Portal 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bence94
ps3-ra is van. meg ugye össze kötheted a steam felhasználóddal...
ez egy nagy lehetõség a ps 3-as steam mert ha mások is használná marha jó multikat lehetne tolni a két platform között.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

morvaigaben
Vaaaan, van. Kerek 50 darab! 😛

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

balee4
Jaja PS3-ra tervezem megvenni és ugye akkor megkapom a PC-s verziót is. Apropó vannak steam achievementek? Most néztem, nem írja a steam, kicsit furcsállom, az elsõ részben is voltak.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Zomil
inkább 8ora, de a co-op is olyan 4ora körül van szoval 12orás játékidöért simán megéri 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Bence94
ráadásul steam ps3-ra és játszhatnak együtt a pc-sek meg a ps3-asok együtt...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

balee4
Szóval 10 óra simán van a játékidõ? Akkor mégiscsak beszerzem most, plusz még ugye ott van a coop.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
És most kárörvendjünk együtt, hogy a warez verziónak semmi baja sincs! <#taps><#eljen>

Next PC upgrade: 2022

És most kárörvendjünk együtt, hogy a warez verzió úgy néz ki még nem mûködik😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

cs1rk3
Hehe jó ez a split screen 😄

kill3r21
Lõttem pár képet...elég kellemes a grafika!

kifli
Akik már játszottak coopba, kérdezném, hogy mi az elsõ coop map?
mucsácsó
Nagyon jó játék, most a Chapter 3-nál befejeztem mert aludni se ártana azért. 😄 GLaDOS egy szemétláda, de akkor is poén 😊 Egyébként az Extrák között ha lementek a lista aljára, akkor van egy olyan, hogy "Super 8 - Interaktív elõzetes" - azt indítsátok el 😊 Érdekes! 😛 Persze elõtte érdemes látni a film trailerét is. Bár számomra rejtély, hogy mi köze a játéknak a filmhez...
FSpofon
Mi fél órája értünk a coop végére, du 4-5tõl egy kis szünettel. GLaDOS végig a lehetõ leggonoszabb kommenteket szórja a kis robotokra, nagyon jól fel lettek építve a pályák, volt ahol bénáztunk negyed órákat és biztos hogy nem a legideálisabb megoldást találtuk ki 😄. Sajnos az újrajátszhatóságban annyira nem hiszek, mondjuk még 1-2x bele fogunk nézni hogy milyen gyorsan tudunk végigjutni így, hogy már ismerjük a terepet.
Kellenek majd a custom pályák, de ahogy elnéztem a fizikai méretei sokszorozódtak a termeknek, így el fog tartani mire jönnek a játszhatóbbak, ugye mire kiszámolgatja az ember hogy pontosan hova jó ez a sok új festék meg sugár meg stb arra a fél élete rámegy, nem hiába ilyen hosszú a játék stáblistája.

Arab money

MerlinW
Portal 1-ben a félhivatalos TFV pakk (asszem alapból benne van már, mint bónusz pályák, hosszabb, mint az alapjáték😊) az igazi Portal élmény😊 Illetve a nemrég megjelent Blue Portal mod is nagyon rendben van.

[merlinw.org]

MerlinW
No, végére értem, ~10 órányi maradandó emlékeket okozó anyag😊 A vége pedig epic. Stáblistát mindenki nézze végig!

[merlinw.org]

Zomil
jah, de elvártam volna, h ha már portal1-ben sikeresek voltak a custom map-ok akkor itt már alapbol elökészitik nekik a terepet 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
amugy nézegettem a metacritic hsz-eket...most komolyan nem értem, h jön ki az embereknek a 4orás játékidö... 😄
de aki esetleg azt irja 6ora és rámondja, h neki az kevés...
most komolyan...és az ilyen hülyegyerekek veszik meg az 56. cod-ot 3-4orás játékidövel... 😄

jo persze le kéne szarnom a trollkodásokat, de nehéz elmenni mellette 😊

NEOreg3
konzolba: map <pályanév>

de valószínûleg késõbb bele fog kerülni az a menüpont, de alapból a portal 1-ben sem volt benne

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

RelakS
ehhez képest a régiek jöttek be jobban 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
mint irtam kb. 3helyen gondolkodtam el jobban, ezért örültem volna olyasminek ahol többet kell gondolkodni 😄

de ezt a custom pályák megoldhatják, csak pl. nem találok olyan menüpontot se ahonnal el lehetne inditani ezeket...mert pl portal1-ben elég szépen 1rakáson voltak átláthatoan

Meg is döglenék😄

Zomil
azért azt is vedd figyelembe, h aért változott egy csomo dolog a játékban, mert eredetileg ilyennek akarták a készitök(pl glados külseje), csak ugye a portal1 ilyen teszt féle volt, alig dolgozott rajta ember a legtöbb dolgot a hl és a többi játékbol rakták össze.

RelakS
spoilerbe írom, mielõtt valaki ideges lesz 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nekem kicsit hiányoznak a régi portal kilövés hangok, meg az a hang, amikor átjutunk a portal felületen. Meg az emancipating grid emitterei is milyen szar lapos cuccok lettek :S Az új portal emitterek sem tetszenek 😞

Zomil
Én igazábol hiányolom azokat a mapokat... 😄
itt is jo lenne ha beraknák 1-2 pálya nehezitett változatát, kb. 3 chamber volt ahol meg kellett állnom picit tovább gondolkodni 😊
bár lehet co-op nehezebb, mert ott 4portálra kell figyelni

de itt is igazán berakhatták volna, h arany medálokat kell szerezni különbözö mapokon :S

Persze, csak egyre inkább nem hiszem, hogy ezt én ma végig fogom tudni vinni... pedig az volt a cél😛😊

Atkamon
Az nagyon nem baj 😊

Hát bakker néha úgy érzem magam a játékban eskü, mint a Portal 1 advanced mapjain😄

Fpocok
Próbáld ki.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az összes warez kommentet IDE
Szerintetek Radeon X300-as kari elég neki?? Hogy minimumom menjen?? Az 1 jól ment, van egy pár olyan játék is aminél X800/850-es videókarit írtak minumként, de ettõl függetlenül elindult, még a szomszéd Radeon 9550-esén is.
csokalaci
Sajnos én is így jártam, de csak félig olvastam el a mondatokat szerencsére 😄

http://facebook.com/musicleander

MerlinW

[merlinw.org]

RelakS
GLaDOS szobájában eléggé akadozott, de általában jó. Pl a második aerial face plate tesztszobában egész jól vitte a gép. Viszont nem gondolkozok elég gyorsan 😄 ezeket a repülõs feladatokat nem fogom komálni <#idiota>

ÉS azt hogy kell?
Aquir
basszus hogy hülye fejemmel automatikusan elkezdem highlightolni a spoilerszövegeket 😄
Vigyáznom kell ezzel a topikkal

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

FSpofon
Ezt miért nekünk írod? Mi megvettük, nyiss te ha kell.

Arab money

Lehet nyitni a wareztopikot.
köszi
szia

Az orlydb szerint kint a tört verzió!!!!!!
morvaigaben
Elõször nem értettem miért van idézõjelben... 😄😄

MerlinW
Szerintem még most nyissunk nekik egy warez topikot😊 Ide pedig valaki jelentkezzen házigizdának.

[merlinw.org]

MerlinW
A trutymós részeknél lassabb lesz, de nem vészes.

[merlinw.org]

NEOreg3
nah "ott" is megjelent, lehet készülni a rohamra

MerlinW
Oké😊

[merlinw.org]

RelakS
ÁÁÁUÁÁÁIÁÁÁÁ

Azt hittem, hogy akadni fog a gépemen, mert a Portal hajlamos rá. A Portal 2 viszont... csak úgy golyózik a szemem, mit csináltak ezek a valvénél. Remélem, ezt a motrot fogja kapni a HL2EP3 O_O

Én sem nyomtam még... kki akartam próbálni, de sose csatlakozott senki😄 No de majd valamelyikõtökkel holnap mindenféleképp kipróbálom😊

morvaigaben
A heliben meg Alyx Gordon páros 😄 hûû jegesmaci 😮 😄

MerlinW
Borealis😊

[merlinw.org]

morvaigaben
Jájj de tudtam...a köv az lesz hogy ep3-ban portal gun 😄
köszi amúgy 😊