52664
-
#5577 Először én se értettem milyen T betűkről magyaráz. :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!TÉK = Teljesen Értelmetlen Komment (vagy valami ilyesmi)
akkor van TÉK ha pl az idő vagy hsz szám megegyezik -
SnyperD #5575 Nem mondod -.- Hol hagytam volna ki T ket? -
#5574 5555 ! -
SnyperD #5573 Milyen téket? -
#5572 Ilyen TÉKet kihagyni -
#5571 Nagyobb az esély, hogy a kiadó hibázott, és nem túl sokat tudnának mutatni. DE remélem valami nagyra készülnek, mint ma az F1 2011-et mutatták be, és csak most derült ki, hogy lesz Safety car, pedig az a játék egy hónap múlva már a boltokban lesz. -
JohnBart #5570 Mert nyilbán azt hiszik, én írok anonimba. Nyugodtan befejezheted. -
SnyperD #5569 Azért írok anonymba kihasználom az ál-skizó skillemet :D -
#5568 Szerintem felesleges a blogon szájkaratézni, sokra nem mész vele, meg szerintem Jánost sem kell megvédeni, biztos meg tudja magát, ha akarja. Igazából inkább nem kell foglalkozni velük, semmi értelme, csak erre ugranak. És majd megint jön, hogy a hülye Magyarok csinálják a fesztivált (még ha nem is Ti kezdtétek). Pláne nem anonim ként szájkaratézni... -
SnyperD #5567 Bocs dupla de én is belinkeltem neki :D -
SnyperD #5566 Hihetetlen Blog on leírtam hogy a faszé vitatkozunk erre ott egy csávó és keményen beszólt neked. HIHHHHETETLEN :D -
JohnBart #5565 Semmi érdemleges infó nincs a sajtónyilatkozaban a kötelező ajnározáson kívül: "300 000 eladott ETS", GTS és T&T mint folytatás, "hihetetlen zsír ETS2", stb.
Valami random arc egyébként kérdezte a blogon, hogy honnan vesszük a GamesCom-os prezentációt, linkeltem neki a lentebb linkelt sajtónyilatkozatot, fél óra alatt törölte az SCS. Most vagy nincs semmijük és a kiadó eléggé elbaszott valamit, vagy nagyon nem akarnak idő előtt semmit megerősíteni. Hmm... -
#5564 Remélem, hogy a Rondomedia jót írt, mert kíváncsi lennék mit mutatnak a játékból. :) -
JohnBart #5563 Augusztus 17-21. Hogy pontosan melyik nap lesz kiállítva a játék (már ha ki lesz, de mondom, a Rondomediánál csak nem írtak baromságokat) nem tudom, nem írják sehol. -
Sóschips #5562 #5553,apád sem volt látszerész. -
#5561 nejátszál már az alregeidddel!!! -
Szentis fiu #5560 sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy mior fogják a piacra dobni a játékot? -
Sóschips #5559 De most ne legyünk szemetek,mondjuk meg az igazat,hogy augusztus 20-án pesten a mit tudom én melyik parkban,pár kenyérbe sütnek bele..ilyen zsákbafaszommacska..szóval mindenki menjen,s vegyen kenyeret. -
DIESEL DOG #5558 :DDDDD -
#5557 Itt az utcába ingyen osztogatják:) -
#5556 A Games Comot mikor írtátok mikor lesz ? (Bocs de nem találom :) ) -
SnyperD #5555 Orvosnál nyalóka helyett most ezt adnak. Azt mondták vmi iskolakezdési akció :D -
#5554 Zöldségesnél, fodrásznál Világbajnok ár -
Sóschips #5553 A környéken én csak ezeken a helyeken tudom:D..de majd ma megnézem a patikában,meg a postán,hátha ott olcsóbban adják:):D -
JohnBart #5552 Hogy te miféle helyeken meg nem fordulsz...
@szabii98: Innen szedtem az infót, azért a német kiadó csak nem állítana légből kapott baromságokat. :) -
DIESEL DOG #5551 Hmm érdekes én egy parfümériában láttam... -
Sóschips #5550 Tegnap óta lehet kapni a madarasteszkóban,meg az obiban,meg azt hiszem a praktikerben is.
Csak figyeld azt a szájpíííííbaszpíííííkrvpííííí futocsíkot -
kawasaki kx #5549 sziasztok valaki tudja hogy mikor jon ki az EURO TRUCK SIMULATOR 2,en nem tudok rola hogy kijott volna meg! :) -
#5548 Amennyire titokban tartják...ráadásul én ezen a topicon kívül nemhallottam hogy lesz a GamesCom-n...:/ -
#5547 Remélem az első ok miatt. :) -
vajo #5546 Ha lesz is Gamescom, kivi vok mivel rukkolnak elő. -
JohnBart #5545 Azért bízok benne, hogy megy ez kulturáltan is... ;)
Egyébként meg az utolsó 20 komment közül csak az enyémet törölték ma, gondolom mert emlegettem a Gamescom-os bemutatót... Na most ez vagy azért volt, mert tényleg valamit be fognak mutatni, vagy azért mert épphogy semmit, én meg dezinformálom a népeket. :D -
SnyperD #5544 Leszarom hogy kétszer írok teljesen őszintén ,mégha lebannoltok is :) úgysem fogtok :) Nah mindegy de a lényeg hogy látszik hogy ez a 12 éves vérpistike friss angol tudással meg intertnettel leül trollkodni a gép elé leírja a mondatát hogy ADDIG NEM HAGYOM ABBA A SPAM AT AMMEDIIG NEM VÁLASZOLTOK 3 or leírja és akkor még ő van kiakadva hogy szólsz nekik hogy 12 éve u.a. a szart adják ki, de emellett ott vannak az építő ötleteid is meg leírja hogy utálod a csapatot ( Ez honnan jött a kis pötsnek és vagy puncikának ). De olvasd el majd kommentem blog on :D -
SnyperD #5543 Amúgy meg nemtom hogy én v vki de beindult egy folyamat hogy miért nem válaszoltok a válaszokra, basszátok meg magatokat, rohadjatok meg scs nem veszem meg a játékotokat de erre se reagálnak semmit :)
Mondjuk egyszer énis anonymban írtam neki szó szerint hogy basszátok meg mivel nem hogy szűkebb lenne az úttest de még rá is adnak 2 métert -.- . Az még az első szerpentines bejegyzésnél volt pár hónapja, de akkor bezzeg egyből törölték :D
+ Írták uccsó posztba hogy óvatosan vezessetek a szerpentinen. PFFF még egy anyahajóval is bevállalnám ott az előzést kanyarba :D -
JohnBart #5542 Bocs a dupláért: Abban meg nagyobb összegben merek fogadni, hogy a következő hozzászólásában azt írja, Anonymousként valójában én fikáztam. ;D -
JohnBart #5541 Direkte nem válaszoltam neki, hülyével nincs értelme vitatkozni, főleg az interneten - de kösz, hogy vetted a fáradtságot. ;) -
SnyperD #5540 Azt az Andrey nevű faszt anonymba elküldtem a pitsába. Aztmondja egész nap a gép előtt ülsz. AZ lehet, de Te értelmes dolgot írsz nem hülyeséget. Egyébként meg u.a. csinálja :D -
Robi546 #5539 Valaki megírhatná az SCS csapatnak hogy javíthatnának azon hogy: Belső nézetben az Információs panel vagy mi az ahol mutatja hogy hány km-re elég az üzemanyag hány fokos a víz, hány km-t mentél le stb... a műszerfalon hogy ne legyen annyira fényes mivel a T&T-ben úgy volt és írtak is ide hogy az egy kicsit rossz volt. Tehát angolul ezt meg írhatod, én nem akarok nekik írni és nem is tudom hogy hova írjak. Így rátok bízom. :) Előre is köszi. -
#5538 Hamarabb írnak, mint utána olvasnának.