52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • NagyiBMX
    Köszönöm!
  • Norby646
    Jah lemaradt hogy a második linkben lévő kép csalókás, mert az a mod csak apróbb dolgokon módosít mint pl a köd, az éjszaka kezdete/vége stb. Tehát az az út textúra illetve fű stb más a herbst modban.
  • Norby646
    Köszi! :) Elvileg herbst mod v4 illetve EZ de utóbbit nem nagyon érzékelem... :D Ki kéne törölni a herbst mod def mappájából azokat az sii fájlokat amelyek benne vannak a GJ55 Environment mod 1.1-ben, csak még nem foglalkoztam vele. :)
  • AudiQuattro
    Jaja,az kijött már?A trélerét láttam régen brutálisan tetszett.:)
  • Szabi #37880
    tudom én hogy jó munkához idő kell, de azért ez a tempó durva.. :D

a The Crew-ba is fél év egy autó, de ott a motorblokba mozognak a hengerek és forog a féltengely is :)
  • NagyiBMX
    Milyen móddal lett ilyen a fű és a környezet? Nagyon király!
  • Norby646
    Punky, köszi, :) jók a képeid!

Misuka:
  • AudiQuattro
    Grafika javítást lehet tudni mikor jön ki?
  • AudiQuattro
    Neégess..,6 hónap egy kamion lemodellezése és vannak rá jó páran(?!),inkább ezt kellene minél előbb meg a dlct és ennek a játéknak leáldoztak,jöhet a 3.Meg buszos játék...jo hogy nem csinálnak közbe még egy vadászosat is.
  • vajo
    DAF. :) Meg már csiripeltek a madarak Renault-ot is, de az szerintem június-július, és a Merga jön majd szeptemberben.
  • XxXcsabi1987XxX
    skacok
    be raktam az 1.8.2.5ös verzióba a mod mappába a Frank féle magyar map-ot és műkődik benne minden meg minden tökéletes :) na de a kérdésem az lenne,hogy a magyar map mellé lehet berakni más map-okat? (mármint országokat) de úgy,hogy magyarország benne maradjon vagyis mellé még legalább 1-2 országot remélem valaki tud ebben nekem segítni KÖSZÖNÖM előreis
  • Bazsio
    Sziasztok!
    A szabadság előtti utolsó fuvar

Németeknél pihenő

Szépek a gépek!!
  • 94Patrik94
  • pokmike997

• Misuka963
    Le Mans ?
    Jó helyekre volt fuvarod :D
  • hotwheels

Norby -
  • Misuka963
  • Norby646

Bocs a sok képért! :)
  • BhityHD
    Az új TMS map-hoz kiadott Just Play Mod (JPM) magyar vonatkozása:

Szép gépek srácok!
  • Rollerboy94
    Jó képek !! Amugy ez melyik map ?
  • maujuri #37864
    Nagyjából kész vagyok a gépem festésével.

[IMG][/IMG]
  • Norby646
  • Norby646
    Valaki nem tud véletlenül pár jó hangot pl 420-as volvo-hoz? Igazából bármelyik kamionhoz jól jönne vmi normális NEM V8-as hang. Én nem nagyon találok ilyet, vagy ha mégis akkor az meg borzalmas. Láttam egy fasza hangot 420-as volvo-hoz de az meg privát.
  • AttilaRO
    szep gepek,tolem is 3 kep

• Szabi #37860
    mi ? :D

MB logo, új MB, új DAF ? :)
  • vajo
    Májusba jön. :)
  • Szabi #37858

"Still tons of important footage was recorded and photographed as a reference - finally we are about to start building MB Actros for Euro Truck Simulator 2!"

remélem előtte még azért kijön a Majestic-re a Merci logó, plusz jöhetne már a DAF is :D
  • zorba3333
  • Stewen1967
    csak azért gondoltam erre mert ezek a nézd hogy toltam ravalpindibe a 25 tonnás cuccomat drumm and bass-re..... ömlesztve van a neten eből áll ki minden videó jóformán.
    És csak az jutott eszembe mi Magyarok ennél többre is képesek vagyunk ha igaz :)

semmi egyébb csak egy kis motiváció.
  • vajo
  • zorba3333
    Tényleg jól sikerült videó :)
    Tetszik maga a koncepciója, illetve annak kivitelezése is.

Jó ötlet a különböző sztorikon, eseményeken alapuló videókészítés, egyrészt, mert van több olyan tag is az ETS közösségben, akik igen jó videókat szoktak készíteni, másrészt közösségépítő hatása is van.

Viszont a feltételeket úgy kellene meghatározni, hogy a jelenlévő széles korosztály valamennyi tagjára nézve elfogathatóak legyenek, illetve ne legyenek kirekesztve azok sem, akik az első videójukat készítenék el, akár kíváncsiságból, akár poénból, akár csak a játék kedvéjért.

Szerintem mint ötletgazda vedd kezedbe a dolgot, aztán hajrá.... :)
  • BhityHD
    Osztrák- Német határon:

• Dévid112
    Igen, bocsánat!
    Francia-Olasz fuvar is volt, és igen, arra gondoltam.
  • zorba3333
    Egy kis jó szándékú helyesbítést engedj meg nekem....

A második képed címét elírtad, ugyanis a Csalagút (Channel Tunnel) egy 50km hosszú vasúti alagút, amely Franciaországot köti össze Angliával a La Manche csatorna alatt.
    Egész pontosan Calais, és Folkestone között létesít közvetlen összeköttetést.

Véletlenül nem a Franciaországot Olaszországgal összekötő Mont Blanc alagútra gondoltál, amely Courmayeur és Chamonix városokat köti össze?
  • BhityHD
    Vedd le a grafikát minimumra. Amúgy meg az 1.9.24.1 a legújjabb.
  • Stewen1967
    Ha már a videók,
    Lehetne pl kiírni akár egy versenyt is csak mint ötlet.
    Mindenkinek egy saját nem unalmas kis filmet kéne csinálni aki pl benevez.

mit szóltok?

És akkor nem azt kéne végig killódni ki mekkora távot hogyan vezet hanem mindenki kihozhatná magából a legtöbbet amit pl csak tud.

én persze egy régebbivel neveznék amit még a Brutál 2.1-hez készítettem, nos ez a kis alkotás pl M. Tóth Géza tanár úrnak annak idején kifejezetten tetszett.

de nem nevezni akarok, ez csak egy felvetett ötlet.

• XxXcsabi1987XxX
    skacok
    sikerült felrakjam a az 1.8.2.5ös verziót viszont van egy kis gondom
    picit szaggat a játék,akadozva megy a kérdésem az,hogy mit állítsak azon h ne akadozva menjen?
    valaki segítene? köszönöm.
  • Dévid112
    Nem érdekelsz ;)
    Van máshova is feltöltve, és ott nem 3 lájkot kapott. Többet, meg a nézettség is több!
  • sure
    Jujj, alig bírom kivárni, már a körmeimet rágom le tövig, vajon mi lesz benne, az előző is három lájkot kapott a jutyúbon, annyira egyedi és izgalmas volt!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ...vagy nem, az előzővel is háromszor megszpemmelted a topikot, aztán kiderült, hogy tulajdonképpen nincs is semmi gond, illetve neked nem, de másoknak igen, meg tulajdonképpen csak a haverodnak, de közben még csak a kommentek se voltak engedélyezve a videóhoz...szvsz felesleges a "vajon-ha-városban-az-út-közepén-szembeforgalom-mellett-bénázom-akkor-mérnem-előz-meg-balról-az-AI" tárgykörben újabb videót készíteni.
  • Dévid112
    Hegymászás valahol Franciaországban

Csalagút