Shogun 2 Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
x2 AMD 5000+ 2,6Ghz CPU
512mb HD3870
2GB RAM
Win7
A VGA kártyád erõsebb ami nekem van így nem lesznek gondok semmivel.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
2.5Ghz CPU
2GB RAM
512mb GDDR5 Ati radeon hd 5670 es videókártya
windows XP
ezekkel menne a Shogun2 total war? ( Normálisan, szaggatás mentesen?
Köszi!
Már nem emlékszem de mintha a Gift Wrap az "ajándék csomagolás" lenne.Ilyet egyszer bénázott be nekem haver asszem plussz pár fontért ilyen fényes aranyozott színû csomagolásra teszik.
Next PC upgrade: 2022
Vagy ezt nem kell? 😄
Már rendeltem innen jó oldal eddig nem volt vele gond.
De újult erõvel fogom elölrõl kezdeni. Szerintem nyomok még egy VH-t mielõtt legendry-val kínzom magam, mert az nem biztos hogy belátható idõn belül sikerül. Mondjuk Rome 2-ig még van idõ 😊
Árpád népe hej!
Mondjuk a játékban nagyon sok a lóvé
Ezzel csak kivárom amíg nem tudok full elit egységeket gyártani.
Bár mondjuk sohasem szerettem kipörgetni a kampányt. Inkább csak bele bele szólogatok itt ott a politikába. a folyamatos küzdelem a lényeg nem a gyõzelem.
*sajnos el is baszta ez a bug a kampányomat mert pár kör után abbahagytam...bosszantó volt hogy ilyen sok lóvéval már semmi kihívás nem volt:S
A taktikám:
Legyen minél több kereskedelmi utad a tengeren és csak fontos városokat foglalj el, a köztes területeket meg tedd a szövetségeseddé.
Én is akarok annyi pénzt!
\"Tanulni és nem gondolkodni hiábavalóság, nem tanulni és gondolkodni pedig veszedelmes\"
Nézd meg a térkép mellett a kis ikonokat hátha írja.
Még régebben észrevettem, de nem gondoltam szót említeni róla, azonban az idõ múlásával mégis megteszem<#lama>#lama>:
Az egységek nem mindig halnak meg, hanem sokszor fekszenek, véreznek és sebeiktõl gyötörve várják a "megszabadulást"<#bdead>#bdead>.
Nagyon hangulatos kis szösszenet.
Perceket tudnék tölteni ennek nézésével, még képernyõ védõ videó készítésébe is belekezdtem ,de sajnos <#falbav>#falbav>igen ritkák a haldoklók és elég gyorsan kimúlnak<#rinya>#rinya>.
Van esetleg mod ami megtöbbszörözné a
szenvedõ alany\rögtön halott arányt,
illetve a haldoklás több ideig tartana.
Nagy örömömre szolgálna<#taps>#taps>.
Szenvedjenek csak a parasztok<#mf1>#mf1>.
gg
Nem azért veszek sereget, hogy legyen miért fizetni.
akkor lehet ám hogy mégse annyira fontos.
De ha mondjuk elkezdek egy legendary-t, lehet hogy rosznéven venném egy tábornok elvesztését.
Viszont egy bénácska tábornoknál még felesleges ilyen óvintézkedéseket tenni, de ha már megvan neki két jó képesség, megérheti a biztonság.
Mindegy, majd meglátjuk...
\"Tanulni és nem gondolkodni hiábavalóság, nem tanulni és gondolkodni pedig veszedelmes\"
Ez tényleg egy valós veszély?
A korábbi részekbe se láttam még árulást. Viszont olyat igen hogy megölték. Ha már ilyesmire költ az ember akkor egy ellenállás bérgyilkosok ellen talán hasznosabb lenne. Mediaval-ban pl az inkvizítor irtotta a tábornokokat, itt meg nindzsák flangálnak.
Mondjuk nem játszottam olyan sokat hogy ezt jól meg tudjam ítélni.
Pláne, ha kicsit hosszabb távon inkább csak fejlesztek/védekezek...
Mivel 4 képességük lehet, én álatába kimaxolok pár kiszemelt képességet.
A muvement rang-et, meg az infantry attack-ot szoktam választani. Eddig ezt minden tábornokom tudja. A 3. meg armor szokott lenni a generelra.
Nem tudja valaki hogy mûködik pontosan?
Nekem volt olyan hogy több körön át leblokkoltam egy egész sereget 2 íjásszal. A végén meg is szûnt a sereg, mert bebukták az összes tartományt. ez nagyon jól jött ki, akartam is csinálni máskor is.
De mikor legközelebb próbálkoztam, csak egy körig tartott, és volt olyan is hogy nem engedte azt az opciót.
Már vagy egy hete nem shogunoztam, pedig ott állok Kioto elõtt, 24 tartománnyal a hátam mögött, és csak 1556-ot írunk.
Én is VH-n tolom, de én rövid kampányt csinálok. Ennek ellenére szerintem nem hagyom abba a gyõzelemnél, hanem lenyomom a térképet.
Foglaltam egy tartományt ahol lehet naginata szamurájt képezni, így belõlük lett a nehéz gyalogság, már minden seregbe jutott pár darab. Emellett van pár katanás szamurájom is is, a sereg gerince meg ashigaru íjászokból áll. Van még 1-2 yari szamuráj és ashigaru is, és 3 csapat könyû lovas. Ennyi az összes sereg, 3 felé van osztva, de egyik se fullos, csak majdnem.
Ja még annyit hogy az elõzõekben írtam a kalózkodásról ami hatkony hadviselési forménak tûnt a tengeren. Hosszú távon sajnos nem jött be, így is partra szálltak a hátországban. Ennek ellenére nem érzem szükségét nagy flottának, simán áttranszportoztam egyetlen hajón, és megvédtem a területet. De egy másik játékban lehet hogy mégis rágyúrok valami ágyús hajóra.
ennyi tapasztalat után, már egészen biztosan állíthatom hogy még mindig a rush taktika a leghatékonyabb a TW-ban ahogy eddig is. Csak most rá is van kényszerítve az ember valamilyen szinten, nem úgy mint eddig. Szerintem nem lehet VH-n vagy legendary-n megnyerni, csak így. Persze ha modokkal könnyít rajta az ember akkor bármit lehet😊
Ezért aztán mindenféle csúnyát összehordani a játékról ha valakinek nem megy a VH, de az biztos hogy engem ezzel már meg nem etet senki.
Én személy szerint mindig is erre a részre vágytam. Kellõen nehéz, és hozza régi fílinget. Azt hiszem elleszek vele a pár évig, ugyanis ezután addig fogom próbálgatni a legendary-n amíg egyszer össze nem jön, nem bohóckodok többet WH fokozaton😊 Meg gondolom jönnek majd hozzá kiegek is.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Nyertem egy Shogun 2 steam kódot :-) A kérdésem az lenne hogy hogyan mûködik ez a dolog? steam telepít beír valahova, gondolom letölthetem, legálisan mehet minden multi stb... viszont ha pl újrahúzom a gépem mi történik ? :-) Letölthetem újból? illetve többször több gépre ?? ((például idehaza kettõ van )) :-)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3