2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/

Konzolba írd be: map pályanév

Magyar Lab Rat (képregény)

• DarkSector
  • lolSL
    steamben jobbklikk, tulajdonságok, integritás ellenőrzése
  • Kicsikiraly
    egyelőre nem látok FAQ-t, úgyhogy ide fordulok a kérdésemmel:

meglepően jól fut a játék a gépemen, semmi akadozás, semmi semmi, de néha-néha egyszerűen ledob az asztalra. ezzel nem is volt nagy baj, vissza tudtam lépni, mentések nem vesztek el, semmi probléma. igen ám, de egyszercsak most valami elromlott. nem tudom folytatni a játékot, ha rámegyek h continue game, azzal az átfordulós dologal végigpörög a képernyő és fekete képet kapok, ahol indulnia kéne a játéknak, aztán egy ugrással megint a menükép (Glados terme, glados enyhén villog), megint egy kattogós átfordulás, ami mögött megint a menükép van, és ottragadok, csak ctrl+alt+del/folyamat leállításával lép ki a játék. mi lehet a probléma?
  • Pares
    Oltári ez a játék! A vége nagyon fasza volt!

• Falkon
    Nem tudom, valahogy nem gondoltam arra. :DDDDDD
    Így utólag én verem a fejemet a falba.
  • BoneDragon
    Számomra a legidegesítőbb a játékba, hogy iszonyat rövidek a pályák és mire kezdenék belejönni, máris tölt a másik pályára...
  • BoneDragon
    Ezen, hogy lehet elakadni?O.o
  • Zomil
    ezt irtam már korábban... :D

a vicc az, h a játék elején vmi iszonyat gány a forditás a felétöl és a co-op-ban meg nagyon is jo...sztem nem ugyanaz forditotta.
  • Falkon
    Megvan! Youtube-on találtam videót! :DDDDD
    Azért köszi! :)
  • xxxpaulxxx
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha jól emlékszem oda kell csinálni a portalt, ahova a 3. lézernyaláb megy a falba (a képen nem látszik) a másik portal meg értelemszerűen a recieverekkel szembe levő falrészbe
  • Falkon
    A 4. fejezetben, amikor egy trükkös pályára megyünk, azt hogy kell megcsinálni? Van 3 lézer, 3 lézer node, és 2 kocka.
    Egy kép:

Egyszerűen nem tudok rájönni.
  • xxxpaulxxx
    Vannak benne elég durva félrefordítások is... de érdekes, a játék felétől állítottam át magyarra, ott egész korrekt volt:D
  • Rage47
    okos volt a fordító ismét
  • xxxpaulxxx
    Most újrakezdtem a játékot és észrevettem, hogy vannak azért elég kemény hibák a magyar fordításban...
    Wheatley néha egyes szám második személyben ragozza a mondandót, amit rólunk mond, néha meg többes szám második személyben... fail:D
  • gregtom6
    Ha valahol látnátok a Final hours of Portal 2 310mb-os így készült anyagokat, feltölthetnétek valahova, mivel nekem Androidom van.
  • xxxpaulxxx
    Én is csak itt használtam először:D
    Steamet alig látom át azóta, lehet majd vissza is állítom:)
  • Spészgószt
    mondjuk a cs behal töle...de annyira illúzió romboló a fordítás legtöbbször, hogy ihaj!
  • xxxpaulxxx
    Nincs mit, ez minden valve játéknál így működik, amiben van ungáríze felirat:D
  • daneelolivaw
    tyhű, ezt nem is tudtam...köszi szépen!:)
  • xxxpaulxxx
    Állítsd át a steamet magyarra
  • daneelolivaw
    sziasztok!
    steames verzióban van meg a portal 2, amin sajnos nincs magyar verzió. nem tudjátok, esetleg honnan szerezhetem meg a szükséges fájlokat, hogy átvarázsoljam a mi nyelvünkre? előre is köszi a választ!
  • xxxpaulxxx
    Ok, ma van kedved esetleg majd játszani?:)

Vagy van aki a 3. chapternél tart a coopban?:D
  • FSpofon
    . The Razer Hydra and Portal 2 bundle will run games $139.99 (USD) and can be ordered from Razerzone. Pre-orders begin in May with the final product shipping in June.
  • sznus
    Végre! Erre vártam mióta! Remélem "egybepakkban" baráti ára lesz!
    Ideje volt, hogy aloldalt is csináljon neki a Razer.
  • MerlinW
    Folytattam, de csinálhatjuk tovább, a felére sem emlékszem csak, hogy mennyit szívtunk az 5. chapter-ben:) Max majd nem súgok:)
  • xxxpaulxxx
    Akkor lehet, hogy ilyen Half-life / Blue shiftesen látni lehet az egyik karakter szemszögéből a másikat:D Figyelni kell akkor coopban is:P

#1028:
    -ne nézd a videókat
    -vedd meg a játékot
    -ne nézd a fórumot
  • kotar
    És akit érdekel annak tudok ingyen adni egy portal 1-et csak küldjön egy privátot és a steam account-ja nevét.
  • Malakai
    Nagyon jó volt a single, a szövegek (történet) is tetszett, meg a...
    ...a régi Aperture Science részek Cave Johnson dumájával is.

Egyik részen szúrtam ki, nem nagy cucc, de gyors nyomtam egy screenshotot is. :)
  • Palinko
    9
  • kotar
    Eddig jó kis fórum volt de az a baj hogy én még nem tudok játszani vele és az egész fórum most már egy SPOILER tanya
  • xxxpaulxxx
    Ez hatalmas:D De csalás egy picit nem?:D
  • RelakS
    nemár :D

Ez még egyszerű
    Egyelőre csak annyit, hogy használd a festéket.

Ha így sem megy, akkor majd mondunk többet :)
  • holecsko10
    Üdv mindenkinek.El akadtam és nem tudom hogyan tovább.
    Valaki tudna segíteni?
    Itt egy videóról.

Előre is köszönöm a segítséget.
  • BoneDragon
    Hány chapter van benne?
  • FSpofon
    A Razer Hydra mellé külön az eszközhöz tervezett pályák is kerülnek a játékba.

• Palinko
    nah végigtoltam én is :D
  • xxxpaulxxx
    Nem rossz, de azért van benn pár baromság...

Leginkább ez szúrt szemet: "de bőven belefért volna egy kihívásokon alapuló módszer, amik teljesítéséért feloldhattuk volna e tartalmakat."
    Vannak acsikért kapott cuccok...

Tényleg... MerlinW! Azóta folytattad a coopot?:)
  • RelakS
    hajjajjjajjj...
    nyomtam ma 2 és fél órát, de nem érzem, hogy a vége a közelben lenne...
    viszont a trutymó tanító részek nagyon állatok :)
  • DarkSector
    Szerintem is, de hogy jön ez ide?.
  • Calver
    annyira bírom, amikor valaki keménykedik, hogy ő kit és hogyan picsázna el gamepaddal...
    olyan komikus