2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/

Konzolba írd be: map pályanév

Magyar Lab Rat (képregény)

• xxxpaulxxx
    Meg is döglenék:D
  • Zomil
    azért azt is vedd figyelembe, h aért változott egy csomo dolog a játékban, mert eredetileg ilyennek akarták a készitök(pl glados külseje), csak ugye a portal1 ilyen teszt féle volt, alig dolgozott rajta ember a legtöbb dolgot a hl és a többi játékbol rakták össze.
  • RelakS
    spoilerbe írom, mielőtt valaki ideges lesz :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nekem kicsit hiányoznak a régi portal kilövés hangok, meg az a hang, amikor átjutunk a portal felületen. Meg az emancipating grid emitterei is milyen szar lapos cuccok lettek :S Az új portal emitterek sem tetszenek :(
  • Zomil
    Én igazábol hiányolom azokat a mapokat... :D
    itt is jo lenne ha beraknák 1-2 pálya nehezitett változatát, kb. 3 chamber volt ahol meg kellett állnom picit tovább gondolkodni :)
    bár lehet co-op nehezebb, mert ott 4portálra kell figyelni

de itt is igazán berakhatták volna, h arany medálokat kell szerezni különbözö mapokon :S
  • xxxpaulxxx
    Persze, csak egyre inkább nem hiszem, hogy ezt én ma végig fogom tudni vinni... pedig az volt a cél:P:)
  • Atkamon
    Az nagyon nem baj :)
  • xxxpaulxxx
    Hát bakker néha úgy érzem magam a játékban eskü, mint a Portal 1 advanced mapjain:D
  • Fpocok
    Próbáld ki.
  • kjhun
    Az összes warez kommentet IDE
  • kjhun
    Szerintetek Radeon X300-as kari elég neki?? Hogy minimumom menjen?? Az 1 jól ment, van egy pár olyan játék is aminél X800/850-es videókarit írtak minumként, de ettől függetlenül elindult, még a szomszéd Radeon 9550-esén is.
  • csokalaci
    Sajnos én is így jártam, de csak félig olvastam el a mondatokat szerencsére :D
  • MerlinW
    Így
  • RelakS
    GLaDOS szobájában eléggé akadozott, de általában jó. Pl a második aerial face plate tesztszobában egész jól vitte a gép. Viszont nem gondolkozok elég gyorsan :D ezeket a repülős feladatokat nem fogom komálni
  • kjhun
    ÉS azt hogy kell?
  • Aquir
    basszus hogy hülye fejemmel automatikusan elkezdem highlightolni a spoilerszövegeket :D
    Vigyáznom kell ezzel a topikkal
  • FSpofon
    Ezt miért nekünk írod? Mi megvettük, nyiss te ha kell.
  • kjhun
    Lehet nyitni a wareztopikot.
  • xxxpaulxxx
    köszi
    szia
  • kjhun
    Az orlydb szerint kint a tört verzió!!!!!!
  • morvaigaben
    Először nem értettem miért van idézőjelben... :D:D
  • MerlinW
    Szerintem még most nyissunk nekik egy warez topikot:) Ide pedig valaki jelentkezzen házigizdának.
  • MerlinW
    A trutymós részeknél lassabb lesz, de nem vészes.
  • NEOreg3
    nah "ott" is megjelent, lehet készülni a rohamra
  • MerlinW
    Oké:)
  • RelakS
    ÁÁÁUÁÁÁIÁÁÁÁ

Azt hittem, hogy akadni fog a gépemen, mert a Portal hajlamos rá. A Portal 2 viszont... csak úgy golyózik a szemem, mit csináltak ezek a valvénél. Remélem, ezt a motrot fogja kapni a HL2EP3 O_O
  • xxxpaulxxx
    Én sem nyomtam még... kki akartam próbálni, de sose csatlakozott senki:D No de majd valamelyikőtökkel holnap mindenféleképp kipróbálom:)
  • morvaigaben
    A heliben meg Alyx Gordon páros :D hűű jegesmaci :O :D
  • MerlinW
    Borealis:)

• morvaigaben
    Jájj de tudtam...a köv az lesz hogy ep3-ban portal gun :D
    köszi amúgy :)
  • MerlinW
    Megszerzése: valahol a Chapter 6 környékén

MEGA-
    egy irodában egy szekrény mögött találsz egy folyosót, ami egy kikötőbe visz (Half Life kikacsintás). A helyszín, mikor GlaDOS-t megtalálod egy fészekben. Fent van az erkély, jobbra az iroda.
  • Seth
    Nem nagy cucc, de az amire gondolsz :D

Meg lehet találni egy titkos járatba a dokkot ahol a Borealis állt. Most üres, a hajó nevét is csak az ott lévő mentőövről lehet megtudni
  • kill3r21
    xboxra is magyar feliratal jön ki nem tudjátok?
  • Zomil
    Jah, elég gáz... :D
    Pl. nem értem miért többesszámban beszél hozzánk wheatley(vagyis, h miért igy van forditva...) :D
  • morvaigaben
    ÁÁÁááááááá nem bírom ki! Ship Overboard acsi mit takar?
  • MerlinW
    Én még bele sem néztem. Ha Paul vagy Te rám írtok, elkezdhetjük.

Ha nem vagyun még Steam ismerősök, itt megtalálsz, csak kattints a nevemre bárhol:)
  • Atkamon
    Olyan jó lenne coop-ban valaki olyannak játszani majd, aki szintén nem játszott még vele soha... Nekem még nincs meg a game pár napig, csak ezen gondolkoztam, hogy ha az egyik játékos már tudja mitkell csinálni, akkor az nem túl szórakoztató.
  • MerlinW
    Anyám, hogy repül az idő...:) Megnyugtatok mindenkit, 8 órája (ilyen is rég volt:)) játszom és még mindig van hátra minimum 4 szoba (a vége fele ezek már 10-15 perces mókák - első végigjátszás során természetesen), utána gondolom még jön egy hosszabb epilógus, mint P1-ben. Tehát minimum 10 óra van benne, és ez csak a single mód. Coop-ban ugye teljesen más pályák vannak.
  • Zomil
    oh köszi :)
  • xxxpaulxxx
    Jól el lett találva:)
  • zzeN
    Steam-et át kell állítani magyarra.