Portal 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
annyira bírom, amikor valaki keménykedik, hogy õ kit és hogyan picsázna el gamepaddal...
olyan komikus <#smile>

"The trees move. Do you not see it?"

DarkSector
Hát elébb írtam hogy szerintem nem. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem is ezt mondtam... csak az elsõ rész több precizitást igényelt, míg a második több agyat😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

DarkSector
Itt is kell, de azt meg lehet csinálni,
Az elsõ részben sem emlékszem teljesíthetetlen dolgokra. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Amúgy igaz, most jut eszembe, hogy a Portal 2ben nem kell annyira pontos portalokat lõni, mint az 1ben. Ugye ott sokszor kellett használni a többszörösportalmagadalálövéstlendületbõl (ezt megaszontamXD), mint itt😊

DarkSector
Azért figyelj oda néha hogy mirõl megy a társalgás és miket írok. 😊
Mert elvérzel.

CS-ztem én is (meg fear és cod sorozat), abban lenne különbség, de ezért most a portal-ról írtam, hogy itt nem kell headshot.

TreDoR
Azért CSéhben mindenféle aim nélkul elvéreznél mint a szar 😄

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

MerlinW

[merlinw.org]

DarkSector
Bénák játszanak, demózgatás céljából.
Illetve vannak fps-ek mikor kicsit szar az érzékenység, igen ott nem annyira egyszerû célozni, ehhez gyakorlás kell.

Például ilyenre gondolok:
Mirror's Edge Chapter 3 Speedrun Former World Record 5:32:43 (PSN)

MerlinW
Portal 2 Update Released
Product Update - Valve
Updates to Portal 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:

Portal 2
Fixed unrecoverable black screen in elevator save
Fixed infinite loop on Mac OSX server
Fixed Mac OSX font rendering and glyph corruption
Fixed GC memory leak
Various localization content improvements
Support for English subtitles in Turkish builds
Minor string/interface glitches
Fixes for multiple crashes
Improved detection and handling for various errors and/or crashes
Activated UI to enable joystick in-game

[merlinw.org]

totyak
Valaki találkozott már az AppID is not configured hibaüzenettel? Telepítettem a játékot, krekkeltem, launcherrel kiválasztom a magyar nyelvet. Elindul a játék és bedobja, hogy No Steam vagy Kilépés. No Steam-re nem tudok kattintani, így csak a kilépés marad. Ötlet?

Hát nem tudom... csak amikor videókat nézek az ilyen konzolos/PC-s gamepados játszásokról, arról rögtön levágni, hogy gamepaddal van... egyszerûen "aberáltan" mozog a célkereszt😄

Nah de majd a 2. végigjátszást én is megpróbálom gamepaddal, hátha😄

DarkSector
Akik tudnak vele játszani, gyorsak is tudnak lenni, nekem elhiheted, most nem tudok veled játszani hogy megmutassam mert nincs ps3-am de hidd el észre nem vennéd hogy ha jönnél velem coopra. 😊

Majd a Portal 3-nál esetleg a a mikiék beadják derekukat. 😛

Elképzelhetõ... én azokat nagyon régen nézegettem, de majd meglesem😊

MerlinW
TFV szerintem már alapból benne van egy ideje a bonus maps menübõl elérhetõ.

[merlinw.org]

Én tudom kezelni, de azért a gyors reagálás ide is kell... de hát ízlések és pofonok😊

Hmmm ezeket majd ki kell próbáljam, csak majd legyek otthon valamikor😄

DarkSector
Persze aki nem tudja kezelni annak nem kell a kezébe joy, de itt untig elég annak aki vágja a controllert, nem headshotokat kell leadni.

lolSL
meg most is jött ki pár nagyobb mod az elmúlt hetekben, portal1 topikba linkeltem

MerlinW
Több baromi jó játékmenet volt: TFV pakk, Blue Portals, Prelude, stb. TFV és Blue szinte jobb mint az alapjáték, rejtvény szinten persze. Prelude meg mocsok nehéz, de jópofa a sztorija.

[merlinw.org]

Zomil
de a többit is érdemes meghallgatni 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kifli
valve hammer editor a pályaszerkesztõ neve 😉
Elsõ részhez is voltak custom mapok, sõt egy egész új játékmenet is 😊
Zomil
ez igazábol csak azoknak jelent valamit akik már végigtolták 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szép, de szerintem fpsben a konzol mindig hátrányban lesz... én is gamepad mániás vagyok és ezen egész jól is lehet tolni, de mégse az igazi... szóval itt is maradok billentyû+ egérnél😄

lolSL
Nem hiszem hogy sokat kell várni az SDK frissítésre.

DarkSector
Már csak egy pályaszerkesztõ kellene, hogy kreatív emberek teszteket készíthessenek más játékos társaiknak, és nagy jövõje lenne a játéknak....nagyobb jövõje. 😊

DarkSector
Ez a szép, végre közös multi!!!

Calver

ez mennyire igaz... és mennyire baszta a csõrömet, amikor azzal töltöttem 5 percet h kerestem az egyetlen elérhetõ fehér falat, fõleg a 6. fejezetben...
ettõl függetlenül fantasztikus játék lett, GLaDOS legújabb "dalát" eddig kb 50-szer hallgattam végig, de a keresgélés néha az agyamra ment <#rolleyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Spészgószt

<#taps> régi de aranyos

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Jaka923
El sem tudom képzelni, hogy mi lesz veled a késõbbiekben, ha már itt gondod adódott...

Palinko
jah hülye vagyok. amelyik oszlopot választjuk az a szoba nyíllik meg mögöttünk így már összeraktam.
Palinko
lol a lift után egybõl elakadtam még az elején. mi itt a teendõ?
Hmmm... mindenesetre jófej a valvétõl ez az összekötõsdi😊 De hát valahogy meg kell fogni a konzolt is😄

kifli
5c0rp330n
jah, ott a ps3-as verziot akkor kellene csak valasztanod ha nem kotod ossze a rendes accountoddal, ilyenkor elvileg felajanl egy olyan lehetoseget hogy egy gombnyomasra csinaljon egy uj steam accountot a psn-ed neven ugymond, oda lehetne igy belepni.

Szathy
Srácok, coop-ban megy már a tört verzió?

Hmmm akkor az jó... csak mert újraraktam a steamet (játékok kimentve elõtte), amikor nem akart indulni a Portal 2 a kiadás után és ott felajánlotta, hogy lépjek be a pc-s, vagy a ps3mas steam profilommal😄

Zomil
elvileg a ps3-adon össze tudod kötni a pc-s profiloddal, de ps3 kell hozzá mindenképp

balee4
Hát remélem is, hogy müxik a PC-s steam profillal, nem akarok újat csinálni. Azon van 120 körüli játék. 😊 Holnap jön a játék, majd kiderül.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Atkamon
Összekötöd a PC-s és a PS3-mas Steam profilt...

Jah de akkor azt csak külön ps3mas steam profillal?😊

Atkamon
PS3 verzióra vonatkozik ez, ha arra megveszed, PC-n is tudsz játszani.

Tomihori
Hello!
Régebben olvastam olyat, hogy ha megveszem a konzolos verziót, akkor letölthetem ingyen a streamrõl a PC-s verziót. Azóta nem követtem a fejleményeket a játékkal kapcsolatban. Szóval a kérdésem az lenne, hogy most mi a helyzet ebben az ügyben?

NEOreg3
nekem akkor írta ki ezt a TF2 (szintén valve játék, source motorral), amikor nem maradt elég memória a játéknak

zárj be minden feleslegesen futó programot, hátha...

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Ok, már megvan a megoldás (Youtube is my friend). Nem tudom, miért enm jutott eszembe, pedig 1szerû volt.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

FSpofon
Minimum gépigénynek megfelel a vga kártyád? Ha igen Steamben jobbklikk, properties, és a launch optionsbe írd be a kívánt felbontást pl így: -w 1366 -h 768

Arab money

Aquir
na már töltõdik😊 aztán meglátom mennyire lesz idõm rá

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

sziasztok! nekem ezt írja ki mikor el akarom indítani: "failed to create D3D device! Please see the following for more info (honlapcím)" már lecseréltem a vga driverem (11.3-ra) felraktam a legújabb dx-et de még így sem mûködik, mi lehet a gond? a segítséget elõre is köszönöm!!!