Portal 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó ok, nem savazlak tovább egye-fene ezek valóban jó játékok😄 Bánom, hogy a Killing floort eddig nem vettem meg... most nincs pénzem rá😊
Viszont most esik le, hogy az Audiosurfért is jár krumpli😮 Akkor már 4 krumplim lesz😄 (ajánlom nekik, hogy ezeknek valami céljuk is legyen😄)

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

MerlinW
Egyiket sem most vettem... 4 játékom van meg a 13-ból, és mindegyikkel rendszeresen játszom...

Defense Grid (8 órám van benne), a legjobb Tower Defense játék.
Killing Floor (22 órám van benne), az egyik legjobb zombi túlélõs cucc
Audiosurf (2 órám van benne, 20+ a warezban), nem kell bemutatni
AAAaaaAA (2 órám van benne, 10+ a warezban), hangulatos ügyességi szabadesés móka

Mind teljes áron vettem és mind megérte az árát. További kérdés?😊

[merlinw.org]

8 krumplid van... megérte random játékokat megvenni azért, hogy most játssz velük elõször?😛😄

MerlinW
Defense Grid-ben van 6 krumpli. Egy komplett konzol került bele, amihez többek között a portal pályán kellet összegyûjteni a belépési kódokat (felahsználónév/ jelszó), majd a konzolba bejelentkezve szöveges alapú szerepjátékot játstani, logikai feladványokat megoldani, stb-t kellett a krumplikhoz (könyvtárlistázás, programfuttatás DOS módra😊). Talán a legigényesebb megoldás.

[merlinw.org]

Super meat boyban csak ennyi van😊

szerk: meg ez

Nos 19/26 rádiónál tartok kb 1 óra játék alatt... tényleg ennyire rövid volna az 1. rész?😄 Elsõ végigjátszásnál ez nem tûnt fel😊

FSpofon
A Killing Floor pálya biztos marad, Amnesia új pályáját még a nem Steames változatba is be fogják patchelni utólag. Audiosurfbõl gondolom kiveszik, hogy mindig a Portalos zene induljon el, meg ott tényleg csak színeket cseréltek meg berakták a companion cube-ot. Többit nem láttam, nem tudok nyilatkozni, de úgy sejtem, hogy ami nem zavaró csak kiegészítésként illik oda mint + pálya vagy ilyesmi az marad kásõbb is.

Arab money

RelakS
és vajon benne is marad? 😊

mert azért mégis csak 13 játék... bár pl az Audiosurffel játszon az, akinek két anyja van 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

FSpofon
Szinte mindegyikbe raktak vmi Portalos tartalmat a múlt héten.

Arab money

RelakS
tolta valaki a potato játékokat?

Kicsit érdekes, hogy egyik-másik mintha közvetlenül kapcsolódna a portalhoz
Legalábbis vannak portal design-os pályák

Rage47
19-ére van kiírva már régóta...
DarkSector
Nem mondtam hogy mostani hír ha már volt akkor Skip...és olvastok tovább.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
már kb. 1honapja 19-e van kiirva steamre 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tails
Igen, épp most néztem én is hogy szinte úgy áll, hogy semmivel sem fog elöbb kijönni, mint várnánk.

DarkSector
Eredetileg 22.-ére volt írva, a mostani akció végett hozták elõrébb.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rage47
5 órával elõbb jön ki, hurrá
xD
jól hülyitik a népet
5c0rp330n
szokasos gamesz(t)ar fail

FSpofon
Ha így töltõdik a felsõ bar akkor már holnap megjelenhet, ha az azt jelenti. Ami 100% hogy minden teljesített indie game 50 perccel hozza elõrébb a megjelenést.

Arab money

Jaka923
Eredetileg is 19.-én jelent volna meg, ez az egész egy nagy parasztvakítás volt.

Lunki88
Eredetileg is 19.-ére volt bejelentve steamen... Akkor mit is értek el a játékosok végülis? 😊
DarkSector
Elõbb jön a PORTAL 2!!!(a játékosok elérték hogy 3 nappal elõbb, azaz kedden játszhasson mindenki a Portal 2-vel 😊

KATT

motyodlee

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

lolSL

Rage47
uristen ennyi marhát, össze vissza spoilereztek, huzok is el a topikból
Jaja én isXD
A Ffffuuu topicba volt linkelve mind2😄
link

Lunki88
Honnan szeded ezeket a képeket? xD Az Amnesian hatalmasat röhögtem. 😄

XDXDXD

TreDoR
😄

Fasznak nem töltitek le ti is azt toljátok végig (nekem nincs konzolom, de nem is érek rá mostanában játszani vele)

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Te nem...

Seth
Nem kell bezárni én nem fogok beírni -_-

PSN ID.: Beegabor

+1!!

lolSL
ezt kéne a hét végéig
coopra lehet társat keresni sg-s steam groupban.

Victor1103
Valaki szerintem Keddig zárja be a topicot, mert valaki még jön és belinkeli a teljes forgatókönyvet

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

lolSL
eredetivel egy árnyalattal fehérebb bõrûek játszanak.

grebber
Csak írtam valami böfögést hogy hogy reagálnak az emberek.
Nincs konzolom mivel nyomorék spur vagyok így azt se tudom mirõl szól 😄

Next PC upgrade: 2022

Seth
Gondoltam, hogy nem fog érdekelni, akkor tõlem mit vársz?
Mi a különbség amúgy a a két verzió között? Ugyanaz a két játék <#wilting>

Õ sztem az elsõ részre gondolt.

Zomil
nyugodtan...én legalább nem irkálok konzolos verziorol pc-s forumba megjelenés elött 2nappal, h jajde ügyi vagyok végigvittem...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jaka923
Ez meg a másik idióta OMG!!!!

Seth
Ez megy,az anyus szöveg mindig jó kis joker, te is biztos szeretnéd, ha elküldeném vmi jó helyre

Juteszembe,én is dühönghetnék mondjuk az anime topikban hogy minden megnézett rész után beírod, hogy milyen volt, kb olyan szintû spoilert írtam én is. Ja és letöltöd, kalóz vagy, egyformák,errõl ennyit, ne tedd itt az ártatlant

Seth
Az a baj,ha lelkes vagyok? Legalább tudjátok, hogy nem veritek el a pénzetek szarra. Azt a 2 napot (vagy 1?) meg kibírjátok már törökülésben is 😄

grebber
Én nem értettem a végét sajnos.Most akkor meghalunk de újjáépítenek minket vagy most hogyvan?

Next PC upgrade: 2022

Zomil
senkit nem érdekel, h befejezted a warez verziot, ügyes vagy anyutol biztos megkapod a buksisimit...
de legalább spoilerbe tetted volna...
kéne egy házigazda aki irtja az ilyen hsz-eket(warez és spoiler), nekem teljesen mind1 ki lesz az, csak ezeket tegye meg 😊

RelakS
ennyi habzó szájú idiótát...

a legnagyobb spoiler az volt az egész hozzászólásban, hogy leírta, hogy 'spoiler'

MerlinW
Amit írtál azzal semmi baj, nem volt benne spoiler. Azzal lehet baj, hogy itt többen megvettük, és izgatottan várjuk hogy megjelenjen. Te pedig lelkes élménybeszámolót tartasz a lopott anyagról. Ráadásul nem a konzol topikban. Most komolyan, szerinted ez emberi? Legalább megjelenésig várnál ezzel..

[merlinw.org]

5c0rp330n
kusshaggyatok mar bammeg. a sztorirol pedig meg utalas szintjen sem kerunk semmilyen infot a tovabbiakban..

Seth
Én a játékról írtam, te kezdted a vitát te marha(szokás szerint). Na mind1,meghagyom neked az utolsó szót

lolSL
annyira rossz helyre irogatsz
vagy saját fórumokban vagy warezeskonzolosok fórumában nyissál már topicot a fajtádnak

Seth
Te fújod fel a dolgot,mert egy konzolgyûlölõ, csõlátó, antiszociális alak vagy. Amelyik topikban feltûnsz ott vkinél tutira kivágod a biztosítékot. El kéne takarodnod innét végre