52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Bazsio
    Sziasztok!

Szép képek!!
    Nem kell, a pack már találtam eggyett!!
    Este matatok a Franciáknál

Pihentem és reggel esik!

Annak a hülye Volvo-s miatt belső sávon kellett egyett Need For Speed-zek mert megvolt a távolság csak ő hát besatuzott és azért 80-nal elég érdekes megállni még kézifékkel így elkaptam a kormányt és elgurultam mellette 50-nel!!

Közel Calais-hoz

Gábor Jó, hogy visszajöttél a régi szép gépeddel!!
  • zorba3333
    Jól tudod.
    Jelenleg még egyik általad kérdezett map sem kompatibilis az 1.9.22 frissítéssel.

Megjelent Jazzycat legújabb tréler csomagja.
    216 önálló fuvar, 1000 festés...
    Együttműködik 1.8.2.5 - 1.9.22 frissítés mellett az alaptérképen + DLC-n kívül a TSM 4.x verzióival, a ProMods utolsó kiadásával, a Lengyel Rebuilding térképpel, és az EU map 1.2 valamint 1.2.3 verzióival.
    (Használat előtt a régi verziót törölni kell! Nem szabad a régit felülírva telepíteni, mert fagyni fog!)

Fontos: Aki TSM mappal akarja használni a trélerpakkot, az kizárólag 1.8.2.5 játékfrissítés mellett tegye, mert a TSM legfrissebb kiadása (4.61) nem kompatibilis jelenleg az 1.9.22 frissítéssel!

Akit érdekel innen töltheti:
    Trailers and Cargo pack V2.3 By Jazzycat
  • Gábor55

Szép képek!
  • ronso
    Tudja ezt valaki?
  • Bazsio
    Nem tudtok Trailer Pack-ot 1.8.25-re?
    A Jazzycat-n kivül?
  • fs9pilot
    Aki régebben a Promods féle térképet használta, hasonlóan hozzám, akkor az töltheti az 1.9-es verzióhoz kiadott változatot!

Promods 1.6 (ETS 1.9-hez)

Teszteltem. Stabil, működik!
  • SkiiZoOfReEn
    én ehhez hülye vagyok :D
  • ronso
    Akkor most még az uj patch-el nem megy a tsm,sem Frank mappja igaz?Jol értelmezem..mert akkor még nem frissitek
  • maujuri #37459
    Ha Nvidia akkor nvidia.com, ha Ati akkor amd.com oldalon kiválasztod a típust,, oprendszert, és már szedheted is a legfrissebbet. A régit távolítsd el, majd mehet fel az új.
  • SkiiZoOfReEn
    és hogyan is frissítsem a videókártyámat? :DD nem igazán értek hozzá :DD
  • maujuri #37457
    kapcsold ki az összes modot, úgy próbáld
  • SkiiZoOfReEn
    bent vannak a módok, ráadásul most vettem észre, hogy a valuták közül eltünt a forint
  • maujuri #37455
    modok nélkül indítottad gondolom. Grafikai beállítások rendben? Videokártya drivert frissítsd
  • SkiiZoOfReEn
    regiztem, letöltöttem, az ets-t is letöltöttem steamen, de nem változott semmi
  • Fokker
    írják is, hogy nagyon sok eddigi mod nem, vagy bugosan fog működni az 1.9.22.-vel. nem lehet mást tenni, meg kell várni, amíg kihozzák a modderek az új peccsel kompatibilis verziót. vagy nem kell még peccselni, csak a javított modok után.
  • maujuri #37452
    Steam klienst megnyitod, fent " játékok" fül és termék aktiválása steamon kiválaszt. termékazonosító beír, és már van is egy példányod.
  • ocskoszilard
    Felmész ide:Steam
    Letöltöd, regisztrálsz, belépsz, bal alul add game, és beírod a kódot.
  • Debilon
    steam kliens letölt, elindít, majd ha magyarul van akkor: játékok menüpont - termék aktiválása steam-en

ha angol akkor: games - activate product on steam
  • Debilon
    ez nekem is ilyen lett, meg is lepődtem

nálam semmilyen fizikai MOD nincs fenn, egyedüliként a RED2 meg a restacar-os trailer pack van
  • SkiiZoOfReEn
    semmi változás, skin csúnya, a rendszám off..amugy nem találom hol tudom regizni szeamen
  • SkiiZoOfReEn
    most frissítettem fel 1.9.22-re
  • maujuri #37446
    steam on ha beregisztrálod a termék aktiválása steamon. akkor megkapod ott is egy példányban, leszedi a játékot, és automatikusan frissíti is.
  • SkiiZoOfReEn
    steamen még nem
  • JohnBart
    Valószínűleg Skandinávia lesz a következő DLC-s terület (nem mondom biztosra, de egyelőre ahhoz gyűjtik a bétásokkal a referencia-anyagokat), de az SCS-t ismerve arra várhatunk még egy ideig. :D
  • maujuri #37443
    Steamen regisztráltad?
  • SkiiZoOfReEn
    már regisztráltam vele 1-2 helyen, de nem igazán tudom hogy hol kéne még
  • maujuri #37441
    Már 1.9.22 eset szedd le. Megjelent. Miért nem regisztrálod be a dobozosat a steamon?. És akkor magától frissíti a játékot
  • SkiiZoOfReEn
    Sziasztok Srácok! egy gyors kérdés. melyik 1.8.2.5-ös patchet szedjem le a játékhoz? mert ugye már montam, hogy eredeti gold versionom van, ami egy 1.5.2-es verziót foglal magába going east-el. na most az 1.5.2 teljesen tökéletes, viszont leszedtem az ets2 honlapjáról az any older version up for 1.8.2.5-öt, és pixel hibásak a skinek, elmosódnak a rendszámok.. ki melyiket szedte le? vagy ilyenkor mit tudok csinálni?
  • maujuri #37439
    Sziasztok.
    Nagyon jó lett a játék az 1.9.22 patch-el.
    Már csak egy hivatalos térképbővítés kellene, és happy lenne.
    Egyébként valaki tud a új dlc megjelenéséről?
  • Hungarykum
    Köd volt eddig is, de ettől még szokott rosszabb is lenni.
  • smog15
    Innsbruck-Amsterdam út közben

Köln-nél megálltam aludni ébredéskor volt egy kis meglepi, ez a sűrű köd is az új patch eredménye? Idáig még nem volt ekkora köd.

• Misuka963
  • fs9pilot
    Szép gépek! :)

szotyi!
    Nincs egyéb physics mod betéve esetleg?
  • szotyi12
    Jó estét :) Valaki tudna segíteni abban hogy letöltöttem az 1.9.22-es frissítést és a fülke rugózása konkrétan olyan hogy fékezek és leszakad az alvázról, az alváz pedig meg se moccan, mereven áll :/ valaki segítsen légyszi :)
  • Bazsio
    Sziasztok!
    Sűrgős de még is lassú fuvar

Már olaszban!

Szép gépek!!
  • Misuka963
    Bezony,most este láttam a Hírekben a mega Volvokat meg a 106-os Dafokat+vettek pár új darab Schmitz Mega félpótokat is.Gyönyörűek :)
  • Hungarykum
    A Waberer's ma 500 új kamiont állított a flottába.
  • norbee46
    Sziasztok!

Szuper gépek srácok

20 t hal a mai fuvar.
  • Alzamora
    Köszönöm a válaszodat!!!
  • kis kindertojás
    Hali!
    A Scania-t leadtam, ezt vágták hozzám!