52664
-
#5497 hol hasonlít ez MAN-ra te???
-
#5496 Holland-IFA -
#5495 ............................................________
....................................,.-‘”...................``~.,
.............................,.-”...................................“-.,
.........................,/...............................................”:,
.....................,?......................................................\,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:”........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
............/.`~,......`-...............................\....../\
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,
.....`=~-,_\_......`\,.................................\
...................`=~-,,.\,...............................\
................................`:,,...........................`\..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_\..........._,-%.......`\
...................................,<`.._|_,-&``................`\
-
Sóschips #5494 Ez egy Daf...de semmi baj. -
#5493 -
Robi546 #5492 tetszetős kamion bár nem tudom milyen. :D A MAN-ra hasonlít egy kicsit vagy milyen kamion ez ?? -
#5491 Valaki említette a villogó mentőt,jó ötlet lenne! Mivel kéklámpás fan is vagyok így tényleg jól mutatna. :D -
#5490 Na, ezek sem rosszak, de nem hiszem, hogy a méretarány ugyan az. Ha mégis, az áruk nem semmi. 200-300 eurót azért nem érnek meg. -
#5489 Huh,kösz! Pedig az ETS maxon a GTS kevésbé de fut,a T&T-nekem sem jó. -
De ez se rossz -
Én egy ilyet szeretnék nagyon, azthiszem Tekno modell.. :) -
#5486 Ha fém, az a rosszabb. Gyerekjáték. Műanyagból azért jó, mert a makettező úgy alakítja, ahogyan szeretné. A polcnak így is szép dísze lehet, valószínűleg az előbbi csak nekem fontos, mint makettezőnek. -
vajo #5485 -
#5484 ahaoké -
vajo #5483 Nekem van ilyen kamionom, így tudom, hogy fém. Szóval nem szar, és ki is van dolgozva, csak a fényképezőgép nem csinált olyan éles képet, hogy lásd a részleteket. -
#5482 na szabika . ha hallgattál volna bölcs maradtál volna ..
#5480 : conti , szerintem nem :) szerintem ez egy kínai sima műanyag gép :) hiszen nekik nem az a lényeg hogy hogyan van kidolgozva . svsz nekik annyi hogy kamion formája van ? igen ! merci ? ( mivel sok mercije van a cégnek ) igen ! akkor már csak egy matrica kell rá és annyi :))
-
WinStar #5481 nincs feje az emberkédnek :D -
vajo #5480 Szerintem élőben sokkal jobb, meg full fém az egész. -
#5479 Bocs ezt nem hagyhattam ki :D -
#5478 .¤*¨¨*¤.¸¸...¸.¤*¨¨*¤.
\¸.¤ SG.hu/Ets2 ¨*¤.
.\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*¨¨*¤.
..\
/
.▌
/ \ -
#5477 Milyen gyártmány a merga? Mert elég gagyinak tűnik (bár ezek a reklámkamionok legtöbbször ilyenek). -
vajo #5476 Hali mindenkinek.
Kedves Rajongók! :-)
Versenyt indítunk rajongóink között. Kérlek ajánljátok barátaitoknak és ismerőseiteknek a MAHARTLOG facebook oldalát. Akinek a legtöbb ismerőse, barátja likeol-ja az oldalunkat megkapja a legújabb fuvarozó eszközünket. A eredemény hirdetés 2011 augusztus 19.-én tartjuk. A nyertes részére cégünk augusztus 20.-i tűzijáték idejére további meglepetéssel kedveskedik.
Eredeti
Megkérek minden olyan kamionbarátot, aki szereti az országút királyait, az Lájkolja a MAHARTLOG facebook oldalát. (Ne a bejegyzést.)
Szóljon mindenki a haverjának, ismerősének, hogy lájkolja, és győztes ajándékokban részesülhet.
Köszönöm mindenkinek -
WinStar #5475 OFF: LOL,ez poén,életemben nem hallottam róla xD
#5473: megértőnek,am. tudom hogy vannak normálisak is,csak ritka az olyan egyed :D
Nah szintén befejeztem az offolást. -
#5474 Kicsit? :D
Tirexiről a többi itt.
Én befejeztem az offolást. :) :D -
SnyperD #5473 Itt is vannak normális emberek :D Csak sokaknak nagy szája van interneten keresztül de velük is el lehet normálisan lenni csak megértőnek kell lenni :) Am Tirexi a Játékos, videós ( ha jóltom kicsit paraszt)+ 2 milliárdwattos erősítős mélynyomós csávó? -
WinStar #5472 azt se tudom ki az xd -
#5471 - 7 verschiedene, teils original gebrandete Zugmaschinen von realen Herstellern ---> ezekszerint megkapták a kamionokra a licenceket... -
#5470 Véletlenül nem ismered Tirexit? -
WinStar #5469 fent vagyok,és értelmesebbek az emberek ott,nincs hurrogás,kedvesek,segítenek is..... -
#5468 Az már más kérdés. Különben is értelmes topikot nemigen rombolnak szét. -
#5467 Mit csinálsz? -
#5466 Mert nem ilyen? Nyitnak egy topikot 20 emberből 10 minimum troll... -
#5465 Állandóan ezzel jönnek. 'Az sg már csak ilyen', meg 'minden sgs ilyen', meg 'jellemző az SGsekre'. Szvsz már megvan a vélemény a fórumról nem kell itt erősítés. -
SnyperD #5464 Mi a faszé kell újra leszólni csak most diplomatikus módon? Most erősítetted a példáját grat. -
#5463 "ez jellemző rátok SG-sekre,hogy ha valaki valamit nemtud jól,vagy nemtudja akkor azt lehurrogjátok,lehülyézitek,stb"
Van PH fórum is, nyugodtan lehet oda is menni. -
WinStar #5462 jó jó rendben,nem vagyok kamionos és tény hogy nem vagyok szakértő a dolgokban mint ti.De azért nem kéne mást lehurrogni azért mert nemtudja a dolgokat....ez jellemző rátok SG-sekre,hogy ha valaki valamit nemtud jól,vagy nemtudja akkor azt lehurrogjátok,lehülyézitek,stb....sztem mident szépen is meglehet mondani.(tisztelet a kivételnek)
#5452: tudom,de van aki hisztizik miatta,mert nem egyenes,de az már nem az én problémám.Én pl. a GTS-ben azt imádtam hogy végre belehetett menni az alpokba és nem volt unalmas a táj,meg nem lehetett mindig az A osztályú kamionnal 120-al pödörni,mondjuk én mindig 90-100-at mentem,de a kanyargósabb részeknél max 60-at.Én bízom benne hogy az ETS2-ben is megoldják ezeket,hogy ne mindig csak egyenes út legyen. -
#5461 azért kifigyeltem egyböl 1 szép sort ami nem olyan rossz :)
- Több mint 60 európai nagyváros :) -
#5460 :DDDD -
cbzotyoka #5459 Mint kamionos fia 1000-szer jártam Svájcban és ott van határ és vám majdnem fél óra az átjutás, mivel svájc nem csatlakozott az unio-hoz,ezzel csak azt akarom kifejteni hogy van határ.
-
Euro Truck Simulator 2 - release date: 2011.11.25.
Meglátjuk...
Am, az aszfalt tényleg fos!