Portal 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
pc-re nem hiszem, xbox-ra meg ps3-ra meg már tudtommal kijött 😊

amugy meg ezzel a szorakozással az indie készitök nagyon jol járnak, tölük meg nem sajnálom a pénzt, szvsz elég rendes dolog a valve-töl, h igy segit a kisebb fejlesztöknek

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TreDoR
Úgy értettem, hogy amíg nem adják ki, toltogetik lefelé az emberek a warez verziót.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Megnéztem a profilodat steamen... szép kis játékgyûjteményed van hallode😄😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Lunki88
Kétlem hogy ezzel pénzt veszítenének, épp ellenkezõleg. Jó marketingfogás a Valve részérõl mert szerintem sokan csak azért veszik meg ezt a potato csomagot hogy hátha kapnak valami új cuccot.
Jah, kint van.

Rage47
PS3-ra kijött már nem?
lolSL

TreDoR
Én mondjuk Valve helyében azonnal játszhatóvá tettem volna tegnap a gamet, de ha nekik megéri ilyen krumpli szarságokkal szórakozni, és közben zsét veszíteni, hát egészségükre.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Fehercsoki
Csak azért kérdezem,mert nem értem hogy tudsz vele máris játszani.

TreDoR
<#hehe><#eljen>

lájfszáksz

macleod2005
OFF
Azért ilyenkor szánalmasnak érzem magam, hogy képes vagyok fizetni egy játékért + csinálom a potato shackes hülyeségeket, más meg már játszik vele, ráadásul ingyé...
ON

Abban nincs is krumpli!<#ticking>

Seth
A Super Mario Brothers 3-ról

PSN ID.: Beegabor

Fehercsoki
Melyik játékról beszélsz?

Rage47
na ennek örülök
Seth
Zseniális lett a játék. A poénok megint ütnek, fordulatok is vannak, mikor azt hinnéd na vége még rátesznek egy lapáttal. Ja és a krumpli meg van magyarázva 😄

PSN ID.: Beegabor

Jim Morrison
nem akarja nekem megvenni valaki a pottato sacket? 😄 segitenek en is... 😛

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Vááá még mindig csak azt tudom mondani, hogy bánom, hogy nem rögtön a steames super meat boyyal kezdtem el játszani, mert a warez savegamei nem mûküdnek ezzel😄

FSpofon
Csak játszani kell vele, attól töltõdik a csík. Vagy ha kell a krumpli a profilodra itt van minden játékhoz hogy mit kell benne elérni.

Arab money

SMB-ben mit kell csinálni, hogy töltõdjön?😄

DarkSector
Jah.
Igen észrevettem hogy a játékok mellett más szám van mint allul.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

FSpofon
Az a krumpli már más krumpli, nem amit össze lehet gyûjteni a profil oldalra. Az a lejátszott idõ leosztva vmilyen mennyiségre.

Arab money

DarkSector
Jah értem, én azt hittem hogy a krumplik adják a csíkod, mert 1milló krumlit hittem a full csíknak, hogy tele legyen most kb majdnem a negyede van meg 230ezer durván.

Azt hittem attól nõ a csík. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

FSpofon
Most már folyamatosan játszani kell a még nem teljesítettekkel, hogy a CPU power nõjön. Minden játék teljesítése elõrehozza majd a megjelenést egy kicsivel. A krumpligyûjtés már csak mellékes, az ápr 1-tõl tegnap elõttig tartó szakaszban játszott csak szerepet hogy ez a része beindulhasson a játéknak (a krumplik által generált árammal). Most már csak annyiban fontos hogy ha mindet összeszedi vki akkor kap egy jutalmat, talán egy extra coop skint, megjelenéskor kiderül.

Arab money

DarkSector
Elfelejtettem mondani hogy ez nem egyéni játék, hanem az összes játékos egybe munkálkodik, az egyik játékot már teljesítették, még maradt 12 asszem, tudod ellenõrizni, csak lépj be a Steam-be ott a fenti reklámcsíkon jobbra a SEE RELEASE STATUS.

És ha a játékosok teljesítenek x krumplit, a 13 játékban akkor elõbb kiadják, elõbb aktíválják a játékot!!!

Szép kis minijáték, jópofa, hasznos....szóval nem fontos megvenned minden a listán szereplõ játékot.

Jelenlegi állás:

DarkSector
Elõbb játszhatsz a játékkal!

Hogy mennyivel elõbb azt ne kérdezd, de a normal rajt elõtt.

FSpofon

Arab money

A francokat nemXD

FSpofon
36 db után jár majd valami, ami nem sapka 😊.

Arab money

Jaka923
De kapni is lehet értük valamilyen bónuszt vagy csak díszek?

MerlinW
Defense Grid, AAAAaaaa és asszem Killing Floor-ban is kaptam egyet.

Killing Floor-os Portal pálya jó cucc lett nagyon. Remélem benne marad😊

[merlinw.org]

Ezt hogy szereszted?😄

MerlinW
Nézzétek a krumplijaimat😊

[merlinw.org]

No igen😊

MerlinW
Az is 1 évvel megjelenés után volt és az volt az elsõ akciója a játéknak.

[merlinw.org]

DarkSector
Majd meglátjuk.
Lehet Valve nem enged majd. L4D 2 tudtommal Valve és mégis steam-en 1000ft volt ünnepkor. vettem is 1-et. (4-es packba!)

MerlinW
Ricochet-et leszámítva nem is volt rossz játékuk 13 éves pályafutásuk során.

[merlinw.org]

Hát jah... és ez nem COD, amit még a legnagyobb rajongók is fikáznak minden új rész után (ettõl függetlenül megveszik)
Érdekes... egy valve játékot sem szoktak szarul értékelni😊

MerlinW
De itt most egy adott cégrõl beszélünk. Valve-nak 3-4 évente jön új játéka, amit minimum 5-6 évig akar árulni. Nem fogja ingyen dobálni, kitalálták ezt õk jól. Ne hasonlítsd a többi kiadóhoz. A másik, hogy az 676 és társai annyiért adják a játékokat, amennyiért a kiadók engedik. Nem õk döntik el.

Activision/Blizzard játékok ára sem megy le 1-2 éven belül. Manapság sem.

[merlinw.org]

DarkSector
Igen csak manapság ehhez elég 5-8 hónap is kb.

MerlinW
Voltak persze, de Portal 4 éves HL2 pedig 7 éves játékok. Az elsõ akciók pedig az Orange Box megjelenése után fél évvel indultak.

Egyébként a Portal egy hónapig teljesen ingyenes volt tavaly május környékén.

[merlinw.org]

DarkSector
Nem emlékszem, de manapság ez gyorsabban redukálódik, majd meglátod....
Nagy BF2 pl, vagy COD-ok is elég durván esnek, holott azok aztán tartják az árukat a többihez viszonyíítva, most nem az 576 online shop-ra gondolok ahol 15ezer forintokat elkérnek ilyenekért. 😊

És a BO pl fél éves játék.

Vagy L4D2....
Mikor jött ki? Most mennyibe kerül?

Jó, de hány év után😄

DarkSector
Mostanában külföldrõl szoktam hozatni, ha hozatok.
Nem emlékszem Valve akciók hogy szoktak lenni, de majd meglátom ha elér egy határt, amire lesz keretem akkor begyûjtöm.

Azért Steam-en a HL és régi portal-ra is voltak elég szépen leértékelések meg akciók packban úgyhogy nem aggódok. 😊

Bár a Tf2 megerõszakolása miatt nekünk járna vissza a pénz😄

FSpofon
MerlinW
Valve esetében a hamar az legközelebb karácsony környékén akkor is max 25%-al. A jó játékokat, a supportot/törõdést meg kell fizetni. Ha valaki megérdemli, az a Valve.

[merlinw.org]

MerlinW
Begyûjtöttem 6 krumplit😊

[merlinw.org]

DarkSector
Hát egy szóval sem mondtam hogy a warezzal fogok játszani.
Feltéve ha lesz warez belõle, mert még ez csak adat, a terjedelmérõl....