Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyan gondom lenne Volvo Fh 16 (2013) keresek modot amivel kicsit jobban személyre lehetne szabni eddig 1 DB találtam de az sincs 1.8.2 kibékülve a Kamion belseje tiszta piros lesz <#falbav>

Pontosan melyik típusok vannak liszenszelve?
Szabi
elég ezt a topikot, vagy ezt az oldalt nézegetni 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Sziasztok! Van olyan mod, amivel drágábbá lehet tenni a fuvarokat?
Nagyon köszönöm a segítséget 😄

Igen, remélem, hogy a karácsony közeledtével lesz majd valami akció, leárazás, akkor a következõ 1-2 héten folyamatosan nézegetem az árakat, aztán megveszem, ha leárazzák.

Köszi még egyszer 😊
Szabi
Szia,
beregisztrálsz Steam-be, kosárba teszed a játékot, bankkártyával, paypallal és még vagy tucat egyéb fizetõeszközzel fizethetsz, utána a steam profiloddal bejelentkezve a kliens programba, letöltheted bármelyik eddig megjelent kiadott és béta játékverziót, ha simán az alap letölthetõ verzión hagyod, akkor automatikusan megkapod a legújabb kiadott friss verziót, ha béta frissítésre váltod, akkor automatikusan megkapod a legújabb béta verziókat

elméletileg 8nap múlva beindul a Steam téli akció és akár -75%os áron veheted majd meg a játékot és a dlc-ket

Fokker
így készül a Streamline:

Scania találkozó:

Sziasztok!

Hosszú idõ után végre elhatároztam magam, és tervezem a játék megvásárlását steam-en.
Valaki ebben tudna segíteni (PM-ben, vagy akár itt), hogy ez pontosan hogy mûködik?

Elsõsorban a fizetési rész érdekelne, de ha valaki nagyon ráér, megköszönném, ha írna egy bõvebb tájékoztatót, a vásárlás, letöltés, telepítés, játék futtatása részekrõl is, hogy miben tér el mondjuk egy hagyományos letöltéstõl, stb.

Illetve még az is érdekelne, hogyha most megveszem, akkor az milyen verziószámú lesz? Már bent lesz az összes új patch, vagy alapból egy régebbi verzió lesz, és azt kell majd lépésrõl lépésre felpatchelni az újabb kiadásokkal?

Köszönöm a segítséget
Szabi
azt nem tudom, de a frank féle térképen bent lesz 😄

De jópofa ez a kis italozó. Alapból benne van?

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Jó eredeti mapra nem kell hozzá TSM

Szabi

szavulyzsolt
Szia. Az a wintermod, amit Rollerboy94-nek ajánltál, az csak a TSM térképhez jó, vagy fel lehet tenni az eredeti mod nélküli játékhoz is (1.7.1-es frissítésem van jelenleg).
Köszi

Csak a döglött halak úsznak az árral!

Vedd meg eredetibe a játékot, mert ezt a hiba nagyrészt csak a "kalóz" verziókra jellemzõ, ha jól tudom, bár nem tudom, hogy a tiéd eredeti-e, de feltételezem, hogy igen, de ha még is csak eredeti, akkor valami, mod probléma lehet.
Nem hinném, hogy a daf 1200 Km-t menne el 1200 literrel. Sokat jártam a játékba Daffal és mindig kb 3600-3700 Km-t tudtam elmenni egy teli tankkal
Ha egy autópálya úgy lefagy, hogy tükörjég lesz rajta és úgy csúszik mint a winter módban, akkor a valóságban egy rollert sem engednek rá fel, nemhogy egy kamiont. Az autópályákat mindenhol takarítják, sózzák és homokozzák, ha pedig ez nem elég, akkor lezárják.
Az új Volvo üzemanyag konfigurációja eléggé érdekes. 4x2-es felépítésben teli tankkal 1398 litert lehet bele tankolni, ez a maximum, ami 5628 kilométerre elég a számítógépe szerint. Összehasonlítás képen egy DAF-ba 4x2-es felépítésben 1200 litert lehet bele tankolni, ami 1200 km-re elég. Az összes többi típus is eltérõ adatokkal ugyan, de arányaiban a DAF-hoz hasonlít.

Ez azért érdekes, mert így egy új Volvo-val megjárom az Európa-Afrika (TSM map) chartert oda vissza úgy, hogy csak a 30-40 euró centes literenkénti arab gázolajért kell fizetnem, azaz Európában nem is kell a kb. 1.30-1.60 eurós/liter árfolyamon adott gázolajat tankolnom.
AudiQuattro
Új DLC 580 forint..

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Sziasztok, egy kis segítség kellene, játék közben a kamion ( mindegy milyen típus ) átváltozik rózsaszínûre, hiába festetem át újra és újra elõjön ez a hiba.
szep gepek,egy jo teli modot valaki ?Koszonom

hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

valaki tud kamion szerkeszteni?
Axtros-szal kell, hogy egyetértsek, a hosszabb távú fuvarok hidd el, hogy izgalmasabbak lesznek, megszívtam én is egy párszor....de kezdetben szórakoztató és egyáltalán nem unalmas ez a mod!
Hát nekem sikerül benne autópályán (bár jóval több idõ kell hogy felgyorsuljon) 85 90 km/h bár abba egyet értek hogy a pálya nem szokott ilyen havas lenni de a az is le tud fagyni és az eredmény ugyan az szóval nekem bejött csak rá kell szokni egy kicsit

Vedd meg eredetiben és akkor nem lesznek problémáid!
Azért ez a winter mod egy idõ után eléggé "idegesítõ" tud lenni. Az, hogy az alsóbb rendû utak havasak, csúsznak és lassan lehet rajtuk csak közlekedni még rendben van, de az, hogy az autópályákon is ugyan ez a helyzet, az már illúzió romboló. Az autópályákat és a városokban azért - általában - szokták takarítani a havat.
Ebben a módban csak egy kis ideig élvezet a csúszás és az ennek megfelelõ vezetési technika kidolgozása (bár ez tényleg jól szimulálja a program), de rendesen fuvarozni nem igazán lehet, mivel az autópályákon sem lehet menni átlagban 50-60 km/h-nál többet. Így meg a nagyobb pénzt hozó sürgõs fuvarok elvesznek.
Az meg vicces, hogy az alagutakban tökig ér a hó! <#hamm>
Hali! Miért van az,hogy akár mit bemásolok lefagy/ Camion,pótkocsi.... egyéb kiegészitök/ akár folytattom vagy elöröl kezdem,ha meg egy másik map-ot másolok be nincs az a kod amivel elindulna a játék. Mit csinálok rosszul????????????????,
<#eljen><#eljen><#eljen>

i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus

ronso

Sakkoo.......Baszkiiii

hotwheels
köszi! 😊

Tommyka21 - Fõ a változatosság! 😄

szezonális fuvar <#nyes>

Szép a gép! Meguntad a Scaniát <#hamm>??
Luspy
Úgy tudom az majd késõbbiekben lesz elérhetõ.

Misuka963
Bocsi a dupláért de nem tudom,hogy miért tett ki 2 hsz-t :/

Misuka963
Ez nagyon szép ez a Volvo.Minden elismerésem 😮 <#eljen><#szeret><#wow2><#wow2>

Misuka963
Ez nagyon szép ez a Volvo.Minden elismerésem 😮 <#eljen><#szeret><#wow2><#wow2>

hotwheels

kisfüsi - <#eljen> 😊

norbee46
Valaki pedig írta itt hogy normálisabban közlekednek!
Mondjuk én annyit vettem észre hogy keresztezõdésben hamarabb kienged, és felhajtónál sem vág eléd.

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Hiába a Streamline, az egyel régebbi jobban tetszik 😊 Punky <#eljen>
Luspy
Nincs benne semmi új.

van az ujba romania map?
Elérhetõ az új 1.8-as patch (scania streamline) az ets2 hivatalos oldalán! 😊
norbee46
Bocsi teszteljük.

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

norbee46
Köszi!

Akkor testeljük AI-t! 😊

Megjelent az 1.8.2-es patch.
http://www.eurotrucksimulator2.com/update.php

Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység

hotwheels

Na találtam egy ígéreteset, itt lehet csúszkálni <#wow1>

Köszi

Én ezt használom. Amit tud:
-Téli textúrák
-Élethû hó-fizika
-A csapadék hó formájában hull
-Fütyül a szél zord idõben

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

Köszönöm szépen, nekiállok próbálkozni a koordináták cserélgetésével.
A mitológia összes istene között Te vagy a legjobb.