2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/

Konzolba írd be: map pályanév

Magyar Lab Rat (képregény)

• Atkamon
    Összekötöd a PC-s és a PS3-mas Steam profilt...
  • xxxpaulxxx
    Jah de akkor azt csak külön ps3mas steam profillal?:)
  • Atkamon
    PS3 verzióra vonatkozik ez, ha arra megveszed, PC-n is tudsz játszani.
  • Tomihori
    Hello!
    Régebben olvastam olyat, hogy ha megveszem a konzolos verziót, akkor letölthetem ingyen a streamről a PC-s verziót. Azóta nem követtem a fejleményeket a játékkal kapcsolatban. Szóval a kérdésem az lenne, hogy most mi a helyzet ebben az ügyben?
  • NEOreg3
    nekem akkor írta ki ezt a TF2 (szintén valve játék, source motorral), amikor nem maradt elég memória a játéknak

zárj be minden feleslegesen futó programot, hátha...
  • ZSOOLT2
    Ok, már megvan a megoldás (Youtube is my friend). Nem tudom, miért enm jutott eszembe, pedig 1szerű volt.
  • FSpofon
    Minimum gépigénynek megfelel a vga kártyád? Ha igen Steamben jobbklikk, properties, és a launch optionsbe írd be a kívánt felbontást pl így: -w 1366 -h 768
  • Aquir
    na már töltődik:) aztán meglátom mennyire lesz időm rá
  • Tommynagy
    sziasztok! nekem ezt írja ki mikor el akarom indítani: "failed to create D3D device! Please see the following for more info (honlapcím)" már lecseréltem a vga driverem (11.3-ra) felraktam a legújabb dx-et de még így sem működik, mi lehet a gond? a segítséget előre is köszönöm!!!
  • xxxpaulxxx
    Jah és ma kipróbáltuk MerlinW-vel a Coopot és nagyon ott van! Igényes valve munka:)
  • Seth
    Várjá,nyitok neked egy portált oda. ||--OFF---->||
  • kifli
    Off/warez topik van? Me kereső nem találja :D
  • xxxpaulxxx
    Még jó, hogy én mindig a Gamespot uservéleményekre adok:)
  • ZSOOLT2
    Hello, egy kis segítséget kérnék:

3. fejezet, 17. kísérletnél vagyok: egy lézersugarat blokkol egy láda, ha elveszem, felmegy a lift, csakhogy nem érek el a lifthez olyan gyorsan, hogy engem is felvigyen. Ráadásul a láda kellene az ajtó nyitását vezérlő piros "zsámolyhoz" is. A sugarat tudom blokkolni egy leszedett biztonsági kamerával is, a ládát meg el tudtam helyezni a zsámolyon, de ugyanott vagyok.

Hogy lehet ezt a részt megoldani, az első részben is volt pár érdekes helyzet, de ennyire nem akadtam meg, mint most.
  • 5c0rp330n
    epikus arcpalma
  • Rage47
    http://www.sg.hu/cikkek/81477/a_kritikusok_szeretik_a_jatekosok_nem_a_portal_2_t
    lol
  • lolSL
  • xxxpaulxxx
    Tf2nél és L4d2nél kiadtak új itemeket... pláne a tf2nél... nos szerintem itt is beleférne:)
  • NEOreg3
    DLC-ben nem adogatnak csak úgy vákuumcsöveket, gondoltam olyan pályákra gondoltál DLC néven, ahol ezeket a csöveket, mint új elemeket majd lehet használni
  • NEOreg3
    tf2-höz ingyen adják az új cuccokat, pályákat; l4d-ekhez teljes kampányokat készítenek ingyen (jelenleg is dolgoznak egyen valamint a l4d1 kampányait is át akarják vinni a 2-be), valamint teljes mértékben támogatják a moddolást is. Ha valóban fizetőssé akarnák tenni a későbbi pályákat, akkor nem adnának ki olyan eszközöket, amivel az egyszerű user képes lehet olyan pályák létrehozására, ami konkurenciát jelentene önmaguk számára.

nem fognak azért pályacsomagokat pénzért árusítani, hogy több pénzt lehúzzanak a vásárlókról, hanem ingyen adják őket,hogy ezáltal még többen vegyék meg az alapjátékot

tl;dr szerintem nem kell félni
  • xxxpaulxxx
    Nem is mondtam ilyet
  • kifli
    "mp_coop_start"
    "mp_coop_lobby_2"
    "mp_coop_doors"
    "mp_coop_race_2"
    "mp_coop_laser_2"
    "mp_coop_rat_maze"
    "mp_coop_laser_crusher"
    "mp_coop_teambts"
    "mp_coop_fling_3"
    "mp_coop_infinifling_train"
    "mp_coop_come_along"
    "mp_coop_fling_1"
    "mp_coop_catapult_1"
    "mp_coop_multifling_1"
    "mp_coop_fling_crushers"
    "mp_coop_fan"
    "mp_coop_wall_intro"
    "mp_coop_wall_2"
    "mp_coop_catapult_wall_intro"
    "mp_coop_wall_block"
    "mp_coop_catapult_2"
    "mp_coop_turret_walls"
    "mp_coop_turret_ball"
    "mp_coop_wall_5"
    "mp_coop_tbeam_redirect"
    "mp_coop_tbeam_drill"
    "mp_coop_tbeam_catch_grind_1"
    "mp_coop_tbeam_laser_1"
    "mp_coop_tbeam_polarity"
    "mp_coop_tbeam_polarity2"
    "mp_coop_tbeam_polarity3"
    "mp_coop_tbeam_maze"
    "mp_coop_tbeam_end"
    "mp_coop_paint_come_along"
    "mp_coop_paint_redirect"
    "mp_coop_paint_bridge"
    "mp_coop_paint_walljumps"
    "mp_coop_paint_speed_fling"
    "mp_coop_paint_red_racer"
    "mp_coop_paint_speed_catch"
    "mp_coop_paint_longjump_intro"
    "mp_coop_credits"
  • Malakai
    Majd ezt is valahogy belepaszírozzák a micro-transactions rendszerükbe...
  • csokalaci
    Majd fog... :/
  • NEOreg3
    a valve nem szokott pályákért pénzt kérni DLC címen

PC-n legalábbis
  • xxxpaulxxx
    Neked biztosan tetszeni fog!:)

#951: jaja... azt én is kiszúrtam, dehát mind1:)

VAAAAGY lehet DLC:O
  • Seth
    Csak most esett le egy dolog. Azok a vákuumcsövek nem is voltak a feladatoknál a játékban,amiket demóztak korábban (turreteket szippantott fel vele,meg a falat tépték le)
  • Aquir
    na majd akkor meglátjuk amikor majd elkezdem:)
  • xxxpaulxxx
    Nah... 9 óra alatt végre én is végigvittem!
    Méltó folytatása az 1nek... fantasztikus élmény volt:)
    Kellően nehéz feladványok, szemet gyönyörködtető helyszínek és effektek, nagyszerű újítások:)
    10/10
  • Malakai
    Azért a speedrunokat ne tessék a rendes játékmenethez hasonlítani! :)
  • TreDoR
    Valami állat, párszázszor biztos végigtolta :D
  • FSpofon
    "This is my first and only segmented Half-Life speedrun. I had the idea for this in year 2000, started working on it in 2003, and completed it in October 2006."

Hát elvolt vele egy ideig. :D
  • Solid Snake
    Baldur's Gate 1 -Speed Run- 24:30
  • TreDoR
    Mondod te :D

http://www.youtube.com/watch?v=YTUOn2EUFhk
  • Solid Snake
    Akkor csak így
  • Solid Snake
  • Zomil
    Én tegnap toltam végig...kerek 8ora lett a vége. A co-op-ba még bele se kezdtem ami 4ora körül van. Nem mondom, h nehéz volt, de nem is könnyü.
    A rövidtöl ez messze van, mikor egy cod-on 3-4 ora alatt végig lehet szaladni :)

Darksector: te nagyon el vagy tévedve... :D
    Mondhatnám a hl1-et pl. amin hiába vagy vérprofi fps-es akkor se tudsz rajta végigszaladni. Vagy, ha rpg akkor Baldurs Gate ami több száz ora végigjátszás, hiába vagy vérprofi rpg-s :)

Manapság egyszerüen nincs igény hosszu játékra, az emberek csak gyorsan végig akarják tolni és azt a kis idöt élvezni :)
  • DarkSector
    Nem teljessen valós a következtetésed.

Mert régebben a játékos társadalom is "fejletlenebb volt".

Akkoriban egy játékosnak az akkori játék technikái feladványai, meg minden kicsit nehezebbnek tűntek.
    Manapság a játékosok akkora rutinnal rendelkeznek, amekkorával visszamenőleges játékokat ha eléjük raknának sokkal hamarabb oldanának meg játszanának végig legtöbb esetben, ahol ezen múlik a végigjátszási idő, mint akkor az akkori játékos az akkori tapasztalatával.

Például míg akkoriban azt sem ismerték sokan hogy mi az hogy headshot manapság meg már elindítasz egy játékot azzal kezdesz hogy fejre célzol. vagyis hamarabb , könnyebben likvidálsz ellenségeket.

Most beraknának egy HL2-őt egy mai gémernek, az akkori 100%-os első végigjátszás idejéhez képest töredékéből megoldaná, persze a sok átvezetőn nem lehet spórolni, de a játékmenet drasztikussan kevesebb lenne.
  • MerlinW
    Jó hogy, 15 éve még minden játék hosszabb volt.
  • gregtom6
    Hát az nem túl jó. Tartok tőle, hogy a többiek még nem vitték végig, azért bíznak benne, hogy a vége felé nehezebb lesz.