Portal 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
add meg a címed és elmegyek szétverni a kibaszott warezboxodat
nevetséges hogy tönkre kell tenni mások élményét amire évek óta várnak mert te kemény vagy és warezolsz és nem tudsz kussban maradni róla

Seth
Már megint ezzel jössz 😄 Sértegetéseidet meg már meg sem hallom, találj ki vmi jobbat.
Amúgy melyik volt akkora spoiler?

PSN ID.: Beegabor

Atkamon
Jaj de jó, hogy a te hsz-edet olvastam el elõbb...

lolSL
spoiler tagot nem ismerni 9 év sg után
ess össze és halj meg kb

Seth
Na befejeztem . Zseniális volt. Jóval hosszabb az elsõ résznél, van vagy 60 szobányi tesztkamra benne, szóval nem kell majd unatkozni.
A vége meg epic , bár a végedal nem olyan fülbemászós mint a Still Alive volt 😊 Na de csak semmi spoiler, csak annyit, hogy nekem is kéne egy "olyan" krumpli XD

kopa1
Én meg gyûjtöm a krumplikat :'D

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

No amíg nem jön ki a játék én asszem leverem a kamerákat és megkeresem a rádiókat az 1ben😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Victor1103
Egyrészt boxon nincs Steam pont ezért. Másrészt az Xboxomhoz van csak két joystick a split screen co-ophoz, harmadrészt pedig azzal az extrával, hogy kapok egy pc-s verziót szintén nem sokra megyek mert a laptopomon max egy plants vs zombies fut szaggatás mentesen

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Seth
Boxon nincs steam

5c0rp330n
no offense, de megis mi motivalt h box-ra vedd meg amikor a ps3-as valtozat sokkal jobb lesz alapbol is (steamworks-el, crossplatform atjarassal, cloud) es pluszba adnak pc valtozatot is hozza ami bozoshoz szinten nem jar?

RelakS
hülye kérdés: Az xbox 360-as verziót nem kell Steam-en regisztrálni? Mert ha igen, akkor aki megveszi tõled, az meg is érdemli...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Victor1103
Van idehaza box és ps3 is ráadásul mindkettõ warezos. Én mégis elõrendeltem 360-ra. Szerintem lesz annyira innovatív, hogy megérjen ennyit. Ritka játékok egyike. Amúgy meg úgyis kipörgetem a kampányt egymagam, a coop-ot meg tesómmal oszt adom is el. Megjelenés után 4 nappal 2000huf-fal olcsóbban biztos lesz aki megveszi.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Atkamon
Na elõrendeltem én is Zavvin. 😊

Én szerettem, de az fix, hogy jobbra számítottam

Atkamon
Hát igen, az a játék kissé fail lett.

Emlékszem, amikor a Mafia 2nek volt ilyen élõ tesztelése... hogy rá volt cuppanva mindenki, amikor még nem jött ki😄

RelakS
én belenéztem

konzolos

ennyi elég is volt belõle, majd jövõ héten locsolás helyett 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

FSpofon
Biztos az, jobb elkerülni ezeket. Sajnos már nem csak az elsõ 10 perc van fent a neten a konzolos warezesek miatt.

Arab money

Rage47
miért nézik meg ezeket? nem spoileres?
Prince23
elég sokan nézik õket. ezért van igény rá

Rage47
utálom ezeket a videokat:S ezeket ki nézi meg amúgy?
Jaka923
Isten ments, hogy megnézzem!

Prince23
5c0rp330n
ps3+warez? hat asszem azt kihagyom 😊

Jaka923
A L4D-et az AI Director mentette meg a monotonitástól, a pályák felépítése 90%-ban lineáris volt. A custom pályák felvetése jogos, erre nem is gondoltam 😊

FSpofon
Nem hiszem hogy mindig ugyanolyan lesz végigmenni rajta, l4d-nél is megoldották ezt. Legrosszabb esetben meg jönnek a custom pályák, már biztos sokat terveztek meg elõre mióta be lett jelentve a coop.

Arab money

Jaka923
Amúgy elgondolkoztatok azon, hogy mekkora lehet a coop szavatossága? A Valve korábban azt nyilatkozta, hogy kb. olyan hosszú lesz, mint a Portal 1, azaz 2-3 órás. Ez valljuk be, nem olyan sok, ráadásul néhány menet után már csukott szemmel is meg tudjuk csinálni a fejtörõket, és így már nem sok értelme van.

t
o
r
r
e
n
t

5c0rp330n
heh? hol? 4 nap mulva jon csak ahonnan elorendeltem..

Hol? mi?😄

MerlinW
Szóval miattad hangos a komunyiti😊

[merlinw.org]

MerlinW
Látod, ezért van benne multi. Neked semmin sem kell gondolkodnod, majd a társad mondja mit csinálj, merre menj <#idiota>

[merlinw.org]

Rinya?😮😮 Szerintem összekeversz engem valakivel tanyatárs!😄

böröczk
Igen, bár nem tudom, mennyire leszek képes rá ily csökkentett szellemi képességekkel, lehet, pénzkidobás volt, de Te ezzel biztosan tisztában vagy.

Kumiho #2179

Jaka923
Az agyatlan zombihentelés után rászánod magad egy kis logikai gondolkodásra?

böröczk
Na, csak rászántad magad a megvételére?: D Tudtam én, hogy nem állsz ellen annyi rinya után: D
Én még Londonban vételeztem elõ, és úgy pár ezerrel jobban jártam, szóval nem sír a szám egyelõre, csak jöjjön már ki..

Kumiho #2179

Atkamon
Nagyonnagyon várom már én is, bár én dobozosan veszem...

Jöjjön ki a játék

MOST!

morvaigaben
1...2...3... Kick It csík mindjárt fullon.<#finom>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

morvaigaben
Szerintetek ha csak futni hagyom az AaAaAA!!!-t akkor is megy felfele a számláló??? <#idiota>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Szép ajánlat😊

balee4
Nem akartam egybõl megvenni, mondom egyelõre ráér, illetve kedden hozza a futár a Mortal Kombat-t is, de muszáj lesz, PS3-ra veszem meg, egy accal müxik PC-n is. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

cs1rk3
jhhhhhaaaa már rájöttem xD

picit nézelõdj már mirõl van szó😊

cs1rk3
lol most ezt nem értem xD
steam en méég 67:47:00 ott meg 49:52:00 xD

Szerintem hétfõ éjjel nem alszok^^

Zomil
ez is azt mutatja 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Amugy, ha megjelenik azért arra figyeljünk, h a spoilereket spoiler tag-be tegyük majd pls 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

FSpofon
A holnap esti csúcsforgalom a Steamen meg fogja még ezt sürgetni szerintem.

Arab money

Rage47
egy újabb számláló arra, hogy mikor jön ki a portal 2 ilyen ütemben
http://www.mefix.it/portal/