Shogun 2 Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár elég kezdõ vagyok (rank 4) pár napja tolom, de elég fejlõdõképes vagyok 😊 és szívesen játszom bárkivel.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Valaki nem tudja esetleg a Sidrow-os verziónál a crack rar file jelszavát?
Ha felmegyek a megadott oldalra állandóan iphone-t akarnak nyeretni velem, én meg nem akarok<#nevetes1>#nevetes1>
Aki tudja kérem segítsen!
Köszönöm!
A katana szamuráj +4 támadással a játék legjobb egysége. A katanásoknak nincs szükségük több páncélra majdnem mindegy hogy 5 vagy 8, mert csak íj ellen hatékony. Közelharcban a védelem a malee defence értéken múlik. A támadásukon viszont nem gyengén észre lehet venni, ha jóféle kardot forgatnak.
Próbáltam a no-dachit is alapegységnek, de nem igazán vált be. Kipróbáltam fegyverrel is, és páncéllal is. Jó a nagy roham, meg a nagy támadás, gondoltam ûbereli a katanát, de nem jött össze. Támadni nagyon tudnak, gyorsan ölnek egy darabig fõleg ha a kardjuk van fejlesztve, de egy idõ után elkezdenek fogyogatni, ami nem hasznos tulajdonság. Ezen a páncél sem segített jelentõsen.
Árpád népe hej!
"Set 400 years before the dramatic civil war depicted in SHOGUN 2, the "Rise of The Samurai" campaign is based on the Gempei War, a conflict between six legendary clans of the Taira, Minamoto and Fujiwara families. It culminated in the first Shogunate, and the rise of the Samurai as the ruling class."
Ára: 7€
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Lassan, de készülget a magyarítás.
Hír róla: http://twonline.hu
Letöltés és információk: http://twonline.hu/forum/viewtopic.php?f=4&t=375
Én katana cavalry-t használok. Minden seregbe van 2 csapat. Általában 2 fõ seregem van, úgyhogy összesen ez 4-et jelent. De gyártottam már 6-ot is az egyik játékba.
Nem csak íjász ellen jó. A már harcoló ellenség hátába rohamozva, bármit elkerget, még a yari szamurájt, vagy naginatásokat is.
A light cavalry viszont nagyon gyenge, olyat nem szoktam használni.
\"Tanulni és nem gondolkodni hiábavalóság, nem tanulni és gondolkodni pedig veszedelmes\"
Papot nem igen használtam eddig. Csak a keresztény, meg az Ikk-Ioki területek lázadnak a vallás miatt. Egyébként segítenek átállítani a lakosságot. A templom is ezt csinálja egyébként, csak lassan.
\"Tanulni és nem gondolkodni hiábavalóság, nem tanulni és gondolkodni pedig veszedelmes\"
Elsõdleges dolog, hogy fel legyen húzva. Nem mellesleg az aranybánya és a piac után ez térül meg leghamarabb.
Én minden tartományba meg szoktam venni a kis farmot amelyik 950-be kerül.
Aztán az 1950-eseket kezdem húzni, mindig azt veszem meg hamarabb amelyik a legtöbb hasznot hozza. A földek ugyanis nem egyformák. Nagyon nagy különbségek vannak a bevételben, de a + kaja amit ad, az mindegyiknél azonos.
És a Metsuke és a Monk az mire jó??
Valaki játszik a s2tw multijával? Az ha kimaradt az életébõl ikko-ikki dlc nem gond, de a sengoku jidai dlc muszály megvennie! (2euro) A heavy gunnners átlõ minden egységen 😄 Nagyon übertáp lett, 10 egység van a packba, de ez az egy magába megéri a pénzét. Szitu : próba,lvl 0 ás az egység, na nézzük mit tud, poénból enemy stand and fightba lévõ generalját vettem célba, 1 sortûz, még mögötte a yari ashigaru és a yari cavarly is a földre hullott, 1 lövés kb 60-70 125 range. elég durca cucc!
Találtam youtube-on egy demonstrációt róla 😄
Elég vicces, nem lehet kihagyni 😄
http://www.youtube.com/watch?v=i39yRAFgsqg
Kocsma az a Nindzsa épület " sötétkék " . Lovasok az ellenséges ilyászok ellen jók szétkergetni õket . Nemtudom hogy le tudnak-e szálni a lóról nem probáltam de azt tudom hogy a tábornok letud .
Food-ot csak a rizs házzal tudok csinálni?
Kocsmát hogyan tudok csinálni?
Lovasokat megéri csinálni?
A szamurájok ezerszer jobbak a papoknál, csak specializáltak.
Én most a Hojokkal játszom. Jó gazdag területen kezdenek. Alig van ashigaru a seregbe, más néppel ezt nem igazán lehet megcsinálni. Soha nem volt még ennyi szamurájom a játék elején... tetszik, sokkal jobb mint a Shimazu kampányom volt.
Árpád népe hej!
Egyébként meg egy egyes szintû matsuke ad +1 boldogságot a tartományba, ha otthon üldögél a városban. Jó befektetés ha lázongó a környék. 500 pénz és nincs fenntertási költsége. Ezen kívül véd a szabotázs akciók ellen, és felfedi a nindzsákat.
Ha fejlõdik mindenféle egyebet is lehet vele mûvelni, de sajnos nehezen tuningolható egy nindzsával ellentétben. Ezért én jellemzõen csak felderítésre, vagy rendfenntartásra használom.
Árpád népe hej!
Én a katonai épületeket csak ott húzom fel, ahol valami extrát is kapok. Az összes többi taromány gazdasági jellegû.
Jellemzõen 3 szamurájgyártó tartományom szokott lenni? kardos, íjász és lovas. Ez a 3 tartományt maximálisan rágyúrom az adot tegység gyártására, ahogy a pénz és a fejelttségi szint engedi.
Kell egy legendás kovácsos, ahol a katana szamurály +4 attackot kap, vagy helyette no-dachi páncéllal. 5db kovácsos tartomány van a térképen, ezek közül lehet választani.
Az íjászokat is extra accuracy-val szoktam gyártani, spéci nyílvesszõket csak 4 tartományba lehet gyártani.
Lovasokat is ott gyártok ahol charge bónuszt kapok rájuk. Én a katana cavalry-t favorizálom.
A tartományokban a legfontosabb épület mindig a farm, de ennek építési sorrendje is attól függ, hogy mennyit hoz a terület. Van ahol sokkal jobban megéri farmolni, én mindig ott kezdem.
A legtöbb helyre kell a kocsma, hoghy rend legyen. Ahol jófej népek laknak oda mehet a market. Mindenhova marketet kéne építeni igazából, pénzügyileg az a legjobb, de a játék nagy részében a legtöbb tartományba csak 1 épület fér, csak késõbb lehet bõvíteni, hogy legyen kocsma is, meg market is.
Az extrákat meg majdnem minden esetben megéri felhúzni. Fõleg ha az egy aranybánya, de a kereskedelmi kikötõ is jól tud tejelni. A leghaszontalanabb dolog a kõbánya, meg a fa, lassan hozza be az árát.
Árpád népe hej!
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Árpád népe hej!
Nekem mûködik, viszont a haveromnak akivel multizni szoktunk nem megy.
Egyszerûen nem indul el. Már letöltötte újra, próbálta a verifying data-t futtatni, hogy nem-e hiányzik valami. Ez elmegy 74%-ig és megáll.
Nekem is megállt mikor kipróbáltam, de mikor rányomtam egy cancel-t és indítottam a játékot, letöltött valamit, és indult. Nála iylen nincs, csak egyszerûen nem indul, nem lehet vele csinálni semmit.
A hivatalos fórumot bezárták, onnan semmit se lehet megtudni.
Tud esetleg errõl valaki valamit?
Vagy könyvelhetjük el hogy x ezer forint ugrott az ablakon?
Kár hogy nem lehet varezzal multizni...
Árpád népe hej!
Árpád népe hej!
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Bebuktuk, kezdünk újat😊
Árpád népe hej!
Mondjuk nem állunk valami fényesen, legendary-n nyomjuk, és kicsit nehéz, de életem legjobb Total War kampánya.
Már ezért is megéri megvenni.
Árpád népe hej!
Tudna valaki segíteni ?...A nem listáz ki szervereket a játék semmi nuku sírí csen és hullaszag beállítások ok, a ruteren is ok portok tipp ? most töltök egy frissítést de nem hiszem, hogy az megoldaná...köszi sziasztok
nincs a játékhoz magyarosítás? mert sajnos nem tudok angolul😞 és így elég nehéz a játék diplomácia stb.
http://www.kephost.com/images4/2011/6/1/ux70b60shzh32dik9fd1.jpg
www.totalwar.hu
Enyém a kezdõ szigetem és a mellettem lévõ kissebb is, már csak a fõsziget van( a legnagyobb) de annak a bal oldalát a Mori klán uralja aki szövetségesem. nekem 14 tartományom van neki már 21 és Kyoto is az övé.
Szerintetek most mit tegyek? Amúgy egyedül a Date-klán melletti kereskedelmi pont nem az enyém.Amúgy egy erõdöt 10db íjjásszal be lehet venni, nem kell semmi más. Én fullos várvédõ seregeket nyomok le 10-12db szamuráj íjásszal úgy, hogy nem is vesztek embert csak annyit amit az ellenfél ijjászai és tornyai leszednek, de azokat könnyen lelövöm.
Ha meg lázadozik város akkor a város képernyõjén mutatják hogy a katonai jelenlét mennyire nyomja le lázongásokat. Ezzel lehet sakkozni. Ha építesz valami nagyszabású dolgot (kastély) az is nagyon jó hatással van a lakosokra.
A Date klán a másik kedvencem, velük kicsit nehézkesebb a helyük miatt, de a no-dachi szamurájnak nincs párja.
Amúgy nektek melyik klánnal volt a leg élvezetesebb a játék?
Építeni kell buddhista templomot, meg nem árt ha álldogál ott pap is.
Ha bemész a város ifó ablakába, látszik a lakosság vallásossága, és az is hogy hogy változik.
Azt szeretném kérdezni, hogy ti mennyi egységet hagytok rendfenntartónak a városotokban?
És ügynököket,hogy lehet képezni?
A medve nem játék.
Mountolom daemontoolsba, a fairlight mappából feletszem és a telepítés végén valami an error bla-bla-t ír ki, amikor a játék mappájába lépek nincs ikon amivel indíthatnám, töltöttem le cracket, de ha elindítom akkor a "Shogun2.exe hibá észlelt"
Valami segítség?
Hogy lehetne átrakni a fõvárosom másik tartományba?
Egyszer már hagytam hogy elfoglalják, így áttevõdött máshova, persze rossz helyre...
A korábbi részeken át lehetett helyezni, de itt sehol se találok ilyen opciót, pedig most ebben a játékban nagyon kéne.
Nem árt tudni: A feszültség alatt lévő vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.
A fosztogatás a legrosszabb dolog amit tehetsz, viszont ha nagyon nagy gáz van, és pénzügyi csõd fenyeget, néha a fosztás is szóba kerülhet, de hosszú távon nem éri meg. Nem csak a boldogtalanság miatt, honort is lehet veszteni.
A vazallus csinálás is csak nagyon ritkán jön jól. Ennek van a legkevesebb értelme, mert pár kör múlva úgyis ellened fordul, harcértéke meg alig van.
Vazallus helyett néha jobb hagyni lázadni, és veszni a tartományt mert ha lázadók veszik át, nem egy új nép, akkor nem fognak támadni, igaz adózni se.
Nem árt tudni: A feszültség alatt lévő vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.