Shogun 2 Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha megakarok tartani egy tartományt mit érdemes csinálni? Békés bevonulás vagy fosztogatás? ( Romában pl a fosztogatás az ellenszer arra,hogy ne lázadjanak fel egy jóideig)
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
jah és Ati radeon gddr5 hd5670 512-es videókártyára feltegyem a dx11-es patchet? ( a kártya kompantibilis rá)
A legnagyobb nehézség a mentés hiánya, a többit meg lehet szokni. De ez se akkora probléma mint amilyennek látszik. Van visszavonási lehetõség, ugyanis kilépésnél nem ment, csak csatánál és kör végén. Tehát ha véletlenül nemkívánatos helyre klikkel az ember, csak nyomni kell egy load-ot. Az igazi gondot a csaták megválasztása jelenti, nagyon nem mindegy merre megyek, kit támadok. Ha bevállalok egy csatát, nincs mese meg kell nyerni, ha nem megy vagy el kell könyvelni a veszteséget, vagy új játék... A legnagyobb segítség a matsuke, akit elõreküldve meg lehet tudni mire számíthat az ember, és ha látjuk az ellenség minden mozdulatát, egy kis rutinnal tudni lehet hol kell lecsapni.
Nem árt tudni: A feszültség alatt lévő vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Nem árt tudni: A feszültség alatt lévő vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.
Lenne egy eladó Shogun 2-m. Nem dobozos verzió, csak a kód amivel aktiválni lehet steamen. Olyan 5000 forintos árra gondoltam. Ha érdekelne valakit, akkor az dobjon meg egy privivel.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A masik kerdesem a Derthmod mennyire kulonbozik az eredeti javitasoktol?
Az avataromat nem érzékeli a rendszer, a csatákban egy általános general van, nem az avatarom, a sereg összeállításnál se látszik a kerek körben a feje.
Hivatalos fórumokon szarnak bele, pedig nem vagyok egyedül a problámával, mégsincs semmi support, bekaphatják.
Elegem lett több játékot nem veszek a CA-tól.
http://imageshack.us/f/864/reklm1.jpg/
Lenne egy eladó Shogun 2-m. Nem dobozos verzió, csak a kód amivel aktiválni lehet steamen. Olyan 5000 forintos árra gondoltam. Ha érdkelne valakit, akkor az dobjon meg egy privivel
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Valaki el tudná esetleg küldeni az angol nyelvi fájlokat?
Elõre is köszi!
Végre elárulta valaki, hogy klán tokent a match made battle során lehet nyerni!
DE!!!!!!!!!!!
Ha elindítok egy match made battlet (minden szárazföldi, vizi, ostrom kipipálva) 15 percig nem talál SENKIT!!! Persze kilépni nem lehet, így jön a reset, mert a stop search gomb inaktív
Ki a **** ****** ****** ***** volt az aki ezt így kitalálta?
Közepes nehézségen kezdtem egy kampányt. cél 40 provincia volt 1600-ig.
Elég hamar keresztényre váltottam.
1590-be 65 provinciával egyedül maradtam<#shakehead>#shakehead>
(alapjátékkal játszok. Egy mod sincs fent.)
A játék során egy darabig volt egy klán Ikko vallással.
Arról valaki tud esetleg valamit? Van-e valami speciális egységük vagy épületük?(nekem nem sokáig bírták, szal nemigen volt idejük fejlesztgetni.)
Csak, ami jobban figyel a "kõ-papír-ollóra" és fõleg a mennyiségi erõfölényre egy szituációnál.
Nem is igazán lehet értelmezni a feltételezésed, miszerint a szintek kört intelligenciabeli különbség lehet. Ez a fajta könnyítés csak úgy szerepelhet a programba, hogy pl. a sovassággal való hátbakerülés teszem azt easy-n le van tiltva. Vagy korlátozott a sereggyártás, esetleg egyszerûen nem támad, stb. De ettõl az AI nem butább semmi képen.
Csata közben nincs mini map.
Csata közben nincs pause.
Csata közben nincs idõ lassítás.
Csata közben VH-hoz képest kevesebb morál, támadás, és roham bónuszt kap az AI, tehát ez egy kis könnyítés.
A stratégiai térképen sem olyan agresszív az AI mint VH-n, és a viszonyra sem kapsz annyi negatív bónuszt.
Több különbségrõl nem tudok, de biztos van még.
Annyit lehet finomítani, hogy kivonsz tartományokat az adózás alól.
Közepes adózásnál ez +4 boldogság, egyel lentemm +2, minimális adózásnál meg mindegy hogy adózik vagy nem. A magasabb szintûeket nem tudom, még nem állt módomban olyan magasra tolni az adót.
Árpád népe hej!
Van egy shogun 2 steam kuponom (nyilván nemkapart😊), egy dirt3 (PC)bontatlant kérnék érte! Ha valakit érdekel irjon rám privátot!
Itt csak ennyibe kerül!
Köszi!
Most már mondjuk tudom merre kell menni, de újrakezdrem párszor mire rájöttem. Remélem ma sikerül érdemben elkezdeni. Tegnap ugyanis harmadjára kezdtem újra mikor rájöttem hogy nem is úgy kell.
Te megad tetted fel így a kérdést! Most meg visszautasítod?
Csak mert amit írtál azt jelenti, hogy lehet-e több épület egy helyen.
Hát lehet. Ebben az esetben életbe is lép a feltételezés a mit te magad tettél, miszerint béna vagy😊
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Most kezdtem a game-t és egy olyan kérdésem lenne, hogy egy tartományban csak egy épületet lehet építeni? Van a vár mellette a klán speckó épülete és mellette van egy vagy két kalapács, az elején még le van zárva a második, ha az egyiknél csinálok egy íjjász dojot akkor már nem tudok ott csinálni lovas vagy bármi más épületet. Minden tartományban mást kell építeni, hogy mindened legyen. Ez elég hülyeség mert az eddigiekben nem így volt, mindenhol építhettél mindent. Most is így van, és én vagyok a béna.
Help!
És nem is találkoztam ilyen jellegû buggal. Viszont másokkal meg igen.
Pl.: visszavonulás szokatlanul messzire; meg nem teljes létszámba bejövõ ellenség aki egy helyben áll, és ebbõl végtelen hosszú ostrom, aminek kilépés és ezáltal vereség a vége, stb.
Árpád népe hej!
Amúgy lvl1-5-ig ezzel a könnyûlovas taktikával bárkit el lehet verni, csak alacsony szinten kell még vmi a yari ashigaruk ellen. Úgy látszik lvl10-esek ellen is bejön néha.
FKNKS keress meg multiban Lufi néven futok, bármikor megmutatom élõben a taktikát! Amit írtál elég nonszensz! Nyilván, ha van dögivel pénz (ami azért ritka vh-legendary szinten), akkor nyilván jöjjenek a szamurájok, de akkor meg úgy is túlerõben leszel, tehát szinte bármivel nyersz.
Árpád népe hej!
Aztán lehet ám hogy tévedek, csak úgy tippelgetek. Majd õ megmondja a frankót.
Árpád népe hej!