Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Restacarról én se kaptam visszajelzést, majd ígérem, elintítok onnan in egy letöltést a statisztikájuk kedvéért, a következõ update-et meg onnan szedem majd már (ha lesz - remélem lesz...)
Isten nem bottal, hanem VMware.
Meghálálnám!😊
Ha 2 színû festést használsz, akkor olyan színû lesz, amelyik részhez be van téve a szemöldök.
A te esetedben a szemöldök a lökhárítóhoz, a sárvédõhöz és gondolom az aláfutásgátlóhoz van téve és csak a kabinnak van más színe.
A javítás PS-el megoldható. Meg kell nyitni a skint és a szemöldököt át kell színezni a kabin színére.
Valaki tudna nekem linkelni olyan trailer packot, amelyeken valódi cégek festései vannak és kompatibilisek bármelyik mappal és 1.4.12-re is jó? Segítségeteket elõre is köszönöm!

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Nevezd át a TSM-Map_4_X_map.scs fájlt úgy, hogy írj elé 8-10 db z betût, ez a módszer általában beválik.
Így nézzen ki: zzzzzzzzzzTSM-Map_4_X_map.scs
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
A TSM 4 van bent, most beraktam néhány új modot, és a déli részeket nem mutatja, ha húzom a térképet akkor is csak egy része lesz látható, de utána automatikusan visszacsúszik..
Az új modok között van egy téli mod, lehet, hogy az a baja? Mert gondolom az alaptérképet "telesítette" be, így azért nem engedi lejjebb húzni, mert úgy veszi, hogy ott nincs semmi, mert az alaptérképen sincs?
De igazából minden déli város megvan, vannak oda fuvarok is, stb, szóval igazából nem nagy probléma, csak gondoltam megkérdezem, hogy van e erre valami megoldás, hogy a téli és a TSM mod is bent maradjon, de látható legyen minden déli város?
A warez verziók 1.3.1-nél, jobb esetben 1.4.8nál véget érnek, utána már sehogy se tudod megcsinálni, hogy játszható legyen a játék, és azóta már hány és hány frissítést kiadtak, szóval abszolút megéri.
Én 3000-ért vettem meg a sima alapjátékot, tényleg nem nagy pénz érte, de nagyon megéri.
Ma 2 modos oldalon 70-80 oldalt néztem végig, leszedtem 10-20 modot és gyönyörûen meg mindegyik, és ha már a modoknál tartunk, az újabbakat már jóval az 1.4.8 utáni verziókra adják ki, szóval ha nem eredetivel játszol, már nagyon lapos, unalmas az egész, se TSM map, se semmilyen jó modot nem tudsz hozzáadni.
Szóval hajrá, vedd meg, az a biztos 😊
5000Ft-ért megkapod, DLC-vel együtt.
///M I Love BMW. :)
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
Beraktam a realistic modot, amibe bent van a reális üzemanyagár, logók, hangok, fizika, stb, illetve a realisztikus fények is. Úgy vettem észre, hogy az AI jármûvek elsõ lámpái így jobbak lettek, viszont a hátsó lámpákat így is alig lehet észrevenni.. Ennél a modnál lámpák terén van esetleg egy jobb?
Illetve ez a realistic dolog. Ez olcsóbbá vagy drágábbá teszi az üzemanyag, kamion, stb árakat? Mert találtam bõven 400 FT feletti üzemanyagárat, illetve 330-ért is 😊
Továbbá az új kamionok, mint a Volvo, aminek a lámpájában van menetfény, a Mecedes Actros, stb, ezeket külön moddal kell berakni? Mert már gyors fuvarral mentem pár új Volvoval, de egyiknek se volt ledes a lámpája.
Köszönöm a válaszokat 😊
///M I Love BMW. :)
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
Milyen verzió alatt mûködik még?
Én is kipróbáltam frank mapját, de egyelõre csak 5-10 percet voltam rajt, (beesteledett 😄 😄) nagyon szép munka 😄