52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Robi546
    Mint hogyha tik nem szoktatok volna néha hülyeségeket írni. -.-
  • SnyperD
    Én elhiszem csak az már nem vicces amikor értelmes kérdező is hülye választ kap :)
  • Robi546
    Jó. Én meg csak hülyéskedek. -.- Egyébként új képek a blogon.
  • TruckerDave
    A 3.-ik képből legalább több lenne.
  • vajo
    Király
  • Sóschips
    Meg helyes író bajnok:D..magyar ország?!WTF?QQQQ
    Ráadásul ez krva nagy hülyeség volt,hogy egész világ benne lesz...józan traktoros ésszel is tudja az ember,ha Euro Truck Simulator,akkor nagy valószínűséggel nem a japánoknál fogunk lenni,hanem az EU-ban.
    De meglehet,hogy én is tévedek.
    Off vége.
  • JohnBart
    Na, megoldódott a GamesComos rejtély...

"Az elmúlt pár napot a kölni GamesCom-on, Európa legnagyobb gaming kiállításán töltöttük. Na nem a kiállítók között: a kamionos játékok egyszerűen nem kelendőek annyira, hogy megérné bemutatóstandot foglalni. Ehelyett üzleti ügyben érkeztünk a rendezvényre, a játékok mellett ugyanis több kiadó is saját standdal várta a lehetséges partnereket a kiállítás földszintjén. Itt töltöttük el az idő nagy részét: a játékaink terjesztését ugyanis már nem mi végezzük, a kiadók nélkül a programok sokszorosítása és boltokba kerülése nem történhetne meg. A megfelelő partner megtalálása így ezen téren legalább olyan fontos, mint jól megcsinálni a játékot - gondolom érthető hát, miért fektetünk bele olyan sok időt.

Természetesen nem csak a kiadókkal tárgyaltunk, hanem a játékkiállítást is szemügyre vettük, a publikus részek pedig pont olyanok, mint elképzeltük: átkozottul hangosak, és tömve voltak játékosokkal, javarészt fiatal srácokkal - ennek okát a mellékelt képek remekül megmagyarázzák..."

Akkor azt mondja meg nekem valaki, hogy ki a franc írja a Rondomedia sajtónyilatkozatait? Neki is érik egy seggberúgás... :)
  • kazai21
    "menő":DDD
  • szabii98
    sosevót az
  • leho94
    azt közbe mégse
  • kazai21
    Mert ő már tud egy pár dolgot ETS2-ről és már menő.
  • SnyperD
    *megintt sorry
  • SnyperD
    Amúgy ja ! Faszé kell megin vitát kelteni -.- Írta gyerek hogy új itt,és ezért kérdezett!!!
  • JohnBart
    Vagy ha a T&T-hez hasonlóan ezúttal is a közösséggel fordítatják le a játékot.

@Robi546: Nagyon jó arc vagy. Meg az se zavarjon, hogy ketten már lentebb értelmesen megválaszoltuk a kérdéseit.

@vajo: Szerintem ideje lenne beírni a fejlécbe azt is, hogy "Nem, nem lesz Magyarország a játékban." ;D
  • szabii98
    Akkor lesz magyar, mikor a SevenM lefordítja. ETSnél elvileg úgy volt hogy kiadás napján, GTSnél csúszás volt, de mivel itthon csak a magyar változatot tudod megvenni így nem okoz problémát majd hogy később lesz a megjelenése.
  • Robi546
    Na akkor válaszolok!
    Igen magyar ország és az egész világ benne lesz az ETS 2 -ben mint az FSX-ben csak ez még részletesebben lesz!
    A Játék magyar nyelven is megjelenik hógyne meg japán,arab,kína,héber. :)
    xD Na jó csak vicc.
  • szabii98
    Cső kocsis. Rég nem láttalak
  • kazai21
    Hogy sikerült ezt "véletlen" berakni?:D
  • Truck Driver001

Troll veszély..
  • atiho
    opsz bocsi rossz kép
  • JohnBart
    Köszönöm szépen! :)
    Középfokú nyelvvizsgám van németből, de hét éve egy mukkot nem foglalkoztam a nyelvvel, látszik is... :D

@TruckerDave: 200 szó? Volt az nálam 3000 is... ;)
    Egyébként meg T&T-ben én is vért izzadok a pályák többségén az ezüstért, ezúttal sikerült jól belőnie az SCS-nek a nehézségi szintet... :)

@SnyperD: Ne feledd, hogy a T&T-ben a gyorsulást és a fizikát a szűk pályás ügyességi lavírozáshoz lőtték be. Nekem mondjuk a nyögvenyelős gyorsulás tetszik, azért az a tehetetlenség csak életszerűbb, mint a GTS-es "10 másodperc alatt 110-re a pótos Scaniával"-manőver... :D
  • SnyperD
    Én kormánnyal mégszarabb :D Meg alapból van egy 20-20° os holttér a kormány középállásába + nincs kuplungom így nagyon lassan indul el :D + Megjegyezném hogy a gyorsulás még így is szar :D
  • TruckerDave
    T&T-vel nem játszom. Demot kipróbáltam, de aztán kicsit uncsi lett, meg szar voltam benne :D
  • SnyperD
    Azért mondtam ha érdekelne :)
  • TruckerDave
    Többször nem is nagyon kell, max. ha valamiért le kellett törölnöd.
  • SnyperD
    Még megvan az eredeti serial :) de csak 5 ör lehet felhasználni a játékot :) Mármint 5 ör aktiválni én eddig egyszer akkor felraktam :)
  • TruckerDave
    Az már jó jel ha ott vannak, és tudnak az éhező közönségről is :D

#5584 Nem olyan nagy gond ha fordítani kell, jó időtöltés. Csak mivel nem vagyok annyira jó mint JohnBart meg te, így nem annyi dolgot tudok és nem kapok ajándék eredeti játékot T&T-nél igaz csak 30 szócskát fordítottam, ti meg vagy 200-at.
  • SnyperD
    9 éve tanulok németet de csak az euro truck a german truck meg a flugzagen feuerwher simulator jött át :D
  • Robertoo21
    Azt mondja, hogy akik csinálják az ets2-őt, egy standdal lesznek a helyszínen, minden információval az ets2-t illetően. Ebben az évben meg fog jelenni, és említi, hogy a Gts- Ets-es közösség elég nagy, és "éhes" az új játékra...

Említ egy repülőtéri tűzoltó szimulátort is...ha érdekel átfordítom azt is!!!
  • JohnBart
    OK, a jó németesek füleljenek. Én nem hallottam, hogy itt említették volna az ETS2-t, de a beszélgetés elején szimulátorokról, meg kettesekről van szó ha jól értettem.

Egyre inkább az az érzésem, hogy a német kiadó elbaszta a dolgot, de ez esetben az SCS is, mert a legjobb reklám mindenképp egy GamesComos szereplés lenne nekik.
  • JohnBart
    Masu: Magyarország nem lesz, megjelenési dátum nem ismert (idézek a blogról: minden, a neten olvasható dátum jelenleg spekuláció), magyar nyelven pedig valószínűleg elérhető lesz a játék - vagy a közösség csinálja meg, vagy szerződéses partner, még nem tudni kicsoda.

Biliard10: A Trucks & Trailers volt az. ;)
  • WinStar
    LOL,levagy maradva kicsit
  • biliard10
    vki nemtudja mi lesz a meglepetés játék?
  • SnyperD
    + Magyar akkor lesz amikor mi fordítjuk :) Nem vicc! A Trucks and Trailerst is mi fordítottuk a csapatnak így lett magyar nyelven is kiadva :) És előreláthatólag ezt is fogjuk fordítani ( Ha már az elődjét is kellett )
  • vajo
    Itt az összes képet megtalálod a játékról eddig.
    És a játékba nem lesz Magyarország. Még megjelenési dátum se biztos, így nem tudjuk, hogy mikor lesz kapható a játék.
  • Masu
    Szevasztok!
    Nem olyan régen figyeltem fel az Euro Truck Simulator 2-re.
    Egy pár videót és képet már láttam, rendkívül megnyerő játék.
    Kérdéseim a következők:
    A játék pályája Magyarországon is átível?
    A játék magyar nyelven mikortól lesz előreláthatólag elérhető.
    Én mindenféleképpen eredetiben szeretném megvásárolni a magyar nyelvű játékot.
    Az előzetes képek videók alapján megérdemli.
    Válaszotokat előre is köszönöm!
    További szép napot!
  • tuzfal3
    :D
  • szabii98
  • SnyperD
    Hát bassz tehetek arról hogy kockák webnyelven írogatnak ? :D
  • WinStar
    ez kemény volt :D