Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AudiQuattro
Hûtõst,új kögelt😊

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Akkor már ketten vagyunk. Az aratást le se mertem fényképezni. <#ijedt>
Jó napot!
Ti milyen pótkocsit húznátok vele?

Mandoki <#eljen> én se tudtam hogy a dinnye téli gyümölcs!
és meg tudhatom én is ?
Szabi
szia, igen! 😄

"Nulla tenaci invia est via"

sziasztok valaki tudja hogy a magyar mapon hol van volvo kereskedés?
Szép napot mindenkinek. (1.7.0 verzióval)
Néhány kép az új térképrõl.Amiért köszönet frank007 nek <#taps><#eljen><#worship>
Nemsokára eljön ez az idõ is,de kárpótoljon az, hogy a haver mehívott egy kávéra.
De hogy a dinnye is déli gyümölcs lett, azt nem tudtam

maujuri
Én is 6000 ért vettem anno, de használom a mapot 1.8.2.5 patchel.
Semmi probléma, én kérek elnézést, nem támadni akartalak.

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Ok bocsi a kirohanásomért de nem szeretem a csalókat mert ha nem tud megvenni egy ilyen játékot amit szeret akkor ne akarjon játszani.
Megpróbálom avval is amit írtál hátha avval megy.Egy próbát megér!
Még egyszer bocsi!
Még hozzá teszem azt is hogy én 27 £-ért vettem anno nem 3000Ft-ért!
maujuri
Elnézést, nem rágalmazni akartam, de miért is nem használod az 1.8.2.5 patchet? Frank mapja megy azzal

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Tudom hogy melyiknél tartunk amúgy ez elsõkként rendeltem meg mert ez a játék megér ennyit!!!!!!!!!!!
Én a magyar mappot akarom használni és ahhoz az 1.4.8 kell!!!
Olvass elõtte mielõtt rágalmazol!!!
maujuri
1.4.8 patch??
Gondolom nem eredeti a játék. Mivel már 1.8.2.5 nél tart.
Szerintem 3000 forintot megér hogy mûködjön.

Ez sem jött be mivel ha módosítom a mod mappát nem akarja látni és csinál egy sajátot megint amiben ugye nincs benne a magyar map.Biztos csak nálam van a hiba és én bénázok ennyit mivel másnál megy de hogy ennyire ne akarjon elindulni...
1.Letöröltem a játékot.
2.Kitöröltem minden mappát ami hozzá tartozott.
3.Feltelepítettem a játékot,beírtam az aktiválókódot.
4.Felraktam az 1.4.8 pach-ot.
5.Csináltam egy profilt amin elvittem 1 árút a megadott helyre és ezt mentettem majd kiléptem a játékból.
6.Elindítottam a játékot,csináltam egy új profilt itt bejelöltem mindent ami a magyar map alkalmazásához kell.
7.Elindul a betöltés Frank007 betöltõképernyõjével.
8.Kiírja a lent írt dolgokat.
Semmilyen mod nincs bent csak ez az egy.
Megüt a guta már hogy nem indul.<#conf>
Törölt felhasználó
Le a kalappal, nagyon jó lett a map.
A profilodhoz tartozó config fájl miatt van a hiba.

Javaslom a következõképp indítsd a térképet.
Készíts egy új mod mappát, a jelenlegit nevezd át valamire (pl: mod_oroginal).
Teljesen mindegy mire, a lényeg, hogy a játék ne tudja az eredeti elérési útvonalon olvasni az gyári mod mappát.

Az új mod mappába másold be a térképet, majd indítsd el a játékot.
Ügyelj rá, hogy egyéb kiegészítõket elsõ körben ne aktiválj a térképpel.
Készíts egy teljesen új profilt, illetve csináld végig a hungary.mbd kiválasztása + mód engedélyezése protokollt.
Ezt követõen mûködnie kell a játéknak.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Igen.Mindent beállítottam ahogy kell mert a régi magyar mapp volt fent nekem valamikor.Sõt nincs bent más mód szóval nem is akadhat össze semmivel.Ezt írja ki:

"Probléma a játékállás betöltésekor!
Nem sikerült betölteni a játékállást.A fenti információ alapján megpróbálhatod kideríteni ennek okát,de megpróbálkozhatsz egy másik játékállás betöltésével is.

A problémát a következõ esetek okozhatják:
1. A mentés nem kompatibilis a jelenleg telepített modokkal.
2. A betölteni kívánt játékállás letiltott vagy eltávolított módokról tartalmaz információt.
3.Egy gyenge minõségû mod tönkretette a kiválasztott játékállást.
4.A mentés során vagy röviddel azután lefagyott a számítógép ami tönkretette a mentést."

Szóval feltelepítettem a játékot a gépre.
Elkezdtem játszani csináltam egy mentést és csináltam egy másik profilt amin már bekapcsoltam a magyar mappot és átállítottam a másik dolgot is. Utána elindítom a profillal a játékot már a magyar betöltõ csík töltõdik nem a szokásos.Utána jelenik meg ez a szöveg.
Ne siesstetek, mert úgy jártok mint én 😞

Estét! 😊
Misuka963
Jó képek,és úgy látom már nagyon ígényes lett a map.
Nagy gratuláció frank-nek 😉 <#eljen><#eljen><#eljen>

Magyar map berakása ott van az "olvass el!!!.txt"-ben, elolvasod, és megcsinálod amiket kell, és menni fog.

Kérdés; megtaláltam az új Volvo kamiont a játékban a kereskedõnél, de az új Mercedes, stb kamionokat nem találom egyik kereskedésben sem. A Volvo-t például egy kiskereskedésben találtam meg, lehet, hogy a többi új kamion is csak a kicsikben van meg?

(Kicsit logikátlan, de a Mercedes nagykereskedésbe nem találtam meg az új Mercedes kamiont.)
sure
Frank és a többiek: Nagyon hangulatos, igényes lett a map, gratulálok! (legalábbis am ennyi egy darab Mór-Észak Pest fuvar alapján látszik)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha már a Szoborpark mellett vezetett utam, nem hagyhattam ki a fotózkodást. Szerencsére nyitva hagyták a hátsó kaput, és be tudtam lógni 😛

https://lh5.googleusercontent.com/-7IOQ0UmF7Yc/UqyzPkWaSeI/AAAAAAAAAgc/1COL3c1c33Q/s1280/ets2_szoborpark05.png

Megfontoljuk az üzenetet!

Lágymányosi híd, budai panoromával
https://lh4.googleusercontent.com/-MmAhJJX524U/UqyzQrLlR8I/AAAAAAAAAgo/29gDUiVi1ZM/s800/ets2_szoborpark07.png

Könyves Kálmán körút - Kõbányai út keresztezõdés
https://lh6.googleusercontent.com/-3lRzUOs7_tM/UqyzQ3q6baI/AAAAAAAAAgs/j586hEGqSPE/s1280/ets2_szoborpark08.png

Ugyanez goole maps street view-n

Isten nem bottal, hanem VMware.

Törölt felhasználó
Köszi szépen!
sure
#34169 -ben a link még mûxik, onnan szedtem le én is.
Restacarról én se kaptam visszajelzést, majd ígérem, elintítok onnan in egy letöltést a statisztikájuk kedvéért, a következõ update-et meg onnan szedem majd már (ha lesz - remélem lesz...)

Isten nem bottal, hanem VMware.

Törölt felhasználó
Nagyon örülök hogy csak restacarról lehet leszedni a magyar mapot, órák óta várok nem aktiválta senki az accountomat. Valaki tudna dobni egy normális linket?
Szerintem nem megy 1.4.8-cal, mert nekem 1.7.1.-en tökéletesen mûxik. A régebbi ment a régi verzióval, viszont nem ment az újjal.
Ja megvan csak nem is figyeltem! 😄
Detto! Am hogy kell átállítani a játékmodult hungary.mbd-re ?
Megtudom csinálni csak nincs fent most a PS, de elküldheted és meggyógyítom 😄

Nem tudom mi a baj.Kitöröltem mindent.Teljesen újra telepítettem a játékot megcsináltam az elsõ fuvart hogy legyen mentés utána a "mod" mappába beraktam csak a magyar zip file-t.Elindítom a játékot megint csinálok egy új profilt ahol bejelölöm a magyar zip file-t és átállítom a másik dolgot (nem jut az eszembe bocsi) elindítom és a betöltõ rész már a magyar de amikor indítom megint azt írja ki hogy nem kompatibilis a játékkal a mod.Pedig 1.4.8 van fent és a magyar map is 1.4.8-at kér.Mi lehet még a gond mert mér ki vagyok.Egész nap ezt próbálom összehozni.<#falbav><#conf>
Értem, az a legnagyobb baj, hogy a PS-het nem értek, amúgy a fülke teteje is fekete, nem tudnál nekem benne segíteni?😊
Meghálálnám!😊

A szemöldök a kamion alapszínét használja, ezért. Külön meg nem festhetõ.
Ha 2 színû festést használsz, akkor olyan színû lesz, amelyik részhez be van téve a szemöldök.
A te esetedben a szemöldök a lökhárítóhoz, a sárvédõhöz és gondolom az aláfutásgátlóhoz van téve és csak a kabinnak van más színe.

A javítás PS-el megoldható. Meg kell nyitni a skint és a szemöldököt át kell színezni a kabin színére.

Oké! Köszi!
Sziasztok!
Valaki tudna nekem linkelni olyan trailer packot, amelyeken valódi cégek festései vannak és kompatibilisek bármelyik mappal és 1.4.12-re is jó? Segítségeteket elõre is köszönöm!
Neked ment az ezelõtti, bocsi a dupláért.
1.4-tõl felfelé az összes verzióval megy, amennyiben a magyar map elõzõ verziójával játszottál, akkor csak ki kell cserélni a magyar.zip-et és a def.zip-et törölni, ha nem akkor új profil, magyar.zip kipipál és játékmodul átállítása hungary.mbd-re.
Valaki nem tudja véletlenül, hogy miért nem lehet lefesteni a szemöldökét?

botto0604
Azt a hibát hogy lehet orvosolni Magyar Map-nál hogy nem jelennek meg a fuvarok? Elõször megjelentek de aztán elkezdtek fogyni. Most meg már nincsenek.

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

maujuri
a dokumentumokban a teljes euro truck... mappát másolt át máshova hogy ha minden kötél szakad meglegyen. Majd a dokumentumoknál lévõt töröld ki. Mindent. mikor újraindítod a játékot létrehozza megint a fájlokat. majd másold be a mod mappába a magyar térképet, és most próbáld. Ne feledd!! Elején csinálj biztonsági mentést mielõtt törölnéd a dokuból.

AudiQuattro
Észrevettem egy hibát s streamline festés rossz helyen van az elején,a napellenzõ kitakarja.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Bajban vagyok!Felraktam a Hungary map 0.9-es mappot újból keztem a játékot de azt írja hogy "nem kompatibilis az utolsó mentéshez".Nincs is utolsó mentés???Mit csináljak?pls help!
Szia.

Nevezd át a TSM-Map_4_X_map.scs fájlt úgy, hogy írj elé 8-10 db z betût, ez a módszer általában beválik.
Így nézzen ki: zzzzzzzzzzTSM-Map_4_X_map.scs

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

Sziasztok! Melyik verzióval megy az magyar map? A régit ki kell törölni?
Hali!Valaki csinálna egy Renault Premium skint?De privátban kérném.Rátok bízom a skint.Üdv:Kristóf
Hali!Valaki csinálna egy Renault Premium skint?De orivátban kérném.Rátok bízom a skint.Üdv:Kristóf
Egy kérdés megint 😊

A TSM 4 van bent, most beraktam néhány új modot, és a déli részeket nem mutatja, ha húzom a térképet akkor is csak egy része lesz látható, de utána automatikusan visszacsúszik..

Az új modok között van egy téli mod, lehet, hogy az a baja? Mert gondolom az alaptérképet "telesítette" be, így azért nem engedi lejjebb húzni, mert úgy veszi, hogy ott nincs semmi, mert az alaptérképen sincs?

De igazából minden déli város megvan, vannak oda fuvarok is, stb, szóval igazából nem nagy probléma, csak gondoltam megkérdezem, hogy van e erre valami megoldás, hogy a téli és a TSM mod is bent maradjon, de látható legyen minden déli város?
Én tegnap vettem meg, azóta kis túlzással orgazmus-közeli állapotban vagyok, szóval abszolút megéri 😄

A warez verziók 1.3.1-nél, jobb esetben 1.4.8nál véget érnek, utána már sehogy se tudod megcsinálni, hogy játszható legyen a játék, és azóta már hány és hány frissítést kiadtak, szóval abszolút megéri.

Én 3000-ért vettem meg a sima alapjátékot, tényleg nem nagy pénz érte, de nagyon megéri.
Ma 2 modos oldalon 70-80 oldalt néztem végig, leszedtem 10-20 modot és gyönyörûen meg mindegyik, és ha már a modoknál tartunk, az újabbakat már jóval az 1.4.8 utáni verziókra adják ki, szóval ha nem eredetivel játszol, már nagyon lapos, unalmas az egész, se TSM map, se semmilyen jó modot nem tudsz hozzáadni.

Szóval hajrá, vedd meg, az a biztos 😊
Fokker
de ha visszaolvasol, találsz linkeket, ahol még 5000.-be sem kerül(DLC-vel).