Portal 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
grat (Y)
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/

[merlinw.org]
Válasz: a megkülönböztethetõség😄
bal klikk: kék
jobb klikk: narancs😊
#698: nekem is csak 1,5 óra van kb a portalnál a profilomon (tegnap játszottam vele), de ez azért van, mert anno a warezt vittem végig😛
#688: FSPofon, kb értem, mire gondolsz, de nekem így videjoooon nem jön át
meg kellene néznem valahunnnnnnn élõben
csak, még azt kell kitalálnom, hogy hol 😄
#697: mitõl vóóóóóót "ejakulációd"? 😊
Just do it :)
Ennyi elég?
UI: a záró videó zenéje sokáig volt csengõhang a telómon 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
lehet abban is a singlet tolta végig húsz alkalommal mint a crysisban :😊
Kevesebb, mint 21 óra még..
Kumiho #2179
Kumiho #2179
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
A Defesne Grid nekem is megvan - már két éve és nem tudtam befejezni a story mode-ot. :S Bár kicsit meredek volt, de sikerült végig vinnem a két pályát, 1-1 core maradt. 😊 GLaDOS beszólásai nagyon jók, de én nem kaptam ilyen krumplit. Vagy ahhoz magasabb és hibátlanul kell végig vinni a pályákat?
És bár lehet volt róla szó, de nem lesz demó? PC-s persze.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Arab money
#681-re: egy logikai játék fps-be ültetve, érdekes történettel(elég jol felépitett kerettörténetbe foglalva, nem csak összehányva, h itt van a föszereplö itt van a rosszfiu gyözd le), és jo poénokkal
elmagyarázni nehéz, játszd végig az elsö részt és megérted 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Arab money
Arab money
Arab money
de nem vágom a dolgot, miért népszerû ez a játék, ezért
néhány szóban ha összefoglalnátok
mirõl szól a játék, amitõl annyira vonzónak találjátok?
Just do it :)
és végülis egész sokat sikerült megcsinálni belöle ha jol emlékszem az elsö 3chapter totál fullosan kész van, onnantol viszont nem volt kedvem szivatni magam a 100%-al 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ahhoz képest az SMB a sátán találmánya... érted olyan acsik vannak, hogy vigyél végig egy fejezetet (ami olyan 14 pálya) halál nélkül... nah és minden fejezetnek van egy "sötét" fele... ami ugyan azokat a pályákat jelenti, csak sokkal brutálisabbak... nah és azokra is van achi, hogy halál nélkül vidd végig😄
Nem is csodálom, hogy van olyan achi, ami a játékosok 0,1%-nak van meg csak😄
A kedvencem pedig a World Of Goo😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Viszont az SMB túltesz mindenen az fix😊
[merlinw.org]