Portal 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
PSN ID.: Beegabor
3. fejezet, 17. kísérletnél vagyok: egy lézersugarat blokkol egy láda, ha elveszem, felmegy a lift, csakhogy nem érek el a lifthez olyan gyorsan, hogy engem is felvigyen. Ráadásul a láda kellene az ajtó nyitását vezérlõ piros "zsámolyhoz" is. A sugarat tudom blokkolni egy leszedett biztonsági kamerával is, a ládát meg el tudtam helyezni a zsámolyon, de ugyanott vagyok.
Hogy lehet ezt a részt megoldani, az elsõ részben is volt pár érdekes helyzet, de ennyire nem akadtam meg, mint most.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nem fognak azért pályacsomagokat pénzért árusítani, hogy több pénzt lehúzzanak a vásárlókról, hanem ingyen adják õket,hogy ezáltal még többen vegyék meg az alapjátékot
tl;dr szerintem nem kell félni
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"mp_coop_lobby_2"
"mp_coop_doors"
"mp_coop_race_2"
"mp_coop_laser_2"
"mp_coop_rat_maze"
"mp_coop_laser_crusher"
"mp_coop_teambts"
"mp_coop_fling_3"
"mp_coop_infinifling_train"
"mp_coop_come_along"
"mp_coop_fling_1"
"mp_coop_catapult_1"
"mp_coop_multifling_1"
"mp_coop_fling_crushers"
"mp_coop_fan"
"mp_coop_wall_intro"
"mp_coop_wall_2"
"mp_coop_catapult_wall_intro"
"mp_coop_wall_block"
"mp_coop_catapult_2"
"mp_coop_turret_walls"
"mp_coop_turret_ball"
"mp_coop_wall_5"
"mp_coop_tbeam_redirect"
"mp_coop_tbeam_drill"
"mp_coop_tbeam_catch_grind_1"
"mp_coop_tbeam_laser_1"
"mp_coop_tbeam_polarity"
"mp_coop_tbeam_polarity2"
"mp_coop_tbeam_polarity3"
"mp_coop_tbeam_maze"
"mp_coop_tbeam_end"
"mp_coop_paint_come_along"
"mp_coop_paint_redirect"
"mp_coop_paint_bridge"
"mp_coop_paint_walljumps"
"mp_coop_paint_speed_fling"
"mp_coop_paint_red_racer"
"mp_coop_paint_speed_catch"
"mp_coop_paint_longjump_intro"
"mp_coop_credits"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
PC-n legalábbis
#951: jaja... azt én is kiszúrtam, dehát mind1😊
VAAAAGY lehet DLC😮
PSN ID.: Beegabor
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Méltó folytatása az 1nek... fantasztikus élmény volt😊
Kellõen nehéz feladványok, szemet gyönyörködtetõ helyszínek és effektek, nagyszerû újítások😊
10/10
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Hát elvolt vele egy ideig. 😄
Arab money
http://www.youtube.com/watch?v=YTUOn2EUFhk
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
A rövidtöl ez messze van, mikor egy cod-on 3-4 ora alatt végig lehet szaladni 😊
Darksector: te nagyon el vagy tévedve... 😄
Mondhatnám a hl1-et pl. amin hiába vagy vérprofi fps-es akkor se tudsz rajta végigszaladni. Vagy, ha rpg akkor Baldurs Gate ami több száz ora végigjátszás, hiába vagy vérprofi rpg-s 😊
Manapság egyszerüen nincs igény hosszu játékra, az emberek csak gyorsan végig akarják tolni és azt a kis idöt élvezni 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mert régebben a játékos társadalom is "fejletlenebb volt".
Akkoriban egy játékosnak az akkori játék technikái feladványai, meg minden kicsit nehezebbnek tûntek.
Manapság a játékosok akkora rutinnal rendelkeznek, amekkorával visszamenõleges játékokat ha eléjük raknának sokkal hamarabb oldanának meg játszanának végig legtöbb esetben, ahol ezen múlik a végigjátszási idõ, mint akkor az akkori játékos az akkori tapasztalatával.
Például míg akkoriban azt sem ismerték sokan hogy mi az hogy headshot manapság meg már elindítasz egy játékot azzal kezdesz hogy fejre célzol. vagyis hamarabb , könnyebben likvidálsz ellenségeket.
Most beraknának egy HL2-õt egy mai gémernek, az akkori 100%-os elsõ végigjátszás idejéhez képest töredékébõl megoldaná, persze a sok átvezetõn nem lehet spórolni, de a játékmenet drasztikussan kevesebb lenne.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem tudnám megsaccolni, hogy a HL2 milyen hosszú volt. Szóval nem tudok viszonyítani sem. De nekem az iszonyat hosszúnak tûnt.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Coop is rendben van?
Számomra teljesen azt hozta amit elvártam töle.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mennyire váltotta be a játék a hozzá fûzött reményeiteket? Nem az értékelések érdekelnek, hanem az, hogy Ti mit vélekedtek a játékról.
"Everything that happens, happens for a reason"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
<#hehe>#hehe>