2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/

Konzolba írd be: map pályanév

Magyar Lab Rat (képregény)

• fixpont
    En is vegig toltam, rovid volt es konnyu. Meg a vege kicsit csalodas.
  • 5c0rp330n
    aperture science anyag felszabaditasi racs
  • gregtom6
    Jó, csak félek, hogy spoileres a topik, ezért nem szeretek, pláne ilyen játéknál visszaolvasni.
    Nem tudnám megsaccolni, hogy a HL2 milyen hosszú volt. Szóval nem tudok viszonyítani sem. De nekem az iszonyat hosszúnak tűnt.
  • MerlinW
    Már írtuk, 8-10 óra a single, ~4 óra a coop. A jó játék mindig rövid, természetesen eljátszottam vele emég 100 órát.
  • lolSL
    olvass vissza ki lett tárgyalva már úgyláttam.
  • gregtom6
    És eddig rövidnek, vagy hosszúnak tűnik a játék? Van HL2 hosszúságú?
  • MerlinW
    Nem nehéz, nem könnyű, pont el van találva. Természetesen egyre nehezedik 100+ pályán keresztül.
  • MerlinW
    10/10
  • gregtom6
    Nem lett túl könnyű? Mert én ilyet olvastam.
    Coop is rendben van?
  • Zomil
    10/10...ez mindent elmond :)
    Számomra teljesen azt hozta amit elvártam töle.
  • gregtom6
    Hy all!
    Mennyire váltotta be a játék a hozzá fűzött reményeiteket? Nem az értékelések érdekelnek, hanem az, hogy Ti mit vélekedtek a játékról.
  • kr1szmester
    elakadtam, amikor egy rohadt nagy kör alakú ajtó kinyílik, és az utána lévő teremben nem tudom merre és hogyan. valaki segítene?
  • 062020
    ki jön coopba? Steam Communityben kdavid91 a nevem.
  • balee4
    Na akkor király, szép kis lista.
  • balee4
    Persze, PS3-ra minden játékban vannak achik (vagyis trophy-k). Imádom őket gyűjtögetni, elleszek ezzel is egy darabig míg meglesz a platina. :D
  • morvaigaben
    Ezek nekem, hogyhogy nem rémlenek?
  • xxxpaulxxx
    ncoreon olvastam a bajódásokat
  • HeadHunter86
    Valaki linkelje majd be a coop mapokat, hogy hogyan jönnek sorba. Thx.
  • FSpofon
    Régóta van kapcsolat a Valve és JJ Abrams között, először a LOST-ban játszottak a HL-el, aztán a HL-ben lett elrejtett LOST szoba, most meg ez :)
  • Bence94
    ps3-ra is van. meg ugye össze kötheted a steam felhasználóddal...
    ez egy nagy lehetőség a ps 3-as steam mert ha mások is használná marha jó multikat lehetne tolni a két platform között.
  • morvaigaben
    Vaaaan, van. Kerek 50 darab! :P
  • NEOreg3
    vannak, csak el vannak dugva
  • balee4
    Jaja PS3-ra tervezem megvenni és ugye akkor megkapom a PC-s verziót is. Apropó vannak steam achievementek? Most néztem, nem írja a steam, kicsit furcsállom, az első részben is voltak.
  • Zomil
    inkább 8ora, de a co-op is olyan 4ora körül van szoval 12orás játékidöért simán megéri :)
  • Bence94
    ráadásul steam ps3-ra és játszhatnak együtt a pc-sek meg a ps3-asok együtt...
  • balee4
    Szóval 10 óra simán van a játékidő? Akkor mégiscsak beszerzem most, plusz még ugye ott van a coop.
  • grebber
    És most kárörvendjünk együtt, hogy a warez verziónak semmi baja sincs!
  • xxxpaulxxx
    És most kárörvendjünk együtt, hogy a warez verzió úgy néz ki még nem működik:D
  • cs1rk3
    Hehe jó ez a split screen :D
  • kill3r21
    Lőttem pár képet...elég kellemes a grafika!

• kifli
    Akik már játszottak coopba, kérdezném, hogy mi az első coop map?
  • mucsácsó
    Nagyon jó játék, most a Chapter 3-nál befejeztem mert aludni se ártana azért. :D GLaDOS egy szemétláda, de akkor is poén :) Egyébként az Extrák között ha lementek a lista aljára, akkor van egy olyan, hogy "Super 8 - Interaktív előzetes" - azt indítsátok el :) Érdekes! :P Persze előtte érdemes látni a film trailerét is. Bár számomra rejtély, hogy mi köze a játéknak a filmhez...
  • FSpofon
    Mi fél órája értünk a coop végére, du 4-5től egy kis szünettel. GLaDOS végig a lehető leggonoszabb kommenteket szórja a kis robotokra, nagyon jól fel lettek építve a pályák, volt ahol bénáztunk negyed órákat és biztos hogy nem a legideálisabb megoldást találtuk ki :D. Sajnos az újrajátszhatóságban annyira nem hiszek, mondjuk még 1-2x bele fogunk nézni hogy milyen gyorsan tudunk végigjutni így, hogy már ismerjük a terepet.
    Kellenek majd a custom pályák, de ahogy elnéztem a fizikai méretei sokszorozódtak a termeknek, így el fog tartani mire jönnek a játszhatóbbak, ugye mire kiszámolgatja az ember hogy pontosan hova jó ez a sok új festék meg sugár meg stb arra a fél élete rámegy, nem hiába ilyen hosszú a játék stáblistája.
  • MerlinW
    Portal 1-ben a félhivatalos TFV pakk (asszem alapból benne van már, mint bónusz pályák, hosszabb, mint az alapjáték:)) az igazi Portal élmény:) Illetve a nemrég megjelent Blue Portal mod is nagyon rendben van.
  • MerlinW
    No, végére értem, ~10 órányi maradandó emlékeket okozó anyag:) A vége pedig epic. Stáblistát mindenki nézze végig!
  • Zomil
    jah, de elvártam volna, h ha már portal1-ben sikeresek voltak a custom map-ok akkor itt már alapbol elökészitik nekik a terepet :)
  • Zomil
    amugy nézegettem a metacritic hsz-eket...most komolyan nem értem, h jön ki az embereknek a 4orás játékidö... :D
    de aki esetleg azt irja 6ora és rámondja, h neki az kevés...
    most komolyan...és az ilyen hülyegyerekek veszik meg az 56. cod-ot 3-4orás játékidövel... :D

jo persze le kéne szarnom a trollkodásokat, de nehéz elmenni mellette :)
  • NEOreg3
    konzolba: map <pályanév>

de valószínűleg később bele fog kerülni az a menüpont, de alapból a portal 1-ben sem volt benne
  • RelakS
    ehhez képest a régiek jöttek be jobban :D
  • Zomil
    mint irtam kb. 3helyen gondolkodtam el jobban, ezért örültem volna olyasminek ahol többet kell gondolkodni :D

de ezt a custom pályák megoldhatják, csak pl. nem találok olyan menüpontot se ahonnal el lehetne inditani ezeket...mert pl portal1-ben elég szépen 1rakáson voltak átláthatoan