Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez hogy van? 😄
De ahogy látom ez az oldal valahogy kapcsolatban van a steam-mel, ... vagy ez csak a cd kulcsot adja, a steam meg a játékot? Bár ez utóbbit ugye bárhonnan le lehet szedni..
Kicsit kifejtenéd, hogy pontosan hogy is menne a dolog, ha itt venném meg? Kicsit furcsállom, hogy ennyivel olcsóbb .. 😄
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Indulás Salzburgba:

i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus

"Nulla tenaci invia est via"
Szerintem ez egy igen hasznos mod lenne ,sõt még valaki beszélne is hozzánk út közben <#nezze>#nezze>
Ha van már ilyen mod akkor nem szoltam. <#integet2>#integet2>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Elõre is köszi!

Euro Truck Simulator 2
„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Ja, én is onnan rendeltem.
De a szállításért nem kell fizetni. 4900 Ft felett Pick Pakk Pontba ingyenes<#hamm>#hamm> .
http://cdgalaxis.hu/PC/20913/euro-truck-simulator-2-gold.html
Igen, remélem, hogy a karácsony közeledtével lesz majd valami akció, leárazás, akkor a következõ 1-2 héten folyamatosan nézegetem az árakat, aztán megveszem, ha leárazzák.
Köszi még egyszer 😊
beregisztrálsz Steam-be, kosárba teszed a játékot, bankkártyával, paypallal és még vagy tucat egyéb fizetõeszközzel fizethetsz, utána a steam profiloddal bejelentkezve a kliens programba, letöltheted bármelyik eddig megjelent kiadott és béta játékverziót, ha simán az alap letölthetõ verzión hagyod, akkor automatikusan megkapod a legújabb kiadott friss verziót, ha béta frissítésre váltod, akkor automatikusan megkapod a legújabb béta verziókat
elméletileg 8nap múlva beindul a Steam téli akció és akár -75%os áron veheted majd meg a játékot és a dlc-ket
Hosszú idõ után végre elhatároztam magam, és tervezem a játék megvásárlását steam-en.
Valaki ebben tudna segíteni (PM-ben, vagy akár itt), hogy ez pontosan hogy mûködik?
Elsõsorban a fizetési rész érdekelne, de ha valaki nagyon ráér, megköszönném, ha írna egy bõvebb tájékoztatót, a vásárlás, letöltés, telepítés, játék futtatása részekrõl is, hogy miben tér el mondjuk egy hagyományos letöltéstõl, stb.
Illetve még az is érdekelne, hogyha most megveszem, akkor az milyen verziószámú lesz? Már bent lesz az összes új patch, vagy alapból egy régebbi verzió lesz, és azt kell majd lépésrõl lépésre felpatchelni az újabb kiadásokkal?
Köszönöm a segítséget
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Köszi
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Ez azért érdekes, mert így egy új Volvo-val megjárom az Európa-Afrika (TSM map) chartert oda vissza úgy, hogy csak a 30-40 euró centes literenkénti arab gázolajért kell fizetnem, azaz Európában nem is kell a kb. 1.30-1.60 eurós/liter árfolyamon adott gázolajat tankolnom.