2869
Shogun 2 Total War
-
uwu 80 #1909 Valószínűleg ő megnézte hol érdemes kezdeni.
Nekem is volt katanám alapból. Gondolom ő kiegészítőt is vett, azzal is hozzá lehet jutni 1-2 egységhez.
A multkor mi 10 csillagos köcsögöket kaptunk, egy csillaggal.
Segg bénák voltak egyébként, mielőtt összecsaptunk volna kiszedtünk vagy 4-5 egységet. Bekerítettük őket, rohamoztuk a hátukat lovassággal, de annyi bónuszuk volt, a general meg annyira kemény volt, hogy így is elfogytunk róluk. Pedig katan szamurájokkal aprítottam yari szamurájokat, elvileg frontálba is győzni kellett volna.
Szóval nem gyengén szopatja a kezdőket a játék. Ha összeszedsz a térképen mindent akár 2-szszeres előnyre is szert lehet tenni egységtípus értékétől függően. -
kutya89 #1908 Sziasztok!!! olyan kérdéssel fordulok hozzátok hátha ti tudtuk segiteni hogy megvettem a Shogun2őt és elkezdtem vele multiba nyomni és mikor egy velem azonos szintű játékossal játszok akkor neki miért vannak sokkal erősebb egységei mint nekem (pl Katana hero Monk warrior meg ilyenek)!! Ha tudjátok rá a választ kérlek irjatok!!!!!!
köszi -
Smokk #1907 Nekunk is m1eget,de 1re tobb a hiba.
Vajon a Rise of The Samurai-jal is hansonlo lenne?!...ugyamis gondolkozunk h letoltjuk,hatha ott mar muxik.
Vki probalta mar?Nagyon leirast sem talaltam meg rola. -
uwu 80 #1906 Most egész "jól" elhaladtunk az egyik játékunkkal coopban, nemsokára jön az RD.
Viszont az utóbbi körök tele voltak sync erreorral.
Hajmeresztő dolgok történtek, teljesen mást láttam én történni mint a szövetségesem. Nem csak a csaták kimenetele, de a helyszín is más volt, össze vissza pakolgatta a gép a seregeinket a térképen.
Szerencsére eddig sikerült a savegame fájl kicserélésével orvosolni minden hibát. Mégse legenda a módszer, működik. Csak sajnos úgy tűnik minden kör előtt cserélni kell, és újra betölteni. Magyarul egy hulladék az egész még mindig, alig-alig játszható, nagyon küzdeni kell ha látni akarjuk a végét. -
uwu 80 #1905 Nincs mod.
Versusban meg egymás ellen vagytok, de annyira hogy az AI seregeit is a társad irányítja ha csata van. -
Smokk #1904 Van fent bmifele mod,mert rajottunk h pl. azt nem szereti coop-ban.
Versus?Ezt meg nem is neztem,de ez ugyanaz,mint a cooperativ csak lehet tamadni a masikat? -
uwu 80 #1903 Na előjött megint a sinc error.
A 10. körnél megdöglött a játék.
Egyébként meg coop-ba nem lehet csapattársat támadni, arra ott van a versus mód. -
Smokk #1902 Ha korabbi allast visszatoltotok is elojon?
Amugy van ra vmi mod vagy trukk, h a cooperativ folyaman meg tudjam tamadni a masik jatekost,merthat a vegen csak 1 klan adja a sogunt! :)
Illetve igazan izgalmas lenne ugy az egesz. -
uwu 80 #1901 Előjött megint a beragadó képernyős bug.
Nem működik a képernyőmozgatás se egérrel, se billentyűvel.
Csak coop kampányban jön elő.
Tudja valaki hogy kell megcsinálni?
Volt már ilyen probléma, akkor valahogy megoldottuk, vagy csak elmúlt magától, már sajna nem tudom. -
uwu 80 #1900 Nálunk most megy. Haladunk a kampánnyal, nagyjából naponta lenyomunk 1-2 kört.
A kifagyás nem jelentkezett azóta, úgy tűnik az új bug nem vágja haza a mentést, csak újra be kell tölteni.
Egyébként előjött még egy hiba. A csatából visszavonult csapatok, csak elméletben vonulnak vissza, a térképen ragadtak a modellek, de ez csak egyszer fordult elő. -
Smokk #1899 Nem mukodik ez.
Nalatok mi ujsag? -
Smokk #1898 Nna most meg nalunk akad el folyton 1 resznel...
A fene se erti. -
uwu 80 #1897 De lehet.
Tegnap is próbálkoztunk, és tudtuk folytatni. ez az újabb bug, mikor kifagy nem kúrja szét a mentést mint régen a syc error.
Csak újra kellett indítani a játékot. Mégiscsak megcsinálták. -
Smokk #1896 Hat,mi megneztuk es eddig faszan mukodik.
Nem lehet h nalatok szar vmi?
Lehet fel kene megint telepitenetek.
Nem mondom h tuti jo es nem fog kesobb elbaszodni,de eddig nem tortent hiba... -
#1895 Pláne, hogy beígérték a multit és sokan azért vették meg, mert singlet le is tölthették volna... -
uwu 80 #1894 Én már küldtem elkeseredésemben. Meg is köszöték egy automata válasz formájában. Tudom hogy semmit se ér, de csak ennyit tehetek.
A világ legjobb játéka lehetne, erre vártam 10 évet, és most játszhatatlan.
Persze szinglibe is el lehet lenni a kampánnyal, de coopban sokkal jobb. Nem gyengén megdobja a játékélményt ha van kivel megbeszélni a történést. -
Smokk #1893 A retkes anyjukat!
Pedig mar ugy vartam,basszus!
Megis hogy kepzelik ezt,ennyi ido utan?!
Sztem most jott el az ido h irjunk nekik.Tudom h nem sokat er,de azert er az vmit ha kuldunk paran 1 panaszos levelet. -
uwu 80 #1892 Sajnos az.
Az előző változattal legalább lehetett nyomni pár kört, belefért volna egy rövid kampány ha gyorsak voltatok. Mondjuk mi mindig hosszút kezdtünk, de sose jutottunk a végére.
Most meg az első körnél kifagy... szépen kijavították, hogy ne legyenek illúzióid.
-
#1891 Total War Online - Magyarország © (TWO-HUN) steam csoport. -
Smokk #1890 Ez most komoly?!
Maris letesztelted? -
uwu 80 #1889 Ez cumi.
Nem sikerült nekik, nem megy a coop kampány. -
KondorKhan #1888 amúgy van valami jó magyar Shogun 2, vagy Total War group a steamen? -
KondorKhan #1887 én letöltöttem, de nem indult el a játék, ellenőriztem a fájlok épségét és azt mondta a steam bácsi, hogy töltsem le újra, szóval én most itt tartok :( -
Wykos #1886 Üdv mindenkinek kint van az új DLC töltöm lefelé:D UWU ha hazaérsz bevásárló kosárba be és jáccunk mert már lassan 1 hónapja pihen a játék a különféle desync problémák miatt remélhetőleg a legtöbb hiba javíva lesz és végre tényleg jácchatóvá tették a játékot.mindenkinek jó hódítást kívánok. -
KondorKhan #1885 Ha valakit érdekel, akkor az új DLC szept. 27-én jelenik meg.... -
Prof William #1884 Valószínűleg nem a te leveledtől fognak a homlokukra csapni hogy "hú vazze hát ezt ki kell javítani!"
Biztos jó pár ezeren megírták már ezt nekik szóval ha van egy kis eszük nem húzzák tovább a játékostársadalmat. -
#1883 Most szeptemberben jön egy patch (javítás) az új dlc-vel párhuzamosan. Reméljük tényleg javítva lesz ez a hiba benne... -
TOKKEN #1882 Köszönöm a gyors visszajelzést.
Van értelme írni panaszlevelet a fejlesztőnek, hogy lassan egy éve megjelent játékban nem tudtak eddig kijavítani egy fontos hibát, vagy ezt már sokan mások megtehették?
Mikorra várható a DLC+javítás?
előre is kösz a választ
üdv
Tokken -
uwu 101 #1881 Semmit. Várni kell.
Gyakorlatilag én is emiatt vettem meg, előtte jól elvoltam varezzal szingliben.
Állítólag ha kijön a DLC, azzal együtt lesz javítva.
Egyébként ha ügyesek vagytok egy rövid kampányt le lehet tolni, az hamarabb megvan minthogy összefossa magát a játék.
Nálunk megtörtén olyan, hogy haverom lenindzsázott egy tábornokot, nálam túlélte, nála meg meghalt. Leszartuk, mentünk csatázni, de már nem lehetett folytatni a játékot. Mindig csata előtt jön elő a hiba. Egyébként automata csatával lehet késleltetni ha előjön, de előbb utóbb mindenképp megdöglik a mentés.
Ha működne ez a fos a világ legjobb játéka lehetne. Mondjuk koopban nevetségesen könnyű még legendary-n is. Nagyon nagy előny hogy ketten vagytok. Az versus mód meg alapból el van baszva, mert az AI mindenképp óriás seregeket rak össze, és ha player veszi át az irányítást nem lehet megverni, és mindkét játékos ott pislog az egyetlen provinciájában várva a halált. -
TOKKEN #1880 Uwu!
én is ezzel a problémával küszködöm már hónapok /megjelenés/ óta, multi game közben kiírja ezt hibát : there was a desync in the game exiting /általában mikor betölti a csatamező/ és senki tovább sehova.
Direkt azért vettem meg a játékot, hogy az ismerőseimmel coopertaivba nyomhassan....
Mit tudok tenni vagy tud e valaki segíteni, hogy tudom kiküszöbölni ezt hibát? Mert ez így nagyon bosszantó
előre is kösz
üdv
Tokken -
uwu 101 #1879 users/a felhasználód neve/AppData/Roaming/CreativeAssembly/Shogun2
Egyébként kering egy olyan legenda, hogy a mentett állást elküldve a társadnak, és bemásolva erre a helyre megszűnik a syncron error cooperative módban.
Na ez egy faszság.
A coop játék mindenképpen megdöglik a 40. kör környékén, nem lehet végigjátszani. -
Smokk #1878 Csao!
Segitenetek nekem abban,hogy hol talalom a mentett allasokat?
Elore is koszi! -
uwu 101 #1877 Ismét elővettem a kapmpányt, Datékkal hódítok.
Nagyon élvezetes a játék, egyáltalán nem érzem könnyűnek, pedig indításnál, ezt a népet könnyűnek jelölte a menü. A Hojok pl közepesnek lettek írva, pedig sokkal könnyebbek voltak mint ez. A Date inkáb az Uesugi szinten mozog nehézségben.
Ez a 3. nép akikkel végig fogom tolni, de egyiknél se kellett ennyit trükközni a diplomáciában, és nem voltak ilyen húzós csaták sem. A nehézségekért kárpótol, hogy ezzel a néppel lehet leghamarabb kihozni a szamurájokat +4-es fegyverrel. -
KondorKhan #1876 ja, csak 3D csaták nélkül...de amúgy lehet, hogy jobb, az Ruropa Universalis Rome-t én két évig toltam, és nagyon élveztem :D -
zoltang #1875 Itt a vetélytárs?
Sengoku -Way of the Warrior
Release Date: 09/13/2011
http://www.paradoxplaza.com
-
uwu 101 #1874 Én nem tudok róla hogy lehetne. -
#1873 lehet crackelttel multizni? -
zoltang #1872 Total War: Shogun 2 - Rise of the Samurai bemutatkozó trailerl
-
KondorKhan #1871 nem lehet valahonnan letölteni a soundtracket hozzá? -
KondorKhan #1870 és emgvettem :D fel lehet venni steamen, tkondor név alatt osztom az igazságot :D:D:D