52658
-
Bazsio #37467 Sziasztok!
Szép képek!!
Nem kell, a pack már találtam eggyett!!
Este matatok a Franciáknál
Pihentem és reggel esik!
Annak a hülye Volvo-s miatt belső sávon kellett egyett Need For Speed-zek mert megvolt a távolság csak ő hát besatuzott és azért 80-nal elég érdekes megállni még kézifékkel így elkaptam a kormányt és elgurultam mellette 50-nel!!
Közel Calais-hoz
Gábor Jó, hogy visszajöttél a régi szép gépeddel!! -
zorba3333 #37466 Jól tudod.
Jelenleg még egyik általad kérdezett map sem kompatibilis az 1.9.22 frissítéssel.
Megjelent Jazzycat legújabb tréler csomagja.
216 önálló fuvar, 1000 festés...
Együttműködik 1.8.2.5 - 1.9.22 frissítés mellett az alaptérképen + DLC-n kívül a TSM 4.x verzióival, a ProMods utolsó kiadásával, a Lengyel Rebuilding térképpel, és az EU map 1.2 valamint 1.2.3 verzióival.
(Használat előtt a régi verziót törölni kell! Nem szabad a régit felülírva telepíteni, mert fagyni fog!)
Fontos: Aki TSM mappal akarja használni a trélerpakkot, az kizárólag 1.8.2.5 játékfrissítés mellett tegye, mert a TSM legfrissebb kiadása (4.61) nem kompatibilis jelenleg az 1.9.22 frissítéssel!
Akit érdekel innen töltheti:
Trailers and Cargo pack V2.3 By Jazzycat -
Gábor55 #37465
Szép képek! -
#37464 Tudja ezt valaki? -
Bazsio #37463 Nem tudtok Trailer Pack-ot 1.8.25-re?
A Jazzycat-n kivül? -
fs9pilot #37462 Aki régebben a Promods féle térképet használta, hasonlóan hozzám, akkor az töltheti az 1.9-es verzióhoz kiadott változatot!
Promods 1.6 (ETS 1.9-hez)
Teszteltem. Stabil, működik! -
SkiiZoOfReEn #37461 én ehhez hülye vagyok :D
-
#37460 Akkor most még az uj patch-el nem megy a tsm,sem Frank mappja igaz?Jol értelmezem..mert akkor még nem frissitek -
#37459 Ha Nvidia akkor nvidia.com, ha Ati akkor amd.com oldalon kiválasztod a típust,, oprendszert, és már szedheted is a legfrissebbet. A régit távolítsd el, majd mehet fel az új.
-
SkiiZoOfReEn #37458 és hogyan is frissítsem a videókártyámat? :DD nem igazán értek hozzá :DD -
#37457 kapcsold ki az összes modot, úgy próbáld
-
SkiiZoOfReEn #37456 bent vannak a módok, ráadásul most vettem észre, hogy a valuták közül eltünt a forint -
#37455 modok nélkül indítottad gondolom. Grafikai beállítások rendben? Videokártya drivert frissítsd -
SkiiZoOfReEn #37454 regiztem, letöltöttem, az ets-t is letöltöttem steamen, de nem változott semmi -
#37453 írják is, hogy nagyon sok eddigi mod nem, vagy bugosan fog működni az 1.9.22.-vel. nem lehet mást tenni, meg kell várni, amíg kihozzák a modderek az új peccsel kompatibilis verziót. vagy nem kell még peccselni, csak a javított modok után. -
#37452 Steam klienst megnyitod, fent " játékok" fül és termék aktiválása steamon kiválaszt. termékazonosító beír, és már van is egy példányod. -
#37451 Felmész ide:Steam
Letöltöd, regisztrálsz, belépsz, bal alul add game, és beírod a kódot. -
Debilon #37450 steam kliens letölt, elindít, majd ha magyarul van akkor: játékok menüpont - termék aktiválása steam-en
ha angol akkor: games - activate product on steam -
Debilon #37449 ez nekem is ilyen lett, meg is lepődtem
nálam semmilyen fizikai MOD nincs fenn, egyedüliként a RED2 meg a restacar-os trailer pack van -
SkiiZoOfReEn #37448 semmi változás, skin csúnya, a rendszám off..amugy nem találom hol tudom regizni szeamen -
SkiiZoOfReEn #37447 most frissítettem fel 1.9.22-re -
#37446 steam on ha beregisztrálod a termék aktiválása steamon. akkor megkapod ott is egy példányban, leszedi a játékot, és automatikusan frissíti is.
-
SkiiZoOfReEn #37445 steamen még nem -
JohnBart #37444 Valószínűleg Skandinávia lesz a következő DLC-s terület (nem mondom biztosra, de egyelőre ahhoz gyűjtik a bétásokkal a referencia-anyagokat), de az SCS-t ismerve arra várhatunk még egy ideig. :D -
#37443 Steamen regisztráltad?
-
SkiiZoOfReEn #37442 már regisztráltam vele 1-2 helyen, de nem igazán tudom hogy hol kéne még -
#37441 Már 1.9.22 eset szedd le. Megjelent. Miért nem regisztrálod be a dobozosat a steamon?. És akkor magától frissíti a játékot
-
SkiiZoOfReEn #37440 Sziasztok Srácok! egy gyors kérdés. melyik 1.8.2.5-ös patchet szedjem le a játékhoz? mert ugye már montam, hogy eredeti gold versionom van, ami egy 1.5.2-es verziót foglal magába going east-el. na most az 1.5.2 teljesen tökéletes, viszont leszedtem az ets2 honlapjáról az any older version up for 1.8.2.5-öt, és pixel hibásak a skinek, elmosódnak a rendszámok.. ki melyiket szedte le? vagy ilyenkor mit tudok csinálni? -
#37439 Sziasztok.
Nagyon jó lett a játék az 1.9.22 patch-el.
Már csak egy hivatalos térképbővítés kellene, és happy lenne.
Egyébként valaki tud a új dlc megjelenéséről?
-
Hungarykum #37438 Köd volt eddig is, de ettől még szokott rosszabb is lenni. -
smog15 #37437 Innsbruck-Amsterdam út közben
Köln-nél megálltam aludni ébredéskor volt egy kis meglepi, ez a sűrű köd is az új patch eredménye? Idáig még nem volt ekkora köd.
-
#37436 -
fs9pilot #37435 Szép gépek! :)
szotyi!
Nincs egyéb physics mod betéve esetleg? -
szotyi12 #37434 Jó estét :) Valaki tudna segíteni abban hogy letöltöttem az 1.9.22-es frissítést és a fülke rugózása konkrétan olyan hogy fékezek és leszakad az alvázról, az alváz pedig meg se moccan, mereven áll :/ valaki segítsen légyszi :) -
Bazsio #37433 Sziasztok!
Sűrgős de még is lassú fuvar
Már olaszban!
Szép gépek!! -
#37432 Bezony,most este láttam a Hírekben a mega Volvokat meg a 106-os Dafokat+vettek pár új darab Schmitz Mega félpótokat is.Gyönyörűek :) -
Hungarykum #37431 A Waberer's ma 500 új kamiont állított a flottába. -
#37430 Sziasztok!
Szuper gépek srácok
20 t hal a mai fuvar.
-
Alzamora #37429 Köszönöm a válaszodat!!! -
#37428 Hali!
A Scania-t leadtam, ezt vágták hozzám!