Portal 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nevetséges hogy tönkre kell tenni mások élményét amire évek óta várnak mert te kemény vagy és warezolsz és nem tudsz kussban maradni róla
Amúgy melyik volt akkora spoiler?
PSN ID.: Beegabor
A vége meg epic , bár a végedal nem olyan fülbemászós mint a Still Alive volt 😊 Na de csak semmi spoiler, csak annyit, hogy nekem is kéne egy "olyan" krumpli XD
PSN ID.: Beegabor
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
konzolos
ennyi elég is volt belõle, majd jövõ héten locsolás helyett 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Arab money
Arab money
o
r
r
e
n
t
[merlinw.org]
Kumiho #2179
Én még Londonban vételeztem elõ, és úgy pár ezerrel jobban jártam, szóval nem sír a szám egyelõre, csak jöjjön már ki..
Kumiho #2179
MOST!
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"