Portal 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah és ma kipróbáltuk MerlinW-vel a Coopot és nagyon ott van! Igényes valve munka😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Seth
Várjá,nyitok neked egy portált oda. ||--OFF---->||

PSN ID.: Beegabor

kifli
Off/warez topik van? Me keresõ nem találja 😄

Hello, egy kis segítséget kérnék:

3. fejezet, 17. kísérletnél vagyok: egy lézersugarat blokkol egy láda, ha elveszem, felmegy a lift, csakhogy nem érek el a lifthez olyan gyorsan, hogy engem is felvigyen. Ráadásul a láda kellene az ajtó nyitását vezérlõ piros "zsámolyhoz" is. A sugarat tudom blokkolni egy leszedett biztonsági kamerával is, a ládát meg el tudtam helyezni a zsámolyon, de ugyanott vagyok.

Hogy lehet ezt a részt megoldani, az elsõ részben is volt pár érdekes helyzet, de ennyire nem akadtam meg, mint most.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

5c0rp330n
epikus arcpalma

Rage47
http://www.sg.hu/cikkek/81477/a_kritikusok_szeretik_a_jatekosok_nem_a_portal_2_t
lol
lolSL

Tf2nél és L4d2nél kiadtak új itemeket... pláne a tf2nél... nos szerintem itt is beleférne😊

NEOreg3
DLC-ben nem adogatnak csak úgy vákuumcsöveket, gondoltam olyan pályákra gondoltál DLC néven, ahol ezeket a csöveket, mint új elemeket majd lehet használni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
tf2-höz ingyen adják az új cuccokat, pályákat; l4d-ekhez teljes kampányokat készítenek ingyen (jelenleg is dolgoznak egyen valamint a l4d1 kampányait is át akarják vinni a 2-be), valamint teljes mértékben támogatják a moddolást is. Ha valóban fizetõssé akarnák tenni a késõbbi pályákat, akkor nem adnának ki olyan eszközöket, amivel az egyszerû user képes lehet olyan pályák létrehozására, ami konkurenciát jelentene önmaguk számára.

nem fognak azért pályacsomagokat pénzért árusítani, hogy több pénzt lehúzzanak a vásárlókról, hanem ingyen adják õket,hogy ezáltal még többen vegyék meg az alapjátékot

tl;dr szerintem nem kell félni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Nem is mondtam ilyet

kifli
"mp_coop_start"
"mp_coop_lobby_2"
"mp_coop_doors"
"mp_coop_race_2"
"mp_coop_laser_2"
"mp_coop_rat_maze"
"mp_coop_laser_crusher"
"mp_coop_teambts"
"mp_coop_fling_3"
"mp_coop_infinifling_train"
"mp_coop_come_along"
"mp_coop_fling_1"
"mp_coop_catapult_1"
"mp_coop_multifling_1"
"mp_coop_fling_crushers"
"mp_coop_fan"
"mp_coop_wall_intro"
"mp_coop_wall_2"
"mp_coop_catapult_wall_intro"
"mp_coop_wall_block"
"mp_coop_catapult_2"
"mp_coop_turret_walls"
"mp_coop_turret_ball"
"mp_coop_wall_5"
"mp_coop_tbeam_redirect"
"mp_coop_tbeam_drill"
"mp_coop_tbeam_catch_grind_1"
"mp_coop_tbeam_laser_1"
"mp_coop_tbeam_polarity"
"mp_coop_tbeam_polarity2"
"mp_coop_tbeam_polarity3"
"mp_coop_tbeam_maze"
"mp_coop_tbeam_end"
"mp_coop_paint_come_along"
"mp_coop_paint_redirect"
"mp_coop_paint_bridge"
"mp_coop_paint_walljumps"
"mp_coop_paint_speed_fling"
"mp_coop_paint_red_racer"
"mp_coop_paint_speed_catch"
"mp_coop_paint_longjump_intro"
"mp_coop_credits"
Malakai
Majd ezt is valahogy belepaszírozzák a micro-transactions rendszerükbe...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

csokalaci
Majd fog... :/

http://facebook.com/musicleander

NEOreg3
a valve nem szokott pályákért pénzt kérni DLC címen

PC-n legalábbis

Neked biztosan tetszeni fog!😊

#951: jaja... azt én is kiszúrtam, dehát mind1😊

VAAAAGY lehet DLC😮

Seth
Csak most esett le egy dolog. Azok a vákuumcsövek nem is voltak a feladatoknál a játékban,amiket demóztak korábban (turreteket szippantott fel vele,meg a falat tépték le)

PSN ID.: Beegabor

Aquir
na majd akkor meglátjuk amikor majd elkezdem😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Nah... 9 óra alatt végre én is végigvittem!
Méltó folytatása az 1nek... fantasztikus élmény volt😊
Kellõen nehéz feladványok, szemet gyönyörködtetõ helyszínek és effektek, nagyszerû újítások😊
10/10

Malakai
Azért a speedrunokat ne tessék a rendes játékmenethez hasonlítani! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

TreDoR
Valami állat, párszázszor biztos végigtolta 😄

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

FSpofon
"This is my first and only segmented Half-Life speedrun. I had the idea for this in year 2000, started working on it in 2003, and completed it in October 2006."

Hát elvolt vele egy ideig. 😄

Arab money

Solid Snake
TreDoR
Mondod te 😄

http://www.youtube.com/watch?v=YTUOn2EUFhk

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Solid Snake
Solid Snake
<#hehe>
Zomil
Én tegnap toltam végig...kerek 8ora lett a vége. A co-op-ba még bele se kezdtem ami 4ora körül van. Nem mondom, h nehéz volt, de nem is könnyü.
A rövidtöl ez messze van, mikor egy cod-on 3-4 ora alatt végig lehet szaladni 😊

Darksector: te nagyon el vagy tévedve... 😄
Mondhatnám a hl1-et pl. amin hiába vagy vérprofi fps-es akkor se tudsz rajta végigszaladni. Vagy, ha rpg akkor Baldurs Gate ami több száz ora végigjátszás, hiába vagy vérprofi rpg-s 😊

Manapság egyszerüen nincs igény hosszu játékra, az emberek csak gyorsan végig akarják tolni és azt a kis idöt élvezni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Nem teljessen valós a következtetésed.

Mert régebben a játékos társadalom is "fejletlenebb volt".

Akkoriban egy játékosnak az akkori játék technikái feladványai, meg minden kicsit nehezebbnek tûntek.
Manapság a játékosok akkora rutinnal rendelkeznek, amekkorával visszamenõleges játékokat ha eléjük raknának sokkal hamarabb oldanának meg játszanának végig legtöbb esetben, ahol ezen múlik a végigjátszási idõ, mint akkor az akkori játékos az akkori tapasztalatával.

Például míg akkoriban azt sem ismerték sokan hogy mi az hogy headshot manapság meg már elindítasz egy játékot azzal kezdesz hogy fejre célzol. vagyis hamarabb , könnyebben likvidálsz ellenségeket.

Most beraknának egy HL2-õt egy mai gémernek, az akkori 100%-os elsõ végigjátszás idejéhez képest töredékébõl megoldaná, persze a sok átvezetõn nem lehet spórolni, de a játékmenet drasztikussan kevesebb lenne.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Jó hogy, 15 éve még minden játék hosszabb volt.

[merlinw.org]

Hát az nem túl jó. Tartok tõle, hogy a többiek még nem vitték végig, azért bíznak benne, hogy a vége felé nehezebb lesz.

En is vegig toltam, rovid volt es konnyu. Meg a vege kicsit csalodas.
5c0rp330n
aperture science anyag felszabaditasi racs <#fejvakaras>

Jó, csak félek, hogy spoileres a topik, ezért nem szeretek, pláne ilyen játéknál visszaolvasni.
Nem tudnám megsaccolni, hogy a HL2 milyen hosszú volt. Szóval nem tudok viszonyítani sem. De nekem az iszonyat hosszúnak tûnt.

MerlinW
Már írtuk, 8-10 óra a single, ~4 óra a coop. A jó játék mindig rövid, természetesen eljátszottam vele emég 100 órát.

[merlinw.org]

lolSL
olvass vissza ki lett tárgyalva már úgyláttam.

És eddig rövidnek, vagy hosszúnak tûnik a játék? Van HL2 hosszúságú?

MerlinW
Nem nehéz, nem könnyû, pont el van találva. Természetesen egyre nehezedik 100+ pályán keresztül.

[merlinw.org]

MerlinW
10/10

[merlinw.org]

Nem lett túl könnyû? Mert én ilyet olvastam.
Coop is rendben van?

Zomil
10/10...ez mindent elmond 😊
Számomra teljesen azt hozta amit elvártam töle.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hy all!
Mennyire váltotta be a játék a hozzá fûzött reményeiteket? Nem az értékelések érdekelnek, hanem az, hogy Ti mit vélekedtek a játékról.

elakadtam, amikor egy rohadt nagy kör alakú ajtó kinyílik, és az utána lévõ teremben nem tudom merre és hogyan. valaki segítene?
ki jön coopba? Steam Communityben kdavid91 a nevem.

"Everything that happens, happens for a reason"

balee4
Na akkor király, szép kis lista.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Persze, PS3-ra minden játékban vannak achik (vagyis trophy-k). Imádom õket gyûjtögetni, elleszek ezzel is egy darabig míg meglesz a platina. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

morvaigaben
Ezek nekem, hogyhogy nem rémlenek? <#wow1>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

ncoreon olvastam a bajódásokat

HeadHunter86
Valaki linkelje majd be a coop mapokat, hogy hogyan jönnek sorba. Thx.

FSpofon
Régóta van kapcsolat a Valve és JJ Abrams között, elõször a LOST-ban játszottak a HL-el, aztán a HL-ben lett elrejtett LOST szoba, most meg ez 😊

Arab money