2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/

Konzolba írd be: map pályanév

Magyar Lab Rat (képregény)

• DemonHunterW
    Portal 2 teszt
  • DarkSector
    Hát elébb írtam hogy szerintem nem. :)
  • xxxpaulxxx
    Nem is ezt mondtam... csak az első rész több precizitást igényelt, míg a második több agyat:D
  • DarkSector
    Itt is kell, de azt meg lehet csinálni,
    Az első részben sem emlékszem teljesíthetetlen dolgokra. :)
  • xxxpaulxxx
    Amúgy igaz, most jut eszembe, hogy a Portal 2ben nem kell annyira pontos portalokat lőni, mint az 1ben. Ugye ott sokszor kellett használni a többszörösportalmagadalálövéstlendületből (ezt megaszontamXD), mint itt:)
  • DarkSector
    Azért figyelj oda néha hogy miről megy a társalgás és miket írok. :)
    Mert elvérzel.

CS-ztem én is (meg fear és cod sorozat), abban lenne különbség, de ezért most a portal-ról írtam, hogy itt nem kell headshot.
  • TreDoR
    Azért CSéhben mindenféle aim nélkul elvéreznél mint a szar :D
  • MerlinW
    warez topik
  • DarkSector
    Bénák játszanak, demózgatás céljából.
    Illetve vannak fps-ek mikor kicsit szar az érzékenység, igen ott nem annyira egyszerű célozni, ehhez gyakorlás kell.

Például ilyenre gondolok:
    Mirror's Edge Chapter 3 Speedrun Former World Record 5:32:43 (PSN)
  • MerlinW
    Portal 2 Update Released
    Product Update - Valve
    Updates to Portal 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:

Portal 2
    Fixed unrecoverable black screen in elevator save
    Fixed infinite loop on Mac OSX server
    Fixed Mac OSX font rendering and glyph corruption
    Fixed GC memory leak
    Various localization content improvements
    Support for English subtitles in Turkish builds
    Minor string/interface glitches
    Fixes for multiple crashes
    Improved detection and handling for various errors and/or crashes
    Activated UI to enable joystick in-game
  • totyak
    Valaki találkozott már az AppID is not configured hibaüzenettel? Telepítettem a játékot, krekkeltem, launcherrel kiválasztom a magyar nyelvet. Elindul a játék és bedobja, hogy No Steam vagy Kilépés. No Steam-re nem tudok kattintani, így csak a kilépés marad. Ötlet?
  • xxxpaulxxx
    Hát nem tudom... csak amikor videókat nézek az ilyen konzolos/PC-s gamepados játszásokról, arról rögtön levágni, hogy gamepaddal van... egyszerűen "aberáltan" mozog a célkereszt:D

Nah de majd a 2. végigjátszást én is megpróbálom gamepaddal, hátha:D
  • DarkSector
    Akik tudnak vele játszani, gyorsak is tudnak lenni, nekem elhiheted, most nem tudok veled játszani hogy megmutassam mert nincs ps3-am de hidd el észre nem vennéd hogy ha jönnél velem coopra. :)

Majd a Portal 3-nál esetleg a a mikiék beadják derekukat. :P
  • xxxpaulxxx
    Elképzelhető... én azokat nagyon régen nézegettem, de majd meglesem:)
  • MerlinW
    TFV szerintem már alapból benne van egy ideje a bonus maps menüből elérhető.
  • xxxpaulxxx
    Én tudom kezelni, de azért a gyors reagálás ide is kell... de hát ízlések és pofonok:)
  • xxxpaulxxx
    Hmmm ezeket majd ki kell próbáljam, csak majd legyek otthon valamikor:D
  • DarkSector
    Persze aki nem tudja kezelni annak nem kell a kezébe joy, de itt untig elég annak aki vágja a controllert, nem headshotokat kell leadni.
  • lolSL
    meg most is jött ki pár nagyobb mod az elmúlt hetekben, portal1 topikba linkeltem
  • MerlinW
    Több baromi jó játékmenet volt: TFV pakk, Blue Portals, Prelude, stb. TFV és Blue szinte jobb mint az alapjáték, rejtvény szinten persze. Prelude meg mocsok nehéz, de jópofa a sztorija.
  • Zomil
    de a többit is érdemes meghallgatni :D
  • kifli
    valve hammer editor a pályaszerkesztő neve ;)
    Első részhez is voltak custom mapok, sőt egy egész új játékmenet is :)
  • Zomil
    ez igazábol csak azoknak jelent valamit akik már végigtolták :D

• xxxpaulxxx
    Szép, de szerintem fpsben a konzol mindig hátrányban lesz... én is gamepad mániás vagyok és ezen egész jól is lehet tolni, de mégse az igazi... szóval itt is maradok billentyű+ egérnél:D
  • lolSL
    Nem hiszem hogy sokat kell várni az SDK frissítésre.
  • DarkSector
    Már csak egy pályaszerkesztő kellene, hogy kreatív emberek teszteket készíthessenek más játékos társaiknak, és nagy jövője lenne a játéknak....nagyobb jövője. :)
  • DarkSector
    Ez a szép, végre közös multi!!!

• Calver

ez mennyire igaz... és mennyire baszta a csőrömet, amikor azzal töltöttem 5 percet h kerestem az egyetlen elérhető fehér falat, főleg a 6. fejezetben...
    ettől függetlenül fantasztikus játék lett, GLaDOS legújabb "dalát" eddig kb 50-szer hallgattam végig, de a keresgélés néha az agyamra ment
  • xxxpaulxxx
  • Spészgószt

régi de aranyos
  • Jaka923
    El sem tudom képzelni, hogy mi lesz veled a későbbiekben, ha már itt gondod adódott...
  • Palinko
    jah hülye vagyok. amelyik oszlopot választjuk az a szoba nyíllik meg mögöttünk így már összeraktam.
  • Palinko
    lol a lift után egyből elakadtam még az elején. mi itt a teendő?
  • xxxpaulxxx
    Hmmm... mindenesetre jófej a valvétől ez az összekötősdi:) De hát valahogy meg kell fogni a konzolt is:D
  • kifli
  • 5c0rp330n
    jah, ott a ps3-as verziot akkor kellene csak valasztanod ha nem kotod ossze a rendes accountoddal, ilyenkor elvileg felajanl egy olyan lehetoseget hogy egy gombnyomasra csinaljon egy uj steam accountot a psn-ed neven ugymond, oda lehetne igy belepni.
  • Szathy
    Srácok, coop-ban megy már a tört verzió?
  • xxxpaulxxx
    Hmmm akkor az jó... csak mert újraraktam a steamet (játékok kimentve előtte), amikor nem akart indulni a Portal 2 a kiadás után és ott felajánlotta, hogy lépjek be a pc-s, vagy a ps3mas steam profilommal:D
  • Zomil
    elvileg a ps3-adon össze tudod kötni a pc-s profiloddal, de ps3 kell hozzá mindenképp
  • balee4
    Hát remélem is, hogy müxik a PC-s steam profillal, nem akarok újat csinálni. Azon van 120 körüli játék. :) Holnap jön a játék, majd kiderül.