52664
-
SnyperD #5738 ÉS mikorra esedékes? :) -
JohnBart #5737 Nem küldtem még el a cuccot nekik. ;) -
#5736 Volt hogy, elvittem a rakományt és nem volt a ki jelölt helyen semmi csak a raktár, a megjelölt rakodó hely nem volt ott. Persze a küldetés térképp mutatta hogy ott van a rakodó hely. Aztán szépen letelt az idő és az ideg szét b...o.t pedig pont tudtam volna venni saját kamiont, egy újabb típust. Amúgy szétnéztem a városba hátha más hova kell vinni csak rossz a küldetés de mind hiába. Remélem ilyenekre majd figyelnek. :) Mert nem nevettem rajta. Bár lehet azt kellet volna. Csak hát nem mindegy ha dolgozik az ember hogy ki fizetik e, a bérét. -
#5735 Köszönjük! -
tomi0113 #5734 Inkább ne szólaltál volna meg. Kitűnő ötlet lett volna. hehe:) -
#5733 -.- -
#5732 Arra gondoltam meg kéne "hekkelni" a programban a sofőr fejét és a saját burámat raknám a helyére. Kitűnő ötlet. hehe :)))))) -
#5731 Végül is volt T&T-s cikk az újságban?
Ud: megnéztem, volt. Scs-sek mit szóltak? -
JohnBart #5730 Ha nincs kedved végiglapozni a blogot, itt minden röviden össze van foglalva. -
Robi546 #5729 nincs mit. :) -
#5728 köszi :) -
Robi546 #5727 http://blog.scssoft.com/
csak a blog van más oldal nem nagyon van, úgy tudom. -
#5726 sziasztok! tudtok valami oldalt ahol le van írva minden újjítása ennek a játéknak az elődjéhez képest? milyne játékmódok milyen kamionok lesznek benne?? előre is köszi -
Robi546 #5725 hát nekem tök mindegy mivel nekem nem kell olyan. :D -
Ide rakják a készítők a legújabb képeket. Itt mindig megtalálod.
-
vajo #5723 -
#5722 Meg mosolyogtatsz :))))))))))))) értékelem a poént :)))))))))) -
vajo #5721 Bár ha nagyon kritikus szemmel nézzük, az első képen azok a fák a szikla elött nagyon véznák.. valahogy nem keltik azt, hogy ott vannak, de ezt tényleg csak a nagyonagyonagy kritika. -
#5720 Jaaa-ja, nekem is be jövősek. -
DANIELTRUCKER #5719 !.....
Nagyon jók a képek! Az utak pedig ezen a pár képen sem megegyezők! -
#5718 Robertoo21 úr honnan szedted ezeket a képeket ? -
#5717 ..nem is tudom , van busz szimulátorom és a buszokat is imádom, a busz kormánya a 260 asnak az egyik kedvencem, és talán hozzá is tudok jutni. Ezért írtam. Amúgy a kamion kormány se rossz ötlet. Kíváncsi volnék milyen lehet, egyszer biztos meg csinálom. Állati lenne úgy Euro truck -olzni biztos. -
JohnBart #5716 Bejövős nekem az eltérő szalagkorlát is, remélem végre nem csupán ugyanazon pár elemből építik meg az utakat az összes országban... :) -
vajo #5715 H5N1. :))) Amiért rinyáltam az a nagyobb látótávolság, és megcsinálták. Látom a távoli hegyeket is. A másik az a növényzet, ami gyönyörű lett. Végre 3D-s fák és a fűről ne beszéljek mert az is eszméletlen lett. Meg jó az élsimítás. Pöpec a gém. -
JohnBart #5714 OK, nem is okoskodni akartam. :)
Csak ugye kis stúdió, a kiadó sem nagy, szerintem az is nagy eredmény ha a kamionok megkapják a licencet... :) -
#5713 Basszus ez kurvajó!! -
#5712 Eeeee.. milelt? Semmi kritika? Nem vagy lázas? :D Amúgy tényleg faszás. -
vajo #5711 Faszántos. Szép, tetszik. Grafika, fák, növényzet: Pipa. -
#5710 Az autó licenceket megvennék annyiból, amennyit a TDUsok nem tudtak költeni egy rohadt Lambo-ra :) -
#5709 opciós szerződéssel sokminden elérhető... tudom, hogy külön csoport, hiszen márkán bellül is rengeteg külön csoport van...szakmámból és munkámból kiindulva is közel állok hozzá...a "csillagoshoz" ;) -
#5708 -
#5707 Jól néz ki ! -
JohnBart #5706 Egyáltalán nem biztos, mivel tudtommal külön cégcsoport alá tartozik mindegyik márkánál a személyautó és a nehézgépgyártás (Volvónál ez 100%). ;)
Egyébként szép és hangulatos képek, bár nem igazán értem a fejlesztők hozzáállását. Azt írják, kétszer is meggondolják a jövőben, hogy kiadjanak-e képeket a félkész dolgaikról a mindenbe belekötő fikázók miatt. Vazzeg, az egész interneten ez megy, tanulják meg ignorálni a kötözködő trollokat, és olvassák át a konstruktív kritikát. A végére meg maradhatnak a dicsérő kommentek, hogy mindenki happy legyen.
Játékmenettel kapcsolatos infók szeptemberben várhatók. -
Sóschips #5705 Nem tök mindegy?-.- -
#5704 gondolom a licencet megszerezve beépítik az ai-autókat is...renault, mercedes, volvo... -
#5703 really nice!
az ai is új nem? -
-
Robi546 #5701 hogy ha tényleg olyan lenne mint a kamion akkor miért nem kamion kormányt erősítesz rá és miért busz kormányt ?? -
#5700 dfgt kormány aminek a képét nem sikerült kirakni. Nekem tetszik ha a kormány nem kis méretű. Gondoltam már rá hogy valahogyan rá erősítenék egy busz kormányt és akkor olyan volna mint ha tényleg kamiont vezetnék. -
#5699 Úgy vettem észre hogy ez az a kormány amit az elmondások alapján árfekvésben is talán érdemes megvenni. Mit gondoltok?