2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/

Konzolba írd be: map pályanév

Magyar Lab Rat (képregény)

• Enton
    Bocsánat. Elfeledkeztem a több évszázados történet csúszásról. Akkor így lövésünk nincs az emberekről. De ha mi túléltük akkor lehet több túlélő is akad.
  • Enton
    Szerintem mint ahogy a játék folyamán nem 1x kiderült eléggé párhuzam vonható az Aperture Science és a Black Mesa müködése közt. Így kb annyi ember élhet bárhol máshol mint a HL sorozatban.
  • RelakS
    hmm... kikapcsoltam a multicore supportot, és megszűnt a rángatás... pedig a CPU-ról beszél a "súgója", az meg két magos...
  • Spészgószt
    gcfscape hasznos dolog!
    Én tele is pakoltam még annó a telómat turret hangokkal :D
    és a csengés is már egy jó ideje a Victims of Science - The Device Has Been Modified! Nagy kedvencem, nem lehet megunni :)
    Mos az GPS-t akarom "turret"tesíteni
  • Piszkos  Fred
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezt megtaláltam, így nem volt akkora sokkhatás a végén, amikor a négy turret nézett velem farkasszemet :D
    Egyébként lenne egy kérdésem. Van bármilyen utalás a játékban arra, hogy mi lett az emberiséggel, vagy hogy van-e még?
  • MerlinW
    Easter egg: Secret Turret song:)
  • MerlinW
    Tényleg, nem beszéltünk még az életlen biztonsági kockáról (=gömb) :) Magyarul is így fordították (edgeless safety cube)?:)
  • MerlinW
    A digitális hidegen hagy, lévén szinte sosem látjuk, a hús vér megoldása viszont igazi ínyencség
  • RelakS
    Nem tudom, de nekem valahogy nincs bajom Chell kinézetével :) És nem csak a valódira, de a digitálisra is gondolok :]
  • xxxpaulxxx
    Jééé és tényleg:D De a játékban azért csúnyácska szegény... viszont artokon nem:)
  • kjhun
    OST: Link1 Link2

Vagy leszeded EZT

Felrakod, megkeresed a pak01_dir.vpk fájl, megnyitod és kitömöríted vele amit akarsz.
  • MerlinW
    "Csajnak is segge meg háta van, de arcát nem látni."

Ezért is használtak arcmodellt a főhős készítésekor:)

Alesia Glidewell - Chell
  • Enton
    Tessék a csaj:
    Link
    de csak linkbe mert van rajta egy kis SPOILER is.
  • xxxpaulxxx
    Ijjj... bocsi, elnéztem:D
  • Seth
    Ez az első részé
  • böröczk
    azért nagy kár, hogy nem mellékelték a sztimes verziohoz, amit Merlin linkelt, egy bónusz diszk, feltételezem, a dobozos verzióhoz jár, aki iylet vett, megerősíthetne..
    amúgy köszi, le is jött : P
  • kjhun
    Nem valószínű, hogy legálisan beszerzhető, ha be, akkor úgy, ha nem akkor warez. Vagy Innen
  • xxxpaulxxx
    parancsolj

Jelszó a kicsomagoláshoz: [email protected]
  • böröczk
    valaki nem tudja, hol lelhetem a teljes OST-t?
    annyira überzsirra sikerült a játék zenéje, trélerekét beleértve, hogy muszáj valahonnan beszereznem, nem állandóan a jutyubot nyitogatni
  • RelakS
    lehet, de a robot zárlatos lesz tőle ;)
  • DarkSector
    Nah igen a szöges csapdák, de azok is csak elsőre akadálok, 2x-ra ha tudod hol van csapda meg mit kell csinálnod nem jelent gondot.

Szerintem simán megoldod azt az acsit.
  • MerlinW
    Mélybe zuhanás (végtelen űr, szögek, sav), szöges csapdák (plafon, fal és ezek mozgó válzotatai), lézer, robotok.

Egyébként a coop második felétől baromi könnyű meghalni, mert nagyon egymásra vagytok utalva a társaddal. Az esetek 90%-ban a másik hibájából halsz meg. Éppen ezért nehéz az az achievement.
  • DarkSector
    víz?
    tudtommal 3 akadály van, a lézerek meg ha nyíl egyenest mész a robotokkal szemben, illetve a mélységbe zuhanás.
  • MerlinW
    És a 100 méter mély szakadékok a co-op 50%-ban?:) Mikor a lélek és egy sugárcső választ el a haláltól. Esetleg a szöges falcsapdák, stb.
  • MerlinW
    Legyen masszív sav:)
  • DarkSector
    Jah azok a buta robotok, hát nemtudom kinek jelentenek kihívást vagy akadályt.
  • lolhunter
    Sztem valami mérgezett víz az
  • MerlinW
    Nem víz az, valamilyen trutymó. A víz nem fáj, azon átgázolunk többször is a single alatt:)
  • gregtom6
    Meg persze a víztől is egyből meghalsz...
  • xxxpaulxxx
    Mondjuk még nem tartok ott, de eddig azt vettem észre, hogy nehéz meghalni a coopban... Tán tévedek?:D
  • Calver
    nem, a turretek csak saját szórakoztatásukra lőnek rád pez cukorkákat...
  • MerlinW
    Hogyne lehetne..
  • DarkSector
    Miért meg lehet halni a játékban?
  • MerlinW
    Már csak egy acsi hiányzik, 49 begyűjtve:) A Still Alive, halál nélkül végezd ki a 4. fejezetet.. Yeah...:)

Segítek majd, csak szólj.
  • xxxpaulxxx
    :d
  • DarkSector
    Az a tojáshéjon bellül van, mint a kis figura a kindercsokin bellül. :)
  • DarkSector
    Én is a kindert szeretem meg is lepem magam holnap 1-el...hozza a nyuszi.

De ettől még grafikailag nagyobb teljesítmény egy transformers ingame letérképezése mint a finom kinder surprise-é. :)
  • gregtom6
    Nem "kindertojásból" áll az, hanem egy turret törzséből:)
  • xxxpaulxxx
    Nem is szerettem sose a transformerst, a kindertojást viszont annál inkább:D
  • DarkSector
    Igen a sci-fi-ben is ilyenek, de vannak transformerek is, azok is robotok mégsem 1 kindertojásból áll a teste. :)