Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

norbee46
+1 <#eljen> <#worship>

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

jutiput
Szia " zorba3333"!
Ne vedd a szívedre az ilyen idióta minõsítéseket, Te itt akkor is, egy nagy egyéniség vagy és azt hiszem neked az is hálás lehet, aki csak olvassa ezt a fórumot, mert sok olyannak is segítesz, aki nem kérdez, lehet hogy az ehhez hasonló idióták miatt, akik sokszor lecikizik a kérdezõket, mert rossz néven veszik, hogy esetleg töbször kell ugyanabban a témában segíteni egy új , kezdõ játékosnak! Te pont olyan segítõkész vagy, mint egykor a GTS fórumon volt a " Lolka" nevû tag, aki mindenkinek tudott segíteni valahogy ! Továbbra is várjuk, hogy segítsél, ahogy csak tudsz és ezt köszönjük neked!Üdv. <#wave>

Norby646
MIndig van egy-egy ilyen unatkozó kis féreg, aki ezzel éli ki a beteges érzéseit. Engem a bf3 topikban értékelt le vki folyamatosan, teljesen mind1, hogy mit írtam. Ne foglalkozz vele, mást úgyse tudsz csinálni. Ezt az egész pontrendszert át kéne variálni. mutatnia kellene, hogy ki kinek mit adott és melyik hozzászólására. Így kiszûrhetõ lenne, hogy ki az aki csak szórakozásra használja és ki az aki nem, persze ez nem kevés munkát jelent de idõvel beválna sztem. Ennyi erõvel a haverom csinál egy reget, minden hsz-omat bepontozza és én vagyok az ész a hasznos hsz-aimmal.

Na de bocs az offért!

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Szia Zorba, köszönöm az infót, régebben játszottam már evvel a játékkal csak az nem eredeti volt most megvettem és újra neki estem 😄

Az hogy a válaszod negatív volt az vitatható, essen szét az egere annak aki a negatívra ment 😉

A kormányra visszatérve akkor az sosem lesz már használható win7-el? 😊

Találtam hozzá ilyet:

http://logout.hu/blog/vinorosso/keres.php?stext=%22Technology+Innovation+Compressor+Supreme+Force+Feedback+driverek%22

feltettem de így sem volt jó, tehát akkor dobhatom ki a fenébe 😄

Konkrétan nem az zavar, hogy negatívra értékelte a válaszomat az illetõ, hanem az, hogy egy olyan hozzászólást értékelt le, ami pusztán csak jó szándékú segítséget kívánt nyújtani egy kérdezõnek.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

olimano2222
Nyugalom Amióta ide járok nekem is folyamatosan romlik A Pozitív negatív értékem!
Én is kíváncsi lennék rá,de lehet hogy valakinek ez jó érzés.. kitudja ?

Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda

Kérés / kérdés

Szeretném megkérdezni azt a fórumozótársunkat, aki az elõzõ (#33787) válaszomat negatívra értékelte, hogy mi volt az oka?

Pusztán csak kíváncsi vagyok a miértre, illetve arra, hogy van-e annyira gerinces az értékelõ, hogy vállalja-e nyilvánosan a saját véleményét!

Próbálok segíteni, amiben tudok, még akkor is, ha többször, többféle variációban kell leírnom ugyanazt a sok esetben alapvetõ dolgot, mert mindig vannak újak, akiknek jól jön a segítség.

Soha nem teszek / tettem különbséget egyetlen kérdés / kérdezõ között sem, ezt jól tudják a rendszeres látogatói a fórumnak, csakúgy mint azok, akik privátban kérnek segítséget tõlem.

Nem értem, hogy egy más számára segítséget nyújtó válaszban mi az, ami negatív értékelést érdemel?

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

A kormányodat azért nem ismeri fel a géped, mert a Win7 egyetlen változatával sem kompatibilis, így sajnos driver sincs hozzá.
kompatibilitás

Igen, tudsz rádiót hallgatni vezetés közben a játékban.
Magyar csatornákat tartalmazó összeállítást innen tudsz letölteni:
Rádiócsatornák
A letöltéshez regisztráció szükséges!

A letöltött fájlt másold be ide:
C:/Sz.gép név/Dokumentumok/EuroTruck Simulator 2
Játékon belül az "R" billentyûvel tudod aktiválni a rádió paneljét, ahol kiválaszthatod a hallgatni kívánt csatornát.
(Van olyan rádiócsatorna ami hosszabb ideig tölt, vagy épp el sem indul, így ne légy türelmetlen.)

Amennyiben saját zenéidet szeretnéd hallgatni vezetés közben, akkor erre is van mód.
A C:/Sz.gép név/Dokumentumok/EuroTruck Simulator 2/music elérési útvonalon másold a kedvenc zenéidet a fent említett music mappába (mp3, vagy ogg formátumban)
Játékon belül szintén az "R" megnyomásával éred el a panelt, csak az ablak felsõ részében állítsd át rádióról zenehallgatásra az eszközt.

norbee46
Sziasztok!

A segítségetekre lenne szükségem! Az lenne a kérdésem hogy a kibontott base-en belül hol találom a traktorok sii file-okat?

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

AudiQuattro

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

És elrontottam itt a harmadik xDDD Bocsánat 😊 Beleszerkeszteném én de nem látok olyan opciót 😞

http://prntscr.com/28674t

Jaj és elnézést a két szövegért azt elfelejtettem megírni hogy egy Ti Compressor Supreme HY-822-esem van. 😊

Sziasztok, nagyon nem szeretem a szimulátoros játékokat de a kamionosok ez alól kivételek 😄 ezt imádom, na meg a szakmám is az meg lebutítva a traktorozás 😄 Jelenleg választás elõtt állok de szerintem a traktorozást választom az olcsóbb 😄

Nos olyan problémával jöttem hogy a kormányom nem ismeri fel a számítógép, pedig régen még az illesztõprogramokat sem kellett telepíteni és lazán felismerte, no mondjuk akkor még XP volt rajta most 32 bites win7-esem van. Tudnátok tippeket adni mit csináljak vele?

Ezt dobja ki:

A másik meg, hogy lehet e bele tenni a rádió csatornákba magyar rádiót és ha igen akkor hogyan?

Ha tudtok segíteni akkor azt meg köszönném.

Üdvözlettel Gábor.

ugyanúgy mint a másikat, bemásolod a modokat a megfelelõ helyre

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Sajnos semmi nem segít az élsimítási eljárások alkalmazásánál, az az elcseszett motor még a saját élsimítási algoritmusát is csak nyögvenyelõsen teljesíti. Csak a minél nagyobb felbontás, ill a renderelési százalék növelése segíthet. A 650Ti B jó partner ehhez, tudásában kb 10 évvel az SCS által használt grafikus motor elõtt jár. El kell viselned a recés éleket, együtt kell élni vele és meg lehet szokni.
Engem pl a korábbi sûrû akadozások jobban zavartak éa a felhasználó azzal sem tudott mit kezdeni, szerencsére a fiúk minimalizálták az 1.4 patch óta.
i robot
Jó reggelt! A Steames verziót hogyan lehet moddolni?

AudiQuattro
Azért nem lenne baj,ha spoilert is lehetne rá rakni.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

olimano2222
Pontosan róla van szó! 😊

Sziasztok,
hogyan tudok jobb élsimítást varázsolni? Alapból frissen telepítve felhúzok mindent maxra, és az élsimítás így sem az igazi. Próbáltam FXAA injector-t és NVidia Inspector-t is, de számomra így is zavaró, hogy pl. a felüljáró korlátján futkosnak a recék. T mit és milyen beállításokkal használtok? (GTX650Ti Boost)
Köszönöm a segítséget!
16 SEBESSÉGES VAGY NAGYOBB VÁLTÓT TUD VALAKI A JÁTÉKHOZ??
Fokker
azért egy elsõ tükröt akassz rá. ártani nem használ 😉

Misuka963
Ott a TSM map 😊

sziasztok nem tudom ki jatszota az ets1 et de az ets2 be nincs valami hasonlo map? http://www.youtube.com/watch?v=5jiFJBcdtDE
Hát ez engem erõteljesen kedvenc kamionsofõröm járgányára emlékeztet, aki a You Tube -filmjeivel hétrõl hétre elkényeztet látványosabbnál látványosabb útjait megmutatva. Kísérje jó szerencse mindig, és háborítatlan egészség, hiszen nem rég volt a szülinapja....
http://www.youtube.com/watch?v=WZfLHbVfbz4&feature=c4-overview&list=UUOw1zXFigOd67xcGR54uSrg
Misuka963
Jó lett koma 😉 <#eljen>

Jó estét mindenkinek

szép gépek képek
norbee46
Jól néz ki az új beltér!

Csak így vasárnap estére egy kis nézni való 😊 https://www.youtube.com/watch?list=PLbphwhPw2JuvPKzKtaKCxc7t77zElHHl8&feature=player_detailpage&v=k03gQaBlqxc
Elõször nem tudtam mire gondolsz, majd mikor megnéztem a végét egybõl rájöttem 😛 😊
olimano2222
Itt egy kis 'hazai' ha valaki felismeri akkor tudja mi alapján készült a videó,és miért ilyen a vége! 😊
akinek kedve van nézze csak meg!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

szia, a magyar map kövezkezõ verziója...tesztelés alatt volt szerencsém végigfutni rajta, hamarosan, pár napon belül elérhetõvé válik a végleges verzió...addig még egy kis türelmeteket kéri frank is...<#smile><#smile><#smile>

CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8

botto0604
Szerintem rakd feljebb a renderelési százalékot. Mert ultra grafikán is csak 125%-re rakja a maximum 400% helyett.

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

Sziasztok! Tegnap megvettem a Go East DLC-vel az ETS 2-t, régebben játszottam már vele, de azóta teljesen új gépem lett. Olyan problémám akadt, hogy max. grafikára húzva is iszonyat ocsmány volt és élsimítás 0.
Konfig:
I5 4570, GTX650ti boost kártya, 8 giga ram, win7 64 bit.

Próbáltam nvidia inspector-ral, de nem lett, szebb illetve a listában, nem találtam a Antialiasing compability-nél olyat, hogy 0x080010C5, csak 0x080100C5 van. A játék nem lett szebb, de sokszor be sem tölti vagy ha betölti akkor fekete minden és csak az útburkolati felfestések látszanak.
Mit csináljak?
Köszönöm a segítséget!
ronso
Paintban van egy lehetõség,hogy átméretezés képpont,átirod és kész..találd meg.igazán nem bonyolult az 5. lányom is meg tudja csinálni.

Sakkoo.......Baszkiiii

ide paintal h lehet kisebre alitani?
ronso
Paint vagy valami szeresztõvel kisebbre tudod venni a képeket de itt nem kell amit linkeltem

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso
Képfeltöltés
én ezt használom

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso
Hová akarod feltölteni?

Sakkoo.......Baszkiiii

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

de nem engedi fel tolteni azt irja nem lehet csak 20kyb h tok csak 20kyb kepet csinalni?
koszi
ronso
33713........

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso
Magyar

Sakkoo.......Baszkiiii

Szia! Ez melyik magyar map,amiben a velencei tó benne van?
ronso
Igaz elfelejtettem irni...jogos

Sakkoo.......Baszkiiii

Jó reggelt! Végre egy új winter mod amiben nem csúsznak az utak csak akkor, ha esik a havas esõ (legalább is én annak látom) 😊