52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • maujuri #37804
    VIP
  • itya
    Hogyan lehetek vip tag?
  • itya
    Sziasztok kérdés hogyan tudok képet feltölteni?
  • Bazsio
    Itt vagyok
    Szép a gépe mindenkinek!
    Újra esik és én megyek Krakkóba

Német határon este léptem át

Pár óra múlva a Lengyel határon

Pihenés és utána még 80km!
  • fagy53
    Nem most akarsz lopni, már akkor elkövetted ezt a jogi kategóriát amikor letöltötted valahonnan a játékot és a crack-et! Ingyen jutottál, nem törvényesen olyan dologhoz, amelyet törvényesen megvettek azok akiktől segítséget vársz.... Gondolom azoktól a hülyéktől akik voltak olyan barmok, hogy pénzt adtak egy olyan dologért amely az utcán hever, csak le kell hajolni érte.
  • Misuka963
    Gabe nyugi nem éri meg ;D
  • Diopapa
    Tényleg nem lehet érteni. Ha "egyszerűbb és praktikusabb" akkor mit kinlódsz itt? 80%-os akcióban van, vásárlással együtt kb 10 perc alatt egy működő verzió van a gépeden amivel többé nincs gondod. _ennél_ nincs egyszerűbb.
  • Hungarykum
    Azzal a kérdéssel jöttél, hogy miért nem megy a crack-elt ETS2.
    Gondolom azért, mert szar a crack. De erre elég nehéz rájönni.
  • szgabe
    Tehát azt várod, hogy segítsen neked valaki lopni?!
    Értsd már meg, hogy rossz helyen kérsz segítséget. Itt nincsenek tolvajok, vagy ha vannak is, nem olyan hülyék, hogy ezt reklámozzák. És ha nem hagyod abba a hisztit, akkor én is morcos leszek!
  • Hungarykum
    Csak az irritál mindenkit, hogy azoktól vársz segítséget, akik megvették és nem bírod felfogni, hogy át kéne menni az Off topikba és ott kérdezni. De ehhez ész kell, az meg fogytán van.
  • Maximus4
    Most szólok utoljára!Ha még egy kérdést felteszel warez témában itt,akkor mész egy hónap pihire!
  • XxXcsabi1987XxX
    miért nem lehet segíteni? nem vágom ennél szebben már hogy kérjek itt segítséget? szépen kértem -.-""
    és NEM,nem fogom megvenni mert máshogy sokkal egyszerűbb,és praktikusabb is ezt miért nem lehet megérteni? nem értem!!
  • norbee46
    Te nem tudsz olvasni?
  • norbee46
    Úton!
    Szép gépek!

• SimaSuna #37785
    de magyarul is elérhető:

• SimaSuna #37784
  • SkiiZoOfReEn
    tudnál nekem is hasonlót csinálni?
  • SimaSuna #37782
    igen, amit lehet módosítok.
  • SkiiZoOfReEn
    nagyon szép gép ;) saját magad csináltad?
  • 94Patrik94
    Toltsed le a boltbol!!
  • Tikal #37779
    6euro a steam-en bazdmeg az történt!
  • SimaSuna #37778
    Tankolás, és irány Anglia, a Prodrive főhadiszállása, alkatrészekért.
  • Misuka963
    Meg kell venni az eredeti játékot !
  • sure
    Nincs meg külön, ahogy írtam, egy korábbi Jazzycat trailer packben volt benne, és azóta sem adta be a játék.
  • Gábor55

Frankó képek!

Dévid: Király videó! Köszi, hogy beraktad a képeimet.
  • gumikacsa
    Naaa, ennek a Rába Steigernek a nyitott modelljét átpattinthatnád nekem...
  • LiTTLee
    Jó képek srécok
    Tőlem is egy,Terminal Koroszczyn vámolás,majd indulás Minszkbe.
  • sure
    Pár archív kép még 1.8.x-ből, magyar map és az akkor éppen aktuális jazzycat trailer packkel:

Ez a rakomámy "Home appliances" néven volt felvehető. (több raklapnyi rádió?...)

Szintén spéci rakomány, pihi valamelyik sztrádán.

Ovis koromban sose értettem, mi az a rábas teiger

Ez már 1.9.22 - Anonymous Amszterdamban.

• 94Patrik94
    Nagyon szep kepek mindenkitol
    Devid jo vidi lett :)
  • FrezeR
    Nem, én váltok kézzel.
  • FrezeR
    Értem. Akkor a fuvarok leszállításának határidejét sem ártott volna nyújtani :) Sokszor elég idegesítő 30-40-el cammogni autópályán akár. Legutóbbi fuvaromnál pl alvás nélkül kellett mennem, hogy időben odaérjek.
  • mzsolti21
    De, laptopom van :D
  • zorba3333
    Az általad említett jelenség az egyik újítás az új frissítésben.
    Igyekeztek a fejlesztők realisztikusabbá tenni a vontatók gyorsulási képességeit, figyelembe véve a játékos által használt motor teljesítményét, nyomatékát, valamint a szállított áru tömegét.

Itt egy videó az újításokról, de ami téged érdekel azt 4:10-től kezdődően láthatod:
    Újdonságok
  • Misuka963
    Automata váltóval mensz?
  • FrezeR

Sziasztok

Azt szeretném kérdezni, hogy nektek pl kis emelkedőnél vagy akár nagyobbnál is mennyire lassul be a kamion? Úgy átlagban kérdezem, mert nekem kicsit lomhának tűnik mióta kormánnyal nyomom. Nem tudom van e köze hozzá vagy valamelyik mod-hoz. Eddigi emlékeim szerint ez előtt kicsit tempósabbak voltak az úton. Mostanában emiatt el is késtem pár fuvarral, pedig előtte ez sosem fordult elő. Ha nagyobb emelkedőre érek pl ali cammog felfelé olyan 2-3 km/h-val. Kisebbnél ez olyan 13 km/h. De egyenes szakaszon is szerintem bár nem vagyok szakártő elég lassan gyorsulok fel 90-re. Ezt többféle típussal is ugyan úgy tapasztalom.
  • TopGun
    Sziasztok! Van valaki akinek megvan ez a Scania es jol mukodik? ha igen, az irjon nekem privatot, szeretnek kerdezni tole par dologot. Nem el a karom kerni a Scaniat, nekem is megvan, csak par dolgot kerdeznek!
    Ez az a bizonyos Scania! Remelem jol szurja be a kepet?
  • pokmike997

• Sippie
    Ha valakinek van class & quality cardja steamen, és cserélne az írjon, adok érte 0,13-as kártyát :)
    Jah.. ilyen beállítás nekem alapból nincs a Catalystban. Nem laptopot használsz véletlenül?:D
  • Bazsio
    Sziasztok!
    Szépek a gépek mindenkinek!
    Hétfői fuvar Kiel-ből Párizsba

Németben

Francia határon

Kösz Dévid, hogy beraktál a videódba!
    És jó lett!