52658
-
#37804 VIP -
itya #37803 Hogyan lehetek vip tag?
-
itya #37802 Sziasztok kérdés hogyan tudok képet feltölteni? -
Bazsio #37801 Itt vagyok
Szép a gépe mindenkinek!
Újra esik és én megyek Krakkóba
Német határon este léptem át
Pár óra múlva a Lengyel határon
Pihenés és utána még 80km!
-
fagy53 #37800 Nem most akarsz lopni, már akkor elkövetted ezt a jogi kategóriát amikor letöltötted valahonnan a játékot és a crack-et! Ingyen jutottál, nem törvényesen olyan dologhoz, amelyet törvényesen megvettek azok akiktől segítséget vársz.... Gondolom azoktól a hülyéktől akik voltak olyan barmok, hogy pénzt adtak egy olyan dologért amely az utcán hever, csak le kell hajolni érte. -
#37798 Gabe nyugi nem éri meg ;D -
Diopapa #37797 Tényleg nem lehet érteni. Ha "egyszerűbb és praktikusabb" akkor mit kinlódsz itt? 80%-os akcióban van, vásárlással együtt kb 10 perc alatt egy működő verzió van a gépeden amivel többé nincs gondod. _ennél_ nincs egyszerűbb. -
Hungarykum #37796 Azzal a kérdéssel jöttél, hogy miért nem megy a crack-elt ETS2.
Gondolom azért, mert szar a crack. De erre elég nehéz rájönni.
-
szgabe #37794 Tehát azt várod, hogy segítsen neked valaki lopni?!
Értsd már meg, hogy rossz helyen kérsz segítséget. Itt nincsenek tolvajok, vagy ha vannak is, nem olyan hülyék, hogy ezt reklámozzák. És ha nem hagyod abba a hisztit, akkor én is morcos leszek! -
Hungarykum #37793 Csak az irritál mindenkit, hogy azoktól vársz segítséget, akik megvették és nem bírod felfogni, hogy át kéne menni az Off topikba és ott kérdezni. De ehhez ész kell, az meg fogytán van. -
#37791 Most szólok utoljára!Ha még egy kérdést felteszel warez témában itt,akkor mész egy hónap pihire! -
XxXcsabi1987XxX #37790 miért nem lehet segíteni? nem vágom ennél szebben már hogy kérjek itt segítséget? szépen kértem -.-""
és NEM,nem fogom megvenni mert máshogy sokkal egyszerűbb,és praktikusabb is ezt miért nem lehet megérteni? nem értem!! -
#37789 Te nem tudsz olvasni? -
#37786 Úton!
Szép gépek!
-
#37785 de magyarul is elérhető:
-
#37784 -
SkiiZoOfReEn #37783 tudnál nekem is hasonlót csinálni? -
#37782 igen, amit lehet módosítok. -
SkiiZoOfReEn #37781 nagyon szép gép ;) saját magad csináltad? -
94Patrik94 #37780 Toltsed le a boltbol!! -
#37779 6euro a steam-en bazdmeg az történt! -
#37778 Tankolás, és irány Anglia, a Prodrive főhadiszállása, alkatrészekért.
-
#37777 Meg kell venni az eredeti játékot ! -
#37776 Nincs meg külön, ahogy írtam, egy korábbi Jazzycat trailer packben volt benne, és azóta sem adta be a játék. -
Gábor55 #37775
Frankó képek!
Dévid: Király videó! Köszi, hogy beraktad a képeimet. -
#37772 Naaa, ennek a Rába Steigernek a nyitott modelljét átpattinthatnád nekem... -
LiTTLee #37771 Jó képek srécok
Tőlem is egy,Terminal Koroszczyn vámolás,majd indulás Minszkbe.
-
#37770 Pár archív kép még 1.8.x-ből, magyar map és az akkor éppen aktuális jazzycat trailer packkel:
Ez a rakomámy "Home appliances" néven volt felvehető. (több raklapnyi rádió?...)
Szintén spéci rakomány, pihi valamelyik sztrádán.
Ovis koromban sose értettem, mi az a rábas teiger
Ez már 1.9.22 - Anonymous Amszterdamban.
-
94Patrik94 #37769 Nagyon szep kepek mindenkitol
Devid jo vidi lett :)
-
#37768 Nem, én váltok kézzel. -
#37767 Értem. Akkor a fuvarok leszállításának határidejét sem ártott volna nyújtani :) Sokszor elég idegesítő 30-40-el cammogni autópályán akár. Legutóbbi fuvaromnál pl alvás nélkül kellett mennem, hogy időben odaérjek. -
mzsolti21 #37766 De, laptopom van :D -
zorba3333 #37765 Az általad említett jelenség az egyik újítás az új frissítésben.
Igyekeztek a fejlesztők realisztikusabbá tenni a vontatók gyorsulási képességeit, figyelembe véve a játékos által használt motor teljesítményét, nyomatékát, valamint a szállított áru tömegét.
Itt egy videó az újításokról, de ami téged érdekel azt 4:10-től kezdődően láthatod:
Újdonságok -
#37764 Automata váltóval mensz? -
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni, hogy nektek pl kis emelkedőnél vagy akár nagyobbnál is mennyire lassul be a kamion? Úgy átlagban kérdezem, mert nekem kicsit lomhának tűnik mióta kormánnyal nyomom. Nem tudom van e köze hozzá vagy valamelyik mod-hoz. Eddigi emlékeim szerint ez előtt kicsit tempósabbak voltak az úton. Mostanában emiatt el is késtem pár fuvarral, pedig előtte ez sosem fordult elő. Ha nagyobb emelkedőre érek pl ali cammog felfelé olyan 2-3 km/h-val. Kisebbnél ez olyan 13 km/h. De egyenes szakaszon is szerintem bár nem vagyok szakártő elég lassan gyorsulok fel 90-re. Ezt többféle típussal is ugyan úgy tapasztalom. -
#37762 Sziasztok! Van valaki akinek megvan ez a Scania es jol mukodik? ha igen, az irjon nekem privatot, szeretnek kerdezni tole par dologot. Nem el a karom kerni a Scaniat, nekem is megvan, csak par dolgot kerdeznek!
Ez az a bizonyos Scania! Remelem jol szurja be a kepet?
-
pokmike997 #37761
-
#37760 Ha valakinek van class & quality cardja steamen, és cserélne az írjon, adok érte 0,13-as kártyát :) -
#37759 Jah.. ilyen beállítás nekem alapból nincs a Catalystban. Nem laptopot használsz véletlenül?:D -
Bazsio #37758 Sziasztok!
Szépek a gépek mindenkinek!
Hétfői fuvar Kiel-ből Párizsba
Németben
Francia határon
Kösz Dévid, hogy beraktál a videódba!
És jó lett!