52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • kutizsolt
    hol hasonlít ez MAN-ra te???
  • luspaydavid
    Holland-IFA
  • Atikah
    ............................................________
    ....................................,.-‘”...................``~.,
    .............................,.-”...................................“-.,
    .........................,/...............................................”:,
    .....................,?......................................................\,
    .................../...........................................................,}
    ................./......................................................,:`^`..}
    .............../...................................................,:”........./
    ..............?.....__.........................................:`.........../
    ............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
    .........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
    ..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
    ...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
    ...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../
    ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
    ............/.`~,......`-...............................\....../\
    .............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
    ,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,
    .....`=~-,_\_......`\,.................................\
    ...................`=~-,,.\,...............................\
    ................................`:,,...........................`\..............__
    .....................................`=-,...................,%`>--==``
    ........................................_\..........._,-%.......`\
    ...................................,<`.._|_,-&``................`\

• Sóschips
    Ez egy Daf...de semmi baj.
  • leho94
  • Robi546
    tetszetős kamion bár nem tudom milyen. :D A MAN-ra hasonlít egy kicsit vagy milyen kamion ez ??
  • Mark98
    Valaki említette a villogó mentőt,jó ötlet lenne! Mivel kéklámpás fan is vagyok így tényleg jól mutatna. :D
  • gumikacsa
    Na, ezek sem rosszak, de nem hiszem, hogy a méretarány ugyan az. Ha mégis, az áruk nem semmi. 200-300 eurót azért nem érnek meg.
  • Mark98
    Huh,kösz! Pedig az ETS maxon a GTS kevésbé de fut,a T&T-nekem sem jó.
  • V43 1105

De ez se rossz
  • V43 1105

Én egy ilyet szeretnék nagyon, azthiszem Tekno modell.. :)
  • gumikacsa
    Ha fém, az a rosszabb. Gyerekjáték. Műanyagból azért jó, mert a makettező úgy alakítja, ahogyan szeretné. A polcnak így is szép dísze lehet, valószínűleg az előbbi csak nekem fontos, mint makettezőnek.
  • vajo
  • szabii98
    ahaoké
  • vajo
    Nekem van ilyen kamionom, így tudom, hogy fém. Szóval nem szar, és ki is van dolgozva, csak a fényképezőgép nem csinált olyan éles képet, hogy lásd a részleteket.
  • Gerypapa 95
    na szabika . ha hallgattál volna bölcs maradtál volna ..
    #5480 : conti , szerintem nem :) szerintem ez egy kínai sima műanyag gép :) hiszen nekik nem az a lényeg hogy hogyan van kidolgozva . svsz nekik annyi hogy kamion formája van ? igen ! merci ? ( mivel sok mercije van a cégnek ) igen ! akkor már csak egy matrica kell rá és annyi :))
  • WinStar
    nincs feje az emberkédnek :D
  • vajo
    Szerintem élőben sokkal jobb, meg full fém az egész.
  • Cosmo1999
    Bocs ezt nem hagyhattam ki :D
  • Cosmo1999
    .¤*¨¨*¤.¸¸...¸.¤*¨¨*¤.
    \¸.¤ SG.hu/Ets2 ¨*¤.
    .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*¨¨*¤.
    ..\
    /
    .▌
    / \
  • gumikacsa
    Milyen gyártmány a merga? Mert elég gagyinak tűnik (bár ezek a reklámkamionok legtöbbször ilyenek).
  • vajo
    Hali mindenkinek.

Kedves Rajongók! :-)

Versenyt indítunk rajongóink között. Kérlek ajánljátok barátaitoknak és ismerőseiteknek a MAHARTLOG facebook oldalát. Akinek a legtöbb ismerőse, barátja likeol-ja az oldalunkat megkapja a legújabb fuvarozó eszközünket. A eredemény hirdetés 2011 augusztus 19.-én tartjuk. A nyertes részére cégünk augusztus 20.-i tűzijáték idejére további meglepetéssel kedveskedik.

Eredeti

Megkérek minden olyan kamionbarátot, aki szereti az országút királyait, az Lájkolja a MAHARTLOG facebook oldalát. (Ne a bejegyzést.)
    Szóljon mindenki a haverjának, ismerősének, hogy lájkolja, és győztes ajándékokban részesülhet.

Köszönöm mindenkinek
  • WinStar
    OFF: LOL,ez poén,életemben nem hallottam róla xD

#5473: megértőnek,am. tudom hogy vannak normálisak is,csak ritka az olyan egyed :D

Nah szintén befejeztem az offolást.
  • szabii98
    Kicsit? :D
    Tirexiről a többi itt.
    Én befejeztem az offolást. :) :D
  • SnyperD
    Itt is vannak normális emberek :D Csak sokaknak nagy szája van interneten keresztül de velük is el lehet normálisan lenni csak megértőnek kell lenni :) Am Tirexi a Játékos, videós ( ha jóltom kicsit paraszt)+ 2 milliárdwattos erősítős mélynyomós csávó?
  • WinStar
    azt se tudom ki az xd
  • Robertoo21
    - 7 verschiedene, teils original gebrandete Zugmaschinen von realen Herstellern ---> ezekszerint megkapták a kamionokra a licenceket...
  • szabii98
    Véletlenül nem ismered Tirexit?
  • WinStar
    fent vagyok,és értelmesebbek az emberek ott,nincs hurrogás,kedvesek,segítenek is.....
  • szabii98
    Az már más kérdés. Különben is értelmes topikot nemigen rombolnak szét.
  • luspaydavid
    Mit csinálsz?
  • V43 1105
    Mert nem ilyen? Nyitnak egy topikot 20 emberből 10 minimum troll...
  • szabii98
    Állandóan ezzel jönnek. 'Az sg már csak ilyen', meg 'minden sgs ilyen', meg 'jellemző az SGsekre'. Szvsz már megvan a vélemény a fórumról nem kell itt erősítés.
  • SnyperD
    Mi a faszé kell újra leszólni csak most diplomatikus módon? Most erősítetted a példáját grat.
  • szabii98
    "ez jellemző rátok SG-sekre,hogy ha valaki valamit nemtud jól,vagy nemtudja akkor azt lehurrogjátok,lehülyézitek,stb"

Van PH fórum is, nyugodtan lehet oda is menni.
  • WinStar
    jó jó rendben,nem vagyok kamionos és tény hogy nem vagyok szakértő a dolgokban mint ti.De azért nem kéne mást lehurrogni azért mert nemtudja a dolgokat....ez jellemző rátok SG-sekre,hogy ha valaki valamit nemtud jól,vagy nemtudja akkor azt lehurrogjátok,lehülyézitek,stb....sztem mident szépen is meglehet mondani.(tisztelet a kivételnek)

#5452: tudom,de van aki hisztizik miatta,mert nem egyenes,de az már nem az én problémám.Én pl. a GTS-ben azt imádtam hogy végre belehetett menni az alpokba és nem volt unalmas a táj,meg nem lehetett mindig az A osztályú kamionnal 120-al pödörni,mondjuk én mindig 90-100-at mentem,de a kanyargósabb részeknél max 60-at.Én bízom benne hogy az ETS2-ben is megoldják ezeket,hogy ne mindig csak egyenes út legyen.
  • Gerypapa 95
    azért kifigyeltem egyböl 1 szép sort ami nem olyan rossz :)
    - Több mint 60 európai nagyváros :)
  • kazai21
    :DDDD
  • cbzotyoka
    Mint kamionos fia 1000-szer jártam Svájcban és ott van határ és vám majdnem fél óra az átjutás, mivel svájc nem csatlakozott az unio-hoz,ezzel csak azt akarom kifejteni hogy van határ.
  • yokel

Euro Truck Simulator 2 - release date: 2011.11.25.

Meglátjuk...

Am, az aszfalt tényleg fos!