52664
-
DANIELTRUCKER #5658 Még az FXS-ben sincsen megcsinálva a csávó keze! Meg azt minden kamionra külön kellene megcsinálni! -
WinStar #5657 sztem még az lenne jó a játékba ha a csávónak a kezei meglennének csinálva a kormányon,meg hogy nyomkodja a gombokat,meg esetleg vált,meg ilyenek :) -
Robi546 #5656 Hát ja. :D -
#5655 Amíg nincs játék addig csomó dolog itt is off. Ábrándozunk mi lenne a jó stb. :) Offolj itt aztán átmész oda ha megvan a játék. :D -
Robi546 #5654 tudom én már pedig írtam a topicba hogy javítsák ki de azt mondták hogy ha majd megjelenik a game akkor. -
#5653 Akkor már értem miért nincsenek videók -
#5652 Nem lehetett. az scs nem volt jelen mint kiállító. -
#5651 nemírta hogy otthon, de az sem igaz hogy rengetegen. Ez nem egy EA játék tehát aligha 300an kipróbálták. -
#5650 Ott lehet hogy lehetett, de ő úgy írta, hogy otthon már mennyi mindenki játszik vele. -
#5649 GamesCom-n szabadon lehetett tolni, ebben biztos vagyok. -
#5648 Nem tolja senki a játékot, mer sehol sem adták még ki. Azok a képek az SCS-es képei, ő meg egybe szedte őket. -
vajo #5647 Vagy törlöm az összes hozzászólásodat, vagy megpróbálod egybe leírni? -
#5646 -
#5645 Rengeteg kép szerintem már valaki tolhatja is vele csak, mi kapjuk meg karácsonyra ;) -
#5644 Tik nem tudjátok a rendszer követelményeit? :) Esetleg. Tik Tak ez az én taktikám :)) -
#5643 Nem lehet tudni a rendszer követelményeit, System requirements ? -
#5642 Mi ez gyerekek egy vita fórum? ájhhhá ma minden hol ez van látom :))))) -
#5641 Soha nem hallottam még ezt a szót.
De ez jó, tetszik:D
Tik:D -
#5640 Hát ez majd úgy karácsony előttre lesz majd egy jó kis ajándék. -
SnyperD #5639 Azért valami bemutatót tarthattak volna :) Hogy lássák mit szponzorálnak :D -
#5638 Neked. Nekem igen -
SnyperD #5637 De ez nekünk nem hír :D -
#5636 Miért? 4-5 naponta szoktak mostanában hírt adni magukról. Most pedig adtak, 19.én -
vajo #5635 Nagyon kussol az SCS :DDD -
#5634 Az OFF topicra kattintva Not Found!-ot adja ki mert hibás az URL! -
Robi546 #5633 még nem adták ki és ott az off topic. :) -
#5632 Kössz a jó tanácsot!
UI: Szerintem a feladatok többségében ez kivitelezhetetlen! -
DIESEL DOG #5631 Legyél szíves és fent a banner (fent látható kép) alatt futó szöveget olvasd végig, és értelmezd. -
#5630 nem hiszem, hogy lebírod ... több, mint 200 kiló. -
kawasaki kx #5629 sziasztok adna nekem valaki egy linket ahonnan lebirom tolteni az EURO TRUCK SIMULATOR 2 ?? -
#5628 Több szót? : ) -
DANIELTRUCKER #5627 Állj be 1.-re szépen és akkor nincs ilyen probléma! -
#5626 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem T&T-vel kapcsolatban. Hogy lehetne azt megoldani hogy a feladatnak csak akkor legyen vége ha megnyomok a bill-en egy gombot,mert nagyon idegesítő hogy a szerelvény "kiflibe áll" a parkolási zónába és befejezettnek veszi a feladatot. -
SnyperD #5625 Szerintem értette :D Csak ez is baszogatás :( -
#5624 Ti, parasztosan. Bár nem tudom mi értelme van, mert több szót kell kiejteni. :D -
#5623 úgy látszik hogy véletlenül megnyomtam a "válasz erre" gombot! :D -
#5622 Ha megnyitom az OFF topickot, "Not Found!"-ot adja ki!
Urlja így néz ki: http://www.sg.hu/%3C/a%3E.%3C/center%3E%3Cbr%3E%3Cbr%3E%3Ca%20href=
Javítsatok ki! -
#5621 Régen a csirkét felénk... "Menek a tikoknak ennyi annyi" -
SnyperD #5620 amúgy miért mindig nekem címzed? :D Én meg amúgy hülyeségre reagálok hülyeséggel szóval nézz körül -
#5619 Tik?
Az mit jelent?