2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/

Konzolba írd be: map pályanév

Magyar Lab Rat (képregény)

• Zomil
    Amugy magyar feliratra hogy lehet beállitani a játékot? megnézném milyen lett :)
  • xxxpaulxxx
    Én akartam elsőként végigvinni a topicban=( Dehát a technika ördöge közbeszólt:D
  • Fehercsoki
    Értem köszi.Coop-ra milyen lehetőségek vannak?Online/LAN?Hallottam hogy valahogy a splitscreen co-opot is meg lehet oldani.
  • Atkamon
    Külön pályák vannak... Nem lenne túl sok értelme végigmenni az 1 személyes pályákon ketten, ha egyszer egyedül is meglehet oldani... A coop pályák sokkal komplexebbek.
  • HeadHunter86
    Gondolom külön pályák, másképp nem sok értelme lenne.
  • Fehercsoki
    A co-op módban más pályák vannak amit direkt a co-ophoz csináltak vagy a sima egyjátékos pályákat lehet 2en végigvinni?
  • Zomil
    Nah Steam szerint 8ora alatt fejeztem be :)
    Jo játék volt, jön ezután a co-op mod még, aztán pedig lehet az acsikat csinálgatni, majd remélhetöleg custom pályák is elgezdenek készülgetni :)
  • xxxpaulxxx
    Annyira jó, hogy pont ma kellett bekapnia valami nyavaját a gépemnek:)
    Eddig csak a videokártya driver szarakodott... most kiderült, hogy valami komolyabb:D
  • NEOreg3
    MW2 is megelőzte, meg a Black Ops is, ha lesz HL2 EP3, akkor az is meg fogja előzni

de csak egy időre
  • Rage47
    Legyőzte a CS-t, ez durva.
    http://store.steampowered.com/stats/
  • Atkamon
    Hát igen, ez is fennt lesz Steam-en azoknak is, akik dobozosan vették meg :) Ráadásul Steam-en 10000, Zavvi meg 7500-at vont le ma a kártyámról... Ezt a 2-3 napot meg kibírom...
  • Rage47
    elmaradt az óra a portal 2 miatt http://www.gamepro.com/forums/topic/5181814/professor-preempts-portal/
  • xxxpaulxxx
    Én nem... a sokkal jobban szeretem ezt a steamesdit:) A steam accountomat bárhol elérhetem... és vele együtt a kedvenc játékaimat:)
  • morvaigaben
    Kár, hogy a pre-ordernél nem küldik ki a dobozt...
    Ezt az egyet sajnálom, hogy így szereztem be.
  • csokalaci
    Na végre sikerült megoldanom. Bár eddig is ezt csináltam, kétszer is, de végül harmadjára bejött. Leálíltottam frissítést, és letöröltem az eddigi contentet, majd DVD-n az Install-ra kattintottam. Végre DVD-ről települ.
  • csokalaci
    Igen itt is .sid kiterjesztések vannak.
  • NEOreg3
    a dvd-n általában sid kiterjesztésű fájlok vannak, portal2 esetében nem tudom mi a helyzet, de az biztos, hogy a sid-el semmit nem tud kezdeni
  • csokalaci
    #835: Max sebességgel jön, csak hogy nekem lassú a letöltésem.
    #837: Mind a kettőt próbáltam már. Első dolgom a CD kulcs megadása volt.
  • MerlinW
    Elkezded a telepítést Steam-en, majd miután létrehozta a könyvtárakat, kilépsz belőle, bemásolod a DVD anyagát, Steam elindít és ő már csak ellenőrzi a hitelességet/letölti ami hiányzik. Ennyi.

Persze ez csak azoknál működik, amelyeknél nincsenek tömörítve a fájlok.
  • MerlinW
    Dehogynem.
  • NEOreg3
    működnie kell a DVD-ről való telepítésnek

nem tudom melyik verzió a jó, de a kettő közül az egyikkel telepíteni fogja dvd-ről:
    1) be se legyen kapcsolva a steam, amikor a dvd-n rányomsz a telepítésre
    2) legyél bejelentkezve steam-en, amikor a dvd-n rányomsz a telepítésre

mindezt persze azután, hogy a cd-kulcsot párosítottad a profiloddal, de mivel most töltöd, ez már megtörtént

nekem még soha nem működött a steam-en dvd-s telepítés úgy, hogy megadtam neki a cd-kulcsom és utána rögtön telepíteni próbáltam dvd-ről, mert netről kezdte el szedni, szóval cdkulcs párosítás után javasolt újraindítani a steam-et(onnan tudom ezt, hogy az Orange Box-al és a Modern Warfare 2-vel is így jártam)
  • csokalaci
    Nem sajnos, mert telepítő fileok :(
  • MerlinW
    Válts letöltés szervert.. osztrák, orosz, francia, holland, kínai szerverek pl gyorsabbak általában.
  • Seth
    Nem lehet a fájlokat bemásolni a steam mappába a megfelelő helyre?
  • csokalaci
    Igen és díszből windows is azt írja, hogy van rajta 7,41 GB :D
  • xxxpaulxxx
    Mert a cd csak dísz:D
  • csokalaci
    :D
    Nekem meg még 3 óra amíg lejön. Egyszerűen szánalmas ez a Steam. Miért nem telepíti DVD-ről....
  • xxxpaulxxx
    Jó de abból levontam a chatelő, tötymörgő "szobafestő" időt:P
  • csokalaci
    Steam szerint 6.6 hrs neked :D
  • xxxpaulxxx
    Jelentem 6 óra alatt szerintem még messze vagyok a végétől:D
    Hatalmas játék!:)
  • TreDoR
    Az szép, akkor tényleg ráérek vele :D
  • Seth
    "I took me just 3 hours too finish the game"

Mekkora kamu. Valószínüleg kalkulált, hogy 22 terem van és eljutott mondjuk 12-ig 1,5 óra alatt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak még nem tudja hogy az a 22 még a fele sem a teljes játéknak,hanem a 3 jól elkülöníthető részből az egyik :D
  • MerlinW
    Itt mindenki 3-4 órákról beszél... hülyeség.
  • MerlinW
    4 órányi játék után, annyit mondok, fantasztikusan jó lett a játék. Klassz kis történet, poénok szünet nélkül, jó karakterek, zene, pályafelépítés, stb. Ezt vártuk, megkaptuk. Egy rossz szavam sincs rá.

Non plusz extra, hogy a magyar felirat is elég jó fordítás lett.
  • NEOreg3
    lol, valakik hadjáratot indítottak a portal 2 ellen
  • csokalaci
    Dvd-rőlakarom telepíteni, erre el kezdi steamről letölteni....
    Failed to validate. Grat Valve , megint jól megcsináltátok
  • csokalaci
    Na végre beszerváltam én is cdgalaxisból. Hazafelé az utcán és metrón csak 4 embernél láttam portal 2-t :D
  • Victor1103
    Én a gamestop.hu-tól rendeltem meg és még mindig nem hozták. Erre nézem eu megjelenés ápr.21. Most várjak még plusz 2 napot?Nem bírom ki már:(
  • morvaigaben
    Ez már a 3. ilyen. Nem igaz hogy nem értik meg az érintettek, hogy le kéne állni!
    Tetézi a bajom, hogy Borderlands-ezni akarok, és már offline se jön be a Steam...
  • Rage47
    jé tegnap olvastam pont egy miskolci kolis hsz-ét ugyanerről
    elég gáz