Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ti mien progival csinaljatok a kepeket mert siman f10 nem engedi h feltolcsem
Ez engem is érdekelne! <#nevetes1>#nevetes1>
<#worship>#worship> Ez milyen map VAJO? 😊
kisfüsi-nek ment! <#eljen>#eljen>
<#eljen>#eljen>
<#eljen>#eljen>
A magyar map nagyon jó, tele kis utakkal!
ITT tudod letölteni, és OLVASD EL A NAGYON FONTOS FÁJLT!
ITT tudod letölteni, és OLVASD EL A NAGYON FONTOS FÁJLT!
Hoztam 2 képet hûtõs és ponyvás pótkocsival. Jó hétvégét! 😊

Jó a motorhang és a fék se kutya! <#hehe>#hehe>
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Törölt felhasználó
Sziasztok, tudnátok ajánlani egy jó map modot (modokat). Fõleg a falusi / alsóbbrendû utakat / rendes városi környezetet hiányolom a játékból. Néztem ezt a TSM-et, de nekem borzasztóan igénytelennek tûnik.
Promod Scandinavia modot probálta valaki?
Promod Scandinavia modot probálta valaki?
Nagyon gyengén gyorsul:S
Én még nem! 😄
Jó reggelt! Egy kis pihenõ és indulás Milánóba.

léci! nincs ötlete valakinek?
passz, nálam 900on van alapból, AC és RF2meg állítgatja a kormányszöget az autókhoz, máshoz meg nem használok kormányt 😄
"Nulla tenaci invia est via"
megvettem a játékot steamen és kidob amikor cég alapitás után bedobna kezdõhelyre.. Mi lehet a gond? MO-t választottam székhelynek
Egy picit off..
A logitech softwert hogy tudod, úgy kalibrálni, hogy egy adott steam játék indításakor, egy megadott fokkal (900-e játék esetében) induljon?
Mert nem találom azt a lehetõséget benne, hogy be tudjam lõni. Ugye a Race07-nek meg egy teljesen másik beállítás kell.
Bocs a többiektõl!
Szabi válaszolj Privibe.. Lehet ott is írhattam volna. Nahh mindegy..
A logitech softwert hogy tudod, úgy kalibrálni, hogy egy adott steam játék indításakor, egy megadott fokkal (900-e játék esetében) induljon?
Mert nem találom azt a lehetõséget benne, hogy be tudjam lõni. Ugye a Race07-nek meg egy teljesen másik beállítás kell.
Bocs a többiektõl!
Szabi válaszolj Privibe.. Lehet ott is írhattam volna. Nahh mindegy..
Downhill!!
a kódod használhatod a játék oldaláról letöltve, vagy steam-en keresztül letöltve
a mentés és a mod mappa marad ugyanott és nem piszkál egyikbe se
a mentés és a mod mappa marad ugyanott és nem piszkál egyikbe se
ha nem steam-es a játékod, beírod steambe a kódot és máris steames a játékod.. úgy a legújabb frissítéseket is mindig hamarabb megkapod 😉
Sziasztok!
Lisszabon-Drezda 2892 Km
Végre Szászországban! Innen már egy ugrás a lerakó! <#hawaii>#hawaii>
További szép estét mindenkinek!
Lisszabon-Drezda 2892 Km
Végre Szászországban! Innen már egy ugrás a lerakó! <#hawaii>#hawaii>
További szép estét mindenkinek!
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Ha nem steames a játékom, és megveszem, szerinted tudom egyesíteni õket? Elvileg gfc-be teszi, van hozzá programom, kicsomagolom, beteszem az ets 2 mappába, megy?
Így nem merem megvenni. Pedig ennyiért nagyon megérné..
Így nem merem megvenni. Pedig ennyiért nagyon megérné..
Downhill!!
steam-en 1500ft a játék, 750 ft a dlc és 147ft a festés csomag 😊
Jó estét! <#integet2>#integet2><#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>

Estét! Múltkor lehet rosszul olvastam, de nem a héten adta ki Frank007 a magyar mappot? (ha jól tudom bõvítve, javítva) Köszi! 😊 

Bocs a dupláért.
Itt kapunk infót róla, hogy honnan tudjuk leszedni,ha kész?
Itt kapunk infót róla, hogy honnan tudjuk leszedni,ha kész?
köszi!
Bocs , Segítségeteket kérném, Grafon mit vegyek fel ,hogy az út szélén lévõ bóják foszforeszkáljanak?
truck kills woman
nem maradtál le semmirõl...teszteltük a mapot...😊...az utolsó utáni simítások zajlanak a térképen...lesz sok meglepetés benne...<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#integet2>#integet2>
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
Helló! Úgy látszik nem figyeltem eléggé. Ez már egy újabb változata a Frankie féle térképnek? Mert a 0.8.5-ös verzióban még nem volt kész a velencei-tó.
Lécci áruld el honnan tudom letölteni!
Lécci áruld el honnan tudom letölteni!
Üdvözletem...ismét hoztam két képet, remélem ma elsõre is sikerülni fog...<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
a fõnök magyaráz Fehérváron a Csóri uti telepen...
Iveco-s kollégával kávéra összefutottunk a Pákozdi pihenõben, kv után go tovább...

a fõnök magyaráz Fehérváron a Csóri uti telepen...
Iveco-s kollégával kávéra összefutottunk a Pákozdi pihenõben, kv után go tovább...

<#idiota>#idiota>
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Steam-en most 3000Ft Going East DLC-vel együtt.
CD Galaxis-nál ugyanez 5000Ft
CD Galaxis-nál ugyanez 5000Ft
köszi az infót
sziasztok ha a vontató rozzsaszinü lessz mit kell tenni
hali! a 7es és M7es közötti partrész...régi NDK-s szabadstrand...<#circling>#circling>...képet még nem tudok felrakni sajnos
Hali. Hangulatos képek. Ez melyik része a tópartnak tudsz felrakni egy kistérképes képet is?
ha-ha-ha...😄...nem jó linkkel szúrtam be a képet...pardon...😄...na mégegyszer...
szóval...Velencei-tó partja, naplemente, romantika, stb...
remélem most jó lesz, a másikat vmelyik admin legyen szíves törölni, dánkebitte...<#wink>#wink><#wave>#wave><#integet2>#integet2>
szóval...Velencei-tó partja, naplemente, romantika, stb...
remélem most jó lesz, a másikat vmelyik admin legyen szíves törölni, dánkebitte...<#wink>#wink><#wave>#wave><#integet2>#integet2>