Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sure
#34169 -ben a link még mûxik, onnan szedtem le én is.
Restacarról én se kaptam visszajelzést, majd ígérem, elintítok onnan in egy letöltést a statisztikájuk kedvéért, a következõ update-et meg onnan szedem majd már (ha lesz - remélem lesz...)

Isten nem bottal, hanem VMware.

Törölt felhasználó
Nagyon örülök hogy csak restacarról lehet leszedni a magyar mapot, órák óta várok nem aktiválta senki az accountomat. Valaki tudna dobni egy normális linket?
Szerintem nem megy 1.4.8-cal, mert nekem 1.7.1.-en tökéletesen mûxik. A régebbi ment a régi verzióval, viszont nem ment az újjal.
Ja megvan csak nem is figyeltem! 😄
Detto! Am hogy kell átállítani a játékmodult hungary.mbd-re ?
Megtudom csinálni csak nincs fent most a PS, de elküldheted és meggyógyítom 😄

Nem tudom mi a baj.Kitöröltem mindent.Teljesen újra telepítettem a játékot megcsináltam az elsõ fuvart hogy legyen mentés utána a "mod" mappába beraktam csak a magyar zip file-t.Elindítom a játékot megint csinálok egy új profilt ahol bejelölöm a magyar zip file-t és átállítom a másik dolgot (nem jut az eszembe bocsi) elindítom és a betöltõ rész már a magyar de amikor indítom megint azt írja ki hogy nem kompatibilis a játékkal a mod.Pedig 1.4.8 van fent és a magyar map is 1.4.8-at kér.Mi lehet még a gond mert mér ki vagyok.Egész nap ezt próbálom összehozni.<#falbav><#conf>
Értem, az a legnagyobb baj, hogy a PS-het nem értek, amúgy a fülke teteje is fekete, nem tudnál nekem benne segíteni?😊
Meghálálnám!😊

A szemöldök a kamion alapszínét használja, ezért. Külön meg nem festhetõ.
Ha 2 színû festést használsz, akkor olyan színû lesz, amelyik részhez be van téve a szemöldök.
A te esetedben a szemöldök a lökhárítóhoz, a sárvédõhöz és gondolom az aláfutásgátlóhoz van téve és csak a kabinnak van más színe.

A javítás PS-el megoldható. Meg kell nyitni a skint és a szemöldököt át kell színezni a kabin színére.

Oké! Köszi!
Sziasztok!
Valaki tudna nekem linkelni olyan trailer packot, amelyeken valódi cégek festései vannak és kompatibilisek bármelyik mappal és 1.4.12-re is jó? Segítségeteket elõre is köszönöm!
Neked ment az ezelõtti, bocsi a dupláért.
1.4-tõl felfelé az összes verzióval megy, amennyiben a magyar map elõzõ verziójával játszottál, akkor csak ki kell cserélni a magyar.zip-et és a def.zip-et törölni, ha nem akkor új profil, magyar.zip kipipál és játékmodul átállítása hungary.mbd-re.
Valaki nem tudja véletlenül, hogy miért nem lehet lefesteni a szemöldökét?

botto0604
Azt a hibát hogy lehet orvosolni Magyar Map-nál hogy nem jelennek meg a fuvarok? Elõször megjelentek de aztán elkezdtek fogyni. Most meg már nincsenek.

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

maujuri
a dokumentumokban a teljes euro truck... mappát másolt át máshova hogy ha minden kötél szakad meglegyen. Majd a dokumentumoknál lévõt töröld ki. Mindent. mikor újraindítod a játékot létrehozza megint a fájlokat. majd másold be a mod mappába a magyar térképet, és most próbáld. Ne feledd!! Elején csinálj biztonsági mentést mielõtt törölnéd a dokuból.

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

AudiQuattro
Észrevettem egy hibát s streamline festés rossz helyen van az elején,a napellenzõ kitakarja.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Bajban vagyok!Felraktam a Hungary map 0.9-es mappot újból keztem a játékot de azt írja hogy "nem kompatibilis az utolsó mentéshez".Nincs is utolsó mentés???Mit csináljak?pls help!
Szia.

Nevezd át a TSM-Map_4_X_map.scs fájlt úgy, hogy írj elé 8-10 db z betût, ez a módszer általában beválik.
Így nézzen ki: zzzzzzzzzzTSM-Map_4_X_map.scs

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

Sziasztok! Melyik verzióval megy az magyar map? A régit ki kell törölni?
Hali!Valaki csinálna egy Renault Premium skint?De privátban kérném.Rátok bízom a skint.Üdv:Kristóf
Hali!Valaki csinálna egy Renault Premium skint?De orivátban kérném.Rátok bízom a skint.Üdv:Kristóf
Egy kérdés megint 😊

A TSM 4 van bent, most beraktam néhány új modot, és a déli részeket nem mutatja, ha húzom a térképet akkor is csak egy része lesz látható, de utána automatikusan visszacsúszik..

Az új modok között van egy téli mod, lehet, hogy az a baja? Mert gondolom az alaptérképet "telesítette" be, így azért nem engedi lejjebb húzni, mert úgy veszi, hogy ott nincs semmi, mert az alaptérképen sincs?

De igazából minden déli város megvan, vannak oda fuvarok is, stb, szóval igazából nem nagy probléma, csak gondoltam megkérdezem, hogy van e erre valami megoldás, hogy a téli és a TSM mod is bent maradjon, de látható legyen minden déli város?
Én tegnap vettem meg, azóta kis túlzással orgazmus-közeli állapotban vagyok, szóval abszolút megéri 😄

A warez verziók 1.3.1-nél, jobb esetben 1.4.8nál véget érnek, utána már sehogy se tudod megcsinálni, hogy játszható legyen a játék, és azóta már hány és hány frissítést kiadtak, szóval abszolút megéri.

Én 3000-ért vettem meg a sima alapjátékot, tényleg nem nagy pénz érte, de nagyon megéri.
Ma 2 modos oldalon 70-80 oldalt néztem végig, leszedtem 10-20 modot és gyönyörûen meg mindegyik, és ha már a modoknál tartunk, az újabbakat már jóval az 1.4.8 utáni verziókra adják ki, szóval ha nem eredetivel játszol, már nagyon lapos, unalmas az egész, se TSM map, se semmilyen jó modot nem tudsz hozzáadni.

Szóval hajrá, vedd meg, az a biztos 😊
Fokker
de ha visszaolvasol, találsz linkeket, ahol még 5000.-be sem kerül(DLC-vel).

Nem!

5000Ft-ért megkapod, DLC-vel együtt.

///M I Love BMW. :)

tomi161996
helló hoztam egy képet

Ok.Megpróbálom remélem nem rontom el mert könnyûnek tûnik a dolog.
maujuri
csak magát a magyar.zipet másold be, ne a részeit. Tehát ne csomagold ki, csak azt az egy fájlt másold be és pipáld ki a modok közt majd

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Légyszi segítsetek Magyar mapposok.Bemásoltam a zip file részeit a mod mappába de hiába indítom újra másik profillal nem lehet berakni a magyar mappot.Mit rontottam el?
Ezt csak úgy tudod kilõni ha megveszed eredetibe.

Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység

Frank báttya! Láthatatlan falba ütköztem, Adony felé hasogatva, pontosan itt!

ezt máshogy nem lehet kipipálni???
Misuka963
Vedd meg a játékot,ha nem az eredeti van meg neked 😉

sziasztok megint ez a fránya rózsaszín szinezõdés bejött valaki segítsen hogy hogy lehet ezt megszüntetni (rószaszínû lesz a kamionom mindig) köszönöm elõre is !!!!
Sziasztok! Lenne valaki olyan kedves és belinkelné az új hungary map-ot? elõre is köszönöm üdv:yahoo.
Ettõl féltem de köszi.
Újratelepítés

Sziasztok.1.7.0-ból visszafele lehet 1.4.8-at csinálni vagy újból kell telepíteni megint?Ha igen akkor mit kell csinálni?
Sziasztok ! Letöltöttem az új Hungary map-ot, vittem két-három fuvart, viszont most már nem tudok többet kiválasztani (nem jelennek meg a fuvarok). Hogyan lehetne javítani a hibát ?
tomi161996
Helló találtam egy hibát a Hungária körúti zebráknál olyan lenne mintha fekvõrendõr lenne ott!

AudiQuattro
Kicsit furcsálltam is,hogy ilyen rövid idõ alatt,hogy adnák ki,ets2 tõl jobbnak kéne legyen.😊

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Lenne pár kérdésem 😊

Beraktam a realistic modot, amibe bent van a reális üzemanyagár, logók, hangok, fizika, stb, illetve a realisztikus fények is. Úgy vettem észre, hogy az AI jármûvek elsõ lámpái így jobbak lettek, viszont a hátsó lámpákat így is alig lehet észrevenni.. Ennél a modnál lámpák terén van esetleg egy jobb?
Illetve ez a realistic dolog. Ez olcsóbbá vagy drágábbá teszi az üzemanyag, kamion, stb árakat? Mert találtam bõven 400 FT feletti üzemanyagárat, illetve 330-ért is 😊

Továbbá az új kamionok, mint a Volvo, aminek a lámpájában van menetfény, a Mecedes Actros, stb, ezeket külön moddal kell berakni? Mert már gyors fuvarral mentem pár új Volvoval, de egyiknek se volt ledes a lámpája.

Köszönöm a válaszokat 😊

Örülök, hogy te is bõvítetted a Genuine szoftvert használók táborát! 😄D

///M I Love BMW. :)

1.7.1 alatt teszteltem neki, de mivel 1.8 pályaelemet nem változtatott ezért gyanítom, hogy 1.8 alatt is megy...<#wave><#wave>

CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8

Nekem 1.4.8 latt azt írja a Frank 007-en hogy nem kompatibilis.
Milyen verzió alatt mûködik még?
Scania Pest_észak. Én is onnan indultam 😊

tomi161996
helló nagyon jó frank mapja és egy kérdésem is lenne hol van scania vagy volvo kereskedés

Megvettem tegnap a játékot, és ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ 😄 Nagyon szuper, kár h eddig voltam a sötét oldalon, mert ez nagyon jó! Így frissen átkerülve az 1.3-ról az 1.8-ra olyan mintha teljesen más játékkal játszanék 😄 Sokkal jobb a kanyarodás, a gyorsítások, a rengeteg különbözõ jármû, és ez a hatalmas térkép 😄

Én is kipróbáltam frank mapját, de egyelõre csak 5-10 percet voltam rajt, (beesteledett 😄 😄) nagyon szép munka 😄