2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
-
Enton #1217 Bocsánat. Elfeledkeztem a több évszázados történet csúszásról. Akkor így lövésünk nincs az emberekről. De ha mi túléltük akkor lehet több túlélő is akad. -
Enton #1216 Szerintem mint ahogy a játék folyamán nem 1x kiderült eléggé párhuzam vonható az Aperture Science és a Black Mesa müködése közt. Így kb annyi ember élhet bárhol máshol mint a HL sorozatban. -
hmm... kikapcsoltam a multicore supportot, és megszűnt a rángatás... pedig a CPU-ról beszél a "súgója", az meg két magos... -
gcfscape hasznos dolog!
Én tele is pakoltam még annó a telómat turret hangokkal :D
és a csengés is már egy jó ideje a Victims of Science - The Device Has Been Modified! Nagy kedvencem, nem lehet megunni :)
Mos az GPS-t akarom "turret"tesíteni -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt megtaláltam, így nem volt akkora sokkhatás a végén, amikor a négy turret nézett velem farkasszemet :D
Egyébként lenne egy kérdésem. Van bármilyen utalás a játékban arra, hogy mi lett az emberiséggel, vagy hogy van-e még? -
Easter egg: Secret Turret song:) -
Tényleg, nem beszéltünk még az életlen biztonsági kockáról (=gömb) :) Magyarul is így fordították (edgeless safety cube)?:) -
A digitális hidegen hagy, lévén szinte sosem látjuk, a hús vér megoldása viszont igazi ínyencség -
Nem tudom, de nekem valahogy nincs bajom Chell kinézetével :) És nem csak a valódira, de a digitálisra is gondolok :] -
xxxpaulxxx #1208 Jééé és tényleg:D De a játékban azért csúnyácska szegény... viszont artokon nem:) -
kjhun #1207 OST: Link1 Link2
Vagy leszeded EZT
Felrakod, megkeresed a pak01_dir.vpk fájl, megnyitod és kitömöríted vele amit akarsz. -
"Csajnak is segge meg háta van, de arcát nem látni."
Ezért is használtak arcmodellt a főhős készítésekor:)
Alesia Glidewell - Chell
-
Enton #1205 Tessék a csaj:
Link
de csak linkbe mert van rajta egy kis SPOILER is. -
xxxpaulxxx #1204 Ijjj... bocsi, elnéztem:D -
Ez az első részé -
azért nagy kár, hogy nem mellékelték a sztimes verziohoz, amit Merlin linkelt, egy bónusz diszk, feltételezem, a dobozos verzióhoz jár, aki iylet vett, megerősíthetne..
amúgy köszi, le is jött : P -
kjhun #1201 Nem valószínű, hogy legálisan beszerzhető, ha be, akkor úgy, ha nem akkor warez. Vagy Innen -
xxxpaulxxx #1200 parancsolj
Jelszó a kicsomagoláshoz: [email protected] -
valaki nem tudja, hol lelhetem a teljes OST-t?
annyira überzsirra sikerült a játék zenéje, trélerekét beleértve, hogy muszáj valahonnan beszereznem, nem állandóan a jutyubot nyitogatni -
lehet, de a robot zárlatos lesz tőle ;) -
Nah igen a szöges csapdák, de azok is csak elsőre akadálok, 2x-ra ha tudod hol van csapda meg mit kell csinálnod nem jelent gondot.
Szerintem simán megoldod azt az acsit. -
Mélybe zuhanás (végtelen űr, szögek, sav), szöges csapdák (plafon, fal és ezek mozgó válzotatai), lézer, robotok.
Egyébként a coop második felétől baromi könnyű meghalni, mert nagyon egymásra vagytok utalva a társaddal. Az esetek 90%-ban a másik hibájából halsz meg. Éppen ezért nehéz az az achievement. -
víz?
tudtommal 3 akadály van, a lézerek meg ha nyíl egyenest mész a robotokkal szemben, illetve a mélységbe zuhanás. -
És a 100 méter mély szakadékok a co-op 50%-ban?:) Mikor a lélek és egy sugárcső választ el a haláltól. Esetleg a szöges falcsapdák, stb. -
Legyen masszív sav:) -
Jah azok a buta robotok, hát nemtudom kinek jelentenek kihívást vagy akadályt. -
lolhunter #1191 Sztem valami mérgezett víz az -
Nem víz az, valamilyen trutymó. A víz nem fáj, azon átgázolunk többször is a single alatt:) -
gregtom6 #1189 Meg persze a víztől is egyből meghalsz... -
xxxpaulxxx #1188 Mondjuk még nem tartok ott, de eddig azt vettem észre, hogy nehéz meghalni a coopban... Tán tévedek?:D -
nem, a turretek csak saját szórakoztatásukra lőnek rád pez cukorkákat... -
Hogyne lehetne.. -
Miért meg lehet halni a játékban? -
Már csak egy acsi hiányzik, 49 begyűjtve:) A Still Alive, halál nélkül végezd ki a 4. fejezetet.. Yeah...:)
Segítek majd, csak szólj. -
xxxpaulxxx #1183 :d -
Az a tojáshéjon bellül van, mint a kis figura a kindercsokin bellül. :) -
Én is a kindert szeretem meg is lepem magam holnap 1-el...hozza a nyuszi.
De ettől még grafikailag nagyobb teljesítmény egy transformers ingame letérképezése mint a finom kinder surprise-é. :) -
gregtom6 #1180 Nem "kindertojásból" áll az, hanem egy turret törzséből:) -
xxxpaulxxx #1179 Nem is szerettem sose a transformerst, a kindertojást viszont annál inkább:D -
Igen a sci-fi-ben is ilyenek, de vannak transformerek is, azok is robotok mégsem 1 kindertojásból áll a teste. :)