Portal 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont most esik le, hogy az Audiosurfért is jár krumpli😮 Akkor már 4 krumplim lesz😄 (ajánlom nekik, hogy ezeknek valami céljuk is legyen😄)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Defense Grid (8 órám van benne), a legjobb Tower Defense játék.
Killing Floor (22 órám van benne), az egyik legjobb zombi túlélõs cucc
Audiosurf (2 órám van benne, 20+ a warezban), nem kell bemutatni
AAAaaaAA (2 órám van benne, 10+ a warezban), hangulatos ügyességi szabadesés móka
Mind teljes áron vettem és mind megérte az árát. További kérdés?😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Arab money
mert azért mégis csak 13 játék... bár pl az Audiosurffel játszon az, akinek két anyja van 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Kicsit érdekes, hogy egyik-másik mintha közvetlenül kapcsolódna a portalhoz
Legalábbis vannak portal design-os pályák
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Arab money
KATT

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Fasznak nem töltitek le ti is azt toljátok végig (nekem nincs konzolom, de nem is érek rá mostanában játszani vele)
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Nincs konzolom mivel nyomorék spur vagyok így azt se tudom mirõl szól 😄
Next PC upgrade: 2022
Mi a különbség amúgy a a két verzió között? Ugyanaz a két játék <#wilting>#wilting>
PSN ID.: Beegabor
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Juteszembe,én is dühönghetnék mondjuk az anime topikban hogy minden megnézett rész után beírod, hogy milyen volt, kb olyan szintû spoilert írtam én is. Ja és letöltöd, kalóz vagy, egyformák,errõl ennyit, ne tedd itt az ártatlant
Next PC upgrade: 2022
de legalább spoilerbe tetted volna...
kéne egy házigazda aki irtja az ilyen hsz-eket(warez és spoiler), nekem teljesen mind1 ki lesz az, csak ezeket tegye meg 😊
a legnagyobb spoiler az volt az egész hozzászólásban, hogy leírta, hogy 'spoiler'
[merlinw.org]
vagy saját fórumokban vagy warezeskonzolosok fórumában nyissál már topicot a fajtádnak