2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
-
xxxpaulxxx #1097 Ohhh:D
Akkor a tok tartalma a CS:S óta nem változott:) -
#1096 Feltelepíti DVD-ről, csak steam volt buta. Kézikönyv nincs benne csak egy lap amin van az irányítés meg az activation kód. -
#1095 Amik összértéke ~100 Ft:) -
xxxpaulxxx #1094 Mindjárt jön a válasz: De azért kapsz egy korongot (ami mint kiderült csak dísz, mert nem arról telepít a steamXD) és egy kézikönyvet... jah meg egy szép dobozt:D -
#1093 125%-os? én 8ezerért vettem steam-en(persze ez még megjelenés elötti akcio-val...)...mennyi is boltban? Bolti ár: 9 990 Ft cdgalaxisban...de most is 37,99€ ami kb. 10ezer... -
#1092 9500Ft volt hónapokig, nem éppen 125%-os ár. Az új játékok ennyibe kerülnek. -
xxxpaulxxx #1091 Most ne kezdjük megint a steam vs. dobozos vitát, senkinek nincs igaza, mert mindenkinek igaza van:D -
#1090 Hát ha lesz rá lóvém akkor dobozossan fogom külföldről, nem pedig 125%-os árban Steam-en keresztül. -
xxxpaulxxx #1089 Te dobozosan se veszed meg, akkor nem tökmind1?:P:D -
#1088 Ha nincs akkor is elég érdekes, mert nem hiszem hogy magyarok fasza euroért vásárolnának steam-en. Mikor 3/4-ért dobozosan lehet venni :) . -
#1087 Jah bocs amit én linkeltem az magyar összesítés, elfelejtettem odaírni. -
Enton #1086 Ebben nagy valószínűséggel a steam nincs benne. -
#1085 Akkor nézd ezt -
#1084 Nah merre van a Portal 2?
Össz - platform:
1. CRYSIS 2
2. WORLD OF WARCRAFT PREPAID CARD
3. BATTLEFIELD BAD COMPANY 2
4. ASSASSIN`S CREED: BROTHERHOOD
5. LEGO STAR WARS 3
6. FIFA 11
7. SHIFT 2 UNLEASHED
8. CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2
9. THE SIMS 2 BASE GAME
10. KINECT SPORTS
11. THE SIMS MEDIEVAL
12. ASSASSIN`S CREED 2
13. MEDAL OF HONOR 10th ANNIVERSARY
14. SHOGUN 2 TOTAL WAR
15. CALL OF DUTY: BLACK OPS
16. THE SIMS 3
17. WORLD OF WARCRAFT CATACLYSM
18. CALL OF DUTY - WORLD AT WAR
19. WORLD OF WARCRAFT: WRATH OF THE LICH KING
20. CALL OF DUTY 4 -
#1083 én egy dologtól kapok agyfaszt. Amióta megjelent a csúszós gél, azóta akad a játék.
Mondjuk elindítok egy új játékot. Szépen simán megy. Betöltök egy pályát a trutyisok közül, elkezd akadozni. Ezután ha megint elindítok egy új játékot, akadozik O_o Úgy akadozik azonban, hogy megy szépen simán, de 2-3 másodpercenként (mikor hogy) megakad a kép, a hang meg ismétel egy pillanatot :S -
#1082 Na végig vittem én is! Marha jó volt a vége! -
#1081 Játékmodokat csináltunk, és most is dolgozunk egyen. Most éppen Lua tutorialokat írok, kezdő lua programozóknak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.youtube.com/watch?v=97g0meIxs_o pl ezt csináltam, De ezen kívül még rengeteg új cuccot, pl: http://screenshot.xfire.com/s/112864223-4.jpg
(Custom chat gmodba(felül keleltt írni az alap beépítettet, konkrétan egy teljesen újat írni))
Honlapunk a gmod.hu és a wuw.gmod.hu, most készítünk új weboldalt is. -
xxxpaulxxx #1080 de, holnap reggeltől délutánig, amikor otthon vagyok:D -
#1079 Valakinek nincs kedve egy kis co-op ozásra? :D -
xxxpaulxxx #1078 A műveidet meg lehet valahol tekinteni?:) -
#1077 Az mitől lehet, hogy rángat az egér össze vissza 70-80 fps-en? Alacsonyabb grafikán ugyan ez van. -
#1076 Ahogy írtam ez single player és igen, egy easter egg. :)
@xxxpaulxxx: Azért az közel se ugyanaz... :) -
#1075 Mivel Lua-zom meg vannak szervereink, ezért szép hogy annyit játszottam :D -
#1074 -
kotar #1073 Meg tudnád mondani hogy ez hogy sikerült?Valaki épp ott tartott a co-op-ban? Vagy csak egy Easter egg? Nagyon jópofa :) -
xxxpaulxxx #1072 Azta... most látom csak ,hogy te már 1874 órát játszottál a gmoddal:O Azt hogy bírtad? Gondolom akkor már tudsz valamit:D -
xxxpaulxxx #1071 Arra ott van a portal prelude mod:D -
#1070 Egy esetleges harmadik részben vajon merre vinnék a "történetet"?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Chell és GLaDOS szála eléggé lezártnak tekinthető (sajnos), Chell kint van, GLaDOS kiírtotta Catherinet, Wheatley sem fogja már vissza és robotokkal tesztelget az örökkévalóságig.
Talán a múltba ugorhatunk majd vissza amikor még működő intézmény volt az Aperture Science. :) -
#1069 Jaja. Én azt várom, hogy gmod is átkerüljön erre a motorra, és lehessen ilyen dolgokat csinálni benne :P -
xxxpaulxxx #1068 Az igen! Nem merek belegondolni mik fognak kijönni a 2höz:D -
#1067 -
xxxpaulxxx #1066 Most néztem róla videót... egyre inkább kezd hasonlítani ez a Portal dolog a Kocka filmekre:D -
xxxpaulxxx #1065 jajneee:D No mind1, kipróbáljuk:) -
#1064 fú, azt de utáltam.. -
#1063 Nem a logikai része, hanem, hogy miliméterezgetni kell az ugrásokat. -
xxxpaulxxx #1062 Az nem baj:D
De miért? szimplán úgy vannak összerakva a dolgok, vagy vannak benne új elemek is? -
#1061 A Prelude nem éppen konnyu. -
#1060 el lehet, amikor egyhuzamban játszom sokat hajnal 2-kor, és közben beszélgetek valakivel, sokszor totál egyértelmű dolgokra nem jövök rá, amikor meg leesik, megy a sóhajtozás : D -
xxxpaulxxx #1059 Ez a blueportals tényleg jó kis mod az 1hez... illetve töltöm most még ezt a Portal Prelude-t... azzal játszott valaki?:D -
xxxpaulxxx #1058 Ez a kontroller ezzel a játékkal debütál?