2869
Shogun 2 Total War
-
OWEN24 #1829 megvan köszi, azért nem akart lejjéb menni mert volt egy keresztény kikötő.
Amúgy nektek melyik klánnal volt a leg élvezetesebb a játék? -
uwu 80 #1828 Le kell rombolni a keresztény épületeket (kikötő, templom)
Építeni kell buddhista templomot, meg nem árt ha álldogál ott pap is.
Ha bemész a város ifó ablakába, látszik a lakosság vallásossága, és az is hogy hogy változik. -
OWEN24 #1827 Hali! Bocs, hogy ennyit kérdezek, de nagyon megtetszett a játék :D Rájöttem a Matsuke, és a Monk képzésére is de téríteni hogyan kell? Van 1 full keresztény tartományom amit nemtudom,hogy térítsek, pedig van ott 1 monk. -
OWEN24 #1826 Hali! Sikerült megoldanom a problémámat.
Azt szeretném kérdezni, hogy ti mennyi egységet hagytok rendfenntartónak a városotokban?
És ügynököket,hogy lehet képezni? -
#1825 Ja, -
#1824 A Segatól kaptam egy levelet. Őket is feltörték? -
OWEN24 #1823 Eddig egy barátomnál játszottam vele, neki sokkal kissebb a gépe, mint az enyém. Jah ls a letöltésnél nem azt töltöttem le amit 2000ezren töltenek, hanem egy másikat, de elméletileg teljesen megegyeznek. -
OWEN24 #1822 Sikerült letöltenem egy FLT-s shogun2-t.
Mountolom daemontoolsba, a fairlight mappából feletszem és a telepítés végén valami an error bla-bla-t ír ki, amikor a játék mappájába lépek nincs ikon amivel indíthatnám, töltöttem le cracket, de ha elindítom akkor a "Shogun2.exe hibá észlelt"
Valami segítség? -
7th uwu #1821 Lenne egy kérdésem.
Hogy lehetne átrakni a fővárosom másik tartományba?
Egyszer már hagytam hogy elfoglalják, így áttevődött máshova, persze rossz helyre...
A korábbi részeken át lehetett helyezni, de itt sehol se találok ilyen opciót, pedig most ebben a játékban nagyon kéne. -
7th uwu #1820 Ebben a részben szinte mindig a békés árvételt kell csinálni.
A fosztogatás a legrosszabb dolog amit tehetsz, viszont ha nagyon nagy gáz van, és pénzügyi csőd fenyeget, néha a fosztás is szóba kerülhet, de hosszú távon nem éri meg. Nem csak a boldogtalanság miatt, honort is lehet veszteni.
A vazallus csinálás is csak nagyon ritkán jön jól. Ennek van a legkevesebb értelme, mert pár kör múlva úgyis ellened fordul, harcértéke meg alig van.
Vazallus helyett néha jobb hagyni lázadni, és veszni a tartományt mert ha lázadók veszik át, nem egy új nép, akkor nem fognak támadni, igaz adózni se.
-
OWEN24 #1819 Már értem.
Ha megakarok tartani egy tartományt mit érdemes csinálni? Békés bevonulás vagy fosztogatás? ( Romában pl a fosztogatás az ellenszer arra,hogy ne lázadjanak fel egy jóideig) -
KingPunisher #1818 A shogun 1-ben is egyformák voltak az egységek. ;) Bár azért van némi eltérés, minden frakciónak van erőssége. -
Scharnhorst #1817 Először akkor talán nézz utána magának a történelmi eseménynek mielőtt reklamálsz az azonos egységek miatt. -
OWEN24 #1816 Hali! Elkezdtem játszani a Shogun2-vel és kapásból a százazföldi csatákkal kezdtem. Ami feltünt,hogy minden frakciónak ugyanolyanok az egységei... Ez a többi TW-ben nem igazán volt így. erre van valami megoldás?
jah és Ati radeon gddr5 hd5670 512-es videókártyára feltegyem a dx11-es patchet? ( a kártya kompantibilis rá) -
7th uwu #1815 Legendary szinten játszani nem is olyan nehéz mint amilyennek indult. Most van 12 tartományom a Shimazukkal, és úgy tűnik sikeülni fog a rövid kampány, csak idő kérdése. Az eleje kicsit nehéz volt, nem tudom hányszor kellett újrakezdeni...
A legnagyobb nehézség a mentés hiánya, a többit meg lehet szokni. De ez se akkora probléma mint amilyennek látszik. Van visszavonási lehetőség, ugyanis kilépésnél nem ment, csak csatánál és kör végén. Tehát ha véletlenül nemkívánatos helyre klikkel az ember, csak nyomni kell egy load-ot. Az igazi gondot a csaták megválasztása jelenti, nagyon nem mindegy merre megyek, kit támadok. Ha bevállalok egy csatát, nincs mese meg kell nyerni, ha nem megy vagy el kell könyvelni a veszteséget, vagy új játék... A legnagyobb segítség a matsuke, akit előreküldve meg lehet tudni mire számíthat az ember, és ha látjuk az ellenség minden mozdulatát, egy kis rutinnal tudni lehet hol kell lecsapni.
-
unusual #1814 -
FKNKS #1813 :D:D:D mézes puszedli :D:D:D -
Prof William #1812 Itt maradt nyakamon 25 kiló mézes puszedli. Ha akarod cserélhetünk. Postai levelezőlapon küldöm ha neked megfelel. -
7th uwu #1811 Adok érte 2GB ramot -
#1810 NEkem is van 1 kupon eladó, és lekell kaparni mint egy sorsjegyet, gondolom sértetlen az övé is és úgy adja el ő is! -
FKNKS #1809 Akkor ezek szerint elkéred az 5k-t a játékért mi közbe aktiváltad már a steamen? És email-t is adsz az accountod mellé? Ugye nem fogod eladás közbe változtatni az emailed? 1-2 kérdés felmerül bennem az ilyen üzletek láttán. -
Szpecnyaz #1808 Helló!
Lenne egy eladó Shogun 2-m. Nem dobozos verzió, csak a kód amivel aktiválni lehet steamen. Olyan 5000 forintos árra gondoltam. Ha érdekelne valakit, akkor az dobjon meg egy privivel. -
Hunor1 #1807 :D -
FKNKS #1806 Magyarul beszéljél már. -
panzer322 #1805 kernek egy kis segitseget,hogy lehet az adokat allitani nincs bekapcsolva automatikusra de nem lehet se le se felfele allitani?
A masik kerdesem a Derthmod mennyire kulonbozik az eredeti javitasoktol? -
FKNKS #1804 "Együtt érez..." Próbáltad már újra rakni a játékot? valahogy a profilod nem lehet resetelni? -
baalbaalbaal #1803 Na király. Nyomtam egy vertification databaset, azóta kilép a játék, ha az avatar profilra nyomok.
Az avataromat nem érzékeli a rendszer, a csatákban egy általános general van, nem az avatarom, a sereg összeállításnál se látszik a kerek körben a feje.
Hivatalos fórumokon szarnak bele, pedig nem vagyok egyedül a problámával, mégsincs semmi support, bekaphatják.
Elegem lett több játékot nem veszek a CA-tól. -
Inimma #1802 Új oldal: www.totalwar.hu
http://imageshack.us/f/864/reklm1.jpg/ -
Szpecnyaz #1801 Helló!
Lenne egy eladó Shogun 2-m. Nem dobozos verzió, csak a kód amivel aktiválni lehet steamen. Olyan 5000 forintos árra gondoltam. Ha érdkelne valakit, akkor az dobjon meg egy privivel -
vizohun #1800 Sziasztok! El kéne egy kis segítség, ugyanis nem jó a champagne mappám, mert a szárazföld 2/3- alatt víz alatt van. Ha valaki tud rakjon már fel egy jó térképet. kösz. -
FKNKS #1799 Clan tokent úgy nyerhetsz, ha benne vagy egy klánba. Javaslat : ha beléptél játékba, avatar conquest, és válaszd a clan page ikont ott felül... Ott válaszd ki a bal oszlopba a klánod és nyomj rá, hogy label gorup valami. Utána betölti a játékosokat meg stb. Ha ez megvan akkor nyomj le egy meccset és kapni fogod a tokent. Hát annyit erről ne hajnal 3 kor játsz :D -
Jude666 #1798 Sziasztok!
Valaki el tudná esetleg küldeni az angol nyelvi fájlokat?
Előre is köszi! -
baalbaalbaal #1797 SEGÍTSÉG!
Végre elárulta valaki, hogy klán tokent a match made battle során lehet nyerni!
DE!!!!!!!!!!!
Ha elindítok egy match made battlet (minden szárazföldi, vizi, ostrom kipipálva) 15 percig nem talál SENKIT!!! Persze kilépni nem lehet, így jön a reset, mert a stop search gomb inaktív
Ki a **** ****** ****** ***** volt az aki ezt így kitalálta? -
FKNKS #1796 Ténylegesen amit csinált a kiadó, az lehúzás...Azért kell ezt a s*art is megvenned, hogy ne legyél hátrányba multiba a többi playerrel szemben. Az ikko hokki ugyan kit érdekel mint klán? Csukjás mezitlábas majmok szaladgálnak egy túlméretezett fogpiszkálóval a kezükben. Ez aztán biztos nem ér meg senkinek se egy örömteli maszturbációt. Ja spben nincs metsuke!!! A papuk viszont tápabb. S*opjon le a sega. -
FKNKS #1795 Az ikko ikki dlc az röhej...Kemény 945 ftomba került, egyszemélyes kampányba fel lett oldva az ikko ikki mint pl a hattori, azaz játszható klán. Van warrior monk hero, warrior nuns - na ez rohadt durva egység attack 20 def 10, emellett még van warrior monk cavalry. A kampányt még nem nyomtam, csak multiba próbáltam ki a nuns-okat és elég strapabíró kis brigád, ugyan is large seregméretnél 75-öt kapsz. Szerintem a kutya se vette volna ezt a dlc-t ha nem ad retainereket multiba ez a kieg. -
#1794 Érdekes az erőbeli különbség a keresztény és a buddhista fejlesztések között. Keresztényként sokkal könnyebb a játék :D
Közepes nehézségen kezdtem egy kampányt. cél 40 provincia volt 1600-ig.
Elég hamar keresztényre váltottam.
1590-be 65 provinciával egyedül maradtam
(alapjátékkal játszok. Egy mod sincs fent.)
A játék során egy darabig volt egy klán Ikko vallással.
Arról valaki tud esetleg valamit? Van-e valami speciális egységük vagy épületük?(nekem nem sokáig bírták, szal nemigen volt idejük fejlesztgetni.) -
AryanH #1793 Biztos láttátok már, hogy megjelent az első DLC, az The Ikko Ikki Clan Pack. Nagyjából sejtettem, hogy nem nagyon erőltetik meg magukat a készítők, bár én úgy gondoltam, hogy valamelyik keresztény klánt teszik játszhatóvá. -
wednes #1792 Persze, nem emberi szinttel felérő Al-ra gondolok, olyan valószínű nem lesz. Meg ezért mozdultak el egyre inkább az online csaták felé, ott megvan a kihívás, Al-t se kell fejleszteni és nem is eszi meg a CPU-t.
Csak, ami jobban figyel a "kő-papír-ollóra" és főleg a mennyiségi erőfölényre egy szituációnál. -
wednes #1791 Igen ilyesmire gondoltam, főleg mozgásra és manőverezésre, egységes hadseregként kezeli az összes csapattestet, akik fedezik és kiegészítik egymást. Nekem még nincs meg s Shogun 2, az előző TW-kből indulok ki. Például, hogy nem mészároltatja le egyesével a csapattesteit, mint Empire-be a lovasságát. Ott látszott arra volt belőve az Al, hogy támadja meg az ágyúkat, mit sem törődve a védelemmel. Vagy sokszor nem várták be egymást az csoportok, hanem mindenki a saját útját járta. -
7th uwu #1790 Én úgy tudom hogy ez van. A gép nem tud okosabb lenni. De nem is értem hogy gondolod ezt.
Nem is igazán lehet értelmezni a feltételezésed, miszerint a szintek kört intelligenciabeli különbség lehet. Ez a fajta könnyítés csak úgy szerepelhet a programba, hogy pl. a sovassággal való hátbakerülés teszem azt easy-n le van tiltva. Vagy korlátozott a sereggyártás, esetleg egyszerűen nem támad, stb. De ettől az AI nem butább semmi képen.