Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.facebook.com/groups/181449715389118/
Vajo, Misuka963 - <#worship>#worship> 😊
Luspy, AttilaRO - <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#circling>#circling>
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Köszönöm a segítséget!
Ezt a modot próbálta már vki??
Véleményt szívesen olvasnék.
Köszi!
http://ets2.lt/en/mega-pack-v2/
ETS 2 kiegészítõk (1)
ETS 2 kiegészítõk (2)
ETS 2 kiegészítõk (3)
ETS 2 kiegészítõk (4)
ETS 2 kiegészítõk (5)
ETS 2 kiegészítõk (6)
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Hoztam egy képet magammal, nálam ilyen gyengusz a grafika bár ennél valamivel jobb de steam-re ilyet csinál -_-
http://prntscr.com/28lxic
A módokról csak annyit hogy honnan lehet leszedni? Mert még nem találtam 😊 Utolsó kérdésem és többet nem kérdezek és nem kérek 😄D
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
///M I Love BMW. :)
Elõször is, mentsd el másként a feltölteni kívánt képet! Tehát ne png formátum legyen, hanem jpg! Ha ez megvan, akkor menj fel az alábbi oldalra: http://www.abload.de/
Ha ez is megvan, kattints a "Bilder von der Festplatte hinzufügen" gombra (egy házikó az ikonja), a felugró ablakban tallózd ki a kívánt képet, vagy képeket. Ha megvan, akkor láthatod hogy feltöltésre készen állnak a kiválasztott képek. Ez után, nyomj rá alul a zöld "Abload!" gombra. Ekkor elkezdi feltölteni a képet/képeket, ha ezzel is megvagy, akkor a görgess lefelé, és ahol látod hogy felsorolja a beilleszthetõ linkeket, ott a "Direktlink"-et válaszd. Másold ki, majd gyere ide a fórumra. A hozzászólás dobozkába kattints bele, majd alul, a kék "Kép Beszúrása" gombra klikkelj, a felugró ablakba pedig illeszd be a kimásolt linket, és kattints az OK gombra! Ha megvan, akkor a hozzászólás elküldése után megfog jelenni a kép itt a fórumon! 😊 Ha több képet töltöttél fel erre a képtárhelyre, akkor mindegyiknél ugyanúgy a direktlinket másold ki! Azonban ha már a fórumba akarok beilleszteni õket, akkor értelemszerûen, mindegyiknél külön rá kell nyomni a "Kép Beszúrása" gombra, és a kimásolt linket beilleszteni, le okézni, másolni az újabb direktlinket, visszajönni ide, kép beszúrása gomb, link beilleszt, oké... és így tovább. 😊
///M I Love BMW. :)
De nem is nagyon érdekel 😉
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Modokat nézegetek, én szeretem megtartani a játék eredetiségét, nem szeretek moddolt kamionokat használni stb. De a környezet javítására szeretnék használni modokat, van is bent pár (pl.: Project Realism)
Ha minden igaz, akkor a játékon belül nem kell õket aktiválni? Mert különösebb változást nem vettem észre.
Illetve, milyen beállítások mellett lesz a legrealisztikusabb? Logitech G27-em van (ligákban szoktam versenyezgetni) eddig H-váltóval használtam, de ha jól tudom akkor valóságban ezeken a kamionokban már automata váltó van.
Ti melyik modokat ajánljátok?
Köszönöm a válaszotokat, Dani!
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
biztos élvezetes lehet 😄

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

#33792 (Norby646)
Teljes mértékben egyetértek veled. Már többször lett javaslat téve a pontrendszer felülbírálására, átalakítására, illetve az álregek kiszûrésére, de sajnos nem történt semmi, pedig egy egyszerû beépülõ script segítségével simán megoldható lenne a dolog.
#33793 (Jutiput)
Köszönöm az elismerõ szavakat. Igyekszem továbbra is segíteni, mint ahogy sokan mások is megteszik ezt itt a fórumon.
#33796 (fagy53)
Igazad van, valóban vannak ilyen emberek. Abszolút nem foglalkoztam volna a dologgal, ha nem éreztem volna inkorrektnek a dolgot. Mindenkinek szíve-joga a szabad vélemény nyilvánítás, de a segítõ szándékot "elgáncsolni" finoman szólva sem elegáns.
/off
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Ám látom nagyon szép grafikán tudtok játszani, sajna az én õsrégi koloncom eléggé vissza fogottan bírja 😞 így is néha bekad 😄
A #33787-es hsz a Tõled megszokott és sokunk által megbecsült, elismert színvonalat nyújtott.
Amíg a kevésbé névtelen, elérhetõ fórumtársak többsége elismeri és ezt le is írja, a profi segítségnyújtásodat, addig ne foglalkozz ezekkel az anoním aljas megnyilvánulásokkal, mindenütt van ilyen és ehhez hasonló unatkozó féreg....