Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem!
5000Ft-ért megkapod, DLC-vel együtt.
5000Ft-ért megkapod, DLC-vel együtt.
///M I Love BMW. :)
Ok.Megpróbálom remélem nem rontom el mert könnyûnek tûnik a dolog.
csak magát a magyar.zipet másold be, ne a részeit. Tehát ne csomagold ki, csak azt az egy fájlt másold be és pipáld ki a modok közt majd
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Légyszi segítsetek Magyar mapposok.Bemásoltam a zip file részeit a mod mappába de hiába indítom újra másik profillal nem lehet berakni a magyar mappot.Mit rontottam el?
Ezt csak úgy tudod kilõni ha megveszed eredetibe.
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység
Frank báttya! Láthatatlan falba ütköztem, Adony felé hasogatva, pontosan itt!

ezt máshogy nem lehet kipipálni???
sziasztok megint ez a fránya rózsaszín szinezõdés bejött valaki segítsen hogy hogy lehet ezt megszüntetni (rószaszínû lesz a kamionom mindig) köszönöm elõre is !!!!
Sziasztok! Lenne valaki olyan kedves és belinkelné az új hungary map-ot? elõre is köszönöm üdv:yahoo.
Ettõl féltem de köszi.
Újratelepítés
Sziasztok.1.7.0-ból visszafele lehet 1.4.8-at csinálni vagy újból kell telepíteni megint?Ha igen akkor mit kell csinálni?
Sziasztok ! Letöltöttem az új Hungary map-ot, vittem két-három fuvart, viszont most már nem tudok többet kiválasztani (nem jelennek meg a fuvarok). Hogyan lehetne javítani a hibát ?
Helló találtam egy hibát a Hungária körúti zebráknál olyan lenne mintha fekvõrendõr lenne ott!

Kicsit furcsálltam is,hogy ilyen rövid idõ alatt,hogy adnák ki,ets2 tõl jobbnak kéne legyen.😊
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Lenne pár kérdésem 😊
Beraktam a realistic modot, amibe bent van a reális üzemanyagár, logók, hangok, fizika, stb, illetve a realisztikus fények is. Úgy vettem észre, hogy az AI jármûvek elsõ lámpái így jobbak lettek, viszont a hátsó lámpákat így is alig lehet észrevenni.. Ennél a modnál lámpák terén van esetleg egy jobb?
Illetve ez a realistic dolog. Ez olcsóbbá vagy drágábbá teszi az üzemanyag, kamion, stb árakat? Mert találtam bõven 400 FT feletti üzemanyagárat, illetve 330-ért is 😊
Továbbá az új kamionok, mint a Volvo, aminek a lámpájában van menetfény, a Mecedes Actros, stb, ezeket külön moddal kell berakni? Mert már gyors fuvarral mentem pár új Volvoval, de egyiknek se volt ledes a lámpája.
Köszönöm a válaszokat 😊
Beraktam a realistic modot, amibe bent van a reális üzemanyagár, logók, hangok, fizika, stb, illetve a realisztikus fények is. Úgy vettem észre, hogy az AI jármûvek elsõ lámpái így jobbak lettek, viszont a hátsó lámpákat így is alig lehet észrevenni.. Ennél a modnál lámpák terén van esetleg egy jobb?
Illetve ez a realistic dolog. Ez olcsóbbá vagy drágábbá teszi az üzemanyag, kamion, stb árakat? Mert találtam bõven 400 FT feletti üzemanyagárat, illetve 330-ért is 😊
Továbbá az új kamionok, mint a Volvo, aminek a lámpájában van menetfény, a Mecedes Actros, stb, ezeket külön moddal kell berakni? Mert már gyors fuvarral mentem pár új Volvoval, de egyiknek se volt ledes a lámpája.
Köszönöm a válaszokat 😊
Örülök, hogy te is bõvítetted a Genuine szoftvert használók táborát! 😄D
1.7.1 alatt teszteltem neki, de mivel 1.8 pályaelemet nem változtatott ezért gyanítom, hogy 1.8 alatt is megy...<#wave>#wave><#wave>#wave>
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
Nekem 1.4.8 latt azt írja a Frank 007-en hogy nem kompatibilis.
Milyen verzió alatt mûködik még?
Milyen verzió alatt mûködik még?
Scania Pest_észak. Én is onnan indultam 😊
Megvettem tegnap a játékot, és ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ 😄 Nagyon szuper, kár h eddig voltam a sötét oldalon, mert ez nagyon jó! Így frissen átkerülve az 1.3-ról az 1.8-ra olyan mintha teljesen más játékkal játszanék 😄 Sokkal jobb a kanyarodás, a gyorsítások, a rengeteg különbözõ jármû, és ez a hatalmas térkép 😄
Én is kipróbáltam frank mapját, de egyelõre csak 5-10 percet voltam rajt, (beesteledett 😄 😄) nagyon szép munka 😄
Én is kipróbáltam frank mapját, de egyelõre csak 5-10 percet voltam rajt, (beesteledett 😄 😄) nagyon szép munka 😄
Szép napot mindenkinek. Az új 0.9 frank 007 map melyik verzió alatt fut mert nekem 1.4.8 alatt
nem indul.<#nemtudom>#nemtudom>
nem indul.<#nemtudom>#nemtudom>
igen. Én hiába regisztráltam azt írja: letöltés nem elérhetõ 😞
Nagyon szép lett. 😊

Kipróbáltam Frank újabb map-ját,elképesztõen gyönyörû!De találtam egy "hibát" is,Oroszlányban volt egy félpályás útlezárás..burkolatot javítottak a srácok..na ott volt az a hiba hogy mindenki dolgozott,egy lapátnyélen támaszkodó jó munkásembert sem láttam 😉 További kitartást a munkához Frank!
vajon ezeket körbefotózza valaki nekik usában, meg bemikrofonozza ? vagy netes videók/képek alapján csinálják ? 😄
ez meg már egész hihetõnek tûnik o.0
ez meg már egész hihetõnek tûnik o.0
"Nulla tenaci invia est via"
Elnézést a tripláért, legközelebb minden egy hozzászólásba megy... 😊
A január 29-et megint a német Rondomedia kiadó találta ki, ergo ne vegyétek komolyan. Nem hiszem hogy egy hónap alatt a semmibõl elõhozakodnának a játékkal, fõleg mert még tesztelhetõ állapotban sincs (a bétások sem kaptak tesztverziót eddig).
A január 29-et megint a német Rondomedia kiadó találta ki, ergo ne vegyétek komolyan. Nem hiszem hogy egy hónap alatt a semmibõl elõhozakodnának a játékkal, fõleg mert még tesztelhetõ állapotban sincs (a bétások sem kaptak tesztverziót eddig).
Köszönjük szépen! Még ma, és most kipróbálom! 😄
"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"
Érdemes viszont új profilt kezdeni, mert a tört alatt is használt profiloddal beüthet a másolásvédelem (eltûnõ pótok, rózsaszínre váltó kamion, stb.)
Kijött a Frank007-féle magyar map 0.9-es változata, innen regisztráció után tölthetõ... ;-)
Köszönöm a segítséget!!!<#worship>#worship><#integet2>#integet2>

Megjelenés : 2014 január 29
Még csak Kalifornia lesz benne,de dlc-vel jön a többi.(Kicsit aggaszt,hogy eddig csak Peterbiltet láthattunk.)

Még csak Kalifornia lesz benne,de dlc-vel jön a többi.(Kicsit aggaszt,hogy eddig csak Peterbiltet láthattunk.)

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Nekem is eredeti játékom van, de a DLC miatt én ezt használom most. Az eredeti játékkal fut, választhatok, melyikkel akarok játszani. A leírás szerint telepítsd, külön mappába kerül,/SCS/, nem az eredeti ETS2-be.
http://osztott.com/qhLC/
http://osztott.com/qhLC/
Szuper, köszi 😊
Igen! 😊
Ha megvásároltam az eredeti játékot, abba be tudok tölteni egy régebbi mentésemet, amit eddig nem eredeti játékkal, és régebbi verziószámmal játszottam?
Köszönöm a válaszod! 😊
A Gold kiadás tartalmazza az ETS2-t + a DLC-t.
Most is dolgoznak új pályabõvítésen, de errõl még nem tudni semmit.
Most is dolgoznak új pályabõvítésen, de errõl még nem tudni semmit.
Csak az a biztos ami már elmúlt. 😊
http://restacar.hu/xen/index.php?threads/hungary-map.35/page-45
http://restacar.hu/xen/index.php?threads/hungary-map.35/page-45
akkor biztos ha már megjelent, de Frank ma kiszeretné adni, viszont még megpróbál megoldást találni pár fura hibához, pl. nincs a többi jármûveken rendszám, tankoláskor nullás értékek, a fuvarok nagyon hamar eltünnek
"Nulla tenaci invia est via"
Biztos?
Szervusztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy létezik olyan verzió, ami tartalmazza a DLC-t is és dobozos?
Egy olyan kérdésem lenne, hogy létezik olyan verzió, ami tartalmazza a DLC-t is és dobozos?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Illetve arról lehet tudni már valamit, hogy lesz-e további DLC a játékhoz?
Ha minden igaz még ma kiadja frank az új verziójú magyar mapot! 😊