2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
-
#1057 -
#1056 steamben jobbklikk, tulajdonságok, integritás ellenőrzése -
#1055 egyelőre nem látok FAQ-t, úgyhogy ide fordulok a kérdésemmel:
meglepően jól fut a játék a gépemen, semmi akadozás, semmi semmi, de néha-néha egyszerűen ledob az asztalra. ezzel nem is volt nagy baj, vissza tudtam lépni, mentések nem vesztek el, semmi probléma. igen ám, de egyszercsak most valami elromlott. nem tudom folytatni a játékot, ha rámegyek h continue game, azzal az átfordulós dologal végigpörög a képernyő és fekete képet kapok, ahol indulnia kéne a játéknak, aztán egy ugrással megint a menükép (Glados terme, glados enyhén villog), megint egy kattogós átfordulás, ami mögött megint a menükép van, és ottragadok, csak ctrl+alt+del/folyamat leállításával lép ki a játék. mi lehet a probléma? -
Pares #1054 Oltári ez a játék! A vége nagyon fasza volt!
-
#1053 Nem tudom, valahogy nem gondoltam arra. :DDDDDD
Így utólag én verem a fejemet a falba. -
#1052 Számomra a legidegesítőbb a játékba, hogy iszonyat rövidek a pályák és mire kezdenék belejönni, máris tölt a másik pályára... -
#1051 Ezen, hogy lehet elakadni?O.o -
#1050 ezt irtam már korábban... :D
a vicc az, h a játék elején vmi iszonyat gány a forditás a felétöl és a co-op-ban meg nagyon is jo...sztem nem ugyanaz forditotta. -
#1049 Megvan! Youtube-on találtam videót! :DDDDD
Azért köszi! :) -
xxxpaulxxx #1048 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha jól emlékszem oda kell csinálni a portalt, ahova a 3. lézernyaláb megy a falba (a képen nem látszik) a másik portal meg értelemszerűen a recieverekkel szembe levő falrészbe -
#1047 A 4. fejezetben, amikor egy trükkös pályára megyünk, azt hogy kell megcsinálni? Van 3 lézer, 3 lézer node, és 2 kocka.
Egy kép:
Egyszerűen nem tudok rájönni. -
xxxpaulxxx #1046 Vannak benne elég durva félrefordítások is... de érdekes, a játék felétől állítottam át magyarra, ott egész korrekt volt:D -
#1045 okos volt a fordító ismét -
xxxpaulxxx #1044 Most újrakezdtem a játékot és észrevettem, hogy vannak azért elég kemény hibák a magyar fordításban...
Wheatley néha egyes szám második személyben ragozza a mondandót, amit rólunk mond, néha meg többes szám második személyben... fail:D -
gregtom6 #1043 Ha valahol látnátok a Final hours of Portal 2 310mb-os így készült anyagokat, feltölthetnétek valahova, mivel nekem Androidom van. -
xxxpaulxxx #1042 Én is csak itt használtam először:D
Steamet alig látom át azóta, lehet majd vissza is állítom:) -
#1041 mondjuk a cs behal töle...de annyira illúzió romboló a fordítás legtöbbször, hogy ihaj! -
xxxpaulxxx #1040 Nincs mit, ez minden valve játéknál így működik, amiben van ungáríze felirat:D -
daneelolivaw #1039 tyhű, ezt nem is tudtam...köszi szépen!:) -
xxxpaulxxx #1038 Állítsd át a steamet magyarra -
daneelolivaw #1037 sziasztok!
steames verzióban van meg a portal 2, amin sajnos nincs magyar verzió. nem tudjátok, esetleg honnan szerezhetem meg a szükséges fájlokat, hogy átvarázsoljam a mi nyelvünkre? előre is köszi a választ! -
xxxpaulxxx #1036 Ok, ma van kedved esetleg majd játszani?:)
Vagy van aki a 3. chapternél tart a coopban?:D -
#1035 . The Razer Hydra and Portal 2 bundle will run games $139.99 (USD) and can be ordered from Razerzone. Pre-orders begin in May with the final product shipping in June.
-
#1034 Végre! Erre vártam mióta! Remélem "egybepakkban" baráti ára lesz!
Ideje volt, hogy aloldalt is csináljon neki a Razer. -
#1033 Folytattam, de csinálhatjuk tovább, a felére sem emlékszem csak, hogy mennyit szívtunk az 5. chapter-ben:) Max majd nem súgok:) -
xxxpaulxxx #1032 Akkor lehet, hogy ilyen Half-life / Blue shiftesen látni lehet az egyik karakter szemszögéből a másikat:D Figyelni kell akkor coopban is:P
#1028:
-ne nézd a videókat
-vedd meg a játékot
-ne nézd a fórumot -
kotar #1031 És akit érdekel annak tudok ingyen adni egy portal 1-et csak küldjön egy privátot és a steam account-ja nevét.
-
#1030 Nagyon jó volt a single, a szövegek (történet) is tetszett, meg a... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...a régi Aperture Science részek Cave Johnson dumájával is.
Egyik részen szúrtam ki, nem nagy cucc, de gyors nyomtam egy screenshotot is. :)
-
#1029 9 -
kotar #1028 Eddig jó kis fórum volt de az a baj hogy én még nem tudok játszani vele és az egész fórum most már egy SPOILER tanya -
xxxpaulxxx #1027 Ez hatalmas:D De csalás egy picit nem?:D -
#1026 nemár :D
Ez még egyszerű
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyelőre csak annyit, hogy használd a festéket.
Ha így sem megy, akkor majd mondunk többet :) -
#1025 Üdv mindenkinek.El akadtam és nem tudom hogyan tovább.
Valaki tudna segíteni?
Itt egy videóról.
Előre is köszönöm a segítséget. -
#1024 Hány chapter van benne? -
#1023 A Razer Hydra mellé külön az eszközhöz tervezett pályák is kerülnek a játékba.
-
#1022 nah végigtoltam én is :D -
xxxpaulxxx #1021 Nem rossz, de azért van benn pár baromság...
Leginkább ez szúrt szemet: "de bőven belefért volna egy kihívásokon alapuló módszer, amik teljesítéséért feloldhattuk volna e tartalmakat."
Vannak acsikért kapott cuccok...
Tényleg... MerlinW! Azóta folytattad a coopot?:) -
#1020 hajjajjjajjj...
nyomtam ma 2 és fél órát, de nem érzem, hogy a vége a közelben lenne...
viszont a trutymó tanító részek nagyon állatok :) -
#1019 Szerintem is, de hogy jön ez ide?. -
#1018 annyira bírom, amikor valaki keménykedik, hogy ő kit és hogyan picsázna el gamepaddal...
olyan komikus