Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello olyan kérdésem lenne meik az a téli mod aminél nem csak szép havas a táj, hanem csúszik, kapar... stb <#help>

matusz: Kösz a válaszokat, és a többieknek is. Force Ex-nél maradok akkor.
Üdv mindenkinek! Lenne egy kis problémám és egyszerûen nem jövök rá, hogy mi lehet a gond. Ha grafikát akarok állítani, legyen az felbontás vagy bármi más, egyszerûen kidob az asztalara és kész, kilép. Már újra raktam, modok nélkül is próbáltam de úgy sem megy. Eddig semmi gond nem volt! Elõre is köszi a segítséget ! :D
Cujo HuN
Sziasztok!Kis segítséget szeretnék kérni,mégpedig ENNEK a programnak a használatához.Remélem használja valaki :) Köszönöm!

matesz19
Miért nem veszed ki a beállításokban a sebesség limiter-t?? :D És akkor nem szabályozz le 90 km/h-nál, ha nem addig megy ameddig a motor teljesítményed bírja szuflával. <#awink><#awink>

ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB

Bár a scripteléshez, és a leírónyelv hozzárendelõ tag-jeinek logikai felépítéséhez egyáltalán nem értek, de egy hozzáértõ számára szinte biztos, hogy megoldható a dolog, hiszen alapból minden adott hozzá a játékon belül jelenleg is, tehát elvi korlátja nincs a dolognak.
(Az ötleted véleményem szerint kiváló.)

Bár nem off, de mindenképp "száraz" téma következik, ezért spoilerba rakom, hogy ne zavarja azokat akiket nem érdekel a téma, vagy nem szeretnek olvasni.
Mint ahogy az elõbb is írtam, véleményem szerint megvalósítható, amit kérdeztél, sõt még azt is elképzelhetõnek tartom, hogy funkcióváltós kivitelben megoldani akár mindkét oldali tükörnézetet.

Mire gondolok....
Mivel a játékon belül az F2 használatával kirakható tükörnézet jelenleg is oldalanként kapcsolható, sõt akár manuálisan, akár egy kis mod segítségével az elhelyezésének pozíciója is változtatható, ezért az alapok máris adottak.
A fülke szélvédõje elõtt, általában a tetõvonal alatt elhelyezett frontline holttértükör képe is adott, hiszen mûködik jelenleg is, sõt kétféle képmegjelenítés (síkkép, domború optikát szemléltetõ kép) is elérhetõ, tehát a tükörképek megjelenítését lehetõvé tévõ scriptek is készen vannak.

Azt kell kideríteni, hogy a különbözõ tükrökhöz, mint objektumokhoz, melyik leíró tartalmazza a koordinátákat, és a megjelenítés módjára vonatkozó adatokat.
Ezt kell módosítani úgy, hogy pl: az F2-vel kirakható jobb oldali tükörre vonatkozó leíróban, az elérési útvonalat át kell írni pl: a frontline holttértükör képét megjelenítõ elérési útvonalra.

Ezt tovább lehet fejleszteni egy funkcióváltás közbeiktatásával, vagyis ugyan úgy, mint ahogy az F2 segítségével oldalanként ki-be kapcsolható a tükörnézet, így egy másik funkcióbillentyû hozzárendelésével pedig magát a tükörben megjelenõ nézeteket lehetne váltani.

Sajnos tényleg nem értek a programozáshoz, de a Restacaron, a módok kérésénél érdemes lenne felvetni a kérdést, mert van néhány igazi guru a közösségben, akik kenik-vágják ezeket a dolgokat.
Szerintem egy kérdés erejéig mindenképp érdemes lenne pl.: Ralph Wald-tól megkérdezni a Restacaron, hogy mit-hogy lenne / lehetne megoldani a kérdéssel kapcsolatban.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

kalee
A régi mellé...

megérkezett a két "új" szekér is a céghez...

hotwheels
<#worship> <#eljen><#eljen> :)

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

hali. valaki tud olyan modot ami a kezdetektõl unlockol minden alkatrészt és kabint...??? 1.7.1

Leo 1991
ezt a modot honnan töltötted le??
el tudnám kérni a linket

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Hasítás :) Punky <#eljen>
Leo 1991
erre kíváncsi leszek ha kész lesz
sok sikert hozzá :)

Fokker
ezekhez nem kell semmilyen más mod:

Military Cargo Pack V1.1

Railway Cargo Pack

Sziasztok!
Azt, hogy lehet megcsinálni, hogy a póton és a vontatón is olyan rendszám legyen amit én szeretnék?
Elõre is köszönöm!

i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus

hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Leo 1991
valaki tudna nekem segíteni skin készítésbe
köszönöm elõre is

Igen! Tessék válogatni: http://ets2.lt/en/?s=winter
Én a legfelsõt ajánlom, ott száraz az út, a Winter Mod v 3.0-nál meg havas az út mindenhol.
Szevasztok.

létezik winter pack a v 1.7 verzióhoz, eredeti játékhoz?

válaszokat köszönöm :)

tomi161996
okés köszi

Szabi
Ercsi és Adony igen, Ráckeve még nem :/

tomi161996
és ebben a fejlesztésben ráckeve már benne van ?

Szabi
még nem jelent meg, van pár hiba amit még ki kell javítani

viszont rengeteg új terület került be, a meglévõk sokkal részletesebbek és kidolgozottabbak lettek, viszont sok új illesztési és egyéb hiba is lett :D

tomi161996
linket kaphatnák a az új magyar mapról? mert az 1.4.8 patchez valóba nincs még hév

Szabi

Zorba (mindenki legnagyobb görögje)!

Én is úgy látom, hogy te vagy a legprofibb ebben a gaméban. Már ami a változtatásokat illeti. Én arra lennék kíváncsi, hogy szerinted van arra mód, hogy az egyik virtuális tükör helyén nem a hátam mögötti képet lássam, hanem ami elõttem van? Így talán ügyesebben tudnánk vezetni más nézet használatakor is. Válaszod elõre is köszönöm.
50t felett ? EU-ban az kicsit sok. Nem is engedik a valóságban.

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erõd legyõzni a nehézségeket." Bruce Lee

Üdv mindenkinek!!! nekem egy olyan kérdésem lenne hogy nagyobb terhek szállítását szeretném be hozni 50 t felettieket csak nem találtam erre modokat valaki tudna segíteni ???? KÖSZÖNÖM!!!!
Aldi parkolóban :)
Leo 1991
hello

Valaki tudna adni egy alap Scania template-t??
elõre is kösz

Fokker
lehet hogy én vagyok az egyetlen, aki nem lát benne fantáziát. mivel az igazi kamionvezetés sem "társasjáték", ritkán és véletlenül van olyan, hogy út közben összefutnak a kollégák. ha teszem azt lennének targoncák, homlokrakodók, markolók, meg egyéb gépek, ott már adva lenne a multis lehetõség.

Misuka963
Akit érdekel a kamionozás,mint engem annak nem hangzik siralmasan.Személyes véleményem ;)

Fokker
*tõled(mert még ebbe is beleköt valaki)

Fokker
ja, és õled még mindig semmilyen konkrét ötlet nem jött.

Fokker
nem szeretem a látatlan személyeskedést.

amit eddig vázoltak a többiek, attól hirtelen nem jöttem lázba. multiztam már más egyéb játékokkal, amiknél volt értelme, de itt az ETS2-nél az együtt pihenjünk, meg menjünk konvojban valahogy elég siralmasan hangzik.

Látom cseppet besértõdtél, pedig akinek mindössze annyi jutott az eszébe a multi kapcsán, hogy "egymást gyorsulgatni az autópályán" azt én nem akarom bántani, mert etikátlan lenne...
Úgyhogy bocsánatot kérek.
Nekem már megfordult a fejemben, hogy csinálok a magyar virtuális sofõröknek egy CB rádiót, mármint rendeset (hosting-tól rendeltet) , de nem tudom mennyire van rá igény.
Köszi szépen!
Fokker
te viszont baromi kreatív lehetsz, végtelen képzelõerõvel, ezért aztán nem írtál semmilyen multis ötletet...

Kár hogy holnap megint hétfõ...
Szabi

Ez még a legkisebb probléma. Mivel nem realtime a játék, ezért elég lenne 10-15 percet várni a pihenésnél, a többiek meg mehetnek tovább addig. CB mod meg szerintem fölösleges, lenne mindegyik szerónak egy TS3 szervere, ott lehetne dumálni.<#smile>

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erõd legyõzni a nehézségeket." Bruce Lee

Misuka963
Ugye,én is így vagyok vele.Nagyon jó ötlet lenne a multyplayer megvalósítása,hátha SCS-ék kitalálnak valamit ;)

Kreativitás, képzelõerõ stb. ezek ismert fogalmak a számodra?
Még hogy nem lenne értelme a multinak... Muhaha!

Inkább az a baj, hogy nem megvalósítható a jelenlegi struktúrában. Csak egy a sok gond közül: mindenki máskor szeretne pihenni... Lenne nagy móka és kacagás:)
Misuka963
Lenne értelme pl.: Konvojban menni,egyszerre kivenni a pihenõt+ha lenne benne CB mod az maga a csoda lenne.Sokkal élvezetesebb lenne a játék ;)

Fokker
meg aztán, milyen multiplayert lehetne játszani ETS2-ben? egymást gyorsulgatni az autópályán? nincs semmi értelme a multinak.

Misuka963
*Multiplayer.Bocsi a dupláért :)

Misuka963
Az csak humbug.Anno ETS1-hez is csináltak ilyen baromságokat.Amúgyis az SCS szólna róla ha lenne majd valamikor multiplayre a játékhoz :)

v43 001
Bocsi, #33942-re ment.

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

v43 001
Helló! Itt igen :)

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!