52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • thomson002
    " This is Tisza Hid "
    Ez jó volt !
  • SnyperD
    Csak egy kérdés. A hunting unlimited et is ők csinálták? Mert akkor simán meg lehetne csinálni a kamionból való kiszállást. Ami nem csak azért lenne jó hogy elmész wcre és itt a forumon mutatsz róla képet hanem végrehajthatnád az amerikában G.O.A.L nevű mutatványt ami igen sokat segítene néha. :)
  • DIESEL DOG #5415
    Szép! Az SCS grafika téren kitesz magáért...
  • bullseye9
    //OFF: Ha esetleg megtalálod, Haulin topicba linkeld már be légy szíves.
  • vajo
    LOOOOOOL. :))))

"Anonymous said...

This is Tisza Hid (Szeged Hungary)
    http://nepszava.com/files/2011/03/Mora_F_61-qpr.jpg

It isn't the same... quite similar but not the same...."

August 7, 2011 8:05 PM

Ez tetszik...vicces. Jó poén így korán reggel.. xD
  • WinStar
    köszönöm mindkettőtöktől a gyors segítséget,megkeresem ha élek halok akkor is :)
  • leho94
    open source map, nem tudom hogy fent van-e még valahol
  • vajo
    Gondolom Open Source Map akar lenni.
  • WinStar
    ez tök jó,ez melyik mapp a haulinba?
    Tudsz pm-be dobni egy letöltő linket?
  • leho94
    ez igaz, kurva sokból tartana egy ilyet megcsinálni például :
  • Robi546
    ja akkor bocs. Eddig ezek az országok biztos hogy benne lesznek: Hollandia,Francia,Német,Osztrák,Szlovákia,Lengyelország,Belgium és még talán Svájc és olasz ország.
  • WinStar
    az biztos,pl. leírtam az elöbb pár kérdést hogy miket lehet írni az SCS-nek...de senki nem mondott róla véleményt,míg másnak általába mondanak.
  • vajo
    Egy pöppet :)))
  • Sóschips
    Az.Elég rendesen.
  • gumikacsa
    Hát, kegyetlen az élet :)
  • Sóschips
    Nem csak az,valaki ír valami saját ötletet,más lehurrogja,hogy mit képzel,stb..aztán vagy előtte leírta már ő is,vagy ugyan azt az ötletet írja le.De a másikat meg letudja baszni...ez a vicc kb.
  • WinStar
    mindig öröm amúgy itt az sg-n írni hozzászólást mert senki se figyel oda a másikra,csak nyomják és nyomják a rizsát.....ha valaki észreveszi hogy írnak és hozzászól az már egy szent ember.
  • vajo
    ETS-be és GTS-be az össze lehajtó ugyanolyan. Erről beszélek....
  • SnyperD
    Sikerült megoldanom :) A gamepad gombjaihoz találtam egy progit ami a gamepad gombokat billentyű parancsokhoz rendeli. Mostmár csak az a gond h a h váltónál nem tudom beállítani a billentyű gombokat mivel az csak vezérlőt fogad el :D
    Ezek után lenne az a kérésem ha nem is két játékvezérlő a váltót belehessen állítani billentyű gombokra. JohnBart remélem elolvasod :)
  • Truck Driver001
    "oylan van az egész világon" :DDDDDDDD
    A röhej az, hogy ez tény..
  • vajo
    Legalább a lehajtó is lenne olyan mitn való életben, mert ha már megcsinálták a híd prefabot rohadt nehéz lett volna már megcsinálni a komplett lehajtót...ezért utálom az SCS-t mert képtelen valami valósághűen megcisnálni. Gyárt előre 10 kereszteződést és oylan van az egész világon. Am fasza a model, tetszik, csak azt bánom hogy nem valósághű. :D
  • Stig95
    te most hatalmas szamárságot írtál...
    Az ETS1 se egész eu-ban játszódott és most se mondta senki hogy benne lesz egész európa... Ő az országokat kérdezett amik benne lesznek!
  • Robi546
    Olvasdni tudsz ? -.-
    "A játék európában fog játszódni még nagyobb térképpel, mint elődjei."
  • Stig95
    Na ez az amit még senki se tud!
  • patrikvincenzo
    Ez most melyik Országokba fog játszódni?
  • gumikacsa
    :D Én csak tudok róla, hogy létezik. Sajnos én sem tudom, mit érdemes használni ilyen célra.
  • SnyperD
    Ő ha a ppjoyjoy ra gondolsz akkor nem megy mer a ppjoyba max 32 gombot lehet beállítani de a másik a ppjoyjoy ba már csak 16 ot lehet ténylegesen belőbi :( . De ha van másik erre hivatott program akkor nagyon boldog lennék ha elárulnád :)
  • gumikacsa
    Ezzel csak az a gond, hogy egy vezérlőt sem tudnak normálisan "belőni". Több vezérlő használatához érdemes erre hivatott szoftvert használni, akár 3-4 vezérlőt is be lehet úgy állítani, hogy a játékban használni lehessen.
  • yokel
    Itt a szokásos összehasonlítás (SCS vs. valóság):

• yokel
    Én a 6. pontot ki hagynám szervizelés volt eddig is meg képek voltak hogy reflektort rakhatunk rá meg egyéb dolgokat.

A refi felrakás nem teljesítménynövelés, és én arra kérdeznék rá.

Am, az új képeken látható híd, a D11-esen van a cseheknél, Prágától nem messze keletre
  • V43 1105
    Eszméletlen..! Kiváncsi leszek milyen lesz FULL HD-ban zsir új gépen..
  • tpbence0323
    Nagyon kiraly
  • thomson002
    Az első kép :

Nekem napról napra egyre jobban tetszik ez a játék !
  • tomi0113
    [center]http://3.bp.blogspot.com/-GSybPsu7GsE/Tj7FHhy1w-I/AAAAAAAAAWg/hYglw819mrE/s1600/1-2.jpg

• tomi0113
    Mér lettek ilyen kicsik?xD
  • tomi0113
    [center]

• WinStar
    nekem ezek a kérdések merültek fel bennem:
    1.Határokon lesz-e vámolás csak a kamionoknak?
    2.Ha kompozunk8netán Szícilia,vagy Angliába(ha benne lesz))hogy egy kicsit láthatjuk-e majd a kompot...legalábbis ahogy a partra jön és lenyíilik a kapu és lehet indulni.
    3.A kompból kijövet lesz-e forgalom(ha lesz kompozási lehetőség benne)
    4.A rendőrökön fejlesztenek valamit?Pl. Trafipaksz,vagy leintés az út szélén?
  • luspaydavid
    Jók, nekem tetszenek még itt ott csiszolni kéne bővíteni talán.
    Én a 6. pontot ki hagynám szervizelés volt eddig is meg képek voltak hogy reflektort rakhatunk rá meg egyéb dolgokat.
  • SnyperD
    Esetleg JohnBart megemlíthetnéd nekik hogy a játék felismerjen egyidejűleg több vezérlőt. PL Ha be van dugva egy kormány és egy gamepad akkor azt egybe be lehessen beállítani és ne úgy hogy vagy ez vagy az. Kérlek említsd ezt meg nekik mert most készítek kormányhoz váltót és másként nem tudnám megoldani.
  • DANIELTRUCKER
    Nem rossz!