a játék fogja használni. Ennyi. Ha 10 van rá akkor vegyél egy olyat, mûködni fog vele..

Downhill!!

Genius egy hulladék. Tapasztalatból mondom.

gordon 24
Hát egyértelmû! Szimek így az igaziak :-) Gombbal borzalom:-)

Downhill!!

okés én is szeretnék 1 frankó kormányt de 10e. van rá meg hetente 2szer 3szor játszok vele azért kérdeztem hogy az a kormány tipus jó a játékhoz? Genius Speed Wheel 5

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

gordon 24
Érdemes szétszedni, és megpucolgatni a potikat, meg a vezetékeket megnézni. Pl nekem elszakadt a ruki vezetékem és azért nem vette. Szedd szét pucolgasd meg, de ugye mindent alaposan nézz meg honnan veszed ki stb stb. Egyszerû, de kell hozzá egy kis gógyi.

Nekem is ezzel volt gondom, meg hogy a szekvenciális váltásnál, ahogy rátettem a kezem váltott, vagy 2 váltott vissza egyszerre, és szétdurrant a gép mocija :-) De a tisztítás megoldotta.

Downhill!!

Igazad lehet a MOMO hibáival kapcsolatban. Én kímélem nagyon, de azért használom rendesen már egy pár éve. És szerencsére az enyémnél még nem tapasztaltam ezt.
Amikor megvettem akkor a Logitech-nél Ez volt a király.
Persze tudom én is hogy G25 és a G27 a király de sztem erõsen túlárazottak.
Az biztos, hogy az ETS2 kormánnyal az igazi<#hamm><#hamm><#hamm>.
SimaSuna
Off

(rükvercet nehezen veszi nekem...WD40 szerinted? vagytipp?)

ON
gordon 24
Jaja! Meg Richard Burns Rally is adja az ívet. Race07 stb.. Én is vagy 2 éve nyomom vele online szimulátorozom, és bírja. Egyedül a H váltóval volt gondom, de megcsinálgattam, most már az is 100 as.

Downhill!!

SimaSuna
Gordon mellé +1 ajánlás, hogy G sorozat.
1x kell befektetni, és évekig megy.
Nekem 2éves a G25...kímélem de van amikor RBR-ben vagy rFactorban küzdeni kell a technikával 😊
gordon 24
Csak egyetlen dolgot szólnék hozzá! A momonál mindenképpen nézze meg számítógépen! Eszedbe ne jusson megvenni úgy, hogy nem próbálod ki! És nagyon nézd meg a pedálokat, a momonál gyártási hiba a pedálnál az, hogy a potméter kimozdul a helyérõl, és vagy állandóan fékez vagy folyamatosan gázt ad.

Ezért mindenképpen meg kell nézni! Ha olyat akarnak eladni, ami sufni tuningolt már, azt érdemes megvenni, mert egy módszerrel nagyon faszán meg lehet szüntetni ezt a problémát, ha valakinek van ilyen gondja tudok segíteni, aszt hiszem megvan még valahol a leírás.

Én ha javasolnám mindenképpen a g sorozatot javasolnám, tudjuk, hogy drága, de nagyon brutál fasza. Nekem g25 van, a padláson meg egy régi momo :-))

Downhill!!

Szia! Én is egy Logitech Momo-t ajánlanék. Nekem az van régóta, nagyon elégedett vagyok vele. Igaz, hogy nem 900 fokos a kormányelfordulása de a force feedback- je és az összetétele kiváló és jóval olcsóbb egy Logitech DFGT-nél, a G27-rõl nem is beszélve<#vigyor5><#vigyor5>.
Kamionos játékot 900°-os kormányelfordulás nélkül kormánnyal játszani szerintem büntetés. Egyébként kormány témában inkább vegyél egy használt Logitech MOMO-t ha olcsó kell, de legolcsóbb és legjobb választás a Logitech DFP.
hotwheels
Jó reggelt! 😊

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Nem tom akkor ez is rossz? Genius Speed Wheel 5 31620018100 mert kb 8ezer körül van.?

gordon 24
Azta! Szép leírás köszönöm...

Megnézegetem, mert jó lenne. Igaz , hogy én ezt a JPM-et nem használom. A festés pedig egy schmitz trailer packban lévõ festéseket írja felül. Ebben van kb 6-7 cég ott mindenhol ez a festés van, de ugye így is kevés. A forgalomból kitiltottam ezt a pótot..

Nahh az a lényeg, hogy mindenképpen berakom egy egy céghez még, hogy legyen minden városban. :-)

Hát nagyon köszönöm, jó hogy vagy nekünk! :-))

Downhill!!

Fokker
vegyél használt DFP-t, vagy DFGT-t 15 körül. 10 alatt új kormány pénzkidobás, ehhez a játékhoz meg különösen.

Csehben 😊
Estét!
Aztán majd lehet hogy nekifutok megint,de elõtte végigfotózom a fuvarokat
hogy legyen valami képi rálátásom. Mert ami extrák kijönnek a régi patch-ekkel
nem igazán mûködnek.
Hali! Tudtok ajánlani a játékhoz kormányt 10.000ft alatt? Bár a 10k-t ne nagyon súrolja. Tehát olyan kell amit támogat a játék. Igazából az optimális az 7-8.000 lenne. Köszöntem.

Egy gyógyszerszállítmánnyal sietek Rotterdamba 😊

Szia!
Ezen az oldalon nézd meg: http://euro-truck-simulator-2.wikia.com/wiki/Truck_Dealers

i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus

Igen, ennyi szépséghibája tényleg van 1.7.1 alatt a térképnek, de így legalább használható rajta az 1.7.0 javítással érkezett új Volvo is.
Engem igazából nem zavar, ha nem látszanak a bélyegképek, mert egy picit átvariáltam a festéseket, így a cégnevekbõl tudom, hogy hol, milyen festésekre számíthatok 😊

Kíváncsi leszek a frissített kiadásra. A jelenlegi verzió is nagyon bejön, így szívesen kipróbálom majd a bõvített változatot is.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Ukrán fuvar. Bevártuk a kollégát.<#nyes>