Shogun 2 Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátha nem fagyna a game 😊 Ha már úgy is új kampányokat kellett kezdened, egyel több vagy kevesebb újraindulás már nem számottevõ D)
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Viszont megpróbáltam megint egy régebbi mentést. Én minden csapatommal próbáltam másfelé menni mint eddig.
Az ellenség jött, ugyanakkor. És a játék nem fagyott(még) Viszont így a városomat(full sereggel) buktam.
A hosszút próbáltam úgy is hogy régebbi mentést töltöttem visszatöltöttem. De kb ugyanakkor indultak meg felém 2 fullos sereggel. Ezután meg mindig kifagy :S
A registry kell matatni kicsit. Megírom a Rome fórumba. Nézzetek át ...
Rome : Total War
Van egy olyan gondom a játékkal hogy kb a 140. kör után. amikor indítom a köv kört, amint lement a gép köre a játék kilép.
Kezdtem egy új játékot, ott ugyanez volt kb a 10. körnél.
Ha a játékot újra elindítom ugyanannál a részél ugyanez a hiba.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Egységeket oszlass fel ami nélkülözhetõ, és olyan épületet ami viszi a kaját rombold le. Csak azt tartsd meg ami feltétlen szükséges és helyreáll a normális értékre. Utána terjeszkedned kell hogy fejlõdhess.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Kaja-problémáim vannak!! Segítsetek! A gondom a következõ:
Uesugi-klánnal vagyok. Kezdettõl figyeltem az élelem-ikont, mert tudtam, hogy fontos, sikerült is 1-2 körül tartanom, sõt, valamikor felszaladt 8-9-re is! Aztán egész Kelet-Japán az enyém lett (Honsu keleti fele), és volt már pénz dögivel: elkezdtem nyakra-fõre fejleszteni! És beütött a krach: egy idõ után vészesen átment a kaja-érték mínuszba (mostanában -8 körül stagnál), és persze jönnek az üzik a forrongásokról. És itt a gondom: már nem tudok farmot fejleszteni, mert mindet kifejlesztettem!!! Mi ilyenkor a megoldás? Le kéne rombolnom olyan épületeket (pl. várkastély), amik viszik az élelmet? Segítsetek, mert így nemcsak hogy elbukom a kampányt, de legközelebb se fogom tudni, hogy mit kéne csinálnom...
/Azoktól kérdezem akik már ki is próbáltak TÖBB modot is./
Tervezek egy új kampányt a Tokugavákkal VH-n.
Ugtye van 3 nagy mod:
-Darth
-Realism
-Trom3
Szerintetek melyik nyújtana nagyobb élményt?Köszi
Amúgy egyszer valamikor a jövõben kijön majd az Europa Barbarorum 2 mod a Medieval2-höz, na az lesz majd a durva. Rome Medieval2 köntösben.
http://www.wix.com/swatopluc/castles
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Simazu val( vagy hogy írják) elfoglalom a lilák 2 területét. azután nem is háborúzok vagy 5-8 évig évig(12 kör 1 év módban)
Azután is csak azokkal akik rám támadnak.Közben szinte csak kardos egységre felylesztek. Ja és plusz elfoglalom a sziget északkeleti átjárójánál levõ várost ahol olyan jók az íjászok.
Az eredmény az, hogy olyan brutális elit egységekkel rendelkezek menyek gyakran a 10 szeres túlerõvel szemben sem vesztenek számottevõ embert. Bár kevesen vannak de nem is kell sok területet védeni.
Egy gépes multi verziót nem adnak ki?
Nem tud valaki olyan modról ahol tovább lehetne fejleszteni az egységeket? Vagy nagyobb a szakadék az elit meg a rongyos között?
Vagy egy olyan módrol hogy több az alapanyag kolostor ninjaiskola satöbi.
-simán elég az idõ, legalábbis normalon
-persze hogy foglalnod kell, ez egy háborús játék, lol, ez a lényege, simsezzél ha nem tetszik. vagy te hódítasz, vagy téged hódítanak meg. a folyamatos támadás a legjobb védekezés, nyomás alatt kell tartani az ellent, lehetõleg egyszerre több helyen.
-bõven lehet elég sereget képezni, legalábbis normalon
Waaaaaagh!
csak egyet lehet vagy városonként egyet.
Akkor ezek szerint a legjobb hadsereget még mindig az ugesugi klán képes kiállítani? kezdésbõl 7 es szintû monk harcos- +20 pontosságú monk ilyász...???
Nanban Quarter - Nanban trade ship : 2 ilyen lazán hazavág egy 10 hajóból álló japán flottát, elfogják a Black shipet
European cannons: über, átlövi az összes ellenséges egységet, ha egymás mögött jön 2-3 szakasz, mindegyikbe sort lõ, 20-30 ember hullik csapatonként lövésenként (!)
A puskás parasztokról már nem is írok, egy-két sortûz és fut a legbátrabb szamuráj egység is
a keresztény papok simán és olcsón lázítják fel a buddhista tartományokat
ha minden tartományban hagyunk egy üres épület slotot mielõtt áttér a daimyo a kereszténységre, még abban a körben lehet mindenhová templomot építeni, és így alig-alig lázad az ország, amíg áttér a nép is
a Hojo klánnal különösen durva a kereszténység, Hojo cannons omg
a diplomácia kezdetben pár körig nehezebb, utána visszaáll és simán freindly meg very friendly lehet mindenki velünk akkor is, ha keresztények vagyunk
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
A Black Shipnek van valami elõfordulási helye? Bizonyos idõközökben jön vagy valahol meg lehet találni?
Próbáljátok ki! Minden egyes körben az elejétõl kezdve mindig eladott 5 kör military accest a szomszédjainak, jelen esetben 3-at mindig érdekel. Olyan 300-ért lehet eladni, eltelik egy kör, ki is írja, hogy még négy kör van hátra belõle, és egyszerûen megint eltudsz nekik adni 5 kör military accesst. Gondoljatok bele, körönként plusz 900 pénz.
Önmagában a MODok szerintem nem megkönnyíteni akarják a játékot, hanem értelmesebbé és élvezhetõbbé tenni. Többen tapasztaltuk azt, hogy a játékba belefektetett idõnk a nehézségi fokozatok emelésével már nem élményt hanem csalódottságot okoz, ha próbáljuk logikus gondolatmenettel és logikával lekövetni a játék menetet. Természetesen a játékra írt AI nem tud csak logikailag okosabb vagy jobb, hanem különbözõ "képességeit" többszörözi meg amolyan "cheat" formájában ami egy idõ után értelmetlenné teszi a játékot. Szerintem. Ezért jó ha idõnként a játékstílusunk, habitusunkhoz és szemléletünkhöz mérten kiválaszthatjuk milyen MODokkal játszunk. Valószínû hogy az alap játék sokaknak okoz örömöt vagy kihívást de akadnak majd akik vért izzadva sem tudják kiteljesíteni játékukat ezért a csalódottság helyett értelmesebb az AI képességein állítani hogy "egyenlõ" esélyekkel induljunk neki egy kampánynak.
Persze, attól függ, milyen modokat használsz.