Shogun 2 Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GaBika6
Akció a STEAM-en...Shogun 2

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Ajánlom a 12 hónap 1 év módot az 1640 ig tart...

Nem lessz végtelen számú köröd de de szerintem elég....

Már nem tudom honnan töltöttem le de elküldöm ha adsz egy email címet.
Üdvözlet.
Korábban kérdeztem már de újra felteszem a kérdést.

Van köztetek olyan aki ért a modoláshoz?

FEL SZERETNÉM VENNI VELE A KAPCSOLATOT
Azért ez sok dologtól függ.. de szerintem is bõven elég az idõ ami adva van.. bár hogy 15 év alatt elfoglalod az egész térképet azt azért kétlem 😛 fõleg valami komolyabb fokozaton..

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Mondjuk én nem nevezném szûkösnek az idõkeretet.
Több mint háromszor annyi idõ van mint amennyi elég rá.
Ugy az egész lényege veszik el.. Simán meg lehet adott számú kör alatt is csinálni, erre törekedj 😉
Rengeteg helyen mérlegelni kell hogy mi éri meg jobban és ezt pont a viszonylag szûkös idõkeret miatt kell tenni. Ha ezt kiveszed a játék lényegét veszted el..

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Hali!

Nincs véletlenül valami mod/mód arra, hogy végtelen számú turn legyen a kampányban? Szeretném az egész térképet magaménak tudni 😄

Edorn
Élsimításhoz úgy tudom még mindig DirecX 11 kell.
Sziasztok! Nekem nem engedi az élsimítást bekapcsolni a többit viszont ultráig engedi. Miért?
Sziasztok!
Eladó egy steam account rajta egy Shogun 2! (Csak ez van rajta)
Érdeklõdni PM-ben. Alkudni lehet a realitás terén maradva!
Irányár: Kb 5000Ft
Üdvözlet.
Régebben sikerült de most szenvedek vele pár napja:
Fel akarom tenni a dart mod ot de sehogy sem akar müködni.
Lehet a 12 hónap 1 év miatt van ez?
Én meg olyat, hogy mindenkinek olyan nyersanyaga legyen a kezdõ várában(vagy a szomszédosban) ami erõsíti a speckó egységet. lásd Simazu kardos egységekre tápol és kovácsmûhelyek kezd
Edorn
Én olyan mod-ot keresek, ahol a klánok a rájuk jellemzõ egységeket toboroznak (pl takeda elsõsorban lovasságot...)

Illetve olyan mod-ot, amiben kevesebb szamuráj egységet toborozhatok én is és a gép is. (eddig csak olyat láttam, amiben engem korlátozott a mod, de a gépet nem)
Valaki halott esetleg olyan mod-ról amiben a területek nyersanyagjai máshogyan állnak?
Esetleg moder tapasztalata van valakinek a shogun 2 es nél????
Elõre is köszi
Játszik valaki a Rise of the Samurai DLC-val ? Én nem rég kezdtem el és nekem nagyon tetszik. Szerintem jó húzás volt ez a 3 korszak. Olyan monumentális lesz tõle az egész.. A kieg is igen várós.. Remélem ahhoz is lesz sok DLC.

Ezt nevezzük Spartacus féle sebesülésfaktornak. 😊

Érdekel hogy a fall-ban hogy oldják meg a kiegyensúlyozás hogy pl pár gatlinggal felszerelt egység ne mészárolhasson le egész hadseregeket. Tudom hogy a valóságban éppen hogy ez történt de akkor a játék értelme veszik el ha úgyis lekaszálják a sereged.
😊 nekem tetszik.. Kicsit talán túlzó, de ezekkel a kardokkal szerintem hasonlóan vérzõ sebeket lehetett ejteni.
No de ha nem tetszik kapcsold ki, ne vedd meg.. Én bírom 😊

Edorn
Hát nekem nem túl realisztikus, hogy ahányszor hasbaszúrnak valakit a csatában az több liter vért spriccol ki kapásból magából... :-/
Blood Dlc : ne eltúlzott szerintem teljesen realisztikus. Normál nézetbe minimális látszik belõle pár vérfolt a földön..
Közelebb zoomolva viszont szépen spriccel a vér de ott sem eltulzott.
Teljesen ráközelítve viszont már mi is kaphatunk pár cseppet a monitorra 😊
Aki szereti a játékot no meg a vért 😛 annak 500ft-ot megér 😊 semmi extra egy kis extra realitás érzet.
Csak ki és bekapcsoló gombja lesz nem lehet erõsséget állítani.

Jaja nekem is Paypal van semmi nem kell hozzá még bankszámla sem..
Bár az elsõ összeget olyan 2 hét alatt utalták át rá, már kezdtem lemondani róla de azóta pár nap..

a legegyszerûbb az ha paypallal csinálod ahoz kell egy bankszámlaszám meg egy bankkártyaszám!!! nekem is csak igy sikerült a dlcket megvenni hozzá!!
Google a barátunk oda szépen beirod hogy paypal és rögtön kidobja neked az oldalt oda regisztrálsz megadod neki amik kellenek és kész
nekem eredeti a játék hogy tudtok dlc letölteni hozzá mert hitel kártyánk nincs a wepmoney meg nem sikerül
Szerintem ugyanaz lesz, vagy még jobb... 😊

Nekem már elég furcsa idõszak ez. A reménytelen harc a modern tömeghadsereg ellen. Amíg az "õs Gatling golyószórót" nem vágja le valaki (vagy el nem romlik) addig hullik majd a szamuráj csapat. A sok 1800-as évekbeli szamuráj lázadást mind (könnyen) leverték, általában nagy számban megölve õket.
Remélem a gépigény ugyanaz lesz mint az alapverzióhoz, mert láttam már olyat, hogy egy játék kiegészítõi máshogy voltak optimalizálva...

Edorn
Ha valaki esetleg megvásárolná a "Blood Pack DLC"-t, akkor írja már, meg, hogy lehet-e állítani a "vérességet". Mert ami a trailer-ben, meg a bemutató képeken van, az cseppett már túlzás szerintem. Ellenben, ha lehet csökkenteni a mennyiséget, akkor lehet érdekelne ez a DLC...
Hétvégén vettem észre hogy a hírnév akkor is növekszik, ha híres csatában veszek részt.
Régebben örültem ha kis szobrot kaptam csata után. Majdnem az összes klánnal végigcsináltam már a játékot mire rájöttem hogy egyáltalán nem kellene neki örülni, mert csak közelebb hozza a RD-t.

Konkrétan úgy vettem észre, hogy most nem egy tartomány elfoglalása után üzent hadat a sógun, hanem egy híres csata után. Elõtte fel se tûnt hogy növekszik a sárga csík.
én hamarosan nekiállok a játéknak, már jó ideje megvan,most cseréltem masinát, valamint a napoleon-t is most végeztem ki...én örömmel olvasom a tapasztalataidat<#eljen>
Ja még annyi hogy a második sereget már feltápolt szamurájoból rakom össze.
Az optimális seeg szerintem : 2 general, 4katana cavalry, 10 naginata szamuráj, 4 szamuráj íjász.

És ez a két sereg általába elég is a gyõzelemhez, néha csinálok egy harmadikat is. Ezek meleltt még persze lézeng 1-2 csapat ashigaru amit az elején kapok, meg hozzá az az 1-2 ashigaru egység amit kényszerûségbõl gyártok le. Nem mindig hagyom meg a parasztokat, sokszor feloszlatom õket.
Hát elégé le van ülve a topik. Nem tudom olvassa-e valaki, de leírom...

Korábban mikor még új volt a játék sokat beszéltünk a kampányról, és arról hogy milyen sereget érdemes összerakni. Pár játék után eléggé megváltozott az álláspontom.

Most úgy tûnik a játék legelején mindegy milyen sereget hozunk össze, csak szamurájokból álljon. Én úgy szoktam hogy amíg nem lehet katanát gyártani, addig yari szamurájt gyártok. 10-12 gyalogost szoktam kihozni (aminek fele katana szamuráj) mielõtt ki tudok hozni 2 vagy több katana cavalry-t. Ha összegyûlt 1 seregnyi szamuráj, leállok a sereggyártással.

Régebben sok ashigarut használtam, mert olcso, és végül is lehet vele harcolni, de nem éri meg mert elavulnak, hiába a sok xp úgyis szamurájok fognak kelleni helyettük. A monk serege se tartom sokra, szerintem csak egy nagyon drága és high tech, igaz hogy képzett, de mégiscsak parasztcsürhe; a monk íjászokat leszámítva nemigen tudják felvenni a versenyt a szamurájokkal.

Amiért a hozzászólást elkezdtem írni, mégiscsak az, hogy melyik is a legjobb gyalogos. Régebben a feltápolt katana szamurájt gondoltam annak, de rá kellett jönnöm hogy egy teljesen kifejlesztett fegyverzetû naginata szamuráj mindent visz. A legsokoldalúbb és legkönnyebben használható egység a kampányban.
Ha túl nagy a hírneved a sógun ráduszít mindenkit.
Ha megerõsödsz elkerülhetetlen hogy a többiek mind hadat üzenjenek.
De van olyan is hogy még DR elõtt hadatüzen valaki akinek sok a szövetségese.

Egyébként meg nem oszt nem szoroz, ha gyõzni akarsz úgyis mindenkit agyon kell verni. Ha felállítasz 2 fullos szamuráj sereget, azt már nem állítják meg. Mégjobb ha három van. Sok kemény gyalogos, és lovas kell bele, kevés íjász, és nem lesz gond, akárhányan jönnek. Persze a heaven and earth art nélkül nem lehet csak körönként egy nagy csatát bevállalni egy sereggel.
Oké, köszi szépen.
A másik amit elfelejtettem, hogy például, van kb 10-11 tartományom, és 2-3 kereskedelmi illetve házassági szövetségesem, akivel katonai szövetségem is van. Egy kis klán, akinek 3 tartománya volt megtámadott. Persze csak "papíron". Ami azt jelenti, hogy nem támadott meg, csak tengeren, hajóimat igázta le. Én meg ezért a lépéséérrt, ha már úgyis háborúban állok vele, szárazföldön elfoglaltam egy tartományát. Erre az összes, még a szövetségesek is hadat üzentek. Nem tudom, miért az összes "haragudott" meg rám? Így elég nehéz a maradék ellen (ami kb 7-8 klán) harconli. Fõleg, hogy a szövetségesek persze is ellenem indulnak. Nekem meg van 3-4 fullos seregem, de nem gyõzöm írtani az ellent, akik között vannak nem éppen könyörületesek-gyengék sem.
de egyébként ha nagyon egyedül érzitek magatokat akkor jelöljetek meg steamen és felveszlek titeket a klánomba ha szeretnétek
a steam accom kuty89!!!!!!!!!!!
a tartományok elfoglalásánál nem fogod látni hogy melyik tartomány melyik bónusz egységet fogja adni hanem bizonyos szint után fogja adni asszem de attól is függ hogy megvannak e neked a dlc modok mert bizonyos egységeket a csak azok adnak

halohal neked pedig miután felraktad a játékot a steam letölti a frissitéseket és azok mikor megvannak csak utána tudsz vele játszani
heló megvetem eredetiben a játékot feltelepíti te nem tudom elinti-tani amikor rá megyek hogy play az látom hogy tölt le valamit hogy ki pipálhatom launc game as soon as it's ready és egyszer már végig ment te nemindul
Sziasztok !

2 hete játszom ezzel a játékkal, és nagyon tetszik.
Visszaolvasva a hozzászólásokban olvastam, hogy egyes tartományokban bónusz íjász vagy lovas sregeket lehet képezni. Azt honnan lehet tudni, hogy mely tarományok ezek? Illetve valahol láttam, hogy van az egységeknek egy "fejlõdési fája?" (nem biztos, hogy jól fogalmaztam. Pl., az alap íjásznál mennyivel erõsebb a katanás szamuráj (tudom, sokkal😊 )
Ezt hol lehet letölteni, vagy megnézni?
Fairlight mappából indítsd az installert,nekem így sikerült.
én letöltöttem shogun 2 total war és nem tudtom fetelepiteni úgy hogy el is induljon
Sziasztok Fórumozók!

Egy kis segítséget szeretnék kérni tõletek. Tavasz óta nem tudok játszani a Shogun 2-vel. Úgy tudom akkor (is) megtámadták a játék szerverét. Azóta sem ikonról, sem steamrõl nem tudom elindítani. Már újratelepítéssel is próbálkoztam. Tudtok valami ötletet adni ?

Tisztelettel:

Andrasshogun
amit letöltöttél annak az aljára odairták a készitõk hogy csak 90%os a magyarositás de dolgoznak rajta hogy 100% legyen de nyugi nem basztál el semmit nem basztál el semmit
Én föltelepítettem a magyarosítást 2011.10.01 est és az alatta található enciklopédiát is.A menü magyar ,és még 1 pár leírás is.De pl.a segítségmondó aki a játék közben mondja az ötleteket az angol.és még sok más is pl.az épületek leírása sat.valamit rosszul csináltam?vagy még nincs teljesen kész a magyarosítás?HELP
Köszi.
Ezek szerint majd ki szúrta szemem 😊

\"Tanulni és nem gondolkodni hiábavalóság, nem tanulni és gondolkodni pedig veszedelmes\"

3 clan skill pont kell hozzá. Gyakorlatilag 3 nyer vagy vesztett ranked meccsel összejön.

ahol fejleszted az avatárodat ott azon az ablakon belül a bal alsó sarkán ban egy egymásnak forditott nyil azt kell megnyomni majd utána Yes és lenulláza a pontjaidat és ujra fejlesztheted az avatárodat!!!!!!!!!!!
Lehet valahogy újraosztani az avatar pontjait?
Eklezdtem íjászatra fejleszteni, már ráraktam aszem 4bogyót, de ugyanolyan fos mint az elején. Van mód átállítani, és közelharcra képezni? Csak mert így semmit nem ér ahogy elnézem.

\"Tanulni és nem gondolkodni hiábavalóság, nem tanulni és gondolkodni pedig veszedelmes\"

skacok van egy jó hirem megalakul egy új klán aki szeretne belépni az jelöljön meg steamen!!!! kuty89 ez steam accom!!!!!!!!!!!!
hát bocsi de én egyik klánt sem találtam meg a listán sztem egyszerûbb lenne ha adnál egy steam elérhetõséget és ott felvennélek a baráti listára!!! persze ha nem gond!!! Kérdés a Ris of the samuraiban nektek is kifagy a játék mikor campaignt csináltok vagy csak nekem????
Én a total war online - Magyarország klánba tolom 😊 lépj be te is.
Ij specifikus klán, elég sok magyar van bent vannak akik a mai napig játszanak. Jelenleg a 4. ligában vagyunk.

Ashigaru = fürge lábú harcos. A játékban több fajta van megkülönböztetésük attól függ milyen fegyvert viselnek. Természetesen Yari-val nem megyünk katana ellen 😊 de ezzel szerintem mindenki tisztába van.
sword ashigaru vs katana szamaráj van a felvetésben természetesen.

Szeretnék én is hozzá szólni ehez a morál dologhoz igaz az hogy sok lúd disznót gyõz de azért az sem mind1 hogy melyik egységgel mit támadsz meg hiszen ha egy katanát akarsz legyürni akkor hiába van ellene 3-4 ashigarud úgy is lenyomják az embereidet!!!! Másrész meg télleg sokat számit az hogy hol az avatar és mikor milyen parancsot adsz ki az embereidnek!!!! meg lenne egy kérdésem még ti hol szoktatok játszani?? mert amióta játszok azóta csak lengyelekkel meg németekkel sõt még volt egy kinai ellenfelem és arra gondoltam hogy hamár ezzel játszunk akkor legalább mi tartsunk össze és akkor nyomhatjuk csapatban is!!!! Mit szóltok????<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>