2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
-
#1137 Sziasztok!
Az van,hogy nyomatjuk a coopot és a tumbsbts utáni map után nekünk bejön a lobby 2 map,ahol lehetne választani a mapok közül,ahol eddig voltunk,de nincsenek ott a választható pályák...!Mert gondolom nem menti el őket? Mit kellene csinálni?
Szóval a lobbyban vagyunk,de csak az 1. levelbe mehetünk tovább...!ötlet? -
#1136 -
#1135 durva
ilyet csináltunk kémia órán:p -
#1134 Nem vicc, 3500Ft-ért lehet kapni, krumpli nélkül:) Oktatójáték gyerekeknek. Mert ugye ezt már általános iskolában megtanították nekünk:)
-
gregtom6 #1133 Ja jó, akkor oké. -
#1132 gregtom6:
de miért kéne tárolni programot krumplin?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a krumpli glados-nak csupán áramforrás volt, semmi más
grebber: tul sok sci-fi-t nézel... -
#1131 Hm már csak 10 achievement kell és megvan mind :D -
#1130 én megyek :) -
xxxpaulxxx #1129 Nah jólvan... akkor most megsértődök és megyek inkább pókerezni:P -
xxxpaulxxx #1128 Valakinek nincs kedve coopozni??? Chapter 3nál tartok a coopban:D -
#1127 LHC-ról is tud mindenki. -
gregtom6 #1126 Pontosan. Így, és a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!krumplis rádió készítést figyelembe véve, amit szintén biztosra meg lehet csinálni, mert már láttam ilyet, nem is olyan hülyeség az a kérdés, hogy esetleg valahogy programot is el lehessen-e tárolni valahogy krumpliban -
#1125 te nem tudsz írni
a horoszkópokat szellemek írják -
kotar #1124 MerlinW,visszaigazolsz steam-en? -
#1123 Olyat én is tudok írni bárkiről semmi alapja nincs! -
#1122 olvasd el a horoszkópod, abban mindenre választ lelsz. -
#1121 Ezt mondják vannak ott már komolyabb dolgok is csak hát ezt nem fogják tudtunkra adni ugy sem.Mert megint jönne a kamu szöveg mint az ufoknál hogy akkor pánik lenne.Apjuk faszét nem értenek hozzá. -
#1120 Márpedig elemi részecskéket sikerült teleportálni pár méteres távolságba, ez tény. -
#1119 Én már játszottam a coop-al, de szívesen játszom veled. Majd nem segítek annyit:) Egy részét meg úgyis elfelejtettem:)
Vegyél fel Steam-en: MerlinW [HUN] -
#1118 "Portálos kísérletek már bizonyították, hogy lehetséges teleportálni. Csak eddig még atomokat sikerült csak átvinni egyik helyről a másikra."
Igen ezt KELL mondaniuk a külvilág felé.
-
kotar #1117 Van valaki köztetek aki még nem játszott co-op-ban és van kedve velem játszani? :D Csak küldjön egy privátot.
Előre is köszönöm.Ja és hogy mikor lesznek olyan emberek akik képesek a co-op-ban mindenféléért fizetni?Ezalatt értem az integetést,pacsit,stb.És a játékban mikor lesznek trade-elhetők a sapik,egyebek? -
gregtom6 #1116 Igen, az is lehetséges abszolút. Mint ahogy említettem a későbbi kommentemben. -
gregtom6 #1115 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Portálos kísérletek már bizonyították, hogy lehetséges teleportálni. Csak eddig még atomokat sikerült csak átvinni egyik helyről a másikra. (persze az Aperture már tovább haladt ettől) A krumplit meg fel lehet használni például rádió készítésre is, amíg ki nem szárad a krumpli(bármilyen meglepő, de működik) -
gregtom6 #1114 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem akartam spoilerezni, de GLaDOS-t is abba zárja Wheatley. -
#1113 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Merevlemezként?! Én úgy értettem, áramforrásként voltak használva. Szolgáltatnak kb 1.1V-ot, amin még az Aperture Science eszközök működőképesek. -
xxxpaulxxx #1112 Persze ez létező dolog, csakúgy, mint a Gravity gun és a Portal gun -
gregtom6 #1111 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tényleg lehetséges "merevlemezként" használni egy krumplit? Általában a HL és Portal játékok tudományosan nem szoktak hülyeséget mondani, de erre mutathatna valaki valami linket, h ilyen lehetséges-e. -
Ironman2 #1110 Jól láttam? Lefogyott Gabe Newell? -
#1109 @ Valve, a megjelenés környékén:
-
xxxpaulxxx #1108 Nah jah:D
#1107: Lennék én a helyében azért... lenne pénzem fogyókúrára is:D -
#1107 gabe lefogyott már csak 200 kg -
#1106 2011. 15. hét 2011. 04. 11. - 2011. 04. 17. -
#1105 igen? április 22.-ei a lista, ezt meg én építem az ön tudatába kedves! :) -
#1104 vagyis én olcsobban vettem külföldröl ugy,h megjelenés napján játszhattam vele :D -
#1103 tudatodba építem hogy hetes csúszásban vannak a listák -
#1102 Én nem mondtam hogy rosszul tetted. -
xxxpaulxxx #1101 Én pl azért vettem meg steamen, hogy már a megjelenés napján játszhassak... nekem megérte -
#1100 steam-en most per pillanat 10ezer, külföldről 8500ft, nem 125%, igaz csak majdnem annyi.
az hogy akcióban előtte mennyi volt az egy dolog, mert külföldön is változtak az árak, de mindig is olcsóbb volt mint steam-en, és ez nem csak a portal 2-re igaz.
Steam-en soha nem éri meg csakis évek után akcióban. de akkor is ritkán. -
xxxpaulxxx #1099 :) -
#1098 Hát nem :D De jól mutat polcon :P