2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/

Konzolba írd be: map pályanév

Magyar Lab Rat (képregény)

• gregtom6
    Annál jobban élvezed, amikor magadtól rájössz valamire...Amúgy meg én az 5. chapternél tartok, és eddig annyira nem kellett gondolkodni.
  • Grr1234
    Nekem annyira nem tetszett ez a játék. Túl sokat kell gondolkodni. :D
  • xxxpaulxxx
    De szerintem ezt jól is csinálták így, a robotok meg szerintem azért ilyenek, mert a legtöbb sci-fiben is ilyesmik... Az arcát meg lehet látni a csajnak, de az már az 1ben is csúnya volt
  • DarkSector
    Csak azír van mert nem kell nekik részletgazdag környezetet, sem effekteket megjeleníttetni.
    Amennyit kell nekik mutatni, azt pont megoldották.
    Azokra a részekre fordították az energiát, amikre az ember figyel.

Fegyver, robotok, csövek, meg egyébb alkatrészek, de a nagyobb helyszíneken látszik ám a kopárság.
    Vagy mikor bent jársz a gyártósoron, ott sem minden fenékig tejfel, nem mintha persze ez baj lenne.

Vagy éppenséggel a robotok? Gondoltad már hogy miért vannak egyszerű formák?
    Gömb, kocka, tojás alak stb.? :) Csajnak is segge meg háta van, de arcát nem látni.
  • xxxpaulxxx
    Màzlista, nekem még van olyan 4-5 single achi hátra, de a cooposokat fogalmam nincs hogy gyüjtöm majd be:D
  • xxxpaulxxx
    Én sem arról beszéltem csak elmondtam a véleményem...
  • BoneDragon
    Nem is arról beszéltem, na mindegy
  • xxxpaulxxx
    Hàt nem tudom, szerintem kimondottan csini a grafesz néhol, pláne, amikor a trutymókat viszi az ember az energiacsöveken keresztül...
  • DarkSector
    Jah nem kell lebaszásnak venni, csak mondom hogy itt nincs annyira kigyúrva a graf lehetnek fura dolgok....:)
  • BoneDragon
    Ki mondta, hogy arról szól? Nekem ez a véleményem és nekem tetszik a grafika csak az szemetszúrt. Ennyi.
  • kjhun
    Ja öreg :) de még bírja a vas, remélem még egy darabig :) Amúgy 100 fölött volt akkor, meg a monitor ~80 szóval nem volt olcsó. És akkor még 2005 vége volt. Akkor max 15 ezret kóstált egy zsír új játék. Most hogy mennyi lenne használtan nem tudom, talán mindenestül úgy 30-50 ezer.
  • DarkSector
    Mit vársz a Source engine-től? Erre jó, hogy sík letisztult környezetet megcsináljanak vele, hogy egy pentium 3-ason is tudják játszani.
    Ez nem a grafikáról szól.
  • Falkon
    Sok-sok békákok! :DDDDDDD
  • BoneDragon
    Felejtsétek már el azt a szar oldalt... Ide töltsetek.
  • BoneDragon
    A játék közepe vége felé mikor be lehet más helyszinre is, ott eléggé látszik, hogy már öreg az engine... Hl2 szint. Mondjuk nem baj, de miután bemész egy csilli villi környezetből, szemet szúr, főleg a 0 árnyék használat...
  • 5c0rp330n
    lol.. a jatek tobbet erhet mint az a gep amin jatszod :)
  • kjhun
    Kép
  • kjhun
    Böszme ImageShack :( Kép
  • kjhun
    A játék az Update2 után már elindult (XP SP3), már nem lép ki a pálya betöltése után, X300SE 128MB-os videokarival :) 1024*768-on, a későbbi patchekkel már csak jobban fog futni.

Meg a lapozófájl méretét (512MB RAM mellett, alapból a 1.5*-se a minimális méret és 3*-se a maximális méret, vagyis 768-1536MB),
    átállítottam a minimálist 1536MB-ra, a maximálist meg 2048MB-ra, (akár 2560Mb-ra is beállíthatod), mivel kevés fizikai+virtuális memória miatt is kiléphetett, de nem biztos. De a fizikai+virtuális memória összege ne legyen több 3-4GB-nál XP esetén.

Ez még elmegy, a lényeg az, hogy fut, tudtam előre, hogy menni fog, nem sokkal nagyobb a gépigénye, mint egy CSS-nak vagy egy HL2-nek, újabb grafikai motor ide vagy oda. Pedig még a Crysis is elfutott rajta, meg a Landwirtschafts Sim-ek is, a The Witcher-ről nem is beszélve.
  • kotar
    Hala nekem :D Kiszenvedtuk a 3/3-at :) De majd azert segitesz a tobbi achiban nekem?Es Steamen mondd meg milyen achik es akkor talan tudok segiteni(remelem :D).
  • MerlinW
    No már csak 5 darab coop acsi kell és megvagyok:)
  • RelakS
    a trutymós pályákon minimum grafikán is begyűjtök valamit, amitől akadozni kezd a játék... akkor is, ha visszamegyek az első pályára

remélem, lesz rá javítás
  • xxxpaulxxx
    Most már tényleg rémlik:)
  • Falkon
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://kephost.hu/kep/2011/04/__230.JPG
  • Falkon
  • xxxpaulxxx
    Nekem meg az nem tűnt fel, hogy
    égetett volt... de akkor ez így poén:D
  • Falkon
    Én nem nagyon emlékszem erre a dobozra!
  • Calver
    első rész, Companion Cube, amit "meg kell semmisítened", úgy h elégetted, rémlik?
    na, "őt" kaptad vissza
  • xxxpaulxxx
    Nekem csak utalásnak tűnt a képregényre, ahol ugye a Ratman egy companion cube-val mászkált...
  • Falkon
    Mi igen!
  • pointer4
    Mondok jobbat, két más anyagból készült fémpénzt rakj egymásra lapjával, közé meg papírt, amit jól megnyálazol, és máris mérhetsz feszültséget az érméken :D
    Sosem csináltatok suliban ilyen kísérleteket???
  • böröczk
    A trailer muzsikája azért simán veri mindkét credit zenét
  • csokalaci
    Ezt nem ártott volna spolierbe rakni....
  • lolhunter
    Most fejeztem be a játékot.Nagyon szerettem az 1.-is meg a 2. is.Szerintem lesz harmadik része is.Azon gondolkodom amikor a végén van a videó és kijutunk utánunk dobnak 1 szives dobozt(megsütve).Ez valamit sztem akart jelenteni.
  • MerlinW
    Te most komolyan nem hiszed el?:) Próbáld ki, és láss csodát:)
  • Falkon
    Én is kipörgettem a játékot, tényleg nagyon jó vége volt! :DDDD

A portal 1 zenéje jobb!
  • gregtom6
    Én tudom, ahogy írtam korábban is.

Am. meg pont emiatt is szeretem a HL ill. Portal játékokat, mert abszolút tudományosak, és helytállóak(mármint mindig bizonyítottan megvalósítható dolgokat, vagy megvalósított dolgokat mutatnak)
  • böröczk
    nincs
  • Ironman2
    Persze! DDDD
  • Zan
    Amúgy meg valaki meg tudná mondani nekem a multis pályák sorrendjét?A 6. pályát keressük.