Portal 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

artschi
jah, kb. holnap reggel tízkor már játszható... ha nem hamarabb...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Itt is annyit mutat a számláló:

Glados @ Home
Jaka923
Ránk is vonatkozik ez természetesen.

Atkamon
Pfff 😄 LOL, ezen most nagyon néztem 😄

Steam 18 órát ír a megjelenésig... ez ugye ránk vonatkozik? Szóval nem azt jelenti, hogy ekkor jelenik meg amcsiba... mi meg várunk még 1 napot😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

5Dani
ördögi kísérlet teremtette szellemkastély?
grat (Y)

When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/

FSpofon

Arab money

😊

Detökjóóóó😊

FSpofon
Szerintem jobb ha nem néz meg videokat belõle. A legjobb mindenre rájönni.

Arab money

MerlinW
Hidd el, nem is vártunk többet a 2-es IQdtól. Menjél vissza krájziszolni, az való neked.

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

Seth
Funkcióban pedig semmi. Mindegyik ki-be járható.

PSN ID.: Beegabor

Ezt is ki lehet olvasni az elõzõ mondatomból😊
Válasz: a megkülönböztethetõség😄
bal klikk: kék
jobb klikk: narancs😊

Muttley
úgy értem, 😊
mi a jelentõsége, hogy melyik színt választod?

Just do it :)

Azt, hogy az egyik narancssárga, a másik kék (színvakok hátrányban)

Én mai napig gyûlölöm a zenéjét😄😄

#698: nekem is csak 1,5 óra van kb a portalnál a profilomon (tegnap játszottam vele), de ez azért van, mert anno a warezt vittem végig😛

Muttley
ja, és még1
mit képvisel a narancssárgás-vöröses és a kék átjáró a gammában?

Muttley
köszi mindnyájatoknak 😊
#688: FSPofon, kb értem, mire gondolsz, de nekem így videjoooon nem jön át
meg kellene néznem valahunnnnnnn élõben
csak, még azt kell kitalálnom, hogy hol 😄
#697: mitõl vóóóóóót "ejakulációd"? 😊

Jaka923
A Steam profilod szerint alig játszottál te az elsõ résszel. Mi az oka, hogy mégis ennyire várod a 2. részt, amikor nem is érted a témáját?

gduck
Ez az egy játék volt eddig (1. rész) aminek a végén "elélveztem" <#idiota>
Ennyi elég?

UI: a záró videó zenéje sokáig volt csengõhang a telómon 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

lolSL
én még nem láttam bc2 serveren
lehet abban is a singlet tolta végig húsz alkalommal mint a crysisban :😊

itt van leírva mik a teendõk😊

böröczk
de legalább neki jó érzés, hogy megmondta, és alig várja, hogy ugorjanak rá, mert neki ez a szórakozása, sajnálom, hogy ennyire rengeteg szabadideje van.

Kevesebb, mint 21 óra még..

Kumiho #2179

böröczk
hagyjátok má, csak bomlasztani jön, az avatarján lévõ játék topicjában legalább jól érzi magát, csak nem értem, hogy téved ide az ilyen, én se megyek olyan játék totyikba, amihez semmi közöm, nem foglalkozom vele, irigylem az ilyet, akinek ilyen bazi sok ideje van..

Kumiho #2179

SZilaJMaGGoT
Sokat fogtál fel belõle... -.-

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

böröczk
logikai-puzzle-fps, baromi nagy ötletekkel

Kumiho #2179

Optimus Prime
...És egy olyan AI-val a fõszerepben, aki még Hal-t is übereli. 😊

A Defesne Grid nekem is megvan - már két éve és nem tudtam befejezni a story mode-ot. :S Bár kicsit meredek volt, de sikerült végig vinnem a két pályát, 1-1 core maradt. 😊 GLaDOS beszólásai nagyon jók, de én nem kaptam ilyen krumplit. Vagy ahhoz magasabb és hibátlanul kell végig vinni a pályákat?
És bár lehet volt róla szó, de nem lesz demó? PC-s persze.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

aricsi
Nem,ez egy logikai-puzzle játék.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

FSpofon
Hát annyiban hasonlít hogy ebbe se kell sokat lõni. Úgy lehet megmagyarázni a "miért népszerû" kérdést, hogy a legtöbb (pl az aláírásodban szereplõ) játékban ha megoldasz egy szituációt akkor elkönyveled hogy ügyes vagy. Ha a Portalban megoldasz egy pályát, akkor viszont az az érzés fog el, hogy okos vagy. És ez az agyban sokaknál felsõbb rendû érzés, és halmozódik minél több akadályt küzdesz le. És mellé ha tudsz angolul egy olyan szöveg társul ami meg is mosolyogtat, így egyszerûen jobb érzés ülni a játék elõtt mint sok másiknál.

Arab money

Muttley
olyasmi, mint a Mirrors Edge
csak gépekkel?

Zomil
ne foglalkozz vele, csak probál trollkodni 😊

#681-re: egy logikai játék fps-be ültetve, érdekes történettel(elég jol felépitett kerettörténetbe foglalva, nem csak összehányva, h itt van a föszereplö itt van a rosszfiu gyözd le), és jo poénokkal
elmagyarázni nehéz, játszd végig az elsö részt és megérted 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

FSpofon
FSpofon
FSpofon
Azt vágod hogy a Half-Life történetébe fonódik és egy idióta baromságot mondtál amiért most nagyon sok embertõl meg fogod kapni? 😊

Arab money

grebber
Idióta baromság amirõl szól lehet pont ezt a hülyeséget szeretik.

Next PC upgrade: 2022

Muttley
végignéztem pár gameplay video-t
de nem vágom a dolgot, miért népszerû ez a játék, ezért
néhány szóban ha összefoglalnátok
mirõl szól a játék, amitõl annyira vonzónak találjátok?

Zomil
nálam a bill...de birta... 😄
és végülis egész sokat sikerült megcsinálni belöle ha jol emlékszem az elsö 3chapter totál fullosan kész van, onnantol viszont nem volt kedvem szivatni magam a 100%-al 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hát jah... párszor majdnem összetört a kezemben a gamepad😄

Zomil
jo játék az, bár kicsit idegölö, mikor kb. 1orán át probálgatsz egy pályát, mert esetleg a végén mindig elbaszod az ugrást... 😄

fákin hárdkór😄

Rage47
halál nélkül? OMG 😄
Nah igen... az tényleg nagyon kis tüneményes casual platformer😊

Ahhoz képest az SMB a sátán találmánya... érted olyan acsik vannak, hogy vigyél végig egy fejezetet (ami olyan 14 pálya) halál nélkül... nah és minden fejezetnek van egy "sötét" fele... ami ugyan azokat a pályákat jelenti, csak sokkal brutálisabbak... nah és azokra is van achi, hogy halál nélkül vidd végig😄
Nem is csodálom, hogy van olyan achi, ami a játékosok 0,1%-nak van meg csak😄

MerlinW
Vagy ott a Trine, azt is szeressük. Nem vettem meg ugyan, de a Sega Rocket Knight-ja is jó cucc. Illetve a Humble Indie platformjai (Gish, Aquaria). Eets is jópofa,

A kedvencem pedig a World Of Goo😊

[merlinw.org]

MerlinW
Visszatérve még egy szóra a krumplikra, Defense Grid-bõl van 6, Audiosurf-bõl 1 és Killing Floor-ból 1😊

[merlinw.org]

Hát azért a Braidben is kihullik az embernek a haja, mire megkapod az
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
atombombát😄

Viszont az SMB túltesz mindenen az fix😊

MerlinW
Szeretem... de pont az idegölõ mivolta miatt nem vállaltam be😊 Öreg vagyok én már ehhez😊 Maradok a Braid és a Winterbottom féle nyugis megoldásoknál...

[merlinw.org]

Egy valamit nem értek... látom nagy gyûjtõ vagy... a Szuper husifiú hogyhogy nincs még meg?😮 Tán nem szereted a platformereket?😄 Én imádom az ilyeneket és elég magas is a mérce nálam... de ez jócskán megütötte... én meg néha a készítõt ütném meg, hogy ilyen idegölõ játékot képes volt kitalálni😄

MerlinW
Audiosurf krumpliért vért fogsz izzadni. Én izzadtam eleget. Aranyérem kell a Portal remix dalra...😊

[merlinw.org]