2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
-
Na, végigtoltam én is. Nagyon jól meg volt csinálva, nekem nagyon bejött. -
videóram hiba lesz szerintem. Nem a játék miatt van, hanem valszeg egy memoriachip behalt a vga-n.
Persze ez nem biztos. Mindenképpen nézd meg másik gépben, vagy winreinstallal... -
hűtőt nézd meg forog-e rendesen -
stress-teszteltem Crysis-szal. csinálja, de annál csak be-bevillog. lényeg, hogy ez shitfuck, tényleg haldoklik ez a jó öreg 8800GT :( -
akkor benéztem :) -
nem, ő -
l4d-be is ő a csaj nem? -
-
hát ha vonaton szarik akkor csak miután elhagyta az állomást akkor szarjon -
Ez az, mond neki azt is mikor sz@rjon. Hiszen sok közöd van hozzá mit használ és mire költi a pénzét. -
Nézte már vki az extrákban található Super 8-at? Elfogadnék belőle egy játékot ezzel az engine-nel, hiába csak reklám:) -
vonatra meg telefont vigyél -
csakhogy nekem mozgatni is kell a drágaságomat, Pl. nem vonatozhatok százkilókkal:) Nekem már egy ideje nincs olyan hogy "asztali pc" -
csak 2x gyorsabb gépet vennék játékra egy laptop árán -
Az "escape" fejezet egyik loadingjánál kifagy a játék pool memory hiányt jajgatva, így megcsináltam a coop pályákat. Amúgy is küszöbön áll nekem egy új laptop:) -
más játékban nem csinálja véletlenül? mert kicsit gyanus, h haldoklik a vga-d -
Enton #1241 Esetleg driver frissítés?
Milyen VGA ez? -
új vga -
ez a játék nálam nem egyszerűen fagy, hanem szép kék csíkok jelennek meg a monitoron, hard reset után elmegy a felbontás, maradnak a csíkok. 3-4 restart kell, mire helyreáll a cucc :SSSSS
magyarul megöli a videokártyámat. WTF? azt hittem az upadate majd megoldja a dolgot, nem is játszottam vele, amíg nem patchelték, láttam már update2 kúszik fel indításnál, de túl korán örültem, elfordultam balra és lőn, jöttek a csíkok... :(
hozzáteszem, a játék elején 1-2-szer csinálta, most meg abban a szobában, ahol bal oldalon van egy függőleges lézer, szemben szintén egy függőleges "napcsík", aztán jön egy kis sav, mögötte egy turret, meg egy kapcsoló, amire két kis kocka esik le, amik egymásnak pattannak, szóval itt nem tudok megmozdulni sem, egyből kifagy
help pls! -
kecsketej. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én is így értettem -
RYO21 #1236 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most akkor ha jól értettem, akkor az a fehér trutymó valami olvasztott holdkőzet lenne? És akkor ezért bírtunk a végén a Holdra lőni? -
Igen csak hogy reggel senki nem érhető el. Vagy nincs meg nekik a portal 2. -
a turretet meg a csizmát bemutató videóval mi van?
Amúgy meg a commentary módban nem úgy beszopatott... vihetem végig az utolsó fejezetet megint, mert
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor már meg kellett nyomni a patthelyzet feloldó gombot, az ugye alá van aknázva. Namost ezt elfelejtettem, és van mellette egy buborék, amit emiatt nem tudtam meghallgatni :S -
Amikor rákattintasz az online játékosok keresésére, feldob egy olyan üzenetet, hogy a coop sokkal izgalmasabb ismerősőkkel. Én hallgatnék rá. -
Amikor random emberekkel coopozok mindig kifogom a legbalfaszabb embereket... Az első pályán 10 percet töltöttünk. Fu de fel tudják baszni az agyam.
-<W.U.W>- ToNi @ iTouch 4g: you are fuckin' stupid
gareth: yes -
Ezek viccesek. :D
-
Monjuk mikor mutatták a japán bányavárost, az nagyon kemény volt. Emlékeim szerint valahogy a 70-es években hagyták el, de már épp csak nem dől össze.
A durva az, hogy ottmaradtak pl játékok, tanszerek, mangák... hogy a jó francba nem pakoltak rendesen össze az emberek? O_o Nem Pripjaty volt, ahonnan lóhalálában kellett lelépni -
n003 #1229 hátja :| pont saját maguk állítását hazudtolják meg a 20 éves pripijátyos videóval .. meg a centálparkos részen amikor 5 év alatt nőnek a kb 20-30éves fák lol -
rühellem ezt a sorozatot...
Érdekes, de ekkora baromságot, hogy 5 év, és eltűnnek az utak... Meg hogy a vörös tér is...
#1225: Ja, ezt én is néztem :D -
-
xxxpaulxxx #1226 -
xxxpaulxxx #1225 Azért vannak itt failek a játékban... pl az 5. chapter elején
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor lekapcsolódik a világítás... akkor miért nem világít a portal gun, a kilőtt portalok csóvái, illetve Wheatley szeme?:D -
lolhunter #1224 Tudom hogy ez nem ideillik de nekem tört van tudom is hogy hogy kéne co-op módba nyomni csak nincs senki akivel tudnám. -
xxxpaulxxx #1223 :D
-
xxxpaulxxx #1222 Overclocker achi is teljesítve... nem hiszem el, hogy ez 70 mpen belül lett volna... dehát a játék jobban tudja:D -
xxxpaulxxx #1221 Húúú azt a device has been modified-et soha többé nem akarom hallani:D Mire megcsináltam az audiosurf krumplit vért izzadtam:D -
Ma játszottam vele először és hát le a kalappal, az első rész is nagyon tetszett, de ez még talán jobb nála, bár még elején járok. Mindenesetre nagyon jól megcsinálták, az egyre nehezedő feladványokat is és a hangok azok fantasztikusak :D én olyan jókat nevettem az angol akcentusos roboton... -
Enton #1219 Ha ezt visszavezetjük az 50 napra, amúgy igen jól emlékszel, akkor akár még lehet a sima ugyanannyi mint a HL-ben lévő túlélők..
Csak hogy az 50 nap mellé van egy x-ünk is az egyenletben, ami kétségkívül legalább 1-5 évet simán takar, kiindulva a növények térfoglalásáról. Ezt ebből kiindúlva:
Élet az ember után part 3
Spoiler:
De vége videóban nagyon gondozott búzamezőn járunk a kis viskó sincs olyan ramaty álapotban. Ez így kétséges nagyon. -
nem tudjuk mennyi idö telt el :)
ugyebár mikor elöször felébredünk akkor mondják, h 50nap(ugye jol emlékszek?) telt el és ennyi idöközönként felébresztik az embereket, h megnézzék minden oké-e...utána meg már csak annyit hallunk, h kilenc...kilenc...kilenc...kilenc...kilenc...ez meg bármit jelenthet, honapot/évet/évtizedet, stb :)
"párhuzam vonható az Aperture Science és a Black Mesa müködése közt"
igen az a párhuzam, h ez a 2 cég a legnagyobb a hl univerzumban és iszonyatosan utálják egymást :D